Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ούτε επέκταση μπορείς να κάνεις, ούτε μεταφορά αν δεν έχεις βάλει 25 ευρώ το τελευταίο τρίμηνο .

Επίσης δεν γίνεται μεταφορά υπολοίπου σε άλλο πακέτο , εκτός μεταξύ CU και νέου καρτοκινητού ....

π.χ . δεν γίνεται μεταφορά υπολοίπου από Cu σε International.

Δεν γίνεται αν ένας από τους δύο έχει κάνει επέκταση

Δεν γίνεται αν είναι νέα κάρτα που δεν έχει κάνει ανανέωση ....

Πολλοί περιορισμοί πλέον ....

Δηλ. εάν βάλω 25 ευρώ ανανέωση αύριο σε μία κάρτα με υπόλοιπο 75 ευρώ μπορώ να μεταφέρω 100 ευρώ σε άλλο καρτοκινητό;

Δηλ. εάν βάλω 25 ευρώ ανανέωση αύριο σε μία κάρτα με υπόλοιπο 75 ευρώ μπορώ να μεταφέρω 100 ευρώ σε άλλο καρτοκινητό;

Ναι , μπορείς να το κάνεις και θα κερδίσεις και κάποια λεπτά ομιλίας ανάλογα το πακέτο σου .

Μην ξεχνάς ότι μπορείς να μεταφέρεις 30 ευρώ την ημέρα ,και 150 μέγιστο τον μήνα.

Ούτε επέκταση μπορείς να κάνεις, ούτε μεταφορά αν δεν έχεις βάλει 25 ευρώ το τελευταίο τρίμηνο .

Επίσης δεν γίνεται μεταφορά υπολοίπου σε άλλο πακέτο , εκτός μεταξύ CU και νέου καρτοκινητού ....

π.χ . δεν γίνεται μεταφορά υπολοίπου από Cu σε International.

Δεν γίνεται αν ένας από τους δύο έχει κάνει επέκταση

Δεν γίνεται αν είναι νέα κάρτα που δεν έχει κάνει ανανέωση ....

Πολλοί περιορισμοί πλέον ....

Δηλαδή αν το κάνω cu το καρτοκινητό,μπορώ να μεταφέρω στο άλλο καρτοκινητό Vodafone υπόλοιπο;

Samsung S8

Μόλις κέρδισα το Vodafone Smart II. Ψιλοσαπίλα τελικά :P .Προτιμούσα ,εννοείται, το tablet,ακόμα και τα 20 ευρώ . Τουλάχιστον ελπίζω να το πουλήσω σφραγισμένο,μπας και πάρω κάνα ψιλο ...

Τελικά το παρέλαβα την Παρασκευή και τη Δευτερα (δηλαδή χθες) το πούλησα με 65 ευρώ. :p

Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II

http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί.

Δηλαδή αν το κάνω cu το καρτοκινητό,μπορώ να μεταφέρω στο άλλο καρτοκινητό Vodafone υπόλοιπο;

Η μεταφορά επιτρέεπεται

α) Απά Ολυμπιακός σε Ολυμπιακός

β) από International σε Interntational

Γ) Από CU σε CU και νέο καρτοκινητό

δ) Από νέο καρτοκινητό σε CU και νέο καρτοκινητό .

Νομίζω στέλνει και σε Carrefour αλλά δεν δοκίμασα τελευταία

Δεν επιτρέπετε μεταφορά από ΕΛΤΑ ούτε προς το ίδιο Πακέτο

Νομίζω στέλνει και σε Carrefour αλλά δεν δοκίμασα τελευταία

Δεν επιτρέπετε μεταφορά από ΕΛΤΑ ούτε προς το ίδιο Πακέτο

βασιλη στελνει. το δοκιμασα εγω τωρα τελευταια

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επίσης εδώ και λίγες μέρες υπάρχει το SE100 με μηνιαία ανανέωση και το πακέτο των 100 (500 ) χωρίς μηνιαία ανανέωση .

Το πακέτο των 500 ΜΒ με μηνιαία αυτόματη ανανέωση ενεργοποιείτε στέλνοντας SE100 στο 19109 . Η πρώτη ενεργοποίηση είναι δωρεάν . Απενεργοποιείται στέλνοντας SE100OFF στο 19109 .

Το πήρα μόλις σε καρτοκινητό με 0,20 υπόλοιπο.... και ελπίζω σε τέσσερεις μέρες να μου δώσει άλλα 500!!!

Μπορώ να εφαρμόσω αυτό τώρα που διανύουμε το μήνα Αύγουστο και να πάρω το 1,5GB του Αυγούστου;;

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Μπορώ να εφαρμόσω αυτό τώρα που διανύουμε το μήνα Αύγουστο και να πάρω το 1,5GB του Αυγούστου;;

Ναι μπορείς και τώρα να το κάνεις ,

Θα πάρεις τα 1500 για τον Αύγουστο

Αν έχω καρτοκινητο Vodafone με δωρεαν χρονο προς Vodafone για 1 μηνα και λεπτο το λεπτο, οταν καλώ καποιον απο τους 2 αριθμους απο που καταναλωνω χρονο; Ευχαριστώ Edited by konv

Αν έχω καρτοκινητο Vodafone με δωρεαν χρονο προς Vodafone για 1 μηνα και λεπτο το λεπτο, οταν καλώ καποιον απο τους 2 αριθμους απο που καταναλωνω χρονο; Ευχαριστώ

Χρεώνεσε από τον δωρεάν χρόνο ,

Άρα δεν σε συμφέρει και πρέπει να το γυρίσεις σε δωρεάν χρόνο προς όλους.

Αν έχεις δωρεάν πρός όλους , χρεώνεσαι από το 0,01 καλώντας αυτούς τους αριθμούς .

Εχει λολαθει το ξεχασμενο μου cu να ερχονται καθε μερα προσφορες! Σημερα ηρθε μνμ για τριπλασιο χρονο ομιλιας με οποιαδηποτε ανανεωση μεχρι 14 Αυγουστου!
ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Από κατάστημα , πόσο είναι το ελάχιστο ποσό ανανέωσης;

Και πώς μαθαίνουμε το υπόλοιπο από το 1,5GB; Είναι μήπως ενιαία τα ΜΒ του Surf & Email με την προσφορα σε ένα μήνυμα;

Edited by eatmydust

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

5 Ευρώ , ελάχιστη ανανέωση από κατάστημα, Τα υπόλοιπα από τα 1500 δεν τα μαθαίνουμε με κανένα τρόπο

5 Ευρώ , ελάχιστη ανανέωση από κατάστημα, Τα υπόλοιπα από τα 1500 δεν τα μαθαίνουμε με κανένα τρόπο

τουλαχιστον μαθαινεις οταν φτασεις στο 80%, ή αρχιζει η ''κομπινα'';

τουλαχιστον μαθαινεις οταν φτασεις στο 80%, ή αρχιζει η ''κομπινα'';

Σου έρχεται μήνυμα.

Καλό το 1,5 γιγα αλλα με φουλ σημα 3G σερνοταν (περιοχη Μετεωρα Θεσ/νικης)

Ρε παιδιά μου πρότειναν για το unlimited 20 13,95 ευρώ τελική τιμή τον μήνα για να μην το κανω καρτοκινητο... Τι λέτε είναι συμφέρουσα προταση ή να το κάνω κάρτα τελικά; Το τηλ. χρησιμοποιείται κυρίως για ομιλία προς Vodafone και τίποτε άλλο. Ευχαριστώ.

Αν ξέραμε τα στατιστικά σου ίσως να βοηθούσαμε.

ΠΧ.

Μιλάς καθημερινά με πολλούς αριθμούς Βόνταφον ή με κανένα δύο κυρίως και με μερικούς πού και πού;

Πόσες κλήσεις(πλήθος) σε Βόνταφον αριθμούς κάνεις το μήνα;

Πόσες σε άλλα δίκτυα;

Πόσα μηνύματα στέλνεις περίπου προς Βόνταφον και προς άλλους;

Έχεις κοιτάξει τι παίζει στην καρτοκινητή ή να αρχίσουμε να αραδιάζουμε τι παίζει;:rolleyes:

Αν ξέραμε τα στατιστικά σου ίσως να βοηθούσαμε.

ΠΧ.

Μιλάς καθημερινά με πολλούς αριθμούς Βόνταφον ή με κανένα δύο κυρίως και με μερικούς πού και πού;

Πόσες κλήσεις(πλήθος) σε Βόνταφον αριθμούς κάνεις το μήνα;

Πόσες σε άλλα δίκτυα;

Πόσα μηνύματα στέλνεις περίπου προς Βόνταφον και προς άλλους;

Έχεις κοιτάξει τι παίζει στην καρτοκινητή ή να αρχίσουμε να αραδιάζουμε τι παίζει;:rolleyes:

- Καθημερινά κυρίως με 2 αριθμούς και μερικούς που και που ανά 2-3 ημέρες

- Το πολύ 500

- Σε άλλα δίκτυα ελάχιστες κλήσεις

- Μηνύματα στέλνω κυρίως γιατί τα έχω δωρεάν

- Όσο για την καρτοκινητή ξέρω τι παίζει...

στην vodaphone ειμαι εντελως καινουργιος....

εχω ενα καρτοκινητο δεν ξερω αν ειναι cu η κατι αλλο-με ενδιαφερει να μιλαω αποκλειστικα με αλλο αριθμο vodaphone,υπαρχει καποιο προγραμμα για απεριοριστη ομηλια με vodaphone η δεν χρειαζεται προγραμμα γιατι ειναι ιδιο δικτυο?

στην vodaphone ειμαι εντελως καινουργιος....

εχω ενα καρτοκινητο δεν ξερω αν ειναι cu η κατι αλλο-με ενδιαφερει να μιλαω αποκλειστικα με αλλο αριθμο vodaphone,υπαρχει καποιο προγραμμα για απεριοριστη ομηλια με vodaphone η δεν χρειαζεται προγραμμα γιατι ειναι ιδιο δικτυο?

καλεσε στο 1266 (δωρεαν κληση) και ακουσε το κατεβατό που σου λεει, καποια στιγμη θα σου πει σε ποιο καρτοκινητο εισαι. Μην πατησεις κανενα κουμπι κατα τη διαρκεια κλησης.

για να μιλάς προς vodafone, θα πρεπει να αγορασεις καποιο πακετο. Πες μας πρωτα σε ποιο καρτοκινητο εισαι (με το 1266) και θα σου δωσουμε το αναλογο link για πακετα ομιλιας

18 ευρώ, είναι το unlimited 20 με την εκπτωση

αρα, μιλάς ελαχιστα προς αλλες εταιριες. Εγω στη θεση σου θα τους ελεγα ''ενας φιλος μου εχει εκπτωση 55%, θελω και εγω το ιδιο για να μεινω.''

με το 55%, θα σου βγαινει 9 ευρω. Εγω μονο ετσι θα εμενα σε συμβολαιο, διοτι στα καρτοκινητα της vodafone μπορεις να αγοραζεις πακετα προς ολη τη vodafone με 7 ευρω, οποτε γιατι να δινεις 13-14; Βεβαια στο unlimited εχεις 1500, οποτε εαν στο κατεβασουν στα 9 ευρω, βγαινεις κερδισμενος. Δικη μου γνωμη παντα.

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked