Polik79 Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 να ρωτησω κατι???αμα βαλω το ιντερνετ ολη μερα οταν παω να μπω zero facebook θα μου φυγει το 1 ευρω? Όχι δεν φεύγει... πρέπει να κάνεις κάτι στο Ίντερνετ που να χρεωθείς και μετά σου παίρνει το 1€ και το χρησιμοποιείς μέχρι την άλλη μέρα στις 4 όσο θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 δηλαδη αμα το εχω ενεργοποιημενο και μπω 0.facebook οι μοναδες μου θα μεινουν οπως ειναι... τελεια:D γιατι θελω να μπαινω και facebook απο το zero και κανενα youtube και στις ιστοσελιδες που θελω... εχει περιορισμο στα mb? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 Παντως οι CU ψιλοβολευτικαμε μεχρι την πρωτοχρονια με τα 100ΜΒ με καθε ανανεωση....οποτε αν δεν συνεχισει η δεν βγει καμια ντουντουκα προσφορα (βλ wind περσυ) θα εχουμε και την καινουργια επιλογη των 200 ΜΒ με 7 ευρω.Παντως για να βγαλανε την ταριφα 200ΜΒ με 7 ευρω μαλλον μετα το περας της 31/12 η προσφορα θα ληξει πανηγυρικα. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polik79 Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 δηλαδη αμα το εχω ενεργοποιημενο και μπω 0.facebook οι μοναδες μου θα μεινουν οπως ειναι... τελεια:D γιατι θελω να μπαινω και facebook απο το zero και κανενα youtube και στις ιστοσελιδες που θελω... εχει περιορισμο στα mb? Σου ρίχνει την ταχύτητα σε GPRS όταν φτάσεις τα 10ΜΒ+ (στο site λέει 10ΜΒ αλλά συνήθως αργεί - τεσταρισμένα :) Πάντως δεν στο κόβει ποτέ τελείως... Δηλαδή βλέπεις σελίδες μια χαρά και να σου πέσει η ταχύτητα αλλά για Youtube και τέτοια μάλλον θα σου σπάσει τα νεύρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 Σου ρίχνει την ταχύτητα σε GPRS όταν φτάσεις τα 10ΜΒ+ (στο site λέει 10ΜΒ αλλά συνήθως αργεί - τεσταρισμένα :) Πάντως δεν στο κόβει ποτέ τελείως... Δηλαδή βλέπεις σελίδες μια χαρά και να σου πέσει η ταχύτητα αλλά για Youtube και τέτοια μάλλον θα σου σπάσει τα νεύρα. το σημα μου ομως θα μεινει 3g ετσι??γιατι εδω που μενω εχω 3g...η αμα αλλαξει το σημα θα ξαναγινει 3g? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 ωραια θα ενεργοποιησω το προγραμμα σημερα...εχει πολυ σερφαρισμα αυτες τις μερες:p 36 ευρω καρτα τι να την κανω:p? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polik79 Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 ωραια θα ενεργοποιησω το προγραμμα σημερα...εχει πολυ σερφαρισμα αυτες τις μερες:p 36 ευρω καρτα τι να την κανω:p? 36€!!! Nice!!!! Παντως αν σκοπεύεις να μπαίνεις πάνω από 3 μέρες το μήνα συμφέρει να πάρεις πακετάκι...το καινούργιο το 200άρι είναι ότι πρέπει για βαριά χρήση και για πολλές φορές το μήνα! Εγώ το έβαλα κ είμαι Cool Αλέξης :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 με την περιηγηση μου στο μηδενικο facebook εκπλησωμαι...που να μπαινω και σε αλλες σελιδες που μου αρεσουν...:lol::lol: 36 ευρω...δεν μιλησα πολυ το προηγουμενο μηνα και μου περισεψαν 16 ευρω στο καρτοπρογραμμα μου και μολις ηρθαν λεφτα ειχα 36 το ρεκορ μου ειναι 70:lol::lol: παντως στο Μ1 που εχω ειναι πολυ καλο το ιντερνετ...:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 36€!!! Nice!!!! Παντως αν σκοπεύεις να μπαίνεις πάνω από 3 μέρες το μήνα συμφέρει να πάρεις πακετάκι...το καινούργιο το 200άρι είναι ότι πρέπει για βαριά χρήση και για πολλές φορές το μήνα! Εγώ το έβαλα κ είμαι Cool Αλέξης :) Το βαρια χρηση ειναι σχετικο.Τα 200 ειναι για τα πολυ απαραιτητα σε iphone που δουλευω εγω.Και χωρις να χρειαστει να κατεβασεις κανα update ..... τα 200 ειναι λιγα χαλαρα!!! Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 Το βαρια χρηση ειναι σχετικο.Τα 200 ειναι για τα πολυ απαραιτητα σε iphone που δουλευω εγω.Και χωρις να χρειαστει να κατεβασεις κανα update ..... τα 200 ειναι λιγα χαλαρα!!! μην ξεχνας οτι μιλαμε για καρτοκινητο. τα πολυ απαιτητικα κινητα χρειαζονται προγραμμα δεδομενων συμβολαιου για να τα ευχαριστηθεις και να μην εισαι με τον μετρητη στο χερι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 εγω εχω καρτοπρογραμμα 20...παρεπτιπτωντος ειμαι πολυ του ιντερνετ θα τα παιρναω τα 200...θα μπαινω στο δωρεαν facebook και αν θελω να δω φωτογραφιες θα χρεωνομαι...στα αλλα site που θελω να μπαινω ειναι youtube myphone και φυλετικες μαχες Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 Τα 120 λεπτά δωρεάν με κάθε ανανέωση από 10€ και πάνω θα συνεχίσουν να ισχύουν και το 2011 ή θα σταματήσει στις 31/12/2010; Ξέρει κανείς; :confused: Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 Τα 120 λεπτά δωρεάν με κάθε ανανέωση από 10€ και πάνω θα συνεχίσουν να ισχύουν και το 2011 ή θα σταματήσει στις 31/12/2010; Ξέρει κανείς; :confused: Στην κοσμοκαρτα παιρνει παραταση μεχρι 31/1/2011 λογικα και η vodafone θα προβει σε αντιστοιχη κινηση..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 μην ξεχνας οτι μιλαμε για καρτοκινητο. τα πολυ απαιτητικα κινητα χρειαζονται προγραμμα δεδομενων συμβολαιου για να τα ευχαριστηθεις και να μην εισαι με τον μετρητη στο χερι Ναι γιαυτο το ειπα την δικη μου εμπειρια .. σαν καρτοκινητος με smartphone.Εννοειται αν εισαι photo uploader fan και ολη μερα μεσω 3G στο ιντερνετ με σμαρτφοουν ειναι μονοδρομος το συμβολαιο...η βαζεις μετρητη και οριο :) Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 Στην κοσμοκαρτα παιρνει παραταση μεχρι 31/1/2011 λογικα και η vodafone θα προβει σε αντιστοιχη κινηση..... που το ειδες οτι εχει παρει παραταση; στο σιτε δεν γραφει κατι http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/T07/xml/Personal__article__article_2wres/section/COSMOKARTA λεει μεχρι 31/12/2010 οτι ισχυει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 που το ειδες οτι εχει παρει παραταση; στο σιτε δεν γραφει κατι http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/T07/xml/Personal__article__article_2wres/section/COSMOKARTA λεει μεχρι 31/12/2010 οτι ισχυει. http://www.cosmote.gr/cosmoportal/pricelist/index.jsp?catName=45ExtraFreeMinutes Η προσφορά ισχύει για εγγραφές και ανανεώσεις χρόνου ομιλίας μέχρι 31/01/2011 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 (edited) πραγματικα η καλυτερη προσφορα της κοσμοκαρτας. μακαρι να την συνεχισουν. βολευε παρα πολυ μακαρι να το συνεχισει και να κανει το ιδιο και η βονταφον Edited December 20, 2010 by pexths Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polik79 Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Ναι γιαυτο το ειπα την δικη μου εμπειρια .. σαν καρτοκινητος με smartphone.Εννοειται αν εισαι photo uploader fan και ολη μερα μεσω 3G στο ιντερνετ με σμαρτφοουν ειναι μονοδρομος το συμβολαιο...η βαζεις μετρητη και οριο :) Γενικά το Ιντερνετ στο Smartphone το πληρώνεις (εκτός WiFi) οπότε δεν είναι θέμα η επιλογή πακέτου ή εταιρίας. O μετρητής είναι λύση όπως επίσης να κοιτάς τα ΜΒ που έχουν μείνει στo πακέτο χρησιμοποιώντας τα 1252 και 1286 (για Voda πάντα)... αλλά δεν νομίζω οτι στο συμβόλαιο τα πράματα είναι καλύτερα... Εκεί έχεις 5€/100ΜΒ ή 10€/300ΜΒ και αν τα ξεπεράσεις χρέωση με το ΜΒ... με το πακετάκι καρτοκινητής έχεις και την δυνατότητα να παρείς και άλλο πακέτο ;) Το μόνο που λέω είναι ότι 200ΜΒ είναι σίγουρα πολύ καλύτερα από τα 60ΜΒ που δίναν μέχρι τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silmarien Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Γνωριζει κανεις ποιος αριθμος ειναι ο 1237; Με πηρε σημερα στην συνδεση μου και μολις το σηκωσα μου το εκλεισαν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Γενικά το Ιντερνετ στο Smartphone το πληρώνεις (εκτός WiFi) οπότε δεν είναι θέμα η επιλογή πακέτου ή εταιρίας. O μετρητής είναι λύση όπως επίσης να κοιτάς τα ΜΒ που έχουν μείνει στo πακέτο χρησιμοποιώντας τα 1252 και 1286 (για Voda πάντα)... αλλά δεν νομίζω οτι στο συμβόλαιο τα πράματα είναι καλύτερα... Εκεί έχεις 5€/100ΜΒ ή 10€/300ΜΒ και αν τα ξεπεράσεις χρέωση με το ΜΒ... με το πακετάκι καρτοκινητής έχεις και την δυνατότητα να παρείς και άλλο πακέτο ;) Το μόνο που λέω είναι ότι 200ΜΒ είναι σίγουρα πολύ καλύτερα από τα 60ΜΒ που δίναν μέχρι τώρα. Συμφωνουμε απολυτα..απο το ολοτελα.... Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Πηγα σε καταστημα Vodafone για να κανω φορητοτητα ενα F2G που δεν χρησιμοποιουσα, σε CU. Εκτος απο τη ταυτοτητα, μου ζητησαν και ΑΦΜ, αλλα αρνηθηκα να δωσω, βασικα ειπα οτι δεν το ειχα μαζι, αλλα ετσι κι αλλιως δεν θα το εδινα γιατι γνωριζω οτι δεν χρειαζεται. Μηπως μονο για την ταυτοποιηση δεν χρειαζεται το ΑΦΜ, ή μου ελεγε χαζομαρες ο υπαλληλος?? Ειπε οτι μπορει να μην ολοκληρωθει η διαδικασια αν δεν το συμπεριλαβει και κατι τετοια. Τελος παντων εφυγα, και περιμενα σε 3-4 εργασιμες να με παρουν τηλ για να παω υποτιθεται να παρω τη καινουρια καρτα sim. Με καλει απο το καταστημα, και ειπε οτι χωρις το ΑΦΜ δεν θα μπορεσει να ολοκληρωθει η διαδικασια, και το εδωσα γιατι δεν ξερω τελικα αν ειχα δικιο ή αδικο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Η vodafone θελει και ΑΦΜ για τα καρτοκινητα της ενω η wind μονο ταυτοτητα,βασικα μονο τον αριθμο ταυτοτητας θελει χωρις φωτοτυπια,αυτο μονο στη wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Δηλαδη η καθε εταιρεια για την ταυτοποιηση εχει και δικους της κανονες για τα δικαιολογητικα?Δεν οριζονται απο την πολιτεια τι χρειαζεται και τι οχι? Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkF Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 Στο σύστημα της Vodafone ζητείται ΑΦΜ αλλα μπορούν και να μην το συμπληρώσουν είναι θέμα υπαλλήλου, η ταυτοποίηση δεν προϋποθέτει ΑΦΜ. Παράθεση Κινητό Τηλέφωνο το Τερματικό του Μέλλοντος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 Σύμφωνα με την νομοθεσία , δεν χρειάζεται Α.Φ.Μ. αν δεν έχεις . Αλλά για φορητότητα , αν το έχεις δηλώσει στον προηγούμενο πάροχο , πρέπει να το δηλώσεις και στον καινούριο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts