Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μπορει καποιος να μου πει:

1)τα 100 sms που δινει με τη νεα προσφορα η voda θα ισχυει και του χρονου η μεχρι ποτε ισχυει?

2)πες οτι διαλεγω τα 100 sms προς ολους αντι για τα 100mb internet.Αρα θα εχω με μια ανανεωση των 5€ 1500'+1500 sms προς cu +100 sms προς ολους.Αυτα τα 100 ομως που ειναι προς ολους οτανν εγω στελνω προς cu μειωνονται η μειωνονται μονο οταν στελνω σε αλλα δικτυα?

μπορει καποιος να μου πει:

1)τα 100 sms που δινει με τη νεα προσφορα η voda θα ισχυει και του χρονου η μεχρι ποτε ισχυει?

2)πες οτι διαλεγω τα 100 sms προς ολους αντι για τα 100mb internet.Αρα θα εχω με μια ανανεωση των 5€ 1500'+1500 sms προς cu +100 sms προς ολους.Αυτα τα 100 ομως που ειναι προς ολους οτανν εγω στελνω προς cu μειωνονται η μειωνονται μονο οταν στελνω σε αλλα δικτυα?

1) Μέχρι να σταματήσει η προσφορά. Εξαρτάται καθαρά από την ίδια τη Vodafone.

2) Όταν στέλνεις προς CU, θα μειώνονται τα μηνύματα από τα 1.500 και όταν στέλνεις προς Cosmote, WIND, Q, Frog κλπ, θα μειώνονται από τα 100 SMS.

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Στέλνω sms για να μάθω τα υπολειπόμενα sms..αλλά δεν μου δείχνει ΚΑΙ τον υπολοιπόμενο χρόνο ομιλίας. Δεν γίνεται με 1 sms να μάθω και τα 2 ? Ευχαριστώ.

1)

2) Όταν στέλνεις προς CU, θα μειώνονται τα μηνύματα από τα 1.500 και όταν στέλνεις προς Cosmote, WIND, Q, Frog κλπ, θα μειώνονται από τα 100 SMS.

αυτο ειναι πολυ σωστο γιατι σε καθε αλλη περιπτωση η προσφορα θα ηταν αχρηστη

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια υπαρχει καποιο καλο προγραμμα για ιντερνετ? θελω να συνδεσω το κινητο με το pc

παιδια υπαρχει καποιο καλο προγραμμα για ιντερνετ? θελω να συνδεσω το κινητο με το pc

τοσο καλο ωστε να φτανει για σερφαρισμα μεσω πι σι απο το κινητο, δεν εχει

[sIGPIC][/sIGPIC]

πως κανουμε εγγραφη για το bonus?

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

πως κανουμε εγγραφη για το bonus?

http://www.vodafonecu.gr κανεις λογαριασμο αν δεν εχεις ... και μετα σου λεει τι να κανεις.. αν εχεις ηδη λογαριασμο myaccount δεν χρειαζεται να κανεις καινουργιο

http://www.vodafonecu.gr κανεις λογαριασμο αν δεν εχεις ... και μετα σου λεει τι να κανεις.. αν εχεις ηδη λογαριασμο myaccount δεν χρειαζεται να κανεις καινουργιο

Εγω που ειχα αλλα εχω ξεχασει κ το username αλλα κ το pass υπαρχει περιπτωση να μπορεσω να τα ανακτησω? γιατι να κανω νεο λογαριασμο δεν με αφηνει...

Εμένα που το myaccount το έχω από αρκετά πιο παλιά (σίγουρα πάνω από χρόνο, ίσως και 2-3 χρόνια), το username μου είναι ο αριθμός του κινητού μου, γιατί τότε ήταν έτσι υποχρεωτικά. Για δοκίμασε! Βάλε username τον αριθμό σου και μετά πάτα ότι έχεις ξεχάσει το password σου.

Επειδή το cu είναι 2ο νούμερο...μπορώ να βάζω ένα μήνα ανανέωση με κάρτα και ένα μήνα να παίρνω τα 600sms προς cu μέσω της κάρτας ? Θα υπάρχει πρόβλημα ?

Επειδή το cu είναι 2ο νούμερο...μπορώ να βάζω ένα μήνα ανανέωση με κάρτα και ένα μήνα να παίρνω τα 600sms προς cu μέσω της κάρτας ? Θα υπάρχει πρόβλημα ?

Κανένα πρόβλημα δεν θα έχεις αλλά το δεύτερο μήνα που θα έχεις τα 600Sms, δεν θα έχεις λεπτά ομιλίας προς CU αφού θα λήγουν τέλος του πρώτου μήνα...

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Κανένα πρόβλημα δεν θα έχεις αλλά το δεύτερο μήνα που θα έχεις τα 600Sms, δεν θα έχεις λεπτά ομιλίας προς CU αφού θα λήγουν τέλος του πρώτου μήνα...

Ευχαριστώ, δεν με χαλάει αυτό καθόλου...με καλούν μόνο σε αυτό το νούμερο...και έχω και το call me back αν χρειαστώ κάτι. ;)

γιατι να χρεωνεσαι τα 600? κανε το unlimited με 10 ευρω (που δε στα τρωει) και θα εχεις 1500 λεπτα και sms προς ολη τη vodafone, το οποιο θα ισχυει μεχρι το καλοκαιρι 2011

γιατι να χρεωνεσαι τα 600? κανε το unlimited με 10 ευρω (που δε στα τρωει) και θα εχεις 1500 λεπτα και sms προς ολη τη vodafone, το οποιο θα ισχυει μεχρι το καλοκαιρι 2011

Ναι αλλά τον επόμενο μήνα που δε θα βάλει κάρτα, δεν θα έχει το Unlimited. Αφού για να δουλέψει το Unlimited, πρέπει κάθε μήνα να κάνεις ανανέωση με τουλάχιστον 5€.

Αυτό που αναφέρεις εσύ για το καλοκαίρι του 2011, είναι το πότε θα διακοπεί η εν λόγω προσφορά. Καμία σχέση το ένα με το άλλο.

Ναι αλλά τον επόμενο μήνα που δε θα βάλει κάρτα, δεν θα έχει το Unlimited. Αφού για να δουλέψει το Unlimited, πρέπει κάθε μήνα να κάνεις ανανέωση με τουλάχιστον 5€.

τπυλαχιστον 5 ευρω για να εχει απεριοριστη επικοινωνια μονο με συνδρομητες cu, για ολη την βονταφον θελει ανανεωση με 10 ευρω

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πώς μπορούμε να δούμε τί ενεργές συνδρομές σε υπηρεσίες έχουμε;Και να τις διακόψουμε.

Από το myaccount και το vodafonelive 360 ξέρω γω πως το λένε,δεν το βρίσκω.Μόνο τα welcome tones βλέπω από κει.

- - - -

Πώς μπορούμε να δούμε τί ενεργές συνδρομές σε υπηρεσίες έχουμε;Και να τις διακόψουμε.

Από το myaccount και το vodafonelive 360 ξέρω γω πως το λένε,δεν το βρίσκω.Μόνο τα welcome tones βλέπω από κει.

απο το myaccount δεν φαινεται. ισως με κληση στην εξυπηρετηση πελατων

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπερα. θα ηθελα να ρωτησω το εξης:

αν κανω φορητοτητα απο αλλη εταιρια σε καρτοκινητο βονταφον, ποσο καιρο μετα την ενεργοποιηση του καρτοκινητου μπορω να φυγω με τον αριθμο μου σε αλλη εταιρια ?

ευχαριστω.

Σας ευχαριστώ όλους για την πολύτιμη βοήθειά σας :)

καλησπερα. θα ηθελα να ρωτησω το εξης:

αν κανω φορητοτητα απο αλλη εταιρια σε καρτοκινητο βονταφον, ποσο καιρο μετα την ενεργοποιηση του καρτοκινητου μπορω να φυγω με τον αριθμο μου σε αλλη εταιρια ?

ευχαριστω.

ενα μηνα θα πρεπει να καθησεις στην βονταφον πριν κανεις εκ νεου φορητοτητα

[sIGPIC][/sIGPIC]

ενα μηνα θα πρεπει να καθησεις στην βονταφον πριν κανεις εκ νεου φορητοτητα

Αυτό που μόλις έγραψες ποιός σου το έχει μάθει?

Αν είναι καρτοκινητό δεν υπάρχει απολύτως καμία δέσμευση.

Εγώ έχω κάνει φορητότητα καρτοκινητού και καπάκι φορητότητα , γιαυτό το λεω.

lalista.gr

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked