albiz Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Ευχαριστώ Vasileios για τις πληροφορίες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ap1986 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Έχω κάνει αίτηση μετατροπής από συμβόλαιο σε CU. Υπάρχει ξεχωριστή εφαρμογή για διαχείριση του πακέτου από το "My account" που χρησιμοποιώ τώρα για την σύνδεση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Η εφαρμογή είναι η ίδια αλλά έκανα νέο λογαριασμό στο Vodafone account Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Matrox Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 (edited) Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους! Edited March 25, 2014 by Matrox Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperMarioGR Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 καλησπερα! επειδή αύριο - μεθαύριο θα ανανεώσω online, με 10 ευρώ θα πάρω 500mb (από το φοιτητικό) και 250mb από την online ανανέωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 καλησπερα! επειδή αύριο - μεθαύριο θα ανανεώσω online, με 10 ευρώ θα πάρω 500mb (από το φοιτητικό) και 250mb από την online ανανέωση? Ακριβώς τόσα θα πάρεις 500 + 250 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasibiza84 Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 καλα ηταν το 1gb μας το κόψανε γαμοτο τελικα αμα κανεις ανανέωση πριν λήξει ο μηνας οσα μβ εχουν απομείνει προστίθενται στον επόμενο? ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 καλα ηταν το 1gb μας το κόψανε γαμοτο τελικα αμα κανεις ανανέωση πριν λήξει ο μηνας οσα μβ εχουν απομείνει προστίθενται στον επόμενο? ?? όχι τα mb που δίνει δώρο με online ανανέωση όχι μόνο δε μεταφέρονται αλλά χάνονται κι ολας με το που θα γίνει η επόμενη ανανέωση Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasibiza84 Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 όχι τα mb που δίνει δώρο με online ανανέωση όχι μόνο δε μεταφέρονται αλλά χάνονται κι ολας με το που θα γίνει η επόμενη ανανέωση εγω εκανα μια μερα πριν και μου τα κράτησε ολα ειχα 500 υπόλοιπο και εδωσε & 250 και εγω ετσι νομιζα οτι χάνονται αρα μας μένει να το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος ...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 όχι τα mb που δίνει δώρο με online ανανέωση όχι μόνο δε μεταφέρονται αλλά χάνονται κι ολας με το που θα γίνει η επόμενη ανανέωση Δεν ειναι ακριβως ετσι.Εγω ειχα κανει ανανεωση 28/2 και ειχα προλαβει το 1GB... το πακετο εληγε στις 29/3 και μου ειχαν μεινει περιπου 300ΜΒ... αλλα εκανα ανανεωση στις 28/3 (μια μερα πριν δηλαδη) και αγορασα το πακετο 500ΜΒ/5Ευρω οποτε στο myaccount μου εδειχνε τα ΜΒ απο το μπονους της ονλαιν ανανεωσης + το πακετο που αγορασα τα 500ΜΒ ... και μεχρι να ληξει στις 29/3 το πρωτο πακετο οτι χρηση ιντερνετ εκανα εφευγαν απο το 1GB... Παντως σιγουρα δεν χανεις τα ΜΒ αν κανεις ανανεωση πριν περασουν οι 31 μερες εφοσον δεν τα εχεις καταναλωσει. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Δεν ειναι ακριβως ετσι.Εγω ειχα κανει ανανεωση 28/2 και ειχα προλαβει το 1GB... το πακετο εληγε στις 29/3 και μου ειχαν μεινει περιπου 300ΜΒ... αλλα εκανα ανανεωση στις 28/3 (μια μερα πριν δηλαδη) και αγορασα το πακετο 500ΜΒ/5Ευρω οποτε στο myaccount μου εδειχνε τα ΜΒ απο το μπονους της ονλαιν ανανεωσης + το πακετο που αγορασα τα 500ΜΒ ... και μεχρι να ληξει στις 29/3 το πρωτο πακετο οτι χρηση ιντερνετ εκανα εφευγαν απο το 1GB... Παντως σιγουρα δεν χανεις τα ΜΒ αν κανεις ανανεωση πριν περασουν οι 31 μερες εφοσον δεν τα εχεις καταναλωσει. Περίεργο με το 1gb Γενάρη που ανανέωσα λίγες μέρες πριν τη λήξη χάθηκαν και καλώντας εξυπηρέτηση μου είπαν ότι όντως έτσι ίσχυε και υπήρχε και στους όρους της προσφοράς του 1gb και όντως το έγραφε τότε στους όρους ίσως μετά να άλλαξε αυτό η τώρα με την αλλαγή στα 250mb, και κοιτώντας στους όρους βλέπω ότι πλέον δεν υπάρχει ο συγκεκριμένος Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Να ρωτήσω κάτι. Έχω ένα iPad mini 4g. Αν του βάλω μια κάρτα cu και πακετακι 500mb με 5€ το 4g θα λειτουργεί ή το δίνει μόνο σε πακέτα συμβολαίου η Vodafone ;; Ξέρω ότι πρέπει να στείλω ένα μήνυμα για ενεργοποίηση. Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Να ρωτήσω κάτι. Έχω ένα iPad mini 4g. Αν του βάλω μια κάρτα cu και πακετακι 500mb με 5€ το 4g θα λειτουργεί ή το δίνει μόνο σε πακέτα συμβολαίου η Vodafone ;; Ξέρω ότι πρέπει να στείλω ένα μήνυμα για ενεργοποίηση. 500ΜΒ σε 4g ζήτημα αν βγάλεις 1 μέρα. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Να ρωτήσω κάτι. Έχω ένα iPad mini 4g. Αν του βάλω μια κάρτα cu και πακετακι 500mb με 5€ το 4g θα λειτουργεί ή το δίνει μόνο σε πακέτα συμβολαίου η Vodafone ;; Ξέρω ότι πρέπει να στείλω ένα μήνυμα για ενεργοποίηση. Ναι θα λειτουργεί Αν διαλέξεις την αυτόματη μηνιαία ανανέωση δίνει 1GB με 5 ευρώ. Μετά μπορεις αμέσως να σταματήσεις την μηνιαία αυτόματη ανανέωση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 500ΜΒ σε 4g ζήτημα αν βγάλεις 1 μέρα. :lol: γιατι να εχει τοσο διαφορα? πχ ανοιγεις το fb και κανεις upload μια φωτογραφια 5ΜΒ... 5ΜΒ δεν θα κανεις και με το 4G upload? απλα θα το κανεις πιο γρηγορα υποθετω. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 500ΜΒ σε 4g ζήτημα αν βγάλεις 1 μέρα. :lol: Καλά το παρακάνεις. Άλλο να έχεις 500 ΜΒ γρήγορο ίντερνετ και άλλο να κατεβάζεις της Παναγίας τα μάτια μέσω data. Και 100 ΜΒ να έχεις σε 4g αλλά κοιτάς μόνο τα mail σου, μάλλον δεν θα τα καταναλώσεις. Όλα είναι θέμα χρήσης, όχι ταχύτητας! Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Περίεργο με το 1gb Γενάρη που ανανέωσα λίγες μέρες πριν τη λήξη χάθηκαν και καλώντας εξυπηρέτηση μου είπαν ότι όντως έτσι ίσχυε και υπήρχε και στους όρους της προσφοράς του 1gb και όντως το έγραφε τότε στους όρους ίσως μετά να άλλαξε αυτό η τώρα με την αλλαγή στα 250mb, και κοιτώντας στους όρους βλέπω ότι πλέον δεν υπάρχει ο συγκεκριμένος Τι να σου πω εγω απο τον Νοεμβρη που χρησιμοποιω την online ανανεωση για την προσφορα οσο υπηρχε.. το ειχα τσεκαρει γιατι εκανα παντα ανανεωση τουλαχιστον μια μερα πριν τελειωσει το πακετο ιντερνετ για να μην χρεωθω τιποτα περιεργο.και δεν μου χανοταν τα ΜΒ γιατι στο my account τα ειχε σημειωμενα ξεχωριστα δηλαδη σαν υπολ ΜΒ απο το μπονους ανανεωσης και υπολ απο το πακετο των 5 ευρω.να ειδα λαθος 3 μηνες συνεχομενα το αποκλειω φιλε μου Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Δε το χρησιμοποιώ πολυ έξω απ το σπίτι. Άντε να δώ καμμιά είδηση ή κανα Facebook. Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Όσο ήταν 1Gb το online bonus δεν μεταφερόταν τα mb, τώρα που έγινε 250mb μεταφέρονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 (edited) Τι να σου πω εγω απο τον Νοεμβρη που χρησιμοποιω την online ανανεωση για την προσφορα οσο υπηρχε.. το ειχα τσεκαρει γιατι εκανα παντα ανανεωση τουλαχιστον μια μερα πριν τελειωσει το πακετο ιντερνετ για να μην χρεωθω τιποτα περιεργο.και δεν μου χανοταν τα ΜΒ γιατι στο my account τα ειχε σημειωμενα ξεχωριστα δηλαδη σαν υπολ ΜΒ απο το μπονους ανανεωσης και υπολ απο το πακετο των 5 ευρω.να ειδα λαθος 3 μηνες συνεχομενα το αποκλειω φιλε μου Απλά μου φαίνεται παράλογο γιατί όντως μου φάνηκε και μένα τρελλο να χανονται αλλά από την εξυπηρέτηση με παρεπεμψαν στους όρους που αντιγράφω από το post εδώ στο forum της επίσημης ανακοίνωσης... η έκτη υποσημείωση. Και σε όσους φίλους με cu έχω έτσι γινόταν τί να πω... βέβαια μιλαω για ανανεώσεις ως γεναρη μετά δε ξανάκανέ κάνεις μας αφού χανονταν [ Απαραίτητες διευκρινήσεις: Το Bonus ισχύει μόνο για συνδρομητές CU, Νέου Καρτοκινητού, Vodafone International & Ολυμπιακού. To Bonus ισχύει για online ανανεώσεις μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας από το http://vodafone.gr ή το http://vodafonecu.gr. Το Bonus αποδίδεται σε κάθε Online ανανέωση από 10€ από 7/11 έως και τις 7/12/13. Το Bonus ισχύει για 30 ημέρες από την ημέρα απόδοσής του. Μετά την κατανάλωση του Bonus και αν δεν υπάρχουν άλλα διαθέσιμα MB, ισχύει χρέωση 1€/ημέρα. Σε περίπτωση νέας online ανανέωσης από 10€, τυχόν υπολειπόμενα ΜΒ από προηγούμενο Bonus δεν μεταφέρονται αλλά χάνονται. Προτεραιότητα στην κατανάλωση έχουν τα ΜΒ που λήγουν πρώτα. Ο συνδρομητής ενημερώνεται για τα διαθέσιμα ΜΒ με δωρεάν κλήση στο 1252, δωρεάν κενό SMS στο 1286 καθώς και μέσω του Vodafone.gr και vodafonecu.gr και του Μy Vodafone App. Επίσης λαμβάνει ενημερωτικό SMS στο 80% και στο 100% της κατανάλωσης του Bonus καθώς και στη λήξη του. Το Bonus Οnline Ανανέωσης προστίθεται στα υπάρχοντα Bonus ανανέωσης που ισχύουν ανά πακέτο (πχ Just Surf Bonus για CU, Βοnus Καρτοκινητού κλπ). Το Bonus δεν ισχύει για χρήση στο εξωτερικό. Edited March 31, 2014 by pan82 Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 (edited) Λαθος ποστ Edited April 1, 2014 by ioma Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Απλά μου φαίνεται παράλογο γιατί όντως μου φάνηκε και μένα τρελλο να χανονται αλλά από την εξυπηρέτηση με παρεπεμψαν στους όρους που αντιγράφω από το post εδώ στο forum της επίσημης ανακοίνωσης... η έκτη υποσημείωση. Και σε όσους φίλους με cu έχω έτσι γινόταν τί να πω... βέβαια μιλαω για ανανεώσεις ως γεναρη μετά δε ξανάκανέ κάνεις μας αφού χανονταν Φίλε μου όντως για το 1GB της online ανανέωσης ίσχυε οτι δεν μεταφέρονται, την πάτησα και εγώ όταν με 300+ έκανα ξανά online ανανέωση και αντί για 1300ΜΒ ξαναπήγα σε 1000ΜΒ. Ρώτησα στο τσατ και μου απάντησαν ακριβώς για το 6ο μπουλετ των όρων... @pavlitakis: αυτό που λες οτι δεν σου φτάνουν τα 500ΜΒ για μια μέρα σε 4G δεν ισχύει.... Αν κάνεις φυσιολογική (ή καλύτερα: ορθολογικη) χρήση τα ΜΒ θα καταναλωθούν όπως και αν ήσουν στο 3G, απλά η ταχύτητα είναι μεγαλύτερη και μπορεί να δελεαστείς να κάνεις πράγματα που δεν θα έκανες με το 3G (π.χ. να δεις περισσότερο youtube ή να χρησιμοποιείς voip). Είναι εντυπωσιακό να κάνεις βιντεοκλήση με google hangouts και να έχεις ποιότητα αντίστοιχη του wifi, με το 3G είναι μάλλον απίθανο να το πετύχεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Βιντεοκληση κάνεις άνετα με 3g κακό και πάνω, το δε voip, δουλεύει και σε edge μια χαρά. Αν βάλεις όμως, την μεγάλη κατανάλωση της μπαταρίας και σαφώς τον πειρασμό (άλλωστε γιατί να το έχω αν δεν το χρησιμοποιώ?), τα 500 ΜΒ είναι μόνο ταλαιπωρία. Κάτι σαν να έχεις μια Πόρσε με 5 λίτρα βενζίνη τον μήνα. Να μην πω την αυξημένη κατανάλωση χωρίς να κάνεις τπτ. Πιστεύω ότι το 4g πρέπει να υπάρχει σε πακέτα άνω των 4gb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Βιντεοκληση κάνεις άνετα με 3g κακό και πάνω, το δε voip, δουλεύει και σε edge μια χαρά. Αν βάλεις όμως, την μεγάλη κατανάλωση της μπαταρίας και σαφώς τον πειρασμό (άλλωστε γιατί να το έχω αν δεν το χρησιμοποιώ?), τα 500 ΜΒ είναι μόνο ταλαιπωρία. Κάτι σαν να έχεις μια Πόρσε με 5 λίτρα βενζίνη τον μήνα. Να μην πω την αυξημένη κατανάλωση χωρίς να κάνεις τπτ. Πιστεύω ότι το 4g πρέπει να υπάρχει σε πακέτα άνω των 4gb. Αν πας απο Αθηνα Θεσσαλονικη, τα χλμ ειναι τα ιδια, ειτε με Πορσε ειτε με γαιδαρο. Ομοιως αν μπεις στο myphone τα ιδια mb θα καταναλωσεις οπως και αν μπεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 (edited) Αν πας απο Αθηνα Θεσσαλονικη, τα χλμ ειναι τα ιδια, ειτε με Πορσε ειτε με γαιδαρο. Ομοιως αν μπεις στο myphone τα ιδια mb θα καταναλωσεις οπως και αν μπεις. Αν πας όμως πιο γρήγορα (LTE) , θα κάψεις περισσότερη βενζίνη (ΜΒ) +έξτρα κόστος του 4g Και το myphone το βλέπω άνετα και με λίγα δεδομένα, με 2g+tapatalk. Ακόμα το 4γ είναι μόνο για μάρκετινγκ Αν κάποιος δεν έχει να αγοράσει δεδομένα, πως θα πληρώσει το έξτρα κόστος.??? Edited April 1, 2014 by pavlitakis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts