Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

σιγα μην δεν το εκανε και η κοσμοτε, ωραιος τροπος για να βγαζεις ενα σωρο χρηματα
[sIGPIC][/sIGPIC]

παραπάνω θα σου έτρωγε . Τώρα εκμεταλευσου το ίντερνετ όλη μέρα μέχρι τις 4 το πρωί σήμερα.

Πόσο θα έτρωγε μέσα σε 20 δευτερόλεπτα; 20 σεντς; Στο 2G το έχω.\

Ευχαριστώ για την παρότρυνση, αλλά δεν τα χρειάζομαι τα επιπλέον 10 ΜΒ ίντερνετ, έχω το CU που έχω τα δωρεάν 100MB από το bonus, από τα οποία ξοδεύω με το ζόρι τα 30 μέσα στο μήνα. Αφού, φαντάσου, δεν μπαίνω με wi-fi όταν είμαι στο σπίτι μπας και τα ξοδέψω τα 100 και πάλι μέχρι τα 32 έχω φτάσει (λειτουργώ με οπερα μίνι και με ρύθμιση να μην φορτώνουν οι εικόνες).

Αυτό που θα κάνω είναι να πάρω τηλέφωνο στην Vodafone και να ζητήσω να διαγραφούν από το "Ιντερνετ όλη μέρα" όλα τα Νεά καρτοκινητά που τα έχω μόνο για το 1 λεπτό το λεπτό. Ή ακόμα καλύτερα θα ζητήσω να μου κόψουν την δυνατότητα σύνδεσης στο ιντερνετ στους αριθμούς αυτούς (όπως έχω κάνει και στο συμβόλαιο του πατέρα μου ακριβώς για να μην χρεώνεται κατά λάθος). Οπότε τέλος στα λάθη και την γκρίνια! ;)

παραπάνω θα σου έτρωγε . Τώρα εκμεταλευσου το ίντερνετ όλη μέρα μέχρι τις 4 το πρωί σήμερα. Από 2/5 θα βάλει και η κοσμούε το αντίστοιχο ίντερνετ όλη μέρα στο δίκτυο της με 1€ για 20μβ ίντερνετ εικονικά απεριόριστα όπως και στην βοντα . Απλά στην κόσμοτε το αντίστοιχο πακέτο θα ισχύσει για 24ώρες από την στιγμή που μπεις στο ίντερνετ και όχι μέχρι τις 4 το πρωί όπως είναι στην βοντα . Πιστεύω ότι όταν βγει θα το αλλάξει και η βοντα για να μην χάσει κόσμο. Αν και το δίκτυο της κόσμοτε είναι πολύ υπέρφορτωμένο παρά πολλές φορές την ημέρα λόγω μεγάλου όγκου συνδρομητών.

Για τα συβμόλαια θα είναι μέχρι και τις 04:00 π.μ.!

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=299486

Edited by elektron

τα 1500 λεπτα και 1500 σμσ με καθε ανανέωση των 5 για cu δεν ισχυουν πια?

γιατι ακουσα διαφιμηση που ελεγε 5 ωρες ομιλίας μονο, που 5 ωρες ειναι 300 λεπτα, και κανένα σμσ!

ειμαι σωστός η κανω λαθος??

Έχει έρθει μήνυμα ότι θα είναι μέχρι 15/5...εγώ έκανα ανανέωση αρχή του μήνα και τα έχω κανονικά.

παιδια το ιντερνετ ολη μερα πως το ενεργοποιω???εγραψα στον τοιχο της vodafone στο facebook και μου ειπαν δεν κανεις τιποτα ισχυει???για καρτοπρογραμμα ειμαι;)

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

έχει ενεργοποιηθεί αυτόματα για όλους

δηλαδη αν μπω αυτοματα ιντερνετ θα χασω μονο 1 ευρω?

Φιλικά Γιώργος

δηλαδη αν μπω αυτοματα ιντερνετ θα χασω μονο 1 ευρω?

Ναι 1 ευρω και θα μπορεις να εισαι στο ιντερνετ για 1 μερα αλλα πρεπει να τσεκαρεις μεχρι ποτε ισχυει γιατι νομιζω ΔΕΝ ισχυει το "Α μπηκα στο ιντερνετ τριτη στις 6 το απογευμα μπορω μεχρι τις 6 το απογευμα της Τεταρτης να ειμαι στο ιντερνετ"

Αν γνωριζει καποιος πως ακριβως γινεται η Χρεωση ας ποσταρει

Ναι 1 ευρω και θα μπορεις να εισαι στο ιντερνετ για 1 μερα αλλα πρεπει να τσεκαρεις μεχρι ποτε ισχυει γιατι νομιζω ΔΕΝ ισχυει το "Α μπηκα στο ιντερνετ τριτη στις 6 το απογευμα μπορω μεχρι τις 6 το απογευμα της Τεταρτης να ειμαι στο ιντερνετ"

Αν γνωριζει καποιος πως ακριβως γινεται η Χρεωση ας ποσταρει

νομιζω οτι μεχρι στις 4 τα ξημερωματα γινεται εμενα το μονο που με νοιαζει ειναι να χανω 1 ευρω μονο ανα χρηση

Φιλικά Γιώργος

Αυτό που θα κάνω είναι να πάρω τηλέφωνο στην Vodafone και να ζητήσω να διαγραφούν από το "Ιντερνετ όλη μέρα" όλα τα Νεά καρτοκινητά που τα έχω μόνο για το 1 λεπτό το λεπτό. Ή ακόμα καλύτερα θα ζητήσω να μου κόψουν την δυνατότητα σύνδεσης στο ιντερνετ στους αριθμούς αυτούς (όπως έχω κάνει και στο συμβόλαιο του πατέρα μου ακριβώς για να μην χρεώνεται κατά λάθος). Οπότε τέλος στα λάθη και την γκρίνια! ;)

δεν χρειαζεται να μπαινεις στην διαδικασια...μπορεις πολυ απλα να διαγραψεις τις ρυθμισεις ιντερνετ στο κινητο.....ετσι ακομα και αν πατησεις κατα λαθος το κουμπι το κινητο δεν θα συνδεθει....

και αν θελεις μετα ιντερνετ στελνεις ενα μηνυμα δωρεαν (δεν θυμαμαι νουμερο) και σου ερχονται ...

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

1392 ο αριθμός για την αποστολή ρυθμίσεων

@tseapis,

κάνε αυτό που σου είπε ο HEO πιο πάνω. Δε χρειάζεται να διαγραφείς απ'την υπηρεσία. Αν δεν υπάρχουν ρυθμίσεις στις συσκευές, Ίντερνετ γιοκ.

Απ'τη μια έκαναν πολύ καλά που έβγαλαν αυτήν την υπηρεσία γιατί πραγματικά προστατεύει τους συνδρομητές, απ'την άλλη βρήκαν έναν ακόμη τρόπο να τα αρπάζουν χοντρά απ'αυτούς που θέλουν να κάνουν κίνηση λίγων kb... Διαφορετικά, θα άφηναν τον συνδρομητή να επιλέγει αν ήθελε το 1 €/ημέρα ή την κλασική χρέωση.... Ουσιαστικά, τώρα σε σπρώχνουν να πας σε πακέτο, αν κάνεις κίνηση λίγων kb..

Οταν εχεις ιντερνετ με 1 ευρω την ημερα, σου ερχεται καποιο sms που σε ενημερωνει οτι χρεωθηκες και ενεργοποιηθηκε η υπηρεσια?

Οταν εχεις ιντερνετ με 1 ευρω την ημερα, σου ερχεται καποιο sms που σε ενημερωνει οτι χρεωθηκες και ενεργοποιηθηκε η υπηρεσια?

οχι αλλα οταν φτανεις το οριο τα 10 mb σου στελνουν ενημερωση...το δοκιμασα χτες και ειναι σχετικα καλο...αργει ομως να φορτωσει σελιδες σαν το myphone...ισως ειναι το κινητο μου...μια χαρα ειναι για μενα...απο οτι ειδα 10 mb ειναι συνεχες σερφαρισμα για μια ωρα

Φιλικά Γιώργος

οχι αλλα οταν φτανεις το οριο τα 10 mb σου στελνουν ενημερωση...το δοκιμασα χτες και ειναι σχετικα καλο...αργει ομως να φορτωσει σελιδες σαν το myphone...ισως ειναι το κινητο μου...μια χαρα ειναι για μενα...απο οτι ειδα 10 mb ειναι συνεχες σερφαρισμα για μια ωρα

κατέβασε το μίνι όπερα για να μπαίνεις στο my phone και γενικά στο ίντερνετ μια χαρά γρήγορα πάει.

δεν χρειαζεται να μπαινεις στην διαδικασια...μπορεις πολυ απλα να διαγραψεις τις ρυθμισεις ιντερνετ στο κινητο.....ετσι ακομα και αν πατησεις κατα λαθος το κουμπι το κινητο δεν θα συνδεθει....

και αν θελεις μετα ιντερνετ στελνεις ενα μηνυμα δωρεαν (δεν θυμαμαι νουμερο) και σου ερχονται ...

Σε άλλες συσκευές που χρησιμοποιώ μονο για κλησεις, αυτο έχω κάνει, αλλά το 845 το έχω κατά 99% για ιντερνετ μέσω του cu. Ενώ τα Νέα καρτοκινητά τα έχω μονο για το 1 λεπτο το λεπτο. Οποτε, πιστεύω οτι ειναι πιο λογικο να "προστατεύσω" τους αριθμους αυτούς κοβοντας τους το ιντερνετ παρά να πειράζω την συσκευή...

Ευχαριστω, πάντως, για την συμπαράσταση, παιδιά! :-)

κατέβασε το μίνι όπερα για να μπαίνεις στο my phone και γενικά στο ίντερνετ μια χαρά γρήγορα πάει.

δεν εχω android κινητο παρολου που μου αρεσουν πολυ και ξερω πολλα...με οπερα ειναι ενσωματομενο το κινητο μου αλλα αργει και καποιες φορες κλεινει:(

Φιλικά Γιώργος

δεν εχω android κινητο παρολου που μου αρεσουν πολυ και ξερω πολλα...με οπερα ειναι ενσωματομενο το κινητο μου αλλα αργει και καποιες φορες κλεινει:(

ούτε εγώ εχω android αλλά απλή κλασική συσκευή και το εχω κατεβάσει . Εγώ όταν κολλάει το όπερα σβηνω το ιστορικό και ξανά δοκιμαζω και πάει καλύτερα.

ούτε εγώ εχω android αλλά απλή κλασική συσκευή και το εχω κατεβάσει . Εγώ όταν κολλάει το όπερα σβηνω το ιστορικό και ξανά δοκιμαζω και πάει καλύτερα.

εκανα επανεκινηση την συσκευη και καπως καλυτερεψε:)

Φιλικά Γιώργος

Γεια σας παιδια.

Θελω τη βοηθεια σας. Αυριο θα παω να παρω ενα καρτο νουμερο της vodafone απο ενα κεντρικο σημειο της πολης μου που τα μοιραζουν δωρεαν.

Με ενδιαφερει συγκεκριμενα να το χρησιμοποιω για να κανω πιο πολυ κλησεις προς vodafone νουμερα - αλλοι φιλοι μου εχουν συνδεση αλλοι καρτα cu κλπ.

Ακουσα οτι πλεον με ανανεωση 10€ για να εχεις 1500'+sms προς ολη τη vodafone δεν υφισταται.

Τι μου προτεινεται να κανω; Να ζητησω δηλαδη καποια καρτα cu ή Καρτοκινητό Vodafone; Και ποιο προγραμμα να ενεργοποιησω ετσι ωστε να μπορω να μιλαω σε οποιοδηποτε νουμερο vodafone με καποιο "προχρεωμενο" πακετο;

Ευχαριστω προκαταβολικα για το χρονο σας.

http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg

Τώρα πιά βάζεις 10 ευρώ για αν πάρεις τα 600 λεπτά ομιλίας προς όλη την Vodafone

Αν θες να έχεις αυτό το πακέτο , δεν μπορείς να πάρεις οποιοδήποτε άλλο πακέτο στο Νέο καρτοκινητό εκτός από πακέτο μηνυμάτων .

Στο CU μπορείς να αγοράζεις και το πακέτο των 60 λεπτών πρός σταθερά και Cu , με 0,60 την ημέρα ( όποτε θές το ενεργοποιείς και όποτε θές το ακυρώνεις ) Για Αυτό τον λόγο προτείνω CU .

Εκτός αν κάνεις κλήσεις προς εξωτερικό οπότε δες και τις χώρες του INTERNATIONAL

Τώρα πιά βάζεις 10 ευρώ για αν πάρεις τα 600 λεπτά ομιλίας προς όλη την Vodafone

Αν θες να έχεις αυτό το πακέτο , δεν μπορείς να πάρεις οποιοδήποτε άλλο πακέτο στο Νέο καρτοκινητό εκτός από πακέτο μηνυμάτων .

Στο CU μπορείς να αγοράζεις και το πακέτο των 60 λεπτών πρός σταθερά και Cu , με 0,60 την ημέρα ( όποτε θές το ενεργοποιείς και όποτε θές το ακυρώνεις ) Για Αυτό τον λόγο προτείνω CU .

Εκτός αν κάνεις κλήσεις προς εξωτερικό οπότε δες και τις χώρες του INTERNATIONAL

Πολύ καλή λύση. Σ' ευχαριστώ πολύ.

http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg

Γεια σας παιδια.

Θελω τη βοηθεια σας. Αυριο θα παω να παρω ενα καρτο νουμερο της vodafone απο ενα κεντρικο σημειο της πολης μου που τα μοιραζουν δωρεαν.

Με ενδιαφερει συγκεκριμενα να το χρησιμοποιω για να κανω πιο πολυ κλησεις προς vodafone νουμερα - αλλοι φιλοι μου εχουν συνδεση αλλοι καρτα cu κλπ.

Ακουσα οτι πλεον με ανανεωση 10€ για να εχεις 1500'+sms προς ολη τη vodafone δεν υφισταται.

Τι μου προτεινεται να κανω; Να ζητησω δηλαδη καποια καρτα cu ή Καρτοκινητό Vodafone; Και ποιο προγραμμα να ενεργοποιησω ετσι ωστε να μπορω να μιλαω σε οποιοδηποτε νουμερο vodafone με καποιο "προχρεωμενο" πακετο;

Ευχαριστω προκαταβολικα για το χρονο σας.

Παρε "Νεο καρτοκινητο" οπου με μια ανανεωση των 10ευρω θα εχεις 600λεπτα προς ολη τη voda και αν θες αγοραζεις με 3ευρω 300μνματα προς ολη τη voda.

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Οταν ειχε βγει το unlimited, είχαν πει οτι μπορείς να το ενεργποιησεις σε 3 το πολυ νουμερα ανά εγγραφο ταυτοτητας. Εφαρμοστηκε ποτέ αυτο στην πράξη; Πήρα το 4ο νούμερο με την αστυνομική μου ταυτοτητα και αναρωτιέμαι αν θα με αφησει να του βάλω unlimited...

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked