manosn2 Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 το πρόγραμμα surf+mail 30 με τα 30 μέγκα ίντερνετ με χρέωση 3,5€ ανανεώνεται κάθε μήνα μόνο του εκτός και αν στείλεις την λέξη 2 στο 19109 ή καλέσεις το 1286 με την επιλογή 2 και μετά 4. Και μετά επιλογή 2 για να ακυρώσεις την αυτόματη ανανέωση του πακέτου. John χτες εκανα αιτηση φορητοτητας στο cu μου για q-card. Σε ποσες μερες σε περνουν τηλ απο voda? Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 John χτες εκανα αιτηση φορητοτητας στο cu μου για q-card. Σε ποσες μερες σε περνουν τηλ απο voda? Σε 2 εργάσιμες, έχει απαντηθεί πολλάκις, και η τελευταία απάντηση είναι ακριβώς στην προηγούμενη σελίδα:rolleyes: Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 Πώς απενεργοποιώ το internet 30mb 3€/μήνα;; Εναλλακτικά, μπορείς να στείλεις 2OFF στο 19109 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 Φιλε Kotsianis μολις με καλεσαν απο voda, μου ειπαν το κλασικο για τα 5ευρω, αλλα εγω τους ειπα για mb ιντερνετ, μου ειπαν οτι το κοιτανε και με ξανακαλουν σε λιγο για να δουν τι μπορουν να μου δωσουν! Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 Φιλε Kotsianis μολις με καλεσαν απο voda, μου ειπαν το κλασικο για τα 5ευρω, αλλα εγω τους ειπα για mb ιντερνετ, μου ειπαν οτι το κοιτανε και με ξανακαλουν σε λιγο για να δουν τι μπορουν να μου δωσουν! και τελικά τι έγινε είπες ότι σε ξανά πήρανε δεν τελείωσες το ποστ σου τελικά τι σου είπανε;. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 Τελικος καλεσαν!!! 130mb δωρεαν το μηνα για 1χρονο συν τα 5ευρω καθε μηνα!!! Οποτε και με το τελειο 3,5G που εχει εδω στη περιοχη μου τη βγαζω μια χαρα!!! Ειναι αρχαιο cu δε θα το αφηναν ετσι να φυγει! Εχω και τη προσφορα με το 1,5giga στο F2G2 μου αλλα η βλακεια ειναι οτι δεν υπαρχει 3G ουτε για δειγμα στη περιοχη μου! Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 Ευχαριστώ.Θα το έχω υπόψιν εαν το ενεργοποιήσω πάλι στο μέλλον,που δεν νομίζω γιατί 30mb είναι τρομερά λίγα. Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 γιατί 30mb είναι τρομερά λίγα. 130 γράφει ο φίλος manosn2 παραπάνω. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 130 γράφει ο φίλος manosn2 παραπάνω. Τα 130 μου τα εδωσαν διοτι εχω cu απ τη γ γυμνασιου και εκανα αιτηση φορητοτητας προς q. Ειναι αρχαιο νουμερο, αλλιως δεν υπαρχει περιπτωση να σου δωσουν κατι τετοιο! Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 130 γράφει ο φίλος manosn2 παραπάνω. ήταν μετά την φυγή του! :D Τα 130 μου τα εδωσαν διοτι εχω cu απ τη γ γυμνασιου και εκανα αιτηση φορητοτητας προς q. Ειναι αρχαιο νουμερο, αλλιως δεν υπαρχει περιπτωση να σου δωσουν κατι τετοιο! ε ναι...λες και γω να το κάνω αυτό;7 χρόνια αυτός ο αριθμός..! Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 ήταν μετά την φυγή του! :D ε ναι...λες και γω να το κάνω αυτό;7 χρόνια αυτός ο αριθμός..! Εμενα απο το 1998! Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 Ειλικρινα εμεινα εκπληκτος!Δεν περιμενα τοσο καλη προσφορα!!Φιλε Μανο,κοιτα να το χαρεις!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 μηπως πρεπει να φοβερισουμε την βοντα με αιτησεις φορητοτητας προς τους αλλους, για να εχουμε και εμεις τετοιες προσφορες...? το νουμερακι μου ειναι 8ετιας... και ο αγιος φοβερα θελει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 Μαζι σου στον αγωνα συναδελφε:p Η αληθεια ειναι οτι μια παρομοια,βρωμικη σκεψη περασε πριν λιγο απ'το μυαλο μου...:innocent::devil::whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 Εμενα ειναι απο το 1998, η καρτουλα γραφει ακομη panafon! Και τοτε με τα στοιχεια του πατερα μου ενεργοποιηθεικε!!! Βασικα ειναι και πολυ ωραιο νουμερο! Δε νομιζω να πιασει σε ολους το κολπο! Πρεπει να το διαπραγματευτεις καλα, να του δωσεις την εντυπωση οτι δεν θες να φυγεις απλα αναγκαζεσαι γιατι δεν εχουν το ταδε. Βασικα ηταν αρχαιο το νουμερο γι αυτο πιστευω εκαναν τετοια προσφορα! Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 Εμενα ειναι απο το 1998, η καρτουλα γραφει ακομη panafon! Και τοτε με τα στοιχεια του πατερα μου ενεργοποιηθεικε!!! Βασικα ειναι και πολυ ωραιο νουμερο! Δε νομιζω να πιασει σε ολους το κολπο! Πρεπει να το διαπραγματευτεις καλα, να του δωσεις την εντυπωση οτι δεν θες να φυγεις απλα αναγκαζεσαι γιατι δεν εχουν το ταδε. Βασικα ηταν αρχαιο το νουμερο γι αυτο πιστευω εκαναν τετοια προσφορα! ποια ειναι τα 4 πρωτα νουμερα του αριθμου σου...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 ποια ειναι τα 4 πρωτα νουμερα του αριθμου σου...? 6946!!!!!!!!!!! Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 6946!!!!!!!!!!! 6945 το δικο μου.... αν και αγορασμενο 2001-2002... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. June 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2010 6945 το δικο μου.... αν και αγορασμενο 2001-2002... Νομιζω οτι τα πρωτα καρτοκινητα της τοτε panafon ειναι το 6946, το 6944,6945 ηταν συμβολαια. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. June 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2010 Κι απο τοτε εχουν ξαναδωθει πολλακις :p Ειχα κανει μια συνδεση περσι που ξεκινουσε απο 6946.Ε,πιο πολλες φορες μιλησα με αγνωστους που μ'επαιρναν,παρα με τους συγγενεις και τους φιλους :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. June 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2010 6946!!!!!!!!!!! και εμένα ο αριθμός μου είναι πολύ παλιός η κάρτα σημ πριν την αλλάξω σε τρίτης γενιάς έγραφε πάνω πάναφον. Αλλά ο αριθμός μου ξεκινάει από 6942. Οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. June 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2010 Κι απο τοτε εχουν ξαναδωθει πολλακις :p Ειχα κανει μια συνδεση περσι που ξεκινουσε απο 6946.Ε,πιο πολλες φορες μιλησα με αγνωστους που μ'επαιρναν,παρα με τους συγγενεις και τους φιλους :p Χαχα μπορει αυτο το νουμερο να το χε καμια ωραια γκομενα τοτε και να ειδαν οτι χτυπαει και σε περναν! Ειναι βλακεια που τα ξαναδεινουν τα νουμερα! Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. June 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2010 Το δικό μου νούμερο είναι cu αγοράσμενο οκτώβριο του 2000 όταν πρώτο βγήκε το cu (αν θυμάστε την διαφήμιση με 26 δραχμές το μήνυμα) και ξεκινάει με 6942. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. June 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2010 Νομιζω οτι τα πρωτα καρτοκινητα της τοτε panafon ειναι το 6946, το 6944,6945 ηταν συμβολαια. Νομίζω δεν ισχύει αυτό, το 946 το δέσμευεσε μετά τα 944 και 945 η Παναφον, τα πρώτα καρτοκινητά είχαν το 945. Έτσι και αλλιώς όμως δεν έχει σημασία το πρόθεμα ενός αριθμού για να καταλάβεις την παλαιότητα του, αφού έτσι και αλλιώς οι παλαιοί αριθμοί ξαναδίνονται σε νέους συνδρομητές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. June 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2010 πρωτο αγορασα panafon το 1998 καρτοκινητο που ξεκινουσε 6944. Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts