kalgeorge Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 προσωπικα εχω και τις 2...ανανεωση κανω απο την my voda,ισως λογω συνηθειας...αλλα το widget της cu μου αρεσει πιο πολυ και ειναι πιο ευχρηστο.. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- οντως κανει κινησεις συνεχως στα cu.....προσωπικα εχω μαζεψει απο ανανεωσεις μεσα σε 4 μηνες 3,5giga (βαζω ενα 10αρικο καθε μηνα στανταρ) βεβαια σε 1 χρονο με βλεπω με καμμια 30αρια giga αν δεν τα κοψουν...οπου και να βρεθω υπαρχει wifi,ζητημα αν χαλαω 200 mb τον μηνα...βεβαια καλο ειναι αν υπαρχουν..ποτε δεν ξερεις ρε παιδια, εκανα λογκιν αλλα δεν τα πηρα... θα με ειδοποιήσει καπως?? από ότι ξερω δεν φαινονται καπου αυτά εντιτ,, ακυρο.... μου ηρθε με σμσ αψογο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobileX Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Και η my vodafone δουλευει με wi-fi Για το widget μιλάω. Γιατί είναι καλύτερη. Η my cu έχει ανανέωση και με πιστωτική και με κάρτα από περίπτερο. Τι παραπάνω έχει η My Vodafone? Δίνει κάποιο έξτρα μπόνους μήπως? Έχει επιλογή πληρωμής με PayPal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Καντε login με το vodafone app και θα σας δώσει δώρο 1 GB internet Ευχαριστούμε φίλε! :thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Έχω κλείσει ακριβώς δύο χρόνια με CU. 13/2/14 έκανα την πρώτη ανανέωση. Από το ιστορικό προκύπτει ότι έχω δώσει μέχρι τώρα 300€, δηλαδή 12.5€ τον μήνα. Πριν με συμβόλαιο έδινα 28€! Στην εφαρμογή CU, πως προσθέτεις φίλους και στέλνεις μηνύματα σε αυτούς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Μόλις τώρα έκανα login με το CU app και μου έδωσε δώρο 1GB για ίντερνετ για 1 μήνα. Καλό!!! Πολλά δωράκια το CU μέσα στο 2016! Μακάρι να συνεχίσει έτσι!!! Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Μόλις τώρα έκανα login με το CU app και μου έδωσε δώρο 1GB για ίντερνετ για 1 μήνα. Καλό!!! Πολλά δωράκια το CU μέσα στο 2016! Μακάρι να συνεχίσει έτσι!!! Μπήκες στο CU app μετά τις 00:00 απόψε; Εμένα που μπήκα πιο πριν μου δίνει λήξη του 1GB την παρακάτω. Εσένα; την 10/3/2016 ή για όλους ισχύει 9/3 άσχετα πότε έκαναν είσοδο στο app; http://i68.tinypic.com/5pkh6x.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Μπήκες στο CU app μετά τις 00:00 απόψε; Εμένα που μπήκα πιο πριν μου δίνει λήξη του 1GB την παρακάτω. Εσένα; την 10/3/2016 ή για όλους ισχύει 9/3 άσχετα πότε έκαναν είσοδο στο app; http://i68.tinypic.com/5pkh6x.jpg Εγω που το εκανα μετα τα μεσανυχτα μου δειχνει 10/3 Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Εγω που το εκανα μετα τα μεσανυχτα μου δειχνει 10/3 Έχεις δίκιο. Ισχύει για 30 μέρες από την "είσοδο στο CU app"! Δεν μπορώ να πω δώρο-άδωρο και να γκρινιάξω, δώρο είναι, αλλά καταναλώνει πρώτα από το δώρο και όχι από πακέτο που ήδη έχεις, έτσι: θα πάει άπατο το πακέτο που έχω αγοράσει αν θέλω μεγαλύτερη διάρκεια (την 9/3) εκτός αν αφήσω αχρησιμοποίητο το πακέτο που έχω αγοράσει. http://i66.tinypic.com/2eeh4io.png Από δω και πέρα θα είμαι προσεκτικός τι πακέτα αγοράζω::!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Μπήκες στο CU app μετά τις 00:00 απόψε; Εμένα που μπήκα πιο πριν μου δίνει λήξη του 1GB την παρακάτω. Εσένα; την 10/3/2016 ή για όλους ισχύει 9/3 άσχετα πότε έκαναν είσοδο στο app; http://i68.tinypic.com/5pkh6x.jpg Ναι, μετά τις 00:00 μπήκα και μου δείχνει ότι λήγει στις 10/3. Υποθέτω ότι έχει ισχύ για 1 μήνα από την ενεργοποίηση του και όχι συγκεκριμένη ημερομηνία λήξης. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχεις δίκιο. Ισχύει για 30 μέρες από την "είσοδο στο CU app"! Δεν μπορώ να πω δώρο-άδωρο και να γκρινιάξω, δώρο είναι, αλλά καταναλώνει πρώτα από το δώρο και όχι από πακέτο που ήδη έχεις, έτσι: θα πάει άπατο το πακέτο που έχω αγοράσει αν θέλω μεγαλύτερη διάρκεια (την 9/3) εκτός αν αφήσω αχρησιμοποίητο το πακέτο που έχω αγοράσει. http://i66.tinypic.com/2eeh4io.png Από δω και πέρα θα είμαι προσεκτικός τι πακέτα αγοράζω::!!! Δεν θυμάμαι στο CU αν έχει προτεραιότητα το πακέτο που λήγει πρώτο ή το πακέτο προσφοράς. Θα το τσεκάρω και θα σας πω. ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έκανα δοκιμή και τρώει ΜΒ απο το 1GB που λήγει στις 10/3 και όχι από το παρε να 'χεις που λήγει 6/3. Όσοι αγοράσατε πακέτο πρόσφατα μάλλον την πατήσατε εκτός αν καταφέρετε να τα φάτε όλα τα ΜΒ σε λιγότερο από μήνα. :p Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Ναι, μετά τις 00:00 μπήκα και μου δείχνει ότι λήγει στις 10/3. Υποθέτω ότι έχει ισχύ για 1 μήνα από την ενεργοποίηση του και όχι συγκεκριμένη ημερομηνία λήξης. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν θυμάμαι στο CU αν έχει προτεραιότητα το πακέτο που λήγει πρώτο ή το πακέτο προσφοράς. Θα το τσεκάρω και θα σας πω. ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έκανα δοκιμή και τρώει ΜΒ απο το 1GB που λήγει στις 10/3 και όχι από το παρε να 'χεις που λήγει 6/3. Όσοι αγοράσατε πακέτο πρόσφατα μάλλον την πατήσατε εκτός αν καταφέρετε να τα φάτε όλα τα ΜΒ σε λιγότερο από μήνα. :p Πως την κατεβάσατε την εφαρμογή εγω προσπάθησα απο το tablet (google play store) αλλά δεν μου την εμφανίζει Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Από δω και πέρα θα είμαι προσεκτικός τι πακέτα αγοράζω::!!! Δες και τη θετική πλευρά όμως... Δεν θα (ξανά)αγοράσεις πακέτο στις 24/2 για να έχεις mb, αλλά 2 εβδομάδες αργότερα! Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Έχω σταματήσει να αγοράζω πακέτο mb, εδώ και περίπου πέντε μήνες. Με τον έναν η άλλο τρόπο, έχω πάντα περισσότερο από 1 GB διαθέσιμα. Κάνω κάθε μήνα ανανέωση 10€, παίρνω το bonus και αγοράζω το πακέτο μου για ομιλία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Έχω σταματήσει να αγοράζω πακέτο mb, εδώ και περίπου πέντε μήνες. Με τον έναν η άλλο τρόπο, έχω πάντα περισσότερο από 1 GB διαθέσιμα. Κάνω κάθε μήνα ανανέωση 10€, παίρνω το bonus και αγοράζω το πακέτο μου για ομιλία. :up: Η αλήθεια είναι ότι δεν χρειάζεται παραπάνω από 10€/μήνα πια για να έχεις να μιλάς, να σερφάρεις κλπ. Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Δες και τη θετική πλευρά όμως... Δεν θα (ξανά)αγοράσεις πακέτο στις 24/2 για να έχεις mb, αλλά 2 εβδομάδες αργότερα! Ναιι, αν καταναλώσω λιγότερα από 1000ΜΒ ως 9/3, αφήνοντας τα 480ΜΒ που έχω αγοράσει ανεκμετάλλευτα, γιατί αν "φτάσω" να καταναλώνω από τα αγορασμένα ΜΒ σημαίνει ότι θα έχω ΜΒ ως 24/2!! Καλά δεν μπορούσε το δώρο να καταναλώνεται μετά από αγορασμένο πακέτο ΜΒ αφού έχει μετέπειτα ημερομηνία λήξης; Γιατί το κάνει αυτό η VF; Είναι αποτρεπτικό να ξαναγοράσω πακέτο ΜΒ στο μέλλον αφού μπορεί να αναμένω δώρο ΜΒ. Ή να αγοράζω από άλλη εταιρεία που δεν κάνει τέτοια δώρα (C-Ote ή Wind) περιμένοντας ΜΒ τσάμπα από VF. Αυτό που λένε "αποπληθωρισμό" στα οικονομικά, όπου οι καταναλωτές δεν αγοράζουν αναμένοντας χαμηλότερες τιμές στο μέλλον! Θα μπορούσε πάντως να σε ρωτάει πριν αυτόματα αποδώσει το δώρο με απλή "είσοδο στο app CU": "Θες να......". Πως την κατεβάσατε την εφαρμογή εγω προσπάθησα απο το tablet (google play store) αλλά δεν μου την εμφανίζει Μπορείς να εγκαταστήσεις το CU App σε οποιοδήποτε android phone με τα username σου στο CU ακόμα κι αν αυτό το phone έχει άλλη sim , ακόμα και άλλης εταιρείας πχ Wind, όπως έκανα εγώ και φαίνεται στο screenshot παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Μάλιστα. Να σου δίνουν δώρο και να έχεις και παράπονο... Κακιές πεθέρες μου θυμίζει.- Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Μάλιστα. Να σου δίνουν δώρο και να έχεις και παράπονο... Κακιές πεθέρες μου θυμίζει.- Καταλαβαίνω τι λες: "Ρεεεε δώρο είναι και κάνεις έτσι;" Απλά θα μπορούσε : 1. Να σε ρωτάει πριν μπει το δώρο και όχι με "απλή είσοδο στο app". 2. Να καταναλώνει το δώρο μετέπειτα λήξης μετέπειτα από αγορασμένα πακέτα. Θετικό, πάντως , ότι το app εγκαθίσταται σε οποιασδήποτε sim κινητό τηλέφωνο. Δεν ξέρω για τους άλλους, εγώ πάντως θα το σκέφτομαι διπλά πριν ξαναγοράσω πακέτο ΜΒ στη VF CU. Θα αγοράζω από άλλες εταιρείες, Εξήγησα το λόγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalgeorge Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Να μας χαρίζουν δώρα και να γκρινιάζουμε γιατι δεν θα τα καταναλώσουμε χααχχα. Πω πω μακάρι να εχει ολο το χρόνο τέτοια δώρα και ας γκρινιάζουμε συνέχεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Καταλαβαίνω τι λες: "Ρεεεε δώρο είναι και κάνεις έτσι;" Απλά θα μπορούσε : 1. Να σε ρωτάει πριν μπει το δώρο και όχι με "απλή είσοδο στο app". 2. Να καταναλώνει το δώρο μετέπειτα λήξης μετέπειτα από αγορασμένα πακέτα. Θετικό, πάντως , ότι το app εγκαθίσταται σε οποιασδήποτε sim κινητό τηλέφωνο. Δεν ξέρω για τους άλλους, εγώ πάντως θα το σκέφτομαι διπλά πριν ξαναγοράσω πακέτο ΜΒ στη VF CU. Θα αγοράζω από άλλες εταιρείες, Εξήγησα το λόγο. Το πρόβλημα με το να καταναλώνει το δώρο μετά το αγορασμένο πακέτο είναι ότι αν πάρεις κάτι δώρο για ένα ΣΚ τότε θα πάει άκλαφτο το δώρο, αφού λογικά θα έχεις ήδη πακέτο. Ίσως να έπρεπε να τα καταναλώνει με βάση την ημερομηνία λήξεως, αλλά όπως και να έχει το δώρο είναι δώρο και πάντα ευχαριστώ θα λέμε. :D Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maden123456 Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Μα είναι καλύτερο να καταναλώνει πρώτα το δώρο! Αν ανανεώσεις το πακέτο πριν την λήξη του, τα mb θα μεταφερθούν. Τα mb του δώρου θα χαθούν. Εσύ πάλι ζητάς το δώρο που έκαναν για τον Φλεβάρη, να την πάρεις Μάρτιο.. Είσαι υπερβολικός Παράθεση Close your eyes, look into the dream Winds of change, will winds of fortune bring... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Το πρόβλημα με το να καταναλώνει το δώρο μετά το αγορασμένο πακέτο είναι ότι αν πάρεις κάτι δώρο για ένα ΣΚ τότε θα πάει άκλαφτο το δώρο, αφού λογικά θα έχεις ήδη πακέτο. Ίσως να έπρεπε να τα καταναλώνει με βάση την ημερομηνία λήξεως, αλλά όπως και να έχει το δώρο είναι δώρο και πάντα ευχαριστώ θα λέμε. :D Θα μπορούσε να κάνει διαφορετική προτεραιότητα κατανάλωσης ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του κάθε δώρου: Έχεις δίκιο για όσα δώρα περιορισμένου χρονικού διαστήματος έδινε ως τώρα η VF (ΣΚ, απογευματάρες κλπ) Αλλά αυτό το δώρο είναι σαν "πακέτο" και για να είναι δώρο πραγματικό (και όχι δώρο-άδωρο που αφήνει αναξιοποίητο το όποιο αγορασμένο με € πακέτο αν θες μεγαλύτερη διάρκεια λήξης) θα έπρεπε: 1. Να ρωτά αν θες να το ενεργοποιήσεις και όχι να ενεργοποιείται με "αυτόματη είσοδο στο app) 2. Να λέει τις προϋποθέσεις χρήσης του όπως έκανε ως τώρα (ως πότε μπορείς να "κάνεις απλά είσοδο στο app CU, διάρκεια). Παρατήρησα ότι στην κατανάλωση ΜΒ "σέρνεται" πάντως, Αν σημαίνει αυτό κάτι για τα "δώρα" σε σχέση με τα "σωστά" πακέτα που θα'πρεπε να είναι το ζητούμενο από μας τους καταναλωτές, στις "σωστές" τιμές. Μα είναι καλύτερο να καταναλώνει πρώτα το δώρο! Αν ανανεώσεις το πακέτο πριν την λήξη του, τα mb θα μεταφερθούν. Τα mb του δώρου θα χαθούν. Εσύ πάλι ζητάς το δώρο που έκαναν για τον Φλεβάρη, να την πάρεις Μάρτιο.. Είσαι υπερβολικός Πρέπει να είναι ακριβώς το ίδιο πακέτο ΜΒ (SurfnMail 500MB για μένα εδώ) για να επεκταθεί η διάρκεια όλων των ΜΒ (και του αγορασμένου), έτσι; Όχι οποιδήποτε πακέτο και με ΜΒ, έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maden123456 Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Ναι πρέπει να είναι το ίδιο, πάντως έχεις δίκιο ότι κάθε φορά που παίζουν πολλά mb δώρο σέρνεται. Όχι λόγω δώρου αλλά λόγω αύξησης κίνησης δικτύου. Παράθεση Close your eyes, look into the dream Winds of change, will winds of fortune bring... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Ο περιορισμός που θυμάμαι στην κατανάλωση των 500mb ημερησίως ισχύει ακόμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Iron7 Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Σήμερα έγιναν cu 3 νούμερα στο όνομα μου. Θέλω στα 2 να βάλω το φοιτητικό. Δεν έχουν τπτ μέσα. Αύριο με το που δηλώσω τα πάσο παίρνω αυτόματα το xclusive 5 για 3 μήνες +600 cu +600 mb; Επίσης επδ αυτό δεν έχει sms υπάρχουν σκέτο πακέτα για sms; Καλύτερα ανανεώσεις online από my cu η my Vodafone; Πρέπει να έχω 3 ξεχωριστούς λογαριασμούς η επδ είναι όλα στο όνομα μου έναν και βλέπω και τα 3 νούμερα; Συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά πρώτη φορά σε κάρτα μετά από 10 χρόνια συμβόλαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntua Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Σήμερα έγιναν cu 3 νούμερα στο όνομα μου. Θέλω στα 2 να βάλω το φοιτητικό. Δεν έχουν τπτ μέσα. Αύριο με το που δηλώσω τα πάσο παίρνω αυτόματα το xclusive 5 για 3 μήνες +600 cu +600 mb; Επίσης επδ αυτό δεν έχει sms υπάρχουν σκέτο πακέτα για sms; Καλύτερα ανανεώσεις online από my cu η my Vodafone; Πρέπει να έχω 3 ξεχωριστούς λογαριασμούς η επδ είναι όλα στο όνομα μου έναν και βλέπω και τα 3 νούμερα; Συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά πρώτη φορά σε κάρτα μετά από 10 χρόνια συμβόλαια. -Ναι πας στο κατάστημα με τα δυο πασο που έχεις και τα κανεις, γίνεται όπως το είπες , 3 xclusive 5 και 600 CU +600 MB. υπάρχει και σκέτο πακέτο με sms π.χ 60 sms με 3 ευρω. -κατέβασε την εφαρμογή για να βλέπεις όλα τα πακέτα και να έχεις συνοπτική εικόνα. -Δεν έχει σημασία από που κανεις την ανανέωση το ίδιο είναι. - Θες 3 ξεχωριστούς λογαριασμούς (3 διαφορετικά username δλδ.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyros Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 (edited) Εγω παιδια ειχα απο μια φιλη μου φοιτητικο στη cu.ξαφνικα προχτές μου εφαγε και την καρτα και τα λεπτά.μετα απο επικοινωνία με την εξυπηρέτηση μου ειπαν ότι έληξε το πασο....τωρα τι μπορώ να κάνω ωστε να εχω καποια προσφορά;;;; φιλε το πασο ειχε ληξει οντως?και αν ναι ποτε?γιατι και μενα εχει ληξει αλλα δεν μου το εχουν ακυρωσει Edited February 11, 2016 by loyros Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts