triviz Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 τελικά στα ποσα mb πέφτει η ταχύτητα του Ίντερνετ όλη μέρα ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 (edited) Μια πολυκατοικία βλέπω , το ραδιοταξί που είναι; Πάντως για κεραία κινητής τηλεφωνίας δεν φαίνεται να είναι. το ραδιοταξι ειναι απο κατω δεν το εχω τραβηξει αλλα μονο την κεραια . και η μια απο αυτες ειναι για ραδιοταξι. ενω η αλλη που ειναι διπλα που εχω βαλει βελακι για αυτην ρωταω. μικροκεραια δν μπορει να ειναι;. τελικά στα ποσα mb πέφτει η ταχύτητα του Ίντερνετ όλη μέρα ;; οταν υπερβεις τα 10μβ . Edited February 21, 2011 by Petros the Great Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cpt Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 O μετρητης δεδομενων στο κινητο μου γραφει λιγοτερη καταναλωση απο οτι λεει η βονταφον και μιλαω για mb(1-3) οχι kb δηλ διαφορα.εχω κανει αρκετες μετρησεις.το παθαινει και αλλος η το κινητο μου αρχιζει να με αφηνει; Ο μετρητης σου μετραει τα ανεβασμενα η κατεβασμενα ΜΒ; Τη βονταφον την ενδιαφερει η συνολικη κινηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeff Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 μονο στο ιντερνετ μπαινω και βλεπω διαφορες σελιδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 μονο στο ιντερνετ μπαινω και βλεπω διαφορες σελιδες. Τα MB που δίνουν οι εταιρείες ΔΕΝ αφορούν μόνο αυτά που κατεβάζεις/λαμβάνεις αλλά κι αυτά που στέλνεις... Το άθροισμα των Sent Data και Received Data είναι η 'πραγματική' κατανάλωση. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeff Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 δεν ανεβαζω τιποτα,μονο ανοιγω σελιδες στο ιντερνετ.μπορει να ταχει φτυσει το κινητο,απλως ψαχνω αν το παθαινει και αλλος η..θελω καινουριο κινητο:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 (edited) καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω η κεραια που επισυναπτω βρισκεται πανω σε ραδιοταξι πριν απο το 1 χρονο δν υπηρχε και θελω να μαθω εαν γνωριζεται εαν ειναι κεραια κινητης τηλεφωνιας διοτι στην συγκεκριμενη περιοχη εκει που δεν ειναι σημα τωρα εχει . ευχαριστω εκ των προτερων. Μάλλον για ραδιοτηλεοπτική(ξέρεις προσωπικός ασύρματος ) φαίνεται και ούτε..Αν ήταν να έβαζα τηλεφωνίας θα ήταν στο δίπλα κτήριο,που είναι πιο ψηλά . Η κεραία τηλεφωνίας είναι θεριο. Edited February 19, 2011 by xtrmsnpr Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeff Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 Στα δωρεαν 100mb απο το cu με καθε ανανεωση συμπεριλαμβανεται και εισοδος στο vodafone live η εχει εξτρα χρεωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cpt Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 Στα δωρεαν 100mb απο το cu με καθε ανανεωση συμπεριλαμβανεται και εισοδος στο vodafone live η εχει εξτρα χρεωση; Αν δεν κανω λαθος στο live ειναι δωρεαν η προσβαση. Αλλα και δωρεαν να μην ειναι χρεωνεσαι απο τα 100 ΜΒ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeff Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 Kαλα,δεν ειναι με εισοδο το vodafone liνe;(0.51).Tι σχεση εχουν τα 100mb;αλλαξε κατι;YΓ:εδω κ ωρα δεν δουλευει το 1286 τι γινεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 Kαλα,δεν ειναι με εισοδο το vodafone liνe;(0.51).Tι σχεση εχουν τα 100mb;αλλαξε κατι;YΓ:εδω κ ωρα δεν δουλευει το 1286 τι γινεται; Το vodafone live ειναι απεριοριστο με το συγκεκριμενο πακετο . και γενικα με ολατα πακετα που προσφερουνε πλοηγηση στο ιντερνετ. δεν εχει αλλαξει κατι τα ιδια ισχυουνε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 Kαλημέρα παιδιά... Σήμερα θα βάλω πρώτη φορά κάρτα σε ένα cu που του είχα ενεργοποιήσει το unlimited πριν κανένα μήνα.Για να δωθεί το 1500άρι πρέπει να κάνω κάτι ή θα το δώσει αυτόματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 Αφού έχεις ενεργοποιήσει το unlimited δε χρειάζεται κάτι άλλο. Με την ανανέωση θα σε ενημερώσει το σύστημα μόνο του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 Και φυσικά δεν θα πάρεις 1.500'... Τελείωσαν αυτά! http://www.vodafonecu.gr/gr/paketa/cu-bonus-talk-4-free/ Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ladybirda Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 Από ποια ημερομηνία άλλαξε το unlimited και δεν ισχύουν τα 1500' + 1500 sms; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 Τελείωσαν για τους καινούργιους.. Ο φίλος είπε ότι το είχε ενεργοποιήσει.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 Από ποια ημερομηνία άλλαξε το unlimited και δεν ισχύουν τα 1500' + 1500 sms; Νομίζω κάπου στις 28/01/11.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 Νομίζω κάπου στις 28/01/11.. Στις 02/02/2011 έληξε η διορία για εγγραφή στο Unlimited. Όσοι πρόλαβαν να το ενεργοποιήσουν μέχρι τότε, ισχύουν τα 1.500' & 1.500 SMS προς CU με ανανέωση 5€ και προς όλη τη Vodafone με ανανέωση 10€. Λάθος δικό μου πιο πάνω...:O Για τους καινούριους ισχύει το link που παρέθεσα παραπάνω.:) Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 Τελικά όλα καλά... Μου έβαλαν κανονικά τα 1500,άρα είμαστε μια χαρά μέχρι τον Ιούνιο...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cpt Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 Τελικα το Edge η το GSM προσφερει ταχυτερο ιντερνετ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 Τελικα το Edge η το GSM προσφερει ταχυτερο ιντερνετ; Το EDGE φυσικά! Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeff Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 Mπαινω στο ιντερνετ με cu στο mycosmos να στειλω κανα sms δωρεαν(εχω mail απο νουμερο wu)και δεν τα στελνει. φταιει το κινητο η εχει μπλοκαρει την υπηρεσια η vodafone; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 Mπαινω στο ιντερνετ με cu στο mycosmos να στειλω κανα sms δωρεαν(εχω mail απο νουμερο wu)και δεν τα στελνει. φταιει το κινητο η εχει μπλοκαρει την υπηρεσια η vodafone; όχι δεν φταει η βοντα σε αυτό το εγώ δοκιμάσει και με το cu και με την γουίντ τα ίδια εμφανίζει απλά δεν μπορείς να το στείλεις. Ένας άλλος τρόπος να στείλεις δωρεάν sms μέσω ίντερνετ από το κινητό σου είναι το textme το εχω δοκιμάσει και παίζει μια χαρά απλά θα πρέπει να κανείς ανανέωση στην σελίδα για δεις την αναφορά όταν στείλεις το μύνημα από συγκεκριμένη ιστοσελίδα. Επίσης υπάρχει και το smstree αλλά δεν θυμάμαι εάν μπορείς να τα στείλεις από το ίντερνετ μέσω κινητού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeff Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 Mε καρτα κοσμοτε ομως, και απο το myview, εστελνα κανονικα sms απο το email της κοσμοτε απο το κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria02 Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 Εχθές είχα ενεργοποιήσει το cu all day.Σήμερα πήρα το 1252 και είδα ότι είχα λεπτά ομιλίας.Πήρα σε σταθερό,και κάνα δεκάλεπτο μετά που έκλεισα μου ήρθε μήνυμα ότι το υπόλοιπό μου ήταν κάτω από 1 ευρώ.Καλώ ξανά το 1252 και ήταν μηδενικό.Τί μπορεί να έγινε.Αφού είχα πριν την κλήση 3,91 ευρώ.:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts