Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προσφορά surf and email 60 με 3 ευρώ δίνει διπλάσια μβ . http://www.vodafonecu.gr/gr/paketa/paketa-internet/surf-email-60/ αντιγραφή από το whats up με της ίδιες ημερομηνίες δηλαδή μέχρι 30/6.

Στη cosmote το ενεργοποιεις το πακετο οσες φορες θες, στη vodafone μονο μια ανα 30ημερες.

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

θα το αφισουν γιατι θα πεσει μεγαλο παραπονο απο τους καταναλωτες

δεν το κοβω και πολυ πιθανο,παρα τα οποια παραπονα

[sIGPIC][/sIGPIC]

δεν το κοβω και πολυ πιθανο,παρα τα οποια παραπονα

εχετε δικιο σε ενα μερος γιατι χανει λεφτα η εταιρεια και οχι κερδιζει

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Στη cosmote το ενεργοποιεις το πακετο οσες φορες θες, στη vodafone μονο μια ανα 30ημερες.

ναι αυτό είναι το μείον της βοντα σε αυτό. Αλλά μην ξεχνάς ότι η βοντα έχει τα 200μβ με 7€ που εκεί μπορείς να το ενεργοποίησεις όσες φορές θέλεις το πακέτο και μεταφέρονται τα μβ αλλά είναι πιο ακριβό. Και γενικά η βοντα έχει πολύ περισσότερα πακέτα μβ ίντερνετ από την κότε

ναι αυτό είναι το μείον της βοντα σε αυτό. Αλλά μην ξεχνάς ότι η βοντα έχει τα 200μβ με 7€ που εκεί μπορείς να το ενεργοποίησεις όσες φορές θέλεις το πακέτο και μεταφέρονται τα μβ αλλά είναι πιο ακριβό. Και γενικά η βοντα έχει πολύ περισσότερα πακέτα μβ ίντερνετ από την κότε

θα συμφωνησω μαζι σου. Απλα σου ανεφερα τη διαφορα στο συγκεκριμενο πακετο.

Ρε παιδιά έχω το bonus all & με 10Ε μιλάω 2 ώρες σε όλα τα δίκτυα & μου μένουν τα 10Ε μετά να τα καταναλώσω όπως θέλω. Αν επιλέξω να ενεργοποιήσω την άλλη υπηρεσία του καρτοκινητού vodafone με τα 600 λεπτά ομιλίας προς vodafone,τα 10Ε θα μου μένουν πάλι στην ''τσέπη''?

Ευχαριστώ!

Samsung S8

Ναι πάλι στην τσέπη θα σου μένουν , και θα μιλάς 600 λεπτά προς Vodafone.

Τελικά το bonus των 100ΜΒ τελείωσε;

Έκανα ανανέωση χθες,και ενώ μου ήρθς μήνυμα και καλά να μπω στο site για να διαλέξω bonus κτλ,δεν μου ήρθε ποτε το μήνυμα ότι ανανεώθηκα ντα 100ΜΒ.

Σήμερα το πρωί μου ήρθε sms να με ενημερώσει πως τα προηγούμενα 100ΜΒ έχουν λήξει και πως θα ανανεωθούν αν βάλω κάρτα...

Τελικά τί έχει γίνει;

Έχουν κόψει την υπηρεσία αλλά στέλνουν τα παλιά sms;

Θα έπρεπε τουλάχιστον να έχει και κάποιο άλλο πακέτο,που να μπορούμε να αγοράσουμε,ίσως με λιγότερα mms.Ή να είναι περισσότερα του μηνιαίου.Παρά να περιμένουμε να τελειώσει ο μήνας.

από όσο ξέρω υπάρχει και το εβδομαδιαίο πακέτο αλλά μόνο στο vodafone cu στο νέο καρτοκινητο έχει καταργηθεί. Στέλνεις ε σε έναν αριθμό που τώρα δεν τον βρίσκω. Με χρέωση 0,79€ και σου δίνει 3 μμς δωρεάν για 7 ημέρες. Και επιτρέπεται μια ενεργοποίηση την εβδομάδα.

Αλλαξα καρτοκινητό από cosmote σε vodafone & με ενημέρωσαν ότι με κάθε ανανέωση με 10Ε σου κάνουν δώρο 5Ε. Αυτό μου είπαν ισχύει εδώ κ μερικές μέρες.
Samsung S8

"Η προσφορά διάλεξε bonus έληξε αλλά οι εκπλήξεις στο cu συνεχίζονται. Κέρδισε το πακέτο 60sms προς όλους με την επόμενη 10 ευρώ κάρτα που θα βάλεις εως τις 23/6."

:cry:

το ιντερνετ ολη μερα παρατηρησα σημερα ανεβηκε 15 mb...και μου φανηκε πιο γρηγορο

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

"Η προσφορά διάλεξε bonus έληξε αλλά οι εκπλήξεις στο cu συνεχίζονται. Κέρδισε το πακέτο 60sms προς όλους με την επόμενη 10 ευρώ κάρτα που θα βάλεις εως τις 23/6."

:cry:

αν και δεν συγκρινεται με τα 100mb,ειναι μια καινουρια προσφορα.

Καλοδεχουμενη

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δηλαδή, παρόλο που είχαμε διαλέξει τα 100ΜΒ ή 100SMS, τώρα πλέον με κάθε ανανέωση, δεν θα το παίρνουμε;:blink:

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Δηλαδή, παρόλο που είχαμε διαλέξει τα 100ΜΒ ή 100SMS, τώρα πλέον με κάθε ανανέωση, δεν θα το παίρνουμε;:blink:

η προσφορά διάλεξε μπόνους από όσο έγραφε στο σίτε ήτανε μέχρι 15 του μηνός τώρα έχει λήξει.

Μου εστειλαν μηνυμα πριν λιγο στο cu μου οτι στην επομενη ανανεωση των 10ευρω που θα κανω θα εχω 120mb δωρεαν συν 5ευρω!!! Μα γινονται αυτα??? Χαχα :p

Μου εστειλαν μηνυμα πριν λιγο στο cu μου οτι στην επομενη ανανεωση των 10ευρω που θα κανω θα εχω 120mb δωρεαν συν 5ευρω!!! Μα γινονται αυτα??? Χαχα :p

Αρα δεν υπαρχει μονο μια προσφορα.καλο αυτο.εισαι παντως απο τους τυχερους.και mb και ευρω.μια χαρα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αλλαξα καρτοκινητό από cosmote σε vodafone & με ενημέρωσαν ότι με κάθε ανανέωση με 10Ε σου κάνουν δώρο 5Ε. Αυτό μου είπαν ισχύει εδώ κ μερικές μέρες.

Αυτό από πού σου το είπαν; Από κατάστημα;

Αυτό από πού σου το είπαν; Από κατάστημα;

Ηταν μονο για τις 19 του μηνα. Οτι ποσο εβαζες επαιρνες συν 50% της καρτας που ανανεωνες.

Mε πήραν τηλέφωνο από τη vodafone λόγω της αλλαγής δικτύου & μου είπαν ότι αυτό ισχύει για ένα χρόνο. Συγκεκριμένα μου είπε ότι βάζοντας πχ μία κάρτα 10Ε κάθε μήνα στο τέλος του χρόνου θα έχω κερδίσει 60Ε.
Samsung S8

Ισχύει μόνο για κάποια νούμερα που πήγαν στη vodafone από άλλο δίκτυο. Τώρα μίλησα με την εξυπηρέτηση πελατών.
Samsung S8

αν και δεν συγκρινεται με τα 100mb,ειναι μια καινουρια προσφορα.

Καλοδεχουμενη

Περικοπές παντού, λογικό και στην τηλεφωνία. Από που θα τα πάρουν δεν ξέρω όμως...δύσκολο το βλέπω να κερδίσουν πελάτες έτσι.

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked