fonzi Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Τι χρειάζεται για τον courier που φέρνειι τα χαρτιά; Αρκεί η φωτοτυπία ταυτότητας ή θέλει και άλλα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Iron7 Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Τι χρειάζεται για τον courier που φέρνειι τα χαρτιά; Αρκεί η φωτοτυπία ταυτότητας ή θέλει και άλλα; Αν και δεν ρώτησα, αρκεί. Αν είσαι από συμβόλαιο θα θέλει λογικά και έναν λογαριασμό της προηγούμενης εταιρείας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alekos871 Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Εκανα το Νοέμβρη το φοιτητικο πακετο cu. Ξερει κανεις μεχρι ποτε ισχυει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Έχω το Vodafone 600 και είναι σήμερα να ανανεώσω το πρόγραμμα μου.αν βάλω το Vodafone 300 τα υπολοιπομενα λεπτά και ογκο δεδομένων θα τα πάρω μαζί μου μέχρι την επόμενη ανανέωση ή πρέπει να είναι το ίδιο πρόγραμμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Εκανα το Νοέμβρη το φοιτητικο πακετο cu. Ξερει κανεις μεχρι ποτε ισχυει; Θεωρητικά ισχύει μέχρι να λήξει το φοιτητικό πάσο ΑΛΛΑ δεν υπάρχει κανένας που έχει λήξει το πάσο και του το έκοψαν άρα είναι μέχρι να τους έρθει η τρέλα να κάνουν ξεκαθάρισμα..... Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Έχω το Vodafone 600 και είναι σήμερα να ανανεώσω το πρόγραμμα μου.αν βάλω το Vodafone 300 τα υπολοιπομενα λεπτά και ογκο δεδομένων θα τα πάρω μαζί μου μέχρι την επόμενη ανανέωση ή πρέπει να είναι το ίδιο πρόγραμμα; Πρέπει να είναι το ίδιο πακέτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Συμφωνω +1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Οκ το ανανεωσα το Vodafone 600 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Εκανα το Νοέμβρη το φοιτητικο πακετο cu. Ξερει κανεις μεχρι ποτε ισχυει; Κανείς απολύτως δεν το γνωρίζει..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Θεωρητικά ισχύει μέχρι να λήξει το φοιτητικό πάσο ΑΛΛΑ δεν υπάρχει κανένας που έχει λήξει το πάσο και του το έκοψαν άρα είναι μέχρι να τους έρθει η τρέλα να κάνουν ξεκαθάρισμα..... Κοντεύουν 2 χρόνια που τελείωσα τη σχολή και το Φοιτητικό CU δουλεύει ακόμα... Όσο δουλεύει καλά είναι. Πιστεύω πως το κάνουν τώρα για να μας "γλυκάνουν" και σε μερικά χρονάκια θα κοπούν όλα "μαχαίρι" και πισωγύρισμα σε απλό CU, What's Up κλπ... :p Εγώ έχω σαν backup έναν 2ο αριθμό με την ειδική προσφορά του F2G στα 8,5€, που είναι ίδια με τη φοιτητική, οπότε αν η Vodafone μου κόψει το δικό της, δε θα με νοιάξει και πολύ... :lol: Και τώρα τη WIND χρησιμοποιώ, το CU το έχω απλά για τα έξτρα δωρεάν ΜΒ κάθε μήνα. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHIEF Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Κοντεύουν 2 χρόνια που τελείωσα τη σχολή και το Φοιτητικό CU δουλεύει ακόμα... Όσο δουλεύει καλά είναι. Πιστεύω πως το κάνουν τώρα για να μας "γλυκάνουν" και σε μερικά χρονάκια θα κοπούν όλα "μαχαίρι" και πισωγύρισμα σε απλό CU, What's Up κλπ... :p Εγώ έχω σαν backup έναν 2ο αριθμό με την ειδική προσφορά του F2G στα 8,5€, που είναι ίδια με τη φοιτητική, οπότε αν η Vodafone μου κόψει το δικό της, δε θα με νοιάξει και πολύ... :lol: Και τώρα τη WIND χρησιμοποιώ, το CU το έχω απλά για τα έξτρα δωρεάν ΜΒ κάθε μήνα. :p Τα mb ερχονται ακομα και αμα δεν βάλεις καρτα ? (Διοτι πλέον με τη τριμηνη ανανεωση δεν συμφερει να συντηρεις 2 νουμερα :P ) Παράθεση :superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Στο φοιτητικό CU ναι. Έχω μαζέψει 6-7 gb χωρίς να βάζω κάρτα. Το καλύτερο από όλα είναι πως κάθε μήνα που σου δίνουν mb και λεπτά προς cu, σου ανανεώνει και την ημερομηνία λήξης του υπολοίπου σου. Οπότε μπορείς πραγματικά να μην βάζεις κάρτα καθόλου και να το χρησιμοποιείς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Τα mb ερχονται ακομα και αμα δεν βάλεις καρτα ? (Διοτι πλέον με τη τριμηνη ανανεωση δεν συμφερει να συντηρεις 2 νουμερα :P ) Νομίζω ότι το υπόλοιπο στο Φοιτητικό CU δε λήγει ποτέ... Τελευταία ανανέωση έκανα στις 10/10/15 και τώρα μου δείχνει πως το υπόλοιπο θα λήξει 28/7/16... Όσο περνάει ο καιρός, η ημερομηνία λήξης σταδιακά μετατίθεται, χωρίς ανανέωση... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Νομίζω ότι το υπόλοιπο στο Φοιτητικό CU δε λήγει ποτέ... Τελευταία ανανέωση έκανα στις 10/10/15 και τώρα μου δείχνει πως το υπόλοιπο θα λήξει 28/7/16... Όσο περνάει ο καιρός, η ημερομηνία λήξης σταδιακά μετατίθεται, χωρίς ανανέωση... :p Ακριβώς και εγώ σε ένα δεύτερο που έχω να κάθεται στο ταμπλετ εχω να ανανεώση από τον 7/2014 και λήγει τον 7/16 γράφει τώρα Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Πως τσεκάρω αν έγινε φοιτητικό το cu μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Πως τσεκάρω αν έγινε φοιτητικό το cu μου; Για δες στην εφαρμογη της vodafone. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 (edited) Έγινε φοιτητικό. Ήρθαν σχετικά μηνύματα πριν λίγο. Μου έστειλαν και δώρα ως φοιτητής: 1000' προς όλους και 200ΜΒ από το student xclusive 5 για 30 μέρες + 600' προς CU και 600ΜΒ έως το τέλος του μήνα. Αυτά τα 600' τα δίνει κάθε ημερολογιακό μήνα ή για 30 μέρες μετά από κάθε ανανέωση του φοιτητικού; Edited January 27, 2016 by fonzi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Έγινε φοιτητικό. Ήρθαν σχετικά μηνύματα πριν λίγο. Μου έστειλαν και δώρα ως φοιτητής: 1000' προς όλους και 200ΜΒ από το student xclusive 5 για 30 μέρες + 600' προς CU και 600ΜΒ έως το τέλος του μήνα. Αυτά τα 600' τα δίνει κάθε ημερολογιακό μήνα ή για 30 μέρες μετά από κάθε ανανέωση του φοιτητικού; Κάθε 1η του μήνα θα παίρνεις δώρο 600' προς CU και 600ΜΒ ίντερνετ, είτε κάνεις ανανέωση, είτε όχι. Επίσης, ό,τι υπόλοιπο έχεις μεταφέρεται στον επόμενο μήνα. Το πακέτο Student Xclusive 5 θα το έχεις δωρεάν για τους πρώτους 3 μήνες και μετά μάλλον θα στο δίνουν με 4€, αντί για 5€ που λέει. Το Φοιτητικό CU τα "σπάει"! :w00t: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicksoile Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Έγινε φοιτητικό. Ήρθαν σχετικά μηνύματα πριν λίγο. Μου έστειλαν και δώρα ως φοιτητής: 1000' προς όλους και 200ΜΒ από το student xclusive 5 για 30 μέρες + 600' προς CU και 600ΜΒ έως το τέλος του μήνα. Αυτά τα 600' τα δίνει κάθε ημερολογιακό μήνα ή για 30 μέρες μετά από κάθε ανανέωση του φοιτητικού; Καλώς ήρθες στο φοιτητικό κόσμο του CU xclusive :D :D :D Κι εγώ πριν 3 βδομάδες το έκανα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Καλώς σας βρήκα! Οφείλω επίσης να πω ότι είναι εξαιρετική η online εξυπηρέτηση πελατών της vodafone. Μπράβο στα παιδιά που δουλεύουν στην υπηρεσία αυτή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicksoile Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Θα συμφωνήσω μαζί σου! Σε ό,τι χρειάστηκα με βοήθησαν με προθυμία κ πολύ γρήγορα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Καλημέρα στην παρέα.θα ήθελα να ρωτήσω αν έχοντας ενεργοποιημένο το daily pack για το εξωτερικό και δεν δεχτείς ούτε πάρεις κλήση ή sms αυτό θα με χρεώσει με 3€ ημερησίως; στην περιγραφή λέει μόνο ότι ανανεώνεται αυτόματα με κάθε εξερχομενη κλήση ή sms ή δεδομένα.τι γίνεται όμως με τα εισερχόμενα Και Πόσο θα χρεώνονομαι για αυτά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 οι εισερχόμενες κλήσεις χρεώνονται μόνο 0,06 ευρώ το λεπτό σε όλη την Ε.Ε. τώρα αν πας FYROM Αλβανία Τουρκία είναι πολύ πιο ακριβά. Θα χρεωθείς 3 ευρώ για την πρώτη μέρα με την ενεργοποίηση . Μετά θα χρεώνεσαι μόνο αν το χρησιμοποιήσεις . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσω την αποστολή μηνυμάτων cu, ενημερωτικά/διαφημιστικά για cu προσφορές κλπ όσο μένω εξωτερικό μου αλλάζει τα φώτα στις χρεώσεις για τέτοια μηνύματα λόγω περιαγωγής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσω την αποστολή μηνυμάτων cu, ενημερωτικά/διαφημιστικά για cu προσφορές κλπ όσο μένω εξωτερικό μου αλλάζει τα φώτα στις χρεώσεις για τέτοια μηνύματα λόγω περιαγωγής. ναι καλώντας το 1288 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts