Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τι χρειάζεται για τον courier που φέρνειι τα χαρτιά; Αρκεί η φωτοτυπία ταυτότητας ή θέλει και άλλα;

Αν και δεν ρώτησα, αρκεί. Αν είσαι από συμβόλαιο θα θέλει λογικά και έναν λογαριασμό της προηγούμενης εταιρείας.

Έχω το Vodafone 600 και είναι σήμερα να ανανεώσω το πρόγραμμα μου.αν βάλω το Vodafone 300 τα υπολοιπομενα λεπτά και ογκο δεδομένων θα τα πάρω μαζί μου μέχρι την επόμενη ανανέωση ή πρέπει να είναι το ίδιο πρόγραμμα;

Εκανα το Νοέμβρη το φοιτητικο πακετο cu.

Ξερει κανεις μεχρι ποτε ισχυει;

Θεωρητικά ισχύει μέχρι να λήξει το φοιτητικό πάσο ΑΛΛΑ δεν υπάρχει κανένας που έχει λήξει το πάσο και του το έκοψαν άρα είναι μέχρι να τους έρθει η τρέλα να κάνουν ξεκαθάρισμα.....

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Έχω το Vodafone 600 και είναι σήμερα να ανανεώσω το πρόγραμμα μου.αν βάλω το Vodafone 300 τα υπολοιπομενα λεπτά και ογκο δεδομένων θα τα πάρω μαζί μου μέχρι την επόμενη ανανέωση ή πρέπει να είναι το ίδιο πρόγραμμα;

Πρέπει να είναι το ίδιο πακέτο.

Εκανα το Νοέμβρη το φοιτητικο πακετο cu.

Ξερει κανεις μεχρι ποτε ισχυει;

Κανείς απολύτως δεν το γνωρίζει.....

Θεωρητικά ισχύει μέχρι να λήξει το φοιτητικό πάσο ΑΛΛΑ δεν υπάρχει κανένας που έχει λήξει το πάσο και του το έκοψαν άρα είναι μέχρι να τους έρθει η τρέλα να κάνουν ξεκαθάρισμα.....

Κοντεύουν 2 χρόνια που τελείωσα τη σχολή και το Φοιτητικό CU δουλεύει ακόμα... Όσο δουλεύει καλά είναι. Πιστεύω πως το κάνουν τώρα για να μας "γλυκάνουν" και σε μερικά χρονάκια θα κοπούν όλα "μαχαίρι" και πισωγύρισμα σε απλό CU, What's Up κλπ... :p

Εγώ έχω σαν backup έναν 2ο αριθμό με την ειδική προσφορά του F2G στα 8,5€, που είναι ίδια με τη φοιτητική, οπότε αν η Vodafone μου κόψει το δικό της, δε θα με νοιάξει και πολύ... :lol: Και τώρα τη WIND χρησιμοποιώ, το CU το έχω απλά για τα έξτρα δωρεάν ΜΒ κάθε μήνα. :p

Κοντεύουν 2 χρόνια που τελείωσα τη σχολή και το Φοιτητικό CU δουλεύει ακόμα... Όσο δουλεύει καλά είναι. Πιστεύω πως το κάνουν τώρα για να μας "γλυκάνουν" και σε μερικά χρονάκια θα κοπούν όλα "μαχαίρι" και πισωγύρισμα σε απλό CU, What's Up κλπ... :p

Εγώ έχω σαν backup έναν 2ο αριθμό με την ειδική προσφορά του F2G στα 8,5€, που είναι ίδια με τη φοιτητική, οπότε αν η Vodafone μου κόψει το δικό της, δε θα με νοιάξει και πολύ... :lol: Και τώρα τη WIND χρησιμοποιώ, το CU το έχω απλά για τα έξτρα δωρεάν ΜΒ κάθε μήνα. :p

Τα mb ερχονται ακομα και αμα δεν βάλεις καρτα ? (Διοτι πλέον με τη τριμηνη ανανεωση δεν συμφερει να συντηρεις 2 νουμερα :P )

:superman:

Στο φοιτητικό CU ναι. Έχω μαζέψει 6-7 gb χωρίς να βάζω κάρτα. Το καλύτερο από όλα είναι πως κάθε μήνα που σου δίνουν mb και λεπτά προς cu, σου ανανεώνει και την ημερομηνία λήξης του υπολοίπου σου. Οπότε μπορείς πραγματικά να μην βάζεις κάρτα καθόλου και να το χρησιμοποιείς...

Τα mb ερχονται ακομα και αμα δεν βάλεις καρτα ? (Διοτι πλέον με τη τριμηνη ανανεωση δεν συμφερει να συντηρεις 2 νουμερα :P )

Νομίζω ότι το υπόλοιπο στο Φοιτητικό CU δε λήγει ποτέ... Τελευταία ανανέωση έκανα στις 10/10/15 και τώρα μου δείχνει πως το υπόλοιπο θα λήξει 28/7/16... Όσο περνάει ο καιρός, η ημερομηνία λήξης σταδιακά μετατίθεται, χωρίς ανανέωση... :p

Νομίζω ότι το υπόλοιπο στο Φοιτητικό CU δε λήγει ποτέ... Τελευταία ανανέωση έκανα στις 10/10/15 και τώρα μου δείχνει πως το υπόλοιπο θα λήξει 28/7/16... Όσο περνάει ο καιρός, η ημερομηνία λήξης σταδιακά μετατίθεται, χωρίς ανανέωση... :p

Ακριβώς και εγώ σε ένα δεύτερο που έχω να κάθεται στο ταμπλετ εχω να ανανεώση από τον 7/2014 και λήγει τον 7/16 γράφει τώρα

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Πως τσεκάρω αν έγινε φοιτητικό το cu μου;

Για δες στην εφαρμογη της vodafone.

Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος

Έγινε φοιτητικό. Ήρθαν σχετικά μηνύματα πριν λίγο.

Μου έστειλαν και δώρα ως φοιτητής: 1000' προς όλους και 200ΜΒ από το student xclusive 5 για 30 μέρες + 600' προς CU και 600ΜΒ έως το τέλος του μήνα.

Αυτά τα 600' τα δίνει κάθε ημερολογιακό μήνα ή για 30 μέρες μετά από κάθε ανανέωση του φοιτητικού;

Edited by fonzi

Μου έστειλαν και δώρα ως φοιτητής: 1000' προς όλους και 200ΜΒ από το student xclusive 5 για 30 μέρες + 600' προς CU και 600ΜΒ έως το τέλος του μήνα.

Αυτά τα 600' τα δίνει κάθε ημερολογιακό μήνα ή για 30 μέρες μετά από κάθε ανανέωση του φοιτητικού;

Κάθε 1η του μήνα θα παίρνεις δώρο 600' προς CU και 600ΜΒ ίντερνετ, είτε κάνεις ανανέωση, είτε όχι. Επίσης, ό,τι υπόλοιπο έχεις μεταφέρεται στον επόμενο μήνα.

Το πακέτο Student Xclusive 5 θα το έχεις δωρεάν για τους πρώτους 3 μήνες και μετά μάλλον θα στο δίνουν με 4€, αντί για 5€ που λέει. Το Φοιτητικό CU τα "σπάει"! :w00t:

Καλώς ήρθες στο φοιτητικό κόσμο του CU xclusive :D :D :D Κι εγώ πριν 3 βδομάδες το έκανα!!

Καλώς σας βρήκα!

Οφείλω επίσης να πω ότι είναι εξαιρετική η online εξυπηρέτηση πελατών της vodafone. Μπράβο στα παιδιά που δουλεύουν στην υπηρεσία αυτή!

Καλημέρα στην παρέα.θα ήθελα να ρωτήσω αν έχοντας ενεργοποιημένο το daily pack για το εξωτερικό και δεν δεχτείς ούτε πάρεις κλήση ή sms αυτό θα με χρεώσει με 3€ ημερησίως; στην περιγραφή λέει μόνο ότι ανανεώνεται αυτόματα με κάθε εξερχομενη κλήση ή sms ή δεδομένα.τι γίνεται όμως με τα εισερχόμενα Και Πόσο θα χρεώνονομαι για αυτά;

οι εισερχόμενες κλήσεις χρεώνονται μόνο 0,06 ευρώ το λεπτό σε όλη την Ε.Ε. τώρα αν πας FYROM Αλβανία Τουρκία είναι πολύ πιο ακριβά.

Θα χρεωθείς 3 ευρώ για την πρώτη μέρα με την ενεργοποίηση .

Μετά θα χρεώνεσαι μόνο αν το χρησιμοποιήσεις .

υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσω την αποστολή μηνυμάτων cu, ενημερωτικά/διαφημιστικά για cu προσφορές κλπ

όσο μένω εξωτερικό μου αλλάζει τα φώτα στις χρεώσεις για τέτοια μηνύματα λόγω περιαγωγής.

υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσω την αποστολή μηνυμάτων cu, ενημερωτικά/διαφημιστικά για cu προσφορές κλπ

όσο μένω εξωτερικό μου αλλάζει τα φώτα στις χρεώσεις για τέτοια μηνύματα λόγω περιαγωγής.

ναι καλώντας το 1288

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked