Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν μπεις στο vodafonecu.gr, ακόμα και χωρίς να συνδεθείς σου γράφει στα πακέτα στις διευκρινίσεις αυτό ακριβώς που ζητάς.

Π.χ. για το surf & Email 100(500mb/5€) :

Ισχυουν και για το καρτοκινητο της vodafone; δεν ειναι cu ο αριθμος

Με μια γρήγορη ματιά δε βλέπω κάτι.

Σκέφτομαι 2 πράγματα. Αν δεν έχει κάποιο λόγο που χρειάζεται να είναι καρτοκινητό vodafone ας το κάνει CU. Δωρεάν είναι και μπορείς να κάνεις μια αλλαγή το μήνα. Αν θέλει να το κρατήσει ως έχει, τότε μιας και το πακέτο έχει και την ίδια ονομασία, κάντε μια δοκιμή να στείλετε αυτό το sms. Ίσως δουλέψει.

Εβαλε φιλος μου κατα λαθος μετα απο επικοινωνια με vodafone το talk 2 vodafone 300 με αυτοματη ανανεωση καθε φορα που βαζει καρτα.

Πως βγαινει η αυτοματη ενεργοποιηση πακετου?Υπαρχει απο το myaccount ρυθμιση?

Edited by takpanos

10 ευρω πρεπει να βαλεις ως πρωτη ανανεωση για ανοιξει η γραμμη κατι τετοιο ειχα διαβασει .. μαλλον δεν τα τρωει.

στο κατάστημα μου ειπαν υποχρεωτικα 30 ευρω

ότι να ναι

στο κατάστημα μου ειπαν υποχρεωτικα 30 ευρω

ότι να ναι

οτι ναναι!! καλυτερα παρε το 13894 και ζητα απο εκει τηλεφωνικα την φορητοτητα να δεις τι θα σου πουνε ..

Εβαλε φιλος μου κατα λαθος μετα απο επικοινωνια με vodafone το talk 2 vodafone 300 με αυτοματη ανανεωση καθε φορα που βαζει καρτα.

Πως βγαινει η αυτοματη ενεργοποιηση πακετου?Υπαρχει απο το myaccount ρυθμιση?

Υπάρχει ναι.

Ποια ειναι γιατι δε τη βρηκα ψαχνοντας

Κατέβασε την εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.myvodafone.android και πήγαινε εκεί που λέει πακέτα.

Παιδιά ποιες είναι οι ρυθμίσεις για 4g Vodafone cu έχω το meizu m2 note έχω κάνει ενεργοποίηση 4g.

Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @

Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt

Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz

RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3

TO ΠAKETO STUDENT XCLUSIVE SMS 1 ΛHΓEI ΣTIΣ 08-02-2016 23:59. ΓIA NA MH ΞEMEINEIΣ ΣTEIΛE 91 ΣTO 1252!

Ρε μπραβο. Ειδοποιουν μια μερα πριν.

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Εγω παιδια ειχα απο μια φιλη μου φοιτητικο στη cu.ξαφνικα προχτές μου εφαγε και την καρτα και τα λεπτά.μετα απο επικοινωνία με την εξυπηρέτηση μου ειπαν ότι έληξε το πασο....τωρα τι μπορώ να κάνω ωστε να εχω καποια προσφορά;;;;

Εγω παιδια ειχα απο μια φιλη μου φοιτητικο στη cu.ξαφνικα προχτές μου εφαγε και την καρτα και τα λεπτά.μετα απο επικοινωνία με την εξυπηρέτηση μου ειπαν ότι έληξε το πασο....τωρα τι μπορώ να κάνω ωστε να εχω καποια προσφορά;;;;

Το απλο CU μια χαρα ειναι. Με μια δεκαρα το μηνα εισαι φουλ καλημενος.

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Παιδιά ποιες είναι οι ρυθμίσεις για 4g Vodafone cu έχω το meizu m2 note έχω κάνει ενεργοποίηση 4g.

http://www.vodafone.gr/portal/client/faq/FAQLoadCategories.action?faqCategoryId=855

Κατα την περιαγωγή στην ΕΕ λειτουργεί η αναγνώριση αριθμού;

Ναι, αλλά νομίζω πρέπει να έχεις τις επαφές με το πρόθεμα +30 για να τις αναγνωρίζει.

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Μπορείς να μας δώσεις παραπάνω πληροφορίες; Πόσο καιρό το είχες, αν πήρε πτυχίο η φίλη σου και της πήραν το πάσο κλπ

Close your eyes, look into the dream

Winds of change, will winds of fortune bring...

σωστος...μολις μπηκα στο cuapp και μου το εδωσε για ενα μηνα;)

Ενα μήνα;;Wow...μπράβο στη Vodafone ξανά!

Τη CU επειδή δουλεύει και με Wi-Fi. Για ανανέωση χρόνου όμως, είναι καλύτερη η My Vodafone.

Και η my vodafone δουλευει με wi-fi

Τη CU επειδή δουλεύει και με Wi-Fi. Για ανανέωση χρόνου όμως, είναι καλύτερη η My Vodafone.

Γιατί είναι καλύτερη. Η my cu έχει ανανέωση και με πιστωτική και με κάρτα από περίπτερο. Τι παραπάνω έχει η My Vodafone? Δίνει κάποιο έξτρα μπόνους μήπως?

Γιατί είναι καλύτερη. Η my cu έχει ανανέωση και με πιστωτική και με κάρτα από περίπτερο. Τι παραπάνω έχει η My Vodafone? Δίνει κάποιο έξτρα μπόνους μήπως?

Την ιδια ανανεωση κανεις και με τη my vodafone

Guest lagoudakis

προσωπικα εχω και τις 2...ανανεωση κανω απο την my voda,ισως λογω συνηθειας...αλλα το widget της cu μου αρεσει πιο πολυ και ειναι πιο ευχρηστο..

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ενα μήνα;;Wow...μπράβο στη Vodafone ξανά!
οντως κανει κινησεις συνεχως στα cu.....προσωπικα εχω μαζεψει απο ανανεωσεις μεσα σε 4 μηνες 3,5giga (βαζω ενα 10αρικο καθε μηνα στανταρ) βεβαια σε 1 χρονο με βλεπω με καμμια 30αρια giga αν δεν τα κοψουν...οπου και να βρεθω υπαρχει wifi,ζητημα αν χαλαω 200 mb τον μηνα...βεβαια καλο ειναι αν υπαρχουν..ποτε δεν ξερεις

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked