Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τι παιζει τελικά, υπάρχει οντως πρόβλημα? Τελικα το εκανα ονλινε απο το site και περιμενω να δω, θα ενημερώσω για την εξέλιξη ;)

ναι λογω προβληματος φορητοτητες θα περασουν μονο 13/12 και 23/12 γι'αυτο το μηνα,με εξαιρεση αν κανεις φορητοτητα στο cu xclusive που εκει δεν υπαρχει προβλημα...

My Mobile Phone History:

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

καλησπερα οσοι συνδρομητες καρτοκινητου παρουνε συσκευη smartphone απο τα καταστηματα vodafone , το πακετο με τα 500 mb internet θα το αγοραζουνε στην μιση τιμη δηλαδη 2,5 ευρω για ενα χρονο!!! .

καλησπερα οσοι συνδρομητες καρτοκινητου παρουνε συσκευη smartphone απο τα καταστηματα vodafone , το πακετο με τα 500 mb internet θα το αγοραζουνε στην μιση τιμη δηλαδη 2,5 ευρω για ενα χρονο!!! .

Καλό ακούγεται. Πού το έμαθες; Δεν βρίσκω πληροφορίες:(.

Ο τωρινός αριθμός κάνει ή πρέπει να πάρουμε καινούριο;

Καλό ακούγεται. Πού το έμαθες; Δεν βρίσκω πληροφορίες:(.

Ο τωρινός αριθμός κάνει ή πρέπει να πάρουμε καινούριο;

Ισχύει μόνο για αγορά του smartphone της Vodafone, το Vodafone Mini και λογικά θα ενεργοποιείται και σε παλιούς αριθμούς η συγκεκριμένη προσφορά.

Καλησπερα παιδια. Εχω την φοιτητικη προσφορα του CU Exclusive και αυτη τη στιγμη βρισκομαι στο δευτερο μηνα. Εχω λαβει για δευτερη συνεχη φορα τοδωρο των 1000'. Αυτο που παρατηρησα ειναι οτι ο χρονος και τα ΜΒ του πρωτου μηνα μεταφερθηκαν στο δευτερο. Αυτο συμβαινει παντα ή υπαρχει καποιος ιδιατερος λογος εξαιτιας των δωρων του CU?

Καλησπερα παιδια. Εχω την φοιτητικη προσφορα του CU Exclusive και αυτη τη στιγμη βρισκομαι στο δευτερο μηνα. Εχω λαβει για δευτερη συνεχη φορα τοδωρο των 1000'. Αυτο που παρατηρησα ειναι οτι ο χρονος και τα ΜΒ του πρωτου μηνα μεταφερθηκαν στο δευτερο. Αυτο συμβαινει παντα ή υπαρχει καποιος ιδιατερος λογος εξαιτιας των δωρων του CU?

Όταν ενεργοποιείς ένα πακέτο (π.χ με 50 λεπτά και 60 μηνύματα), αυτά μεταφέρονται αν ενεργοποιήσεις ξανά το ίδιο πακέτο, οπότε και μετά το πέρας της προσφοράς, αν ενεργοποιήσεις ένα πακέτο και ενεργοποιήσεις μετά το ίδιο, τυχόν υπόλοιπο θα μεταφερθεί στο νέο.

Ισχύει μόνο για αγορά του smartphone της Vodafone, το Vodafone Mini και λογικά θα ενεργοποιείται και σε παλιούς αριθμούς η συγκεκριμένη προσφορά.

το διαφημιζει στην τηλεοραση , και το ειδα και το εγραψα εδω . μαλλον ειναι για το vodafone smart mini και για το vodafone smart iii .

μια θεια μου εχει καρτοκινητο vodafone...

το bonus με την ανανεωση πανω απο 10 ευρω ισχυει να της το ενεργοποιησω η εχει σταματησει?

καλεσα 1286 αλλα δεν ακουσα κατι τετοιο στο μενου

EDIT: τωρα ειδα πιο πανω οτι δεν ισχυει πλεον

Edited by kinhtomania
Δεν ειχα δει
+bobb -=azor=-

μια θεια μου εχει καρτοκινητο vodafone...

το bonus με την ανανεωση πανω απο 10 ευρω ισχυει να της το ενεργοποιησω η εχει σταματησει?

καλεσα 1286 αλλα δεν ακουσα κατι τετοιο στο μενου

EDIT: τωρα ειδα πιο πανω οτι δεν ισχυει πλεον

Aν είχε παλιότερα το bonus και δεν έχει αλλάξει η θεία σου συνεχίζει να ισχύει. Δεν ισχύει για νέες ενεργοποιήσεις.

Καλησπερα παιδια!

Εχω καποιες αποριες σχετικα με το CU φοιτητικο της βονταφον

Ειμαι φοιτητης στο 8ο εξαμηνο.το πασο μου ως δελτιο εισητηριου ληγει το 2016

1. Εχω μεταφερει στο ονομα μου τον αριθμο CU της μητερας μου κ το εχω κανει φοιτητικο

Μπορω να κανω το ιδιο ακριβως και για τον αδερφο μου ή

υπαρχει καποιος περιορισμος επειδη ειμαι ειδη κατοχος φοιτητικης προσφορας ;

2. Σε περιπτωση που μπορω να κανω το παραπανω.

Για ποσο καιρο θα εχω το φοιτητικο πακετο; εως τη ληξη του πασου; εως οτου αποφοιτησω;

Δηλαδη αν γινει η ολη διαδικασια και στο τελος του εξαμηνου αυτου μου κοψουν τη φοιτητικη προσφορα

δεν υπαρχει λογος να το κανω

Ευχαριστω εκ των προτερων!

Η vodafone δεν θα σου ζητήσει πότε αποφοίτησες , άρα θα το έχεις μέχρι το 2016 . Αλλά πρόσεξε , το δικό μου δεν λέει λήξη λόγω του ότι είμαι από κατατακτήριες,

Τον Νοέμβρη του 2012 γράψανε ότι ισχύει μέχρι 9 Νοεμβρίου 2013 αλλά τελικά η προσφορά συνεχίζεται στον αριθμό μου .

Δεν θα σου δώσουν δεύτερο αριθμό στο όνομα σου ( ένας αριθμός ανά ταυτότητα )

καλησπέρα,

θέλω να κάνω το κινητό μου κάρτα. Με ενδιαφέρει να έχω δωρεάν μβ και χρόνο ομιλίας προς όλους. Αυτό που είδα είναι ότι η καρτοκινητή βονταφον δίνει με 5 ευρώ 200 λεπτά προς όλους κα με 5 ευρω 500 μβ.

υπάρχει κάτι καλύτερο??

Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O

καλησπέρα,

θέλω να κάνω το κινητό μου κάρτα. Με ενδιαφέρει να έχω δωρεάν μβ και χρόνο ομιλίας προς όλους. Αυτό που είδα είναι ότι η καρτοκινητή βονταφον δίνει με 5 ευρώ 200 λεπτά προς όλους κα με 5 ευρω 500 μβ.

υπάρχει κάτι καλύτερο??

Η wind απ ότι ξέρω δίνει με 5 ευρώ 1 γκιγκα (και γω βονταφον εχω)

Η wind απ ότι ξέρω δίνει με 5 ευρώ 1 γκιγκα (και γω βονταφον εχω)

δεν θέλω wind. για βονταφον η κοσμοτε ελεγα...

τώρα το είδα! ---> Τώρα με κάθε online ανανέωση από 10€ παίρνεις ΔΩΡΟ 1 GB Internet στο κινητό για 1 μήνα!

;-)

Edited by afrodith2
Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O

τώρα το είδα! ---> Τώρα με κάθε online ανανέωση από 10€ παίρνεις ΔΩΡΟ 1 GB Internet στο κινητό για 1 μήνα!

;-)

Αυτο ειναι προσφορα περιορισμενης χρονικης διαρκειας. Δεν θα ισχυει για πολυ ακομα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

;-)

Είναι προσωρινό

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

@pexths @junglist

έχετε δίκιο.. :(

καλησπερα αλλαξαν τα δωρα στο site του vodafone cu πιο συγκεκριμενα μπορειτε να εχετε 100 λεπτα προς ολουσ αλλα και 300 μυνηματα προσ ολη την vodafone με 3 ευρω!!! ναι καλα ειδατε με 3 ευρω ... μια χαρα καλυτερο και απο την κιου αυτο!!!. επισης καταργηθηκαν τα επιλεον mb internet σε πολλα πακετα εκτος απο το πακετο με 5 ευρω που δινει 500 ιντερνετ και δωρο αλλα 500 mb internet συνολο 1gb με 5 ευρω !!!. επισης σε πολλα πακετα που εδιναν και 100 λεπτα προς ολους τωρα δινουν διπλασια λεπτα προς ολους δηλαδη 200 λεπτα με τα ιδια χρηματα , πολυ τελειες αλλαγες αλλα θα ηθελα να μην καταργοντουσα στο πακετο με 3 ευρω 60 λεπτα προς ολους και τα 100mb internet που εδιναν δωρο , επισης θα ηθελα σε καποιο πακετο να εδιναν και μερικα μυνηματα προς ολους σαν μπονους απο το vodafonecu site . παντως εγιναν φοβερα πακετα τωρα που επεσε το κοστος τερματισμου στα αλλα δικτυα.

δειτε εδω : http://www.vodafonecu.gr/gr/about-cu/paketa/ , το ειδα σημερα 17/12/2013 και ωρα 21:50.

καλησπερα αλλαξαν τα δωρα στο site του vodafone cu πιο συγκεκριμενα μπορειτε να εχετε 100 λεπτα προς ολουσ αλλα και 300 μυνηματα προσ ολη την vodafone με 3 ευρω!!! ναι καλα ειδατε με 3 ευρω ... μια χαρα καλυτερο και απο την κιου αυτο!!!. επισης καταργηθηκαν τα επιλεον mb internet σε πολλα πακετα εκτος απο το πακετο με 5 ευρω που δινει 500 ιντερνετ και δωρο αλλα 500 mb internet συνολο 1gb με 5 ευρω !!!. επισης σε πολλα πακετα που εδιναν και 100 λεπτα προς ολους τωρα δινουν διπλασια λεπτα προς ολους δηλαδη 200 λεπτα με τα ιδια χρηματα , πολυ τελειες αλλαγες αλλα θα ηθελα να μην καταργοντουσα στο πακετο με 3 ευρω 60 λεπτα προς ολους και τα 100mb internet που εδιναν δωρο , επισης θα ηθελα σε καποιο πακετο να εδιναν και μερικα μυνηματα προς ολους σαν μπονους απο το vodafonecu site . παντως εγιναν φοβερα πακετα τωρα που επεσε το κοστος τερματισμου στα αλλα δικτυα.

δειτε εδω : http://www.vodafonecu.gr/gr/about-cu/paketa/ , το ειδα σημερα 17/12/2013 και ωρα 21:50.

δεν το βλέπω πουθενά στο site...

το γραφει κατω απο καθε πακετο σε ασπρο πλαισιο..

My Mobile Phone History:

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Σήμερα έβαλα 10ευρη κάρτα βόνταφον και μου ήρθαν τα 500ΜΒ από το "just surf bonus" ..... όμως ενώ σέρφαρα γαλήνια έγινε κάτι και μου την έσπασε... μου έρχεται σμς που γράφει πως σύμφωνα με την πολιτική ορθής χρήσης θα μειωθεί η ταχύτητα στο ίντερνετ... και όλα αυτά ενώ είχα καταναλώσει μόνο 15MB;;;; ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ;;;

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Σήμερα έβαλα 10ευρη κάρτα βόνταφον και μου ήρθαν τα 500ΜΒ από το "just surf bonus" ..... όμως ενώ σέρφαρα γαλήνια έγινε κάτι και μου την έσπασε... μου έρχεται σμς που γράφει πως σύμφωνα με την πολιτική ορθής χρήσης θα μειωθεί η ταχύτητα στο ίντερνετ... και όλα αυτά ενώ είχα καταναλώσει μόνο 15MB;;;; ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ;;;

Σύνηθες πρόβλημα το σύστημα σε έβλεπε με το ίντερνετ όλη την ημέρα κι έτσι μετά τα 15mb ρίχνει τη ταχύτητα τραγικά και σε κοβει. Δες αν σε έχει χρεώσει 1€ το πιο πιθανό είναι όχι απλα είναι συστημικο και δυστυχώς αλυτο εδώ και καιρό... και στο cc να πάρεις δε μπορούν να κάνουν κάτι υποτιθεται 2 ωρες μετά το νέο πακέτο που μπήκε θα παιζεις κανονικά αλλα σπανια συμβαινει

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

καλοδεχουμενο το δωρακι, αλλά θα διαφωνήσω οτι υπαρχει συγκριση με q:

cu - 3ευρω=33 κλησεις προς ολους + 300σμσ

q- 4ευρω=80 κλησεις προς ολους + 400σμσ

πακετα ομιλιας προς ολους της ιδιας εταιριας:

cu- 7ευρω (ή 5ευρω μόνο προς cu)

q- 1ευρω

Ξαναλέω, καλοδεχούμενη η προσφορα του cu, αλλά δε θα συγκινηθουν οι Qαδες (δίνουν λιγότερα λεφτα/μηνα).

Προφανως οι Q-άδες μιλάνε σε όλες τους τις κλήσεις κάτω από 1 λεπτό ....( εντελώς απίθανο δηλαδή )

επίσης οι της FROG μιλάνε με 3 ευρώ ( χωρίς πακέτο ) 1714 Κλήσεις ...

Edited by Vasileios

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked