Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εχεις δικιο. Παντως, στο 'vodafone ολυμπιακος' χανονται τα παντα ολα (ενω κανονικά θα επρεπε να χανονται μονο τα μπονους απο τα γκολ) :mad:

οντως ειναι πολυ αδικο!!! το ιδιο νομιζω γινεται και στο ελτα δεν ξερω εαν γινεται και στο international!

Μολις βγηκε η φοιτητικη μου ταυτοτητα και εκανα επιτυχως εγγραφη στο φοιτητικο CU. Μεχρι να γινει η φορητοτητα θελω να ρωτησω 2-3 πραγματα :

1) Για το bonus στην ανανεωση των 10 ευρω και για το φοιτητικο πακετο με τα 7 ευρω, ισχυει οτι ισχυει και στο καρτοκινητο vodafone οτι αν τα επαν-ενεργοποιησω στις 29 μερες (χωρις να τα αφησω να ληξουν δηλαδη) θα κουβαλησω στο επομενο 30ημερο και οτι δεν ειχα καταναλωσει μεχρι εκεινη τη στιγμη?

2) Παιζει καποια εφαρμογη για android για το CU αντιστοιχη του What's up ή πρεπει να κινηθω στη γενικη εφαρμογη της vodafone για ολες τις συνδεσεις για να ενεργοποιω πακετα κλπ?

Μολις βγηκε η φοιτητικη μου ταυτοτητα και εκανα επιτυχως εγγραφη στο φοιτητικο CU. Μεχρι να γινει η φορητοτητα θελω να ρωτησω 2-3 πραγματα :

1) Για το bonus στην ανανεωση των 10 ευρω και για το φοιτητικο πακετο με τα 7 ευρω, ισχυει οτι ισχυει και στο καρτοκινητο vodafone οτι αν τα επαν-ενεργοποιησω στις 29 μερες (χωρις να τα αφησω να ληξουν δηλαδη) θα κουβαλησω στο επομενο 30ημερο και οτι δεν ειχα καταναλωσει μεχρι εκεινη τη στιγμη?

2) Παιζει καποια εφαρμογη για android για το CU αντιστοιχη του What's up ή πρεπει να κινηθω στη γενικη εφαρμογη της vodafone για ολες τις συνδεσεις για να ενεργοποιω πακετα κλπ?

1) απο οσο ξερω γινεται κανονικα!! αρκει να ενεργοποιησεις ακριβως το ιδιο πακετο πριν την ληξη του προηγουμενου οπου και μετα την ενεργοποιηση του δευτερου πακετου αθροιζονται οι ημερομηνιες ληξης και τα υπολοιπομενα λεπτα sms και mb internet . Για να βλεπεις ποτε ληγει το καθε πακετο ενεργοποιησε το my account και καλο θα ειναι να βαζεις υπενθυμιση μια μερα πριν ληξει το πακετο στο κινητο σου οπου και να ξανα ενεργοποιειεσ το ιδιο πακετο για να μην το χασεις την επομενη μερα αφου δεν θα ξερεις ποτε ακριβως θα ληξει για αυτο λεω να το ενεργοποιεις την προηγουμενη μερα πριν ληξει το πακετο.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.myvodafone.android&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5teXZvZGFmb25lLmFuZHJvaWQiXQ..

Μ'αυτην την εφαρμογη ειναι σαν να κανεις την ενεργοποιηση μεσω site? Δηλαδη καποια bonus που υπαρχουν για ενεργοποιηση μεσω site τα δινει?
Smile...

Μ'αυτην την εφαρμογη ειναι σαν να κανεις την ενεργοποιηση μεσω site? Δηλαδη καποια bonus που υπαρχουν για ενεργοποιηση μεσω site τα δινει?

Όχι δεν τα δίνει

<<λoγω οτι η εξεταστικη εφυγε>> το cu μου εστειλε μυνημα και μου εδωσε δωρο 500 λεπτα προς ολους!! και 200 mb internet!! αυτα ειναι!!!

Κ γω έλαβα αυτό το μήνυμα. Ότι πρέπει ήταν, μια που τελείωναν και τα ΜΒ που είχα.

:p

Από 2 Ιανουαρίου έχω να βάλω κάρτα και πριν το Μάρτιο μάλλον δεν θα χρειαστώ!! :p

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Κ γω έλαβα αυτό το μήνυμα. Ότι πρέπει ήταν, μια που τελείωναν και τα ΜΒ που είχα.

:p

Από 2 Ιανουαρίου έχω να βάλω κάρτα και πριν το Μάρτιο μάλλον δεν θα χρειαστώ!! :p

Μη το αναφέρεις και χαλάς την πιάτσα!!!! :lol:

Έλαβα κι εγώ τα 500 λεπτά προς όλους και τα 200mb mobile internet, αλλά στο κρυφό. Το μόνο μήνυμα που έλαβα αναφερόταν στο restart-book.gr.

Από όλα τα πακέτα καρτοκινητά της voda ,CU,a la cart,carrefour,olympiakos,international,ΕΛΤΑ , ποιό κατά τη γνώμη σας είναι το πιο οικονομικό?

Το cu λεω εγω

[sIGPIC][/sIGPIC]

Από όλα τα πακέτα καρτοκινητά της voda ,CU,a la cart,carrefour,olympiakos,international,ΕΛΤΑ , ποιό κατά τη γνώμη σας είναι το πιο οικονομικό?

για φοιτητες: cu

για roaming: ΕΛΤΑ

για να αγοραζεις μόνο πακετα προς voda: olympiakos

έχω cu με μηνύματα προς όλους.

αν στείλω μήνυμα σε cu που βρίσκεται όμως στο εξωτερικό θα με χρεώσει extra ή θα μου φάει απο το πακέτο; ο παραλήπτης θα χρεωθεί;

μάλλον αυτό

Το πακέτο δεν ισχύει για SMS ή MMS προς το εξωτερικό, ούτε όταν βρίσκεσαι εκτός Ελλάδας.

σημαίνει ότι θα χρεωθώ κανονικά ε;

Edited by nif

Φυσικά και δεν θα χρεωθείς εσύ, θα πάρει απο το πακέτο. Χρέωση προς το εξωτερικό υπάχρχει μόνο αν στείλεις σε ξένο νούμερο, όχι σε νούμερα που βρίσκονται σε περιαγωγή.

Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1)

Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1)

Δίκτυο: WIND

έχω cu με μηνύματα προς όλους.

αν στείλω μήνυμα σε cu που βρίσκεται όμως στο εξωτερικό θα με χρεώσει extra ή θα μου φάει απο το πακέτο; ο παραλήπτης θα χρεωθεί;

μάλλον αυτό

Το πακέτο δεν ισχύει για SMS ή MMS προς το εξωτερικό, ούτε όταν βρίσκεσαι εκτός Ελλάδας.

σημαίνει ότι θα χρεωθώ κανονικά ε;

Φυσικά και δεν θα χρεωθείς εσύ, θα πάρει απο το πακέτο. Χρέωση προς το εξωτερικό υπάχρχει μόνο αν στείλεις σε ξένο νούμερο, όχι σε νούμερα που βρίσκονται σε περιαγωγή.

ακριβως! Απο τη στιγμη που στελνεις sms ή κανεις κληση προς ελληνικο νουμερο (και εισαι στην ελλαδα), δεν αλλαζει κατι εαν ο αλλος αριθμος ειναι εκτός ελλαδος. Απλα οταν καλεις, αυτος που ειναι εξω θα χρεωθει τη χρεωση εισερχομενης κλησης σε περιαγωγη (εντός ευρωπης περιπου 0,11ε/λεπτο)

Για αποστολή sms φθηνότερη είναι η carrefour ή η CU?Για ομιλία?Να επιλέξω τα 300 λεπτα ομιλίας προς όλους με κάθε ανανέωση 10 ευρώ της CU?

Για αποστολή sms φθηνότερη είναι η carrefour ή η CU?Για ομιλία?Να επιλέξω τα 300 λεπτα ομιλίας προς όλους με κάθε ανανέωση 10 ευρώ της CU?

Η cu δεν εχει 300 λεπτα προς ολους με 10 ευρω!!Aλλα το νεο καρτοκινητο.Το φθηνοτερο sms ναι το εχει η carrefour!Αλλα δεν εχει πακετα μυνηματων οποτε καλυτερα να πας στο cu ή στο νεο καρτοκινητο που εχουνε και πακετα. Επισης το cu εχει με 10 ευρω ανανεωση ή 120 λεπτα προς βονταφον ή mb internet.

Έχω vodafone cu και στέλλω sms σε άλλο κινητό vodafone cu που τυχαίνει να βρίσκεται στην Κύπρο. Εγώ δεν χρεώνομαι τίποτα σωστά; (Έχω πακέτο με 600 sms διαθέσιμα προς vodafone cu).

Ο παραλήπτης (που έχει vodafone cu και βρίσκεται στην Κύπρο) χρεώνεται "εισερχόμενο roaming" για το μήνυμα που του ΕΣΤΕΙΛΑ ΕΓΩ;

Ευχαριστώ..

Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του

Έχω vodafone cu και στέλλω sms σε άλλο κινητό vodafone cu που τυχαίνει να βρίσκεται στην Κύπρο. Εγώ δεν χρεώνομαι τίποτα σωστά; (Έχω πακέτο με 600 sms διαθέσιμα προς vodafone cu).

Ο παραλήπτης (που έχει vodafone cu και βρίσκεται στην Κύπρο) χρεώνεται "εισερχόμενο roaming" για το μήνυμα που του ΕΣΤΕΙΛΑ ΕΓΩ;

Ευχαριστώ..

Εσυ στελνεις sms σε ελληνικο αριθμο οποτε δεν χρεωνεσαι..

Καλα γιατι δεν τους ρωτατε στο twitter καλυτερα?

Cell phone: iPhone Xs Max 256GB

Tablet: iPad 2017 Gold 32GB

Ευχαριστώ..

οχι για το μηνυμα που λαμβανει δεν χρεωνεται τίποτα

[sIGPIC][/sIGPIC]

μονο οταν του κανεις κληση, αυτος θα χρεωνεται 'χρεωση εισερχομενης κλησης σε καθεστως περιαγωγης'. Εσυ θα χρησιμοποιεις κανονικα τα λεπτα προς cu

Παιδιά καμιά καλή ιδέα πως μπορώ να χαλάσω 180 ευρώ που βλέπω ότι έχουν μαζευτεί στο CU μου; Τα πουλάω κιόλας σε αναλογία 2/3 από 10 ευρώ για όποιον ενδιαφέρεται, γιατί δεν τα βλέπω να φεύγουν εδώ και κάνα χρόνο... :P

Favorites : Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson P800, Eten G500+, Sony Ericsson K750i, Nokia N82, LeEco Le 2

Current : Xiaomi Redmi Note 8 pro

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked