Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα με πηρανε απο την vodafone cu να ρωτησω κατι για το ιντερνετ και τους ειπα αφου υπαρχει οριο 500mb στο cu και μου λεει οχι εδω και μια εβδομαδα αλλαξε το οριο στο 1,5gb internet στο cu αρα και σε ολα τα καρτοκινητα θα πρεπει να ισχυει αυτο , το εχει δοκιμασει κανενας; .

έχει αλλάξει κάτι με τις λήξεις των πακέτων;

ένα πακέτο ήταν να λήξει στις 1730 στις 10 του μήνα. κατά τις 2300 υπήρχαν ακόμα τα λεπτά ομιλίας και μου ήρθε μήνυμα την επόμενη στις 0930 πως έληξαν

Κάτι έχει αλλάξει και μάλιστα μάλλον έχει αλλάξει εδώ και κανένα μήνα περίπου.

Είχα ενεργοποιημένο το cu student xclusive 5 το οποίο έληγε 11 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 04:00 -είχα σημειώσει την ώρα λήξης όταν είχα κάνει την ενεργοποίηση του πακέτου. Και στις 10 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 09:30 μου ήρθε sms

"TO STUDENT XCLUSIVE 5 ΛΗΓΕΙ ΣΤΙΣ 11-02-2016 23:59."

Δηλαδή όχι την ώρα που το ενεργοποίησα αλλά στο τέλος της ημερολογιακής ημέρας ένα μήνα μετά την ενεργοποίηση. Τέτοιο sms δεν είχα ξαναλάβει ποτέ. Και πράγματι, το πακέτο το ανανέωσα κατά τις 18:00 στις 11-01-2016 και δεν είχε λήξει.

Αλλά και τον προηγούμενο μήνα, που το πακέτο μου έληγε μάλλον 12 ή 13 Ιανουαρίου και 03:00 τη νύχτα και το ξέχασα και μπήκα με καθυστέρηση μίας ώρας να το ξανα-αγοράσω, τα λεπτά και τα MB δεν είχαν λήξει, άρα αν και δεν είχα λάβει sms η ώρα λήξης του πακέτου είχε αλλάξει. Και αυτό μου συνέβη πρώτη φορά, καθώς στο παρελθόν αρκετές φορές είχα ξεχαστεί (παρόλο που έβαζα υπενθύμιση) και είχα χάσει τα συσσωρευμένα λεπτά και ΜΒ από τα πακέτα μου τα οποία έληγαν ακριβώς στο λεπτό τους χωρίς καμία καθυστέρηση.

Συμπέρασμα: τα πακέτα της vodafone πλέον λήγουν 23:59 της ημερομηνίας που πρέπει να λήξουν (δεν θυμάμαι αν είναι 30 ή 31 ημέρες μετά την ενεργοποίηση τους).

Edited by tseapis

καλησπερα με πηρανε απο την vodafone cu να ρωτησω κατι για το ιντερνετ και τους ειπα αφου υπαρχει οριο 500mb στο cu και μου λεει οχι εδω και μια εβδομαδα αλλαξε το οριο στο 1,5gb internet στο cu αρα και σε ολα τα καρτοκινητα θα πρεπει να ισχυει αυτο , το εχει δοκιμασει κανενας; .

Η αλήθεια είναι ότι έχω παρατηρήσει να μην με περιορίζει η Vodafone στα 500 MB, αν και δεν γνωρίζω ακριβώς ποιο είναι το όριο. Έχω παρατηρήσει κι άλλο ένα πράγμα όμως: Πλέον δεν μου έρχεται γραπτό μήνυμα κάθε φορά που ξεπερνώ το όριο. Συμβαίνει σε κανέναν άλλον αυτό;

Μίλησα μαζί τους στο Skype. Δεν υπάρχει πλέον ο περιορισμός των 500 mb. Το όριο είναι 1,5 GB.

Πολύ καλό. Επιτέλους

Η αλήθεια είναι ότι έχω παρατηρήσει να μην με περιορίζει η Vodafone στα 500 MB, αν και δεν γνωρίζω ακριβώς ποιο είναι το όριο. Έχω παρατηρήσει κι άλλο ένα πράγμα όμως: Πλέον δεν μου έρχεται γραπτό μήνυμα κάθε φορά που ξεπερνώ το όριο. Συμβαίνει σε κανέναν άλλον αυτό;

σε εμένα μου έρχεται! κανονικά, εχτές που μου είχανε μείνει 200 MB internet απ το 1 GB internet που είχα κερδίσει από την εφαρμογή του my cu!! και μου ήρθε κανονικά μυνημα.

Κάνε την αίτηση τηλεφωνικά και όχι από κατάστημα.

Έκανα την αίτηση τηλεφωνικά και ούτε ευρώ θα πληρώσω ούτε τίποτα. Θα ερθει με κουριερ και όλα καλά. Ευχαριστώ πολύ.

Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @

Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt

Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz

RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3

Έκανα την αίτηση τηλεφωνικά και ούτε ευρώ θα πληρώσω ούτε τίποτα. Θα ερθει με κουριερ και όλα καλά. Ευχαριστώ πολύ.

αναλογα το προγραμμα που επελεξε στανταρ ειναι ενα 5ευρω η καινουργια sim

Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ

Εγω παλι τους εχω παρει δέκα φορές και με γράφουν κανονικά. Σε ποιο νουμερο πηρες εσυ; Μήπως δοκιμάσω και εγω

Εγω παλι τους εχω παρει δέκα φορές και με γράφουν κανονικά. Σε ποιο νουμερο πηρες εσυ; Μήπως δοκιμάσω και εγω

13830 τους είπα τι ακριβώς θέλω και με συνδεσαν με το αρμόδιο τμήμα.

Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @

Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt

Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz

RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3

13830 τους είπα τι ακριβώς θέλω και με συνδεσαν με το αρμόδιο τμήμα.

Κάποιος είχε ποστάρει και ένα Σταθερό. Απλά είπα να μην το ψάχνω μήπως το είχε ευκαιρο κάποιος

Νέα προσφορά απο την βονταφον.

Κάντε μια κλήση στο 1252 πατήστε το 0 και θα έχετε μετά μια επιλογή για να διαλέξετε είτε 1GB internet για 7 μέρες είτε 1500 λεπτά προς βονταφον για 7 μερες.

Μπορείτε να το κάνετε από 16 Φλεβάρη μέχρι 15 Μαρτίου

Κάντε μια κλήση στο 1252 πατήστε το 0 και θα έχετε μετά μια επιλογή για να διαλέξετε είτε 1GB internet για 7 μέρες είτε 1500 λεπτά προς βονταφον για 7 μερες.

Μόνο για CU και νέο καρτοκινητό;

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Για όλα τα καρτοκινητα ειναι !

Εννοώ δεν παίζει και σε καρτοσυμβόλαιο/συμβόλαιο ε;

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Και μόλις τελείωσε το Gb της εφαρμογής του CU, τσουπ και αυτό το δωράκι! Μπορεί για 7 ημέρες, αλλά με τέτοιες κινήσεις, δεν το κουνάω! :D

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Για όλα τα καρτοκινητα ειναι !

Απίστευτο πάνω που μας έδωσε το 1GB για ένα μήνα από το cu app δίνει και αυτό! Προσφορά στη προσφορά δεν έχω ξαναδεί. Μπράβο στη voda

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Μόλις τώρα ενεργοποίησα κι εγώ την προσφορά απο το 1252 με το 1GB για 7 μέρες. Το καλό είναι ότι ξοδεύει πρώτα αυτό και μετά ότι σου έχει απομείνει απο την προσφορά του 1GB που είχα πάρει από το CU app. Μπορείς να το ενεργοποιησεις ανά πάσα στιγμή μέχρι τις 15/3. Μας καλομαθαινει η Vodafone τελευταία, ε;;;

Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB

Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova

Μου έστειλαν 2 CU κάρτες για να τις ενεργοποιήσω πρέπει να περάσω από κατάστημα vodafone έβαλα το pin κανονικά πέρασε και δουλεύουν μόνο οι έκτακτες κλήσεις.

Μετά το pin κάποια επιλογή έλεγε για δεδομένα και απάντησα αρνητικά, έπρεπε να απαντήσω θετικά ήθελα να κάνω πακέτο πρώτα, καμία γνώμη;

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked