Vasileios Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 για το Surf & Email 60 τι ρυθμίσεις χρειάζονται; apn/user/pass; APN webkarta.vodafone.gr user name κενό password κενό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Θυμαται κανεις ποτε η Vodafone θα σταματησει το unlimited? Νομιζω τον Ιουλιο δεν ειχε ανακοινωσει? Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Στις 30 Ιουνίου λήγει με τα ισχύοντα δεδομένα. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 ρε παιδια...μπαινω στο 0.facebook.com και με χρεωνει...εχω χασει πολλα λεφτα...τι φταει???εκτος απο τον φιλο πιο πανω εχει συμβει σε κανεναν σας? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpidoforos07 Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 ρε παιδια...μπαινω στο 0.facebook.com και με χρεωνει...εχω χασει πολλα λεφτα...τι φταει???εκτος απο τον φιλο πιο πανω εχει συμβει σε κανεναν σας? φιλε αν και δεν το χρησιμοποιω καπου ειχα ακουσει οτι θα εληγε. ας το επιβεβαιωσει και καποιος που ξερει καλυτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cpt Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 ρε παιδια...μπαινω στο 0.facebook.com και με χρεωνει...εχω χασει πολλα λεφτα...τι φταει???εκτος απο τον φιλο πιο πανω εχει συμβει σε κανεναν σας? Μηπως πατας να σου εμφανισει εικονες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 φιλε αν και δεν το χρησιμοποιω καπου ειχα ακουσει οτι θα εληγε. ας το επιβεβαιωσει και καποιος που ξερει καλυτερα και εγω αυτο νομιζω...οτι ελιξε...αλλα ελεγε πανω ελευθερη προσβαση ρε παιδια και το προφιλ μου του ιντερνετ ηταν σωστα ρυθμισμενο Μηπως πατας να σου εμφανισει εικονες; οχι...;) προχτες που πηρα ανανεωση μπηκα και ξανα ενημερωθηκα για το υπολυπο αλλα δεν ειχε αλλαξει τιποτα...αλλα κατι γινεται...ειναι απιστευτο να χαλασω 9 ευρω απο τις 8 του μηνα μονο με λιγες κλησεις Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 Θα πάρεις την εξυπηρέτηση πελατών Vodafone , και θα ζητήσεις να στο ενεργοποιήσουν ξανά. Θα δώσεις τον Αριθμό του καρτοκινητού και τον αριθμό SIM , Αν ήταν ταυτοποιημένο στο όνομα σου δεν χρειάζεται τίποτα άλλο . Αρκεί να μην έχουν περάσει πάνω από 6 μήνες από την μέρα που απενεργοποιήθηκε. Σε ευχαριστω. Επειδη δεν ειχα το τηελφωνο εξυπηρετησει και δεν προτιμω την απροσωπη επικοινωνια, πηγα κατευθειαν απο Βονταφον καταστημα, υπεγραψα ενα κειμενο σε φωτοτυπια ταυτοτπτητας οπου αναφεροταν ο αριθμος καρτοκινητου (οχι σιμ) και μου ειπαν θα το στειλουν και θα παρω απαντηση σε 10 μερες. Υπαρχει περιπτωση να μου απορριψουν το αιτημα? Επειδη στην αρχη μου ειπαν οτι πρεπει να βγαλω νεο αριθμο. Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 Το προγραμμα ισχυει μεχρι 30/6..αρα πως να βαλουμε καρτα τελος ιουνιου για να εχουμε και τον ιουλιο??:worry::worry::worry: απλά θα βάλεις και μια κάρτα μέχρι τις 30/6 και θα πάρεις τα 1500 μέχρι και τις 30/7 απλά και εύκολα. Να ρωτήσω κάτι άλλο τελικά τι γίνεται με το facebook zero από την στιγμή που μπήκε ο ιούνιος παρατηρώ ότι με χρεώνει 1€ ενώ μπαίνω όπως και τους προηγούμενους μήνες κατευθείαν στο facebook zero με σέλιδοδείκτη τελικά τι έχει αλλάξει ; μην πως έχει ενσωματωθεί στο vodafone live και μας χρεώνει 1€ για την πλοήγηση εκεί διότι μπαίνω με σέλιδοδείκτη ;. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 απλά θα βάλεις και μια κάρτα μέχρι τις 30/6 και θα πάρεις τα 1500 μέχρι και τις 30/7 απλά και εύκολα. Να ρωτήσω κάτι άλλο τελικά τι γίνεται με το facebook zero από την στιγμή που μπήκε ο ιούνιος παρατηρώ ότι με χρεώνει 1€ ενώ μπαίνω όπως και τους προηγούμενους μήνες κατευθείαν στο facebook zero με σέλιδοδείκτη τελικά τι έχει αλλάξει ; μην πως έχει ενσωματωθεί στο vodafone live και μας χρεώνει 1€ για την πλοήγηση εκεί διότι μπαίνω με σέλιδοδείκτη ;. εμενα με χρεωνει καποιες φορες...δηλαδη καποιες φορες που εχω ενημερωθει για το υπολυπο μπαινω και μετα ξανα ενημερωνομαι και δεν εχει αλλαξει το ποσο...αλλα πιστευω οτι απο εκει εχω χασει 10 ευρω σε 6 μερες και οχι απο τις κλησεις που εχω κανει Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 στη θεσσαλονικη εχουν βγει κοπελες απο εταιριες προωθησης προιοντων και μοιραζουν δωρεαν νουμερα cu. σου φωτογραφιζουν την ταυτοτητα και σε 2 μερες το νουμερο ειναι ενεργοποιημενο. παρτυ εκαναν οι κοπελες σε πιατσα αλλοδαπων εργατων οπου ο καθενα κρατουσε στα χερια του απο 5 νουμερα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 παρτυ εκαναν οι κοπελες σε πιατσα αλλοδαπων εργατων οπου ο καθενα κρατουσε στα χερια του απο 5 Ναι,.... χμμ.... έτσι όπως το γράφεις.... εχμ... ακούγεται κάπως..... εεεε.... Kinky. λολ :lol: :lol: Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 Ναι,.... χμμ.... έτσι όπως το γράφεις.... εχμ... ακούγεται κάπως..... εεεε.... Kinky. λολ :lol: :lol: καποιος εδω μεσα εχει πολυ πονηρο μυαλο?;););) φανταζομαι οτι αυτες οι κοπελες δουλευουν με καποιο στοχο, βρηκαν τους αλλοδαπους τους εδωσαν απο 5 νουμερα και ειναι ολοι χαρουμενοι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cpt Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Μολις μου ηρθε sms για 500 ΜΒ ιντερνετ δωρεαν μεχρι 22/6. Τι ευχαριστη εκπληξη ειναι αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Μολις μου ηρθε sms για 500 ΜΒ ιντερνετ δωρεαν μεχρι 22/6. Τι ευχαριστη εκπληξη ειναι αυτο; H κοπέλα μου έβαλε 10άρα κάρτα χθες και της ήρθε μήνυμα ότι της έδωσε 200ΜΒ δωρεάν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cpt Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Εγω δεν εβαλα καρτα ξεχασα να το πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Μου ηρθε και εμενα το μηνυμα αυτο..... Μπραβο μωρη vodafone!!!!! Θα λιωσουμε στο ιντερνετ μια εβδομαδα! Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 προς τι δωρο αυτη η προσφορα????ισως καταλαβαν το λαθος τους με αλλες χρεωσεις και το διορθωσαν....μπραβο βοντα:D οποια εταιρεια θελει να εκπλησει το πετυχαινει παντα...ιδικα οταν παει να χασει πελατες Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpempoulinos Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Μου ήρθε και εμένα. Αλλά εγώ είμαι ΚαρρτοΠρο εδω και 2 εβδομάδες. Στέλνω στο 1286, κάνω κλήση στο 1252-->4 αλλά δεν μου έχουν πιστώσει τα ΜΒ. Εσάς τα εμφανίζει στο λογαριασμό σας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Ήρθε και σε μένα . 500 ΜΒ αλλά μόνο για μιά βδομάδα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Καλά, σιγά μην της πούμε και ευχαριστώ! 500 mb για 1 εβδομάδα; Απλά προσπαθούν να εθίσουν τον κόσμο με τόσα mb και όταν τα κόψουν θα είναι διαθέσιμες οι ήδη υπάρχουσες επιλογές των 60 και 200 mb. Σιγά την... "προσφορά"... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpempoulinos Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Άκυρο. Πήρα το 13830, και η προσφορά είναι μόνο για συνδρομητές καρτοκινητής. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cpt Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Ενταξει μην ειμαστε αχαριστοι 500ΜΒ απ το πουθενα δεν ειναι και λιγο πραμα εστω για μια βδομαδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Αν κάνουν εν τέλει μόνιμο πακέτο 500 mb με 5 ευρώ-όπως είχαν κάνει με την προσφορά του Μαρτίου, τότε καλοδεχούμενο το νέο πακέτο και αυτή η εβδομαδιαία προσφορά! Αλλά το να "εθίσουν" τον κόσμο με 500 mb και στη συνέχεια να του πουν: Πηγαινε αγόρασε απ'τα ήδη υπάρχοντα πακέτα με 60 και 200 mb(που θα πληρώσεις πολλά περισσότερα χρήματα για να αποκτήσεις αυτά τα 500 mb που ειχες με την προσφορά)ε, είναι λίγο υποτιμητικό για τη νοημοσύνη μας, δε νομίζεις; Άλλο πράγμα η προσφορά και άλλο η "προσφορά" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Μεσα σε μια εβδομαδα δεν νομιζω οτι προλαβαινεις να εθιστεις.... Η περσυνη προσφορα της wind με το 1,5gb ναι μας εβαλε να σερφαρουμε συνεχεια απο το κινητο μας. Καλοδεχουμενη προσφορα και μακαρι να διορθωσουν τις τιμες στο ιντερνετ. Ενα πακετο 3e 200mb και 5e 500mb θα ηταν τελειο! Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts