Mark_K Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Κι εμένα μου έκανε οποιοδήποτε συνδυασμός από αυτούς, αλλά κανείς δεν είχε ούτε καν το πακέτο κανονική-micro. Πολλοί μου λέγανε πως έχει καταργηθεί για το καρτοκινητό. Μέχρι και ότι έχει καταργηθεί η double γενικά στο καρτοκινητό άκουσα από μια υπάλληλο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Τελικά πήγα έκανα την κάρτα microSIM και την χρησιμοποιώ ολόκληρη που είναι σαν κανονική. Double μόνο σε απλές υπάρχει. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Έχω ένα ξεχασμένο καρτοκινητό που έχει λήξει γιατί δεν του είχα κάνει ανανέωση. Πως το φέρνω πάλι στη ζωή? Πρέπει να επισκεφθώ κατάστημα ή παίρνω τηλέφωνο στη Vodafone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Παιδια εγω που εχω φοιτητικο αμα παρω την vodfone double παιζει να χασω τις φοιτητικες παροχες που εχω? Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 κατά 99% όχι. Αν γίνει κάποια βλακεία και απενεργοποιηθεί τους το λες και στο ξανακάνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 κατά 99% όχι. Αν γίνει κάποια βλακεία και απενεργοποιηθεί τους το λες και στο ξανακάνουν. Ασε δε κανω τιποτα να ειμαι ησυχος! Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Εγώ την πρώτη φορά που το έκανα double το έχασα προσωρινά. Μου είπαν όμως πως έφταιγε ότι είχα κάνει 2 αιτήσεις για φοιτητικό και έγινε κάποιο μπέρδεμα. Την 2η φορά που είχα χαλάσει μια κάρτα και έκανα αντικατάσταση(το ίδιο πράγμα μιας και απλά αλλάζει τον κωδικό της SIM στο δίκτυο) δεν υπήρξε καμία επίπτωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Εγώ την πρώτη φορά που το έκανα double το έχασα προσωρινά. Μου είπαν όμως πως έφταιγε ότι είχα κάνει 2 αιτήσεις για φοιτητικό και έγινε κάποιο μπέρδεμα. Την 2η φορά που είχα χαλάσει μια κάρτα και έκανα αντικατάσταση(το ίδιο πράγμα μιας και απλά αλλάζει τον κωδικό της SIM στο δίκτυο) δεν υπήρξε καμία επίπτωση. Τι εννοεις εκανες δυο αιτησεις? Εγω Σαββατο τους εστειλα μεσο chat μια βεβαιωση σπουδων, Κυριακη βραδυ ηρθε το μνμ με τα 1000λεπτα δωρο. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Το είχα γράψει και πριν. Μία αίτηση σε κατάστημα πρώτα, και αφού είχαν περάσει 2 μέρες χωρίς να γίνει τίποτα, μετά βρήκα ότι έχει εξυπηρέτηση μέσω skype, επικοινώνησα με αυτους, μου ζητήσανε να τους σκανάρω την φοιτητική ταυτότητα και να τη στείλω σε ένα mail, και ενεργοποιήθηκε σε δευτερόλεπτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basdel Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 επειδή σκέφτομαι να κάνω το δικό μου cu φοιτητικό, εκτός από τα δύο φοιτητικά πακέτα ισχύουν κανονικά και στο φοιτητικό οι υπόλοιπες προσφορές του cu; (π.χ. με 10 ευρώ ανανέωση 500mb δώρο κλπ κ.α) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrazyAnt Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 επειδή σκέφτομαι να κάνω το δικό μου cu φοιτητικό, εκτός από τα δύο φοιτητικά πακέτα ισχύουν κανονικά και στο φοιτητικό οι υπόλοιπες προσφορές του cu; (π.χ. με 10 ευρώ ανανέωση 500mb δώρο κλπ κ.α) Φυσικα Δεν υπαρχει πιο συμφερουσα καρτοκινητη απο το φοιτιτικο cu, οποτε και να μην ισχυαν παλι υα συνεφερε Επισης μπορεις να δηλωσεις 3 αρθμους (και αντιστοιχα να δηλωσουν και σενα) και σε καθε 10€ καρτα που θα βαζεις, αυτοι οι 3 αριθμοι θα παιρνουν 100mb internet ----- προσθήκη μηνύματος 116 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ξερει κανεις αν κάνεις φορητοτητα σε CU από καρτοκινητό αλλου παροχου, ποσες μέρες παίρνει; το ίδιο σαν να μετεφερες γραμμή συμβολαίου; Ακριβως το ιδιο πραγμα ειναι Δεν εχει σημασια ο τυπος συνδεσης Η διαδικασια της φοριτοτητας απο το ενα δικτυο κινητης στο αλλο παραμενει ιδια ;) Παράθεση Παρουσίαση Xiaomi Pistons Ακουστικά - Handsfree credit @FrOsT_frt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Παιδια εγω που εχω φοιτητικο αμα παρω την vodfone double παιζει να χασω τις φοιτητικες παροχες που εχω? οχι, εγω ειχα φοιτιτικο το εκανα double και δεν εχασα απολυτως τιποτα..... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Από τη Δευτέρα 02/06, οι Facebook fans του CU κλήθηκαν να πατήσουν 70.000 φορές το "κουμπί" για να «ξεκλειδώσουν» την επόμενη δωρεάν προσφορά του CU για όλους τους συνδρομητές! Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Για τους συνδρομητές Νέου Καρτοκινητόυ Και Τριήμερο … και Δωρεάν !!! Προσφορά δωρεάν ομιλίας προς όλη τη Vodafone, για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος! Από το Σάββατο 7 Ιουνίου ξεκινάς να μιλάς όσο θέλεις και χωρίς να σκέφτεσαι το κόστος, γιατί έχεις εντελώς δωρεάν ομιλία με όλους τους συνδρομητές της Vodafone στην Ελλάδα, έως και την Δευτέρα 9 Ιουνίου!!! Κάνε τώρα μια δωρεάν κλήση στο 1252 και πίεσε το 0 για να εγγραφείς και εσύ στην προσφορά! Διευκρινήσεις: Η δωρεάν ομιλία ισχύει από το Σάββατο 7 Ιουνίου στις 00:00:01 έως και την Δευτέρα 9 Ιουνίου στις 23:59:59 Ισχύει πολιτική ορθής χρήσης 5000 λεπτά για το σύνολο των ημερών διάρκειας της προσφοράς H εγγραφή μπορεί να πραγματοποιηθεί έως και την Δευτέρα 9 Ιουνίου Η δωρεάν ομιλία ισχύει προς όλους τους συνδρομητές καρτοκινητής και συμβολαίου Vodafone στην Ελλάδα Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basdel Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 (edited) Για τους συνδρομητές Νέου Καρτοκινητόυ Και Τριήμερο … και Δωρεάν !!! Προσφορά δωρεάν ομιλίας προς όλη τη Vodafone, για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος! Από το Σάββατο 7 Ιουνίου ξεκινάς να μιλάς όσο θέλεις και χωρίς να σκέφτεσαι το κόστος, γιατί έχεις εντελώς δωρεάν ομιλία με όλους τους συνδρομητές της Vodafone στην Ελλάδα, έως και την Δευτέρα 9 Ιουνίου!!! Κάνε τώρα μια δωρεάν κλήση στο 1252 και πίεσε το 0 για να εγγραφείς και εσύ στην προσφορά! Διευκρινήσεις: Η δωρεάν ομιλία ισχύει από το Σάββατο 7 Ιουνίου στις 00:00:01 έως και την Δευτέρα 9 Ιουνίου στις 23:59:59 Ισχύει πολιτική ορθής χρήσης 5000 λεπτά για το σύνολο των ημερών διάρκειας της προσφοράς H εγγραφή μπορεί να πραγματοποιηθεί έως και την Δευτέρα 9 Ιουνίου Η δωρεάν ομιλία ισχύει προς όλους τους συνδρομητές καρτοκινητής και συμβολαίου Vodafone στην Ελλάδα καλώ 1252 και πατάω το 0 αλλά λέει "κάτι πήγε στραβά ...κλπ" τελικά πρέπει να στείλεις Ν στο 1398 Edited June 5, 2014 by basdel αλλαγη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Μαρέσει αυτό που λέει Η δωρεάν ομιλία προς Vodafone ισχύει από 07/06/2014 00:00:01 έως και 09/06/2014 23:59:59. Πολιτική ορθής χρήσης: 5.000’ για όλο το διάστημα της προσφοράς. 3 ημέρες Χ 24 ώρες Χ 60 λεπτά = 4320 λεπτά . Αλλά μόνο 5000 μπορούμε να μιλήσουμε .....:X:rolleyes::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Μαρέσει αυτό που λέει Η δωρεάν ομιλία προς Vodafone ισχύει από 07/06/2014 00:00:01 έως και 09/06/2014 23:59:59. Πολιτική ορθής χρήσης: 5.000’ για όλο το διάστημα της προσφοράς. 3 ημέρες Χ 24 ώρες Χ 60 λεπτά = 4320 λεπτά . Αλλά μόνο 5000 μπορούμε να μιλήσουμε .....:X:rolleyes::lol: Αν η κλήση ξεκινήσει τη Δευτέρα το βράδυ 23.59 και συνεχιστεί μετά τα μεσάνυχτα θα είναι όλη δωρεάν? Μήπως καλύπτει και την περίπτωση αυτή? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Αν η κλήση ξεκινήσει τη Δευτέρα το βράδυ 23.59 και συνεχιστεί μετά τα μεσάνυχτα θα είναι όλη δωρεάν? Μήπως καλύπτει και την περίπτωση αυτή? :p Κοίτα στους Αγώνες της Εθνικής στην βραζιλία μας δίνει για τον αγώνα + 1 ώρα πριν + μία ώρα μετά 1000 λεπτά ομιλίας για κάθε αγώνα . Ακόμα και με παράταση άντα να κρατήσει ο αγώνας 3 ώρες + 2 = 5 5Χ60 = 300...... Δεν έχει νόημα απλά έτσι το γράψανε ούτε που μπορούν να θέσουν όριο .... http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=12050 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 (edited) αν κάποιος θεωρητικά κάνει κλήσεις πχ 5 δευτερόλεπτα στο λεπτό συνέχεια. Μπορεί να το ξεπεράσει διότι όλες οι κλήσεις έστω και 1 δευτερόλεπτο χρεώνονται σαν 3 λεπτά. Αν κάποιος κάνει 24 κλήσεις απαντημένες ανα ώρα και το κλείνει, μπορεί να το ξεπεράσει. Αυτά βέβαια σε συστήματα αυτοματισμών μπορούν να γίνουν... Edited June 5, 2014 by nikosxeng3 Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Μαρέσει αυτό που λέει Η δωρεάν ομιλία προς Vodafone ισχύει από 07/06/2014 00:00:01 έως και 09/06/2014 23:59:59. Πολιτική ορθής χρήσης: 5.000’ για όλο το διάστημα της προσφοράς. 3 ημέρες Χ 24 ώρες Χ 60 λεπτά = 4320 λεπτά . Αλλά μόνο 5000 μπορούμε να μιλήσουμε .....:X:rolleyes::lol: το καρτοκινητό δεν υποστηρίζει multiparty? Αν ναι λογικό. Αν όχι, μόνο αν το κλείνεις αμέσως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 καλώ 1252 και πατάω το 0 αλλά λέει "κάτι πήγε στραβά ...κλπ" τελικά πρέπει να στείλεις Ν στο 1398 Ν στο 1398 πρεπει να στειλουν οι συνδρομητες CU για να ενεργοποιησουν την προσφορα.Οι συνδρομητες του καρτοκινητου vodafone πρεπει να καλεσουν το 1252 και μετα το 0 :) Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wirelesslover Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Κοίτα στους Αγώνες της Εθνικής στην βραζιλία μας δίνει για τον αγώνα + 1 ώρα πριν + μία ώρα μετά 1000 λεπτά ομιλίας για κάθε αγώνα . Ακόμα και με παράταση άντα να κρατήσει ο αγώνας 3 ώρες + 2 = 5 5Χ60 = 300...... Δεν έχει νόημα απλά έτσι το γράψανε ούτε που μπορούν να θέσουν όριο .... http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=12050 αυτο ειναι πολυ καλη προσφορα. Πρεπει να στειλουμε μηνυμα κάπου; Παράθεση 0.04/λεπτό προς όλους 0.03/sms προς όλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrazyAnt Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Απο οσα γραφει στη σελιδα της βοντα, δεν χρειαζεται καποια ενεργεια απο πλευρας μας Επισης παρεχει και ιντερνετ, 1γιγα στα συμβολαια και 1.5 στα καρτοκινητα Παράθεση Παρουσίαση Xiaomi Pistons Ακουστικά - Handsfree credit @FrOsT_frt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostria19 Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Η αλλαγη απο καρτοκινητο σε CU ή αντιστροφα χρεωνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Όχι δε χρεώνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts