Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προσπαθώ να ρυθμίσω την φοιτητική σύνδεση University Mobile Internet στην συσκευή (Nokia N86 8MP) . Πήγα στη σελίδα της Vodafone που επιλέγεις την συσκευή σου ( έχει το συγκ. τηλέφωνο) και στέλνει sms διαμόρφωσης με τις ρυθμίσεις. Εκεί έχει διάφορες επιλογές (πχ vodafone mobile internet, KARTOINTERNET,VMB internet , vf GPRS κλπ). Δοκίμασα όλες τις επιλογές αλλά internet δεν είδα. Βάζοντας την ίδια sim σε ένα tablet samsung 7' χωρίς να κάνω καμία ρύθμιση έχει internet κανονικά . Μήπως θα μπορούσε να βοηθήσει κάποιος ;
απλά βάζεις το apn: internet.vodafone.gr κι έτοιμος

Τα λεπτά ομιλίας από τα πακέτα μεταφέρονται σε περίπτωση που αγοραστεί νέο πακέτο πριν λήξει το υπάρχον;

Είχα το πακέτο talk to Vodafone 300 με τα 100' προς όλους και 200' προς Vodafone το οποίο έληγε εχτές. Εχτές αγόρασα το ίδιο πακέτο πριν λήξει το προηγούμενο και σήμερα βλέπω ότι στα υπολειπόμενα λεπτά μου έχει και αυτά του προηγούμενου πακέτου.

Αν αγορασεις το ιδιο πακετο πριν ληξει το προηγουμενο τα λεπτα μεταφερονται και δεν χανονται

[sIGPIC][/sIGPIC]

αν ενεργοποιησω το just surf bonus, χανω και τα υπολοιπα λεπτα προς ολους που εχω υπολοιπα? εννοειται οτι θα κανω εμπροθεσμη ανανεωση αλλα διαβαζοντας το σαιτ αυτη η εντυπωση μου δινεται...

αν ενεργοποιησω το just surf bonus, χανω και τα υπολοιπα λεπτα προς ολους που εχω υπολοιπα? εννοειται οτι θα κανω εμπροθεσμη ανανεωση αλλα διαβαζοντας το σαιτ αυτη η εντυπωση μου δινεται...

Χάνεις μόνο τα λεπτά από το μπόνους που σου έδωσε με την ανανέωση. Όχι αυτά που έχεις αγοράσει.

Φέτος όλοι οι φητητες πέρνουν πάσο

Ακόμα και όσοι είναι στο 16ο έτος σπουδών

Βγάλε λοιπόν πάσο και πάρε την προσφορά (απλά δεν ισχύει για λεωφορεία )

Έμπα στο παρακάτω Link και κάνε εγγραφή με τους κωδικούς του Πανεπιστημίου σου

Και εγώ είμαι έκτο έτος με κατατακτήριες , έκανα την εγγραφή και περιμένω.

http://academicid.minedu.gov.gr/

Από Σήμερα έχω και εγώ φοιτητικό Xclusive CU , Η καλύτερη προσφορά που έγινε ποτέ.

Ε, λοιπόν, τώρα που επέστρεψα στην Αθήνα (έλειπα ένα μήνα τώρα) είπα να κάνω κι εγώ τη διαδιακασία για το CU student. Αλλά δυστυχώς κόλλησα από το πρώτο βήμα. Είμαι (αιώνια) σπουδάστρια στο ΤΕΙ Αθήνας. Έχω κωδικούς εδώ και χρόνια και μπαίνω στη γραμματεία του Τμήματος και εγγράφομαι κάθε εξάμηνο (για την ακρίβεια, δεν έχω καν πατήσει στη σχολή από τότε που πήρα τους κωδικούς για την ηλεκτρονική εγγραφή μέσω αυτού του λίνκ https://estudy.teiath.gr/unistudent/), αλλά τώρα δεν μπορώ με το ίδιο Username και Password να μπω και εδώ, στο https://idp.teiath.gr/idp/Authn/UserPassword , μου λέει "Username or password are not correct!". Και δεν βρίσκω, πλέον, το χαρτί που με τους αρχικούς κωδικούς που μου είχε δώσει η γραμματεία πριν 4-5 χρόνια (και που φυσικά τους έχω αλλάξει από τότε) μήπως τυχόν και θέλει εκείνο το password. Μήπως τα έχω μπερδέψει και είναι άλλη η διαδικασία, με άλλους κωδικούς;

Έχουμε κανένα νήμα που να σηζητάμε για αυτό το θέμα;

Edited by tseapis

Χάνεις μόνο τα λεπτά από το μπόνους που σου έδωσε με την ανανέωση. Όχι αυτά που έχεις αγοράσει.

σε ευχαριστω πολυ, ετσι οπως το διαβαζα νομιζα οτι χανω οτιδηποτε υπολοιπο ειχα απο προηγουμενες ανανεωσεις πακετου κομπο 600

Κάτσε γιατί έφαγα σκάλωμα. Πάσο δικαιούνται όλοι? Εγώ έχω έτος εισαγωγής 2003 και χρωστάω ένα μάθημα μπορώ να βγάλω πάσο?

Από ότι έψαξα δικαιούσαι μέχρι και τον 6 χρόνο αλλά δεν είμαι σίγουρος αν κατάλαβα καλά γι' αυτό ρωτάω.

Edited by Devil_7

πασο ΔΕΝ δικαιουσαι, αλλα μπορεις να παρεις κανονικα την ακαδημαικη ταυτοτητα, και το cu xclusive για 1 ετος!!!

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

πασο ΔΕΝ δικαιουσαι, αλλα μπορεις να παρεις κανονικα την ακαδημαικη ταυτοτητα, και το cu xclusive για 1 ετος!!!

Αυτό μου κάνει. Πέρυσι δεν είχα πάρει κωδικό κτλ. Πρέπει να πάρω κωδικό από το τει?

Πρέπει να έχεις τον κωδικό από το Τει.

Είναι οι ίδιοι κωδικοί με τους οποίους κάνεις δήλωση μαθημάτων

Ολοι οι φοιτητές παίρνουν ακαδημαϊκή ταυτότητα φέτος αλλά δεν ισχύει για όλους ως πάσο για συγκοινωνίες

Ισχύει όμως για θέατρα σινεμά και για την vodafone-Cosmote

Ολοι οι φοιτητές παίρνουν ακαδημαϊκή ταυτότητα φέτος αλλά δεν ισχύει για όλους ως πάσο για συγκοινωνίες

Ισχύει όμως για θέατρα σινεμά και για την vodafone-Cosmote

Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Συνδέθηκα και κάνω αίτηση τώρα.

...

εμένα τους κωδικούς με τους οποίους κάνω τη δήλωση μαθημάτων ΔΕΝ τους δέχεται... Φυσικά, έχω αλλάξει το αρχικο password που μου είχαν δώσει με ένα δικο μου. Τώρα;

Αν κάνω αίτημα φορητοτητας προς άλλη εταιρία, ξέρετε αν κάνει η Vodafone κάποια προσφορα;Για καρτοκινητό και με δεδομένο ότι δε βάζω πάνω από 5 ευρώ το μήνα.

εμένα τους κωδικούς με τους οποίους κάνω τη δήλωση μαθημάτων ΔΕΝ τους δέχεται... Φυσικά, έχω αλλάξει το αρχικο password που μου είχαν δώσει με ένα δικο μου. Τώρα;

Μπές στο Εύδοξος να δείς αν δουλευουν οι κωδικοί σου .

Επιπλέον βάζεις μόνο το Username δηλαδή χωρίς @πανεπιστημιο.γρ

αν τυχόν , είσαι στο ΤΕΙ αθήνας , έμπα πρώτα εδώ https://register.teiath.gr/login.php?msg=required

Edited by Vasileios

Αν κάνω αίτημα φορητοτητας προς άλλη εταιρία, ξέρετε αν κάνει η Vodafone κάποια προσφορα;Για καρτοκινητό και με δεδομένο ότι δε βάζω πάνω από 5 ευρώ το μήνα.

Πολυ δυσκολα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το πολυ πολυ να σου ευχηθουν καλες γιορτες.

Οι φοιτητές του ΕΑΠ τελικά έχουν το δικαίωμα για cu ή μόνο για internet;

μονο για internet απ'οσο ξερω...

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

έχω μια απορία. αν σε μια κάρτα κανείς επέκταση υπολοίπου Π.χ. 5€ και τα καταναλώσεις, μετά αν κάνεις φορητότητα για άλλη εταιρία τότε η Vodafone θα σου ζητάει τα 5€ πίσω;
ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!! Β.Π.

Όχι , δεν πρόκειται να ασχοληθεί με τα 5 ευρώ.

Καλησπέρα παιδεία. Μπορεί να μου πει κάποιος τι δίνει το cu με ανανέωση με 10ε και τι με 20ε μέσα από κατάστημα ?

Καλησπέρα παιδεία. Μπορεί να μου πει κάποιος τι δίνει το cu με ανανέωση με 10ε και τι με 20ε μέσα από κατάστημα ?

Ότι και έξω από το κατάστημα.....?:wacko::wacko:

παιδια αν παω απο cosmote στην vodafone σε καρτοκινητη μετα απο πσες μερες μπορω να φυγω μπορω να φυγω και αμεσως την επομενη ωρα και αν χρεωνομαι κατι γιαυτες τις αλλαγες?

NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2,

LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D

Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s

παιδια αν παω απο cosmote στην vodafone σε καρτοκινητη μετα απο πσες μερες μπορω να φυγω μπορω να φυγω και αμεσως την επομενη ωρα και αν χρεωνομαι κατι γιαυτες τις αλλαγες?

Η φορητότητα ολοκληρώνετε σε 3 ημέρες,

Μόλις ολοκληρωθεί , μπορείς να πας ξανά στην εταιρεία της επιλογής σου χωρίς κανένα περιορισμό και χωρίς κανένα κόστος

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked