Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όπως σου είπα και στο άλλο θέμα 6 ώρες.

Ευχαριστω για την απαντηση :)

Δυστυχως η πραγματικοτητα ειναι διαφορετικη, πηγε την παρασκευη στις 4-9-15 πρωι και εκανε την αιτηση στη vodafone, του εδωσαν και καρτα sim vodafone και μεχρι την δευτερα 7-9-15 το βραδυ που βρεθηκαμε δεν ειχε μπει στο δικτυο της vodafone. Μαλιστα την παρασκευη το απογευμα τον καλεσαν απο την cosmote για να των ρωτησουν γιατι φευγει απο το δικτυο τους.

Τωρα, αυτη τι στιγμη δεν ξερω αν εχει μπει στο δικτυο της vodafone

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=1032

Καρτοκινητο Vodafone: Επιπλεον επιλογες με 3ευρω, 150' προς ολους, 100sms, 300mb.

Τι ειναι αυτα;

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=1032

Καρτοκινητο Vodafone: Επιπλεον επιλογες με 3ευρω, 150' προς ολους, 100sms, 300mb.

Τι ειναι αυτα;

Για το καρτοκινητό Vodafone (πρώην A la carte) που πλέον με κάθε ανανέωση των 10 ευρώ σου ενεργοποιούνται αυτόματα τα 200 λεπτά προς όλα τα δίκτυα και το υπόλοιπο μένει στην κάρτα οπότε προωθεί και τα παραπάνω πακέτα με 3 ευρώ το καθένα για να την καταναλώσεις πιο γρήγορα. Αν δεν ξεφεύγεις πολύ σε ομιλία και ΜΒ μηνιαία μπορεί να συμφέρει με 10 ευρώ να έχεις ολοκληρωμένη επικοινωνία. Εγω πάντως προτιμώ τα αντίστοιχα της Wind...

Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB

Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova

Το widget της Vodafone δουλεύει σε εσάς κανονικά; σε εμένα η εφαρμογή μου ζητάει να μπω με κωδικό (Όπως και μπαίνω) και το widget μου ζητάει να κλείσω το Wi-Fi ή να κάνω refresh.

Τι Μπορεί να συμβαίνει;

Το widget της Vodafone δουλεύει σε εσάς κανονικά; σε εμένα η εφαρμογή μου ζητάει να μπω με κωδικό (Όπως και μπαίνω) και το widget μου ζητάει να κλείσω το Wi-Fi ή να κάνω refresh.

Τι Μπορεί να συμβαίνει;

Σε μενα λειτουργει κανονικα. Σε τρεις διαφορετικες συσκευες

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μπες μέσα στο widget και κάνε ανανέωση όταν είσαι στο ίντερνετ με δεδομένα / data. Μέσω WiFi δεν λειτουργεί το widget και βγάζει το συγκεκριμένο μήνυμα για να κλείσεις το WiFi ή να κάνεις ανανέωση. Αν πατήσεις πάνω στο widget στην οθόνη που ανοίγει έχει το βελάκι της ανανέωσης πάνω αριστερά.

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Για την εφαρμογή "my vodafone" λέτε;

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Τι Μπορεί να συμβαίνει;

μηπως εχεις δικαρτο και την εχεις στην θεση 2 την sim?μου το εκανε και εμενα σε αλλο κινητο που ειχα

Μέχρι 500 ΜΒ κάθε μήνα.

εχω την εντυπωση ότι μου εχουν στειλει περισοτερα σε ένα μήνα.... με εχουν προσθεσει 8 που βαζουν κάθε μηνα σχεδόν καρτα....νομιζα τα εχω παρει όλα....

προς έναν φιλο που ρωτουσε ποσες μερες κανει η αλλαγή, εγω από συνδεση wind SE CU, μου πηρε 2 εργασιμες

εχω την εντυπωση ότι μου εχουν στειλει περισοτερα σε ένα μήνα.... με εχουν προσθεσει 8 που βαζουν κάθε μηνα σχεδόν καρτα....νομιζα τα εχω παρει όλα....

προς έναν φιλο που ρωτουσε ποσες μερες κανει η αλλαγή, εγω από συνδεση wind SE CU, μου πηρε 2 εργασιμες

Κανεις λαθος. Μεχρι 500 mb ειναι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

μηπως εχεις δικαρτο και την εχεις στην θεση 2 την sim?μου το εκανε και εμενα σε αλλο κινητο που ειχα

Ναι ρε φίλε.γι αυτό το κάνει;

Σε περίπτωση που παρέλθει η ημερομηνία λήξης του υπολοίπου (πχ 90 μέρες ή 180, παλιότερα) και δεν ανανεώσω, χάνω το υπόλοιπο. Πόσο χρόνο, όμως, έχω στη συνέχεια για να ανανεώσω ώστε να μη χάσω τον αριθμό ή μπλοκαριστεί η κάρτα sim;

Έχω ένα δικαρτο τηλ και Στην πρώτη κάρτα Έχω μια της Cosmote ενώ στη δεύτερη μια της Vodafone.Όλα πήγαιναν καλά με εναλλαγές από τη μια σιμ Στην άλλη (των δεδομένων πάντα).εδώ και δύο μέρες Όταν δίνω εντολή στη δεύτερη σιμ της Βονταφον δεν έχω δεδομένα ενώ η πρώτη Έχει κανονικά.δοκίμασα να τις αλλάξω αλλά πάλι στη Βονταφον δεν είχα δεδομένα.την έβαλα και μόνη της αλλά πάλι τπτ.τι Μπορεί να έγινε; λέτε να φταίει η κάρτα Τελικά;

Δες μήπως έχει αλλοιωθεί το Apn.

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Ποιό είναι αυτό;

Κάπου στις Ρυθμίσεις είναι Δίκτυα -> Ονόματα Σημείου Πρόσβασης.

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπερα!

ο αδερφος μου πηγε στη vodafone για να κανει το cu φοιτητικο(νεος συνδρομητης)εβαλε 10 ευρω καρτα και του εβαλαν ενα πακετο που εχει τα ακολουθα

300' προς ολα τα δικτυα

300'προς vodafone

500mb απο το just surf bonus

το υπολοιπο της καρτας ειναι 1,93 ευρω

η ερωτηση μου ειναι ποιο πακετο ειναι απο αυτα που δινει το cu?

σιγουρα!

του ειπαν να περασει απο καταστημα vodafone μολις παρει το πασο για να του το κανουν φοιτητικο!

δεν εχω προηγουμενα με cu και vodafone και αναρωτιεμαι τι σοι πακετο ειναι αυτο που δεν το βρισκω πουθενα!

καλησπερα!

ο αδερφος μου πηγε στη vodafone για να κανει το cu φοιτητικο(νεος συνδρομητης)εβαλε 10 ευρω καρτα και του εβαλαν ενα πακετο που εχει τα ακολουθα

300' προς ολα τα δικτυα

300'προς vodafone

500mb απο το just surf bonus

το υπολοιπο της καρτας ειναι 1,93 ευρω

η ερωτηση μου ειναι ποιο πακετο ειναι απο αυτα που δινει το cu?

Κάτι δεν μου κολλάει εδώ εμένα. Εγώ με κάρτα 10 ευρώ παίρνω τα 500 ΜΒ απο το Just surf και ενεργοποιώ και το Vodafone 300 με 5 ευρώ που δίνει 200 λεπτά προς vodafone + 200 λεπτά προς όλους και μπόνους άλλα 100 λεπτά προς όλους για ενεργοποίηση online μέσω my account. Και μου μένουν και 3,93 ευρώ στην κάρτα. Μήπως τον έριξαν με το πακέτο που του ενεργοποιούν;;;

Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB

Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova

Κάτι δεν μου κολλάει εδώ εμένα. Εγώ με κάρτα 10 ευρώ παίρνω τα 500 ΜΒ απο το Just surf και ενεργοποιώ και το Vodafone 300 με 5 ευρώ που δίνει 200 λεπτά προς vodafone + 200 λεπτά προς όλους και μπόνους άλλα 100 λεπτά προς όλους για ενεργοποίηση online μέσω my account. Και μου μένουν και 3,93 ευρώ στην κάρτα. Μήπως τον έριξαν με το πακέτο που του ενεργοποιούν;;;
Αυτο που εκαναν στο φιλο TALK 2 VODAFONE 600 λεγεται και εχει 7 ευρω http://www.vodafonecu.gr/gr/about-cu/paketa/paketa-omilias/

Πιστευω πως εχει 500 προς vodafone και οχι 300 που γραφει.Πρεπει να εχει κανει λαθος αλλιως δεν εξηγειτε

Edited by takpanos

Σιγουρα τον εριξαν πιστευω και γω,για αυτο θα παω αυριο απο το καταστημα να δω τι παιζει...

το just surf το παιρνει με την ανανεωση,αυτο ειναι σιγουρο...

υπαρχει πακετο που να δινει 300' προς ολους και 300 ' προς vodafone?

με ποιο αντιτιμο ?αυτο ειναι που δεν μπορω να βρω...

στο my account εκανα εγγραφη τωρα αρα δεν παιζει να εγινε κατι απο κει....

και του λογου το αληθες

Edited by ane1989
update

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked