Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

γιατι ειναι απατη φιλε? Βαζεις 10 ευρω και μιλας 2 ωρες προς ολους και τα 10 μεσα.!!!

που ειναι η απατη? Εμενα με συμφερει και το εχω κανει, γιατι εκει που αγοραζα πακετο, τωρα δε χρειαζεται...

Το unlimited ομως εκανε φτερα...

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Ένα από τα δύο σου λέει..

1) ή 500 κλήσεις των 3 λεπτών (=1500 λεπτά) προς όλη την Vodafone,

2) ή 40 κλήσεις των 3 λεπτών (=120 λέπτα=2 ώρες) προς όλους..

Τα 10 € μένουν μέσα..

Μπορείς βέβαια στο δεύτερο να προσθέσεις το 1 cent/λεπτό προς 2 αριθμούς vodafone. Κάτι που θα συμφέρει πολλούς που θέλουν να μιλούν με τον σύντροφό τους.

ο καθενας κανει τις επιλογες του αναλογα με τις αναγκες του..

Οχι απατη ομως....;)

[85]IPHONE(6)3G-3GS-4-5-5s-6plus[NOKIA(42)1100 6110 6150 6210 6310i 3210 3310 3330 8210 8310 8810 8850 7650 3510 3100 5100 5140 3200 6610 6600 7200 2650 7260 6101 6230 6670 3230 6111 N71 5300 6290 6300 N76 1650 5220 6303i c2-03 202 206 301 515 225] [ERICSSON z200 v800 w800i T280i 337 388 768 788 t20 t20s t28][sHARP G400 G30i G25 G703 GX29 GX770] [PANASONIC (3)] [sAMSUNG 5522 7722 8262 9060][XIAOMI RN2-3-4-5A-5 MIMAX1-2-3 MI MIX][POCO F2-X3]

Εμένα μου τελείωσε ο μήνας και δε το πήρα χαμπάρι! Εκανα 1 κλήση σε vodafone 20λεπτά και μου έφαγε 7ευρώ.

Μπορεί να μην είναι απάτη αλλά είναι τόσο μεγάλες οι χρεώσεις όταν ξεπεράσεις τα όρια των δωρεάν στα καρτοπακέτα που τα χρήματα εξαφανίζονται σε χρόνο ρεκόρ!

Εμένα μου τελείωσε ο μήνας και δε το πήρα χαμπάρι! Εκανα 1 κλήση σε vodafone 20λεπτά και μου έφαγε 7ευρώ.

Μπορεί να μην είναι απάτη αλλά είναι τόσο μεγάλες οι χρεώσεις όταν ξεπεράσεις τα όρια των δωρεάν στα καρτοπακέτα που τα χρήματα εξαφανίζονται σε χρόνο ρεκόρ!

Αν κρατας το μηνυμα που σου στελνουν οταν κανεις την ανανεωση και καλεις το 1252 για να βλεπεις ποσο χρονο εχεις δε θα'χεις προβλημα πιστευω

Αν κρατας το μηνυμα που σου στελνουν οταν κανεις την ανανεωση και καλεις το 1252 για να βλεπεις ποσο χρονο εχεις δε θα'χεις προβλημα πιστευω

Δεν μπορείς και όλη την ώρα να είσαι με το αυτό το άγχος. Πάντως τον πρώτο μήνα που το είχα ενεργοποιήσει (το ανλίμιτεντ) έχω την εντύπωση πως τη μέρα που τελείωνε ο μήνας ήρθε ειδοποίηση με μήνυμα ότι λήγει το πρόγραμμα και να βάλω κάρτα. Κανονικά έπρεπε να έρχεται τέτοιο μήνυμα, ή ακόμα καλύτερα να υπάρχει ένα σήμα στην αρχή της κλήσης αν είναι σε δωρεάν πακέτο (στο εξωτερικό σε ορισμένα δίκτυα αυτό γίνεται).

Είναι τόσο απλό. Γιατί δεν το κάνουν; Μήπως για να την πατάμε εμείς τα κορόιδα; Λέω, μήπως.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν μπορείς και όλη την ώρα να είσαι με το αυτό το άγχος. Πάντως τον πρώτο μήνα που το είχα ενεργοποιήσει (το ανλίμιτεντ) έχω την εντύπωση πως τη μέρα που τελείωνε ο μήνας ήρθε ειδοποίηση με μήνυμα ότι λήγει το πρόγραμμα και να βάλω κάρτα. Κανονικά έπρεπε να έρχεται τέτοιο μήνυμα, ή ακόμα καλύτερα να υπάρχει ένα σήμα στην αρχή της κλήσης αν είναι σε δωρεάν πακέτο (στο εξωτερικό σε ορισμένα δίκτυα αυτό γίνεται).

Είναι τόσο απλό. Γιατί δεν το κάνουν; Μήπως για να την πατάμε εμείς τα κορόιδα; Λέω, μήπως.

δεν νομίζω να ενημερώνει όταν τελειώνει το πακέτο του unlimited , πότε δεν μου έχει έρθει μύνημα τέτοιο. Μπορείς να βάζεις υπενθύμιση στο κινητό σου μια μέρα πριν για να βάλεις κάρτα και να μην σε χρεώνει εγώ έτσι κάνω πάντα. Μόνο στο Sms 130 που χρησιμοποιώ μου έρχεται Sms όταν λήξουν τα Sms προς όλους.

Συγγνωμη αλλα αν το θεωρεις τοοοοοσο δυσκολο να θυμασαι ποτε εκανες τελευταια φορα ανανεωση ε συγγνωμη τι να πω κιολας. Κανε κάθε 1η του μηνα να μην το ξεχνας!

Ολοι την εχουμε πατησει με τα πακετα αυτα.

Ερωτηση: τα λεπτα-μυνηματα του unlimited ισχυουν κανονικα σε αριθμος 697-693 που εχουν κανει φορητοτητα στη vodafone σωστα;

Ολοι την εχουμε πατησει με τα πακετα αυτα.

Ερωτηση: τα λεπτα-μυνηματα του unlimited ισχυουν κανονικα σε αριθμος 697-693 που εχουν κανει φορητοτητα στη vodafone σωστα;

σε ολα τα βονταφον νουμερα ειτε προερχονται απο φορητοτητα ειτε οχι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν αξιζει πλεον το cu, εχει πεσει απιστευτα πολυ. cu=περασμενα μεγαλεια...

Από πού βγαίνει αυτό το συμπέρασμα;

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Από πού βγαίνει αυτό το συμπέρασμα;

Συγκρινετο με τα αλλα πακετα καρτοκινητης και θα καταλαβεις...

Πολύ καλή η προσφορά των 120' της vodafone και σαφώς πιο ολοκληρωμενη απαντηση προς cosmote αφού ισχύει και το 0,01ε το 1'.

Έχουν γίνει πολυ καλες προσφορες στα καρτοκινητα τους τελευταιους μηνες και μακαρι να συνεχισουν ετσι (ταυτοχρονα ομως οι χρεωσεις αυξάνονται!)

Δε φτανει που κανουν προσφορες (αλλιως οι χρεωσεις στα καρτοκινητα ειναι εντελως ασυμφορες) τους κραζουμε κιολας που δε μας ενημερωνουν καθε μερα για το υπολοιπο μας! Κουλαμάρα εχουν ορισμενοι και δε μπορουν να καλεσουν στο 1252 να ακουσουν?! Ελεος δλδ....προβληματα που τα εχει ο κοσμος...

Edited by gp30169

Γιώργος

S24 Ultra | iPhone 16 Pro Max iPad Pro 12.9

παιδια καλημερα.εχω συνδεση vodafone και θελω να ρωτησω αν μπορω να το μετατραψω σε καρτοκινητο με 120' προς ολους με 10 Ε.Αν γινεται μ εχρι ποτε θα μπορω να μιλαω με 10 Ε προς ολους?1 χρονο διαρκει η προσφορα? εχω προγραμμα,πληρωνω 25 ευρω σθνηθως και δε μιλαω κ καθολου σχεδον...αρα αν υπαρχει κατι τετοιο συμφερει

η λήψη sms από τον αριθμό 54290 χρεώνεται;

Λογικα δε πρεπει να χρεωνεται...

παιδια καλημερα.εχω συνδεση vodafone και θελω να ρωτησω αν μπορω να το μετατραψω σε καρτοκινητο με 120' προς ολους με 10 Ε.Αν γινεται μ εχρι ποτε θα μπορω να μιλαω με 10 Ε προς ολους?1 χρονο διαρκει η προσφορα? εχω προγραμμα,πληρωνω 25 ευρω σθνηθως και δε μιλαω κ καθολου σχεδον...αρα αν υπαρχει κατι τετοιο συμφερει

Ναι, γινεται. κανε αιτηση να σου κοψουν τη συνδεση κ να σου δωσουν τον αριθμο σε vodafone καρτοκινητο...περιπου 1 μηνα θα σου παρει η διαδικασια. το ιδιο εκανα κ εγω. ολες οι προσφορες που εχουν βγει ως τωρα ειναι μεχρι τελος του χρονου. λογικα ομως η θα τις κρατησουν κι αλλο ή θα βγαλουν αλλες προσφορες για να κρατησουν τον κοσμο...

αν λες πως δε μιλας κιολας, βαζεις 1 δεκαευρη καρτα το μηνα, μιλας ανλιμιτεντ με βονταφον ή 120' με όλους και τον αλλον μηνα αγοραζεις καποιο πακετο αφού θα σου εχουν μεινει τα λεφτα...αρα με 10ε περνας 2 μηνες....αν φυσικα κανεις τη χρηση που ειπες.

Edited by gp30169

Γιώργος

Πολύ καλή η προσφορά των 120' της vodafone και σαφώς πιο ολοκληρωμενη απαντηση προς cosmote αφού ισχύει και το 0,01ε το 1'.

Έχουν γίνει πολυ καλες προσφορες στα καρτοκινητα τους τελευταιους μηνες και μακαρι να συνεχισουν ετσι (ταυτοχρονα ομως οι χρεωσεις αυξάνονται!)

Δε φτανει που κανουν προσφορες (αλλιως οι χρεωσεις στα καρτοκινητα ειναι εντελως ασυμφορες) τους κραζουμε κιολας που δε μας ενημερωνουν καθε μερα για το υπολοιπο μας! Κουλαμάρα εχουν ορισμενοι και δε μπορουν να καλεσουν στο 1252 να ακουσουν?! Ελεος δλδ....προβληματα που τα εχει ο κοσμος...

Φοβερες προσφερες! Πρεπει να κουβαλαμε απο 3000 κινητα μαζι για να ειμαστε καλυμενοι. Τεσπα, αλλο ειναι το θεμα. Οταν ενεργοποιεις μια υπηρεσια πχ cu all day και σου δινει 1 ωρα προς σταθερα και cu, το βρισκεις σωστο οταν ξεπεραστει η μια ωρα, να "φαει" απο το διαθεσιμο υπολοιπο της καρτας και να με χρεωσει τρελα? Ας πεσει η γραμμη, ας κανει ενα χαρακτηριστικο ηχο, ας ερθει ενα αυτοματοποιημενο μηνυμα. Αυτο λεμε και αυτο το προβλημα εχουμε. Για τις προσφορες και τους διαγωνισμους, ξερουν να κανουν σπαμ. Τους τα σταζουμε και χοντρα, και ουτε αυτο το απλο δεν προσφερουν. Ουτε καν εναν λογαριασμο στο νετ να βλεπουμε τις κλησεις μας, τις χρεωσεις μας κλπ που ειναι αυτονοητο στο εξωτερικο. Πρεπει να ανεβασεις λιγο τα στανταρτ σου φιλε. :X

Διευκρίνιση ζητάω:

Mobile internet Surf & eMail (30 ΜΒ για 3,5€) μπορώ να έχω στο Νέο Καρτοκινητό?

Δεν θυμάμαι να το έχω διαβάσει κάπου, κ ούτε μπόρεσα να βρω μια επιβεβαίωση στην επίσημη σελίδα.

Θέλω να "μετακομίσω" από CU σε Νέο Καρτοκινητό.

Edited by mpempoulinos

Φοβερες προσφερες! Πρεπει να κουβαλαμε απο 3000 κινητα μαζι για να ειμαστε καλυμενοι. Τεσπα, αλλο ειναι το θεμα. Οταν ενεργοποιεις μια υπηρεσια πχ cu all day και σου δινει 1 ωρα προς σταθερα και cu, το βρισκεις σωστο οταν ξεπεραστει η μια ωρα, να "φαει" απο το διαθεσιμο υπολοιπο της καρτας και να με χρεωσει τρελα? Ας πεσει η γραμμη, ας κανει ενα χαρακτηριστικο ηχο, ας ερθει ενα αυτοματοποιημενο μηνυμα. Αυτο λεμε και αυτο το προβλημα εχουμε. Για τις προσφορες και τους διαγωνισμους, ξερουν να κανουν σπαμ. Τους τα σταζουμε και χοντρα, και ουτε αυτο το απλο δεν προσφερουν. Ουτε καν εναν λογαριασμο στο νετ να βλεπουμε τις κλησεις μας, τις χρεωσεις μας κλπ που ειναι αυτονοητο στο εξωτερικο. Πρεπει να ανεβασεις λιγο τα στανταρτ σου φιλε. :X

Ολα αυτα που περιγραφετε κατα καιρους ειναι απορεια του γεγονοτος οτι εχουμε καρτοκινητα. Αν καποιος θελει να μην αγχώνεται με το χρονο που του απομενει, καλυτερα προγραμματα για το ιντερνετ και αναλυτικο λογαριασμο μεσω ιντερνετ τοτε η λυση ειναι συμβολαιο. Ειναι κατανοητο νομιζω οτι αν προσεφερε η καθε εταιρεια τις επιλεον παροχες των συμβολαιων και στα καρτοκινητα δε θα υπηρχε λογος υπαρξης των πρωτων. Σε λιγο θα ζηταμε και επιδοτηση συσκευης για τις καρτες που βαζουμε

Σκοπός όλων αυτών των προσφορών είναι να μπερδεύεται ο χρήστης και τελικά να πληρώνει. Μην τα θέλουμε και όλα δικά μας :)

Mαλλον εσυ πρεπει να ριξεις λιγο τις απαιτησεις σου...πιστεψε με συνεχως ψαχνομαι για το καλυτερο και δν εχω κολλιμα με καμια εταιρια. Και συνδεση ειχα κ καρτα, αναλογα με το τι με συμφέρει την καθε περίοδο.

Ολα αυτα που ζητας εσυ στα παρεχουν τα συμβολαια...αλλα πρεπει να τους τα ακουμπας! Δινε κανα 70ευρω+ και θα τα εχεις ολα!! αν ολα αυτα στα εδιναν κ τα καρτοκινητα δν θα ειχαν λογο υπαρξης. Αν θες να ξερεις συνεχως το υπολοιπο σου παρε τηλ και ακου το...οι εταιρειες στηριζονται και λιγο στην αφελεια και τεμπελια του κοσμου για να αυξανουν τα κερδη τους...γινε θυμα τους αν σου φαινεται δυσκολο να παρεις τηλ να ακουσεις το υπολοιπο σου...

Δν ειπα πως δε θα ηθελα κ ακομα καλυτερες προσφορες αλλα εμεις στην ουσια αναγκαζουμε τις εταιρειες να κανουν προσσφορες οταν ψαχνομαστε κ αλλαζουμε προς αυτο που μας συμφερει. Επισης σκεψου τι προσφορες υπηρχαν περσυ στα καρτοκινητα κ τι φετος... ο καθενας κανει τις επιλογες του αναλογα με τα χρηματα που θελει να διαθεσει...

Edited by gp30169

Γιώργος

Διευκρίνιση ζητάω:

Mobile internet Surf & eMail (30 ΜΒ για 3,5€) μπορώ να έχω στο Νέο Καρτοκινητό?

Δεν θυμάμαι να το έχω διαβάσει κάπου, κ ούτε μπόρεσα να βρω μια επιβεβαίωση στην επίσημη σελίδα.

Θέλω να "μετακομίσω" από CU σε Νέο Καρτοκινητό.

Εδω ..ειναι το ιντερνετ για την καρτοκινητη .. (CU η Νεο καρτοκινητο ) και η χρεωση...

http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=5661

Για να αλλαξεις απο CU σε νεο καρτοκινητο καλεις ΔΩΡΕΑΝ 1266 και γινεται αμεσως...

:lol:

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked