Jump to content

Polik79

Members
  • Δημοσιεύσεις

    20
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Polik79

  • Ημ. Γέννησης 14/02/1979

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Polik79's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ναι όταν τελειώνουν τα ΜΒ περνάς στο ΟΛΗ ΜΕΡΑ. Μπορείς να ενεργοποιήσεις τα 200ΜΒ όποτε θες...και πριν την λήξη του 60 και γενικά χωρίς περιορισμούς. Αν το κάνεις και πριν λήξει το προηγούμενο Surf and Email 200 τότε σου αθροίζει και τα 130ΜΒ, που δεν έχεις χαλάσει, και θα ισχύουν όλα μαζί για 30 μέρες.
  2. το ίδιο ισχύει: " Η χρέωση του 1€ πραγματοποιείται με την πρώτη είσοδο από το κινητό σου σε κάποια σελίδα Internet ή στο Vodafone live! / My Web και σου εξασφαλίζει απεριόριστη πλοήγηση στο Internet και Vodafone live! / My Web έως τις 4 π.μ. " http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=9141
  3. δεν σε χρεώνει 1€ για κάθε είσοδο στο Ιντερνετ... σε χρεώνει 1€ στην πρώτη είσοδο στο Ιντερνετ και μετά free όλη την ημέρα. Εγώ απλά λέω ότι έτσι καταλαβαίνεις τι πληρώνεις... γιατί πριν με την χρέωση 7€ ή 12€ το ΜΒ (ή έστω το 1€ στα πακέτα αν ξεπερνούσες τα ΜΒ που σου έδινε) και ήταν απλησίαστο σε τιμή και δεν μπορούσες να ξέρεις πόσο θα χρεωνόσουν στην τελική. Τώρα ξέρουμε!
  4. Μην τρέφεις αυταπάτες...Αυτές οι προσφορές δεν κρατάνε... μέχρι 31/3 θα είναι και παπαλα... Όσο για το 1€ την ημέρα εγώ θα πω ότι επιτέλους να ξέρεις ποσό χρεώνεσαι ... Καλή κίνηση!
  5. Γενικά το Ιντερνετ στο Smartphone το πληρώνεις (εκτός WiFi) οπότε δεν είναι θέμα η επιλογή πακέτου ή εταιρίας. O μετρητής είναι λύση όπως επίσης να κοιτάς τα ΜΒ που έχουν μείνει στo πακέτο χρησιμοποιώντας τα 1252 και 1286 (για Voda πάντα)... αλλά δεν νομίζω οτι στο συμβόλαιο τα πράματα είναι καλύτερα... Εκεί έχεις 5€/100ΜΒ ή 10€/300ΜΒ και αν τα ξεπεράσεις χρέωση με το ΜΒ... με το πακετάκι καρτοκινητής έχεις και την δυνατότητα να παρείς και άλλο πακέτο ;) Το μόνο που λέω είναι ότι 200ΜΒ είναι σίγουρα πολύ καλύτερα από τα 60ΜΒ που δίναν μέχρι τώρα.
  6. 36€!!! Nice!!!! Παντως αν σκοπεύεις να μπαίνεις πάνω από 3 μέρες το μήνα συμφέρει να πάρεις πακετάκι...το καινούργιο το 200άρι είναι ότι πρέπει για βαριά χρήση και για πολλές φορές το μήνα! Εγώ το έβαλα κ είμαι Cool Αλέξης :)
  7. Σου ρίχνει την ταχύτητα σε GPRS όταν φτάσεις τα 10ΜΒ+ (στο site λέει 10ΜΒ αλλά συνήθως αργεί - τεσταρισμένα :) Πάντως δεν στο κόβει ποτέ τελείως... Δηλαδή βλέπεις σελίδες μια χαρά και να σου πέσει η ταχύτητα αλλά για Youtube και τέτοια μάλλον θα σου σπάσει τα νεύρα.
  8. Όχι δεν φεύγει... πρέπει να κάνεις κάτι στο Ίντερνετ που να χρεωθείς και μετά σου παίρνει το 1€ και το χρησιμοποιείς μέχρι την άλλη μέρα στις 4 όσο θες.
×
×
  • Create New...