Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το πρόγραμμα surf+mail 30 με τα 30 μέγκα ίντερνετ με χρέωση 3,5€ ανανεώνεται κάθε μήνα μόνο του εκτός και αν στείλεις την λέξη 2 στο 19109 ή καλέσεις το 1286 με την επιλογή 2 και μετά 4. Και μετά επιλογή 2 για να ακυρώσεις την αυτόματη ανανέωση του πακέτου.

John χτες εκανα αιτηση φορητοτητας στο cu μου για q-card. Σε ποσες μερες σε περνουν τηλ απο voda?

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

John χτες εκανα αιτηση φορητοτητας στο cu μου για q-card. Σε ποσες μερες σε περνουν τηλ απο voda?

Σε 2 εργάσιμες, έχει απαντηθεί πολλάκις, και η τελευταία απάντηση είναι ακριβώς στην προηγούμενη σελίδα:rolleyes:

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Φιλε Kotsianis μολις με καλεσαν απο voda, μου ειπαν το κλασικο για τα 5ευρω, αλλα εγω τους ειπα για mb ιντερνετ, μου ειπαν οτι το κοιτανε και με ξανακαλουν σε λιγο για να δουν τι μπορουν να μου δωσουν!

Φιλε Kotsianis μολις με καλεσαν απο voda, μου ειπαν το κλασικο για τα 5ευρω, αλλα εγω τους ειπα για mb ιντερνετ, μου ειπαν οτι το κοιτανε και με ξανακαλουν σε λιγο για να δουν τι μπορουν να μου δωσουν!

και τελικά τι έγινε είπες ότι σε ξανά πήρανε δεν τελείωσες το ποστ σου τελικά τι σου είπανε;.

Τελικος καλεσαν!!! 130mb δωρεαν το μηνα για 1χρονο συν τα 5ευρω καθε μηνα!!! Οποτε και με το τελειο 3,5G που εχει εδω στη περιοχη μου τη βγαζω μια χαρα!!! Ειναι αρχαιο cu δε θα το αφηναν ετσι να φυγει! Εχω και τη προσφορα με το 1,5giga στο F2G2 μου αλλα η βλακεια ειναι οτι δεν υπαρχει 3G ουτε για δειγμα στη περιοχη μου!

Ευχαριστώ.Θα το έχω υπόψιν εαν το ενεργοποιήσω πάλι στο μέλλον,που δεν νομίζω γιατί 30mb είναι τρομερά λίγα.

- - - -

γιατί 30mb είναι τρομερά λίγα.

130 γράφει ο φίλος manosn2 παραπάνω.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Τα 130 μου τα εδωσαν διοτι εχω cu απ τη γ γυμνασιου και εκανα αιτηση φορητοτητας προς q. Ειναι αρχαιο νουμερο, αλλιως δεν υπαρχει περιπτωση να σου δωσουν κατι τετοιο!

ήταν μετά την φυγή του! :D

Τα 130 μου τα εδωσαν διοτι εχω cu απ τη γ γυμνασιου και εκανα αιτηση φορητοτητας προς q. Ειναι αρχαιο νουμερο, αλλιως δεν υπαρχει περιπτωση να σου δωσουν κατι τετοιο!

ε ναι...λες και γω να το κάνω αυτό;7 χρόνια αυτός ο αριθμός..!

- - - -

ήταν μετά την φυγή του! :D

ε ναι...λες και γω να το κάνω αυτό;7 χρόνια αυτός ο αριθμός..!

Εμενα απο το 1998!

Ειλικρινα εμεινα εκπληκτος!Δεν περιμενα τοσο καλη προσφορα!!Φιλε Μανο,κοιτα να το χαρεις!!

μηπως πρεπει να φοβερισουμε την βοντα με αιτησεις φορητοτητας προς τους αλλους, για να εχουμε και εμεις τετοιες προσφορες...?

το νουμερακι μου ειναι 8ετιας...

και ο αγιος φοβερα θελει....

Μαζι σου στον αγωνα συναδελφε:p

Η αληθεια ειναι οτι μια παρομοια,βρωμικη σκεψη περασε πριν λιγο απ'το μυαλο μου...:innocent::devil::whistle:

Εμενα ειναι απο το 1998, η καρτουλα γραφει ακομη panafon! Και τοτε με τα στοιχεια του πατερα μου ενεργοποιηθεικε!!! Βασικα ειναι και πολυ ωραιο νουμερο! Δε νομιζω να πιασει σε ολους το κολπο! Πρεπει να το διαπραγματευτεις καλα, να του δωσεις την εντυπωση οτι δεν θες να φυγεις απλα αναγκαζεσαι γιατι δεν εχουν το ταδε. Βασικα ηταν αρχαιο το νουμερο γι αυτο πιστευω εκαναν τετοια προσφορα!

Εμενα ειναι απο το 1998, η καρτουλα γραφει ακομη panafon! Και τοτε με τα στοιχεια του πατερα μου ενεργοποιηθεικε!!! Βασικα ειναι και πολυ ωραιο νουμερο! Δε νομιζω να πιασει σε ολους το κολπο! Πρεπει να το διαπραγματευτεις καλα, να του δωσεις την εντυπωση οτι δεν θες να φυγεις απλα αναγκαζεσαι γιατι δεν εχουν το ταδε. Βασικα ηταν αρχαιο το νουμερο γι αυτο πιστευω εκαναν τετοια προσφορα!

ποια ειναι τα 4 πρωτα νουμερα του αριθμου σου...?

6945 το δικο μου.... αν και αγορασμενο 2001-2002...

Νομιζω οτι τα πρωτα καρτοκινητα της τοτε panafon ειναι το 6946, το 6944,6945 ηταν συμβολαια.

Κι απο τοτε εχουν ξαναδωθει πολλακις :p

Ειχα κανει μια συνδεση περσι που ξεκινουσε απο 6946.Ε,πιο πολλες φορες μιλησα με αγνωστους που μ'επαιρναν,παρα με τους συγγενεις και τους φιλους :p

6946!!!!!!!!!!!

και εμένα ο αριθμός μου είναι πολύ παλιός η κάρτα σημ πριν την αλλάξω σε τρίτης γενιάς έγραφε πάνω πάναφον. Αλλά ο αριθμός μου ξεκινάει από 6942. Οκ.

Κι απο τοτε εχουν ξαναδωθει πολλακις :p

Ειχα κανει μια συνδεση περσι που ξεκινουσε απο 6946.Ε,πιο πολλες φορες μιλησα με αγνωστους που μ'επαιρναν,παρα με τους συγγενεις και τους φιλους :p

Χαχα μπορει αυτο το νουμερο να το χε καμια ωραια γκομενα τοτε και να ειδαν οτι χτυπαει και σε περναν! Ειναι βλακεια που τα ξαναδεινουν τα νουμερα!

Το δικό μου νούμερο είναι cu αγοράσμενο οκτώβριο του 2000 όταν πρώτο βγήκε το cu (αν θυμάστε την διαφήμιση με 26 δραχμές το μήνυμα) και ξεκινάει με 6942.

Νομιζω οτι τα πρωτα καρτοκινητα της τοτε panafon ειναι το 6946, το 6944,6945 ηταν συμβολαια.

Νομίζω δεν ισχύει αυτό, το 946 το δέσμευεσε μετά τα 944 και 945 η Παναφον, τα πρώτα καρτοκινητά είχαν το 945.

Έτσι και αλλιώς όμως δεν έχει σημασία το πρόθεμα ενός αριθμού για να καταλάβεις την παλαιότητα του, αφού έτσι και αλλιώς οι παλαιοί αριθμοί ξαναδίνονται σε νέους συνδρομητές.

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked