belsaki8 Δημ. June 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2010 Και εγώ έχω cu που ξεκινάει απο 69465***** που τοτε που το είχα αγορασει ήταν παναφον αλλα βέβαια δεν θυμάμαι πότε το αγόρασα φυσικα!!!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. June 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2010 πρωτο αγορασα panafon το 1998 καρτοκινητο που ξεκινουσε 6944. Αν θυμάμαι καλά τότε τα κινητά είχαν ένα ψηφίο λιγότερο και μπήκε επί πλέον εμβόλιμα το 4 και το 5 ανάλογα με το αρχικό πρόθεμα ωστε να 10πλασιαστεί η αριθμοδοτική βάση της εταιρείας. Το ίδιο έγινε και με τις υπόλοιπες εταιρείες. Έτσι ένας αριθμός που ήταν 694ΧΧΧΧΧΧ έγινε 6944ΧΧΧΧΧΧ. ενώ οι αρθμοί που άρχιζαν από 695 απέκτησαν τη μορφή 6945ΧΧΧΧΧΧ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2010 Κανείς σας δεν θυμάται καλά. Οι αριθμοί ξεκινούσαν από 094 και όχι 694. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. June 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2010 Κανείς σας δεν θυμάται καλά. Οι αριθμοί ξεκινούσαν από 094 και όχι 694. Εννοειται αυτο οτι ξεκινησαν με 094 απλα το λεμε οπως ισχυοθν σημερα!!! Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. June 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2010 (edited) Κανείς σας δεν θυμάται καλά. Οι αριθμοί ξεκινούσαν από 094 και όχι 694. Έτσι είναι, το είχα ξεχάσει αυτό :O . Υπήρχε όμως και το 095 πριν γίνει 695. Επίσης θυμάμαι για ένα διάστημα που οι μισοί διόρθωναν τους άλλους μισούς με τα νούμερα. Πχ έλεγες εσύ το νούμερο 094-54ΧΧΧΧ και σε διόρθωνε ο άλλος 094-4-54... Edited June 2, 2010 by hostis Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. June 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2010 Αν θυμάμαι καλά τότε τα κινητά είχαν ένα ψηφίο λιγότερο και μπήκε επί πλέον εμβόλιμα το 4 και το 5 ανάλογα με το αρχικό πρόθεμα ωστε να 10πλασιαστεί η αριθμοδοτική βάση της εταιρείας. Το ίδιο έγινε και με τις υπόλοιπες εταιρείες. Ετσι ακριβώς είναι. Το αλα καρτ μου (το μόνο καρτοκινητό που είχε η panafon το 1998) ξεκινούσε απο 094 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. June 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2010 Για να μην ξεχνιομαστε, απο ποτε ισχυει ο νεος τιμοκαταλογος στα καρτοκινητα της vodafone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ladybirda Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 κλήση από έναν αριθμό 1237 χρεώνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 κλήση από έναν αριθμό 1237 χρεώνεται; τι ειναι ο αρι8μος 1237? Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ladybirda Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 δε ξέρω και εγω,απλά ρωτάω γιατί νομίζω ότι πρόκειτα περι απάτης σε καλουν και χρεώνεσαι αν το σηκώσεις.Γι'άυτο ρωτάω αν ξέρει κανείς κάτι περισσότερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 Δεν γίνεται να σε καλούν και να χρεώνεσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 Δεν γίνεται να σε καλούν και να χρεώνεσαι. και συνηθως οι απατες δεν γινονται απο τετραψηφιους αριθμους. Οποτε απαντησε αφοβα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samouko Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 να κάνω μια ερώτηση??? μπορεί να την εχετε ξαναναφέρει στο φόρουμ, αλλά όσο είδα δεν το έχετε πει. έχω (όπως όλοι μας άλλωστε το unlimited προς vodafone για ομιλία και μηνύματα. Αλλά επειδή στέλνω και μηνύματα προς άλλες εταιρίες έχω και την κλασσική 5άευρη για 130 sms προς άλλους. τι γίνεται τώρα.. όταν στέλνω μηνύματα προς vodafone μου αφαιρεί από τα 130 που είναι για τους άλλους και όχι από τα 1500 προς vodafone. το έχετε και εσείς αυτό?? έχετε βρει κάποιο τρόπο για να το αλλάξετε αυτό και να αφαιρούνται όπως πρέπει, δηλ από τα 1500??/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 Αφαιρούνται από τα 130 πρώτα και δεν αλλάζει δυστυχώς. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 (edited) να κάνω μια ερώτηση??? μπορεί να την εχετε ξαναναφέρει στο φόρουμ, αλλά όσο είδα δεν το έχετε πει. έχω (όπως όλοι μας άλλωστε το unlimited προς vodafone για ομιλία και μηνύματα. Αλλά επειδή στέλνω και μηνύματα προς άλλες εταιρίες έχω και την κλασσική 5άευρη για 130 sms προς άλλους. τι γίνεται τώρα.. όταν στέλνω μηνύματα προς vodafone μου αφαιρεί από τα 130 που είναι για τους άλλους και όχι από τα 1500 προς vodafone. το έχετε και εσείς αυτό?? έχετε βρει κάποιο τρόπο για να το αλλάξετε αυτό και να αφαιρούνται όπως πρέπει, δηλ από τα 1500??/ Δυστηχως αφαιρει απο τα 130 και τα μνματα που ειναι προς βονταφον. Νομιζω χωρις να ειμαι σιγουρος οτι αν βαλεις τη 10ευρη και μια 5ευρη μετα ενεργοποιειται συγχρονως και το unlimited προς cu τοτε αν αγορασεις sms130 τοτε δεν αφαιρει τα μνματα προς βονταφον απο το sms130. Edited June 3, 2010 by manosn2 Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samouko Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 θα το δοκιμάσω και θα σου πώ... έτσι και αλλιώς τι 10 τι 15....?!?!?!? έχω συνηθήσει πλέον να μιλάω με τις ώρες προς vodafone που πλέον ακόμα και που ξέρω ότι άλλος είναι άλλη εταιρεία, τον παίρνω τηλ γιατί βαρίεμαι... και ναι.. είναι τραγικό αλλά πλέον με το unlimited βάζω παραπάνω κάρτες από ότι χωρίς αυτό!!! Χαζή συνήθεια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 θα το δοκιμάσω και θα σου πώ... έτσι και αλλιώς τι 10 τι 15....?!?!?!? έχω συνηθήσει πλέον να μιλάω με τις ώρες προς vodafone που πλέον ακόμα και που ξέρω ότι άλλος είναι άλλη εταιρεία, τον παίρνω τηλ γιατί βαρίεμαι... και ναι.. είναι τραγικό αλλά πλέον με το unlimited βάζω παραπάνω κάρτες από ότι χωρίς αυτό!!! Χαζή συνήθεια.... Θα βαλεις μια 10αρα και μετα μια 5αρα και δοκιμασε! Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 τι ειναι ο αρι8μος 1237? Γιαυτό ακριβώς μπήκα να γράψω,γιατί σήμερα στις 19.16 με κάλεσε το 1237..το σήκωσα κάπως καθυστερημένα,αλλά έκλεισε αμέσως στο δευτερόλεπτο.. Τί είναι αυτός ο αριθμός;;:blink: Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. June 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2010 Γιαυτό ακριβώς μπήκα να γράψω,γιατί σήμερα στις 19.16 με κάλεσε το 1237..το σήκωσα κάπως καθυστερημένα,αλλά έκλεισε αμέσως στο δευτερόλεπτο.. Τί είναι αυτός ο αριθμός;;:blink: Ο αριθμός αυτός είναι ενημέρωση από τη voda για να ταυτοποιήσουμε τα καρτοκινητά μας. Είναι μια ηχογραφημένη ρουτίνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. June 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2010 Ααα,πειράζει που δεν άκουσα τίποτα;Αφού έκλεισε μόλις το σήκωσα.. Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. June 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2010 τα 2 νούμερα που δηλώνουμε για 0,01 ευρώ / λεπτό, είναι όπως τα 1500, δωρεάν; ή πάντα χρεώνονται 0,01; Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. June 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2010 τα 2 νούμερα που δηλώνουμε για 0,01 ευρώ / λεπτό, είναι όπως τα 1500, δωρεάν; ή πάντα χρεώνονται 0,01; Αφου ειναι τα 2 νουμερα vodafone και εχεις unlimited δεν χρεωνεσαι ... εφοσον ΔΕΝ εχεις εγγραφει στο προγραμμα unlimited τοτε ισχυει το 0,01Ε/λεπτο.. για τους δυο αριθμους που εχεις επιλεξει Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. June 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2010 (edited) ωραία, με ανανέωση 10 ευρω, θα έχω: 2 ώρες προς όλα τα δίκτυα με ανανέωση €10; ή 1500 προς όλη την Vodafone; http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=1043 Edited June 4, 2010 by nikosxeng3 Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2010 ωραία, με ανανέωση 10 ευρω, θα έχω: 2 ώρες προς όλα τα δίκτυα με ανανέωση €10; ή 1500 προς όλη την Vodafone; http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=1043 θα έχεις αυτό που θα διαλέξεις εσύ να έχεις ενεργοποιόντας το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 Αν έχω ενεργοποιήσει τα 120 και δεν τα καταναλώσω όλα χάνεται το ποσό ή όχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts