JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2010 Την ακύρωση πώς την κάνεις;Και αν την κανεις μπορεις να επιβεβαιωσεις οτι οντως δε θα έχεις πρόβλημα;; θα την κάνω από κατάστημα γερμανός και άμα δεν με πάρουν μέσα 5 ημέρες από την αίτηση φορητότητας θα την ακυρώσω . Μου είπανε ότι πας στο κατάστημα και ζητάς ακύρωση τις αίτησης φορητότητας και υπογραφείσ . Οπότε πιστεύω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα τέτοιο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πρήζουνε από την κοσμοτε με προσφορές επειδή θα έχουνε κρατήσει τον αριθμό μου στο δίκτυο τους από την αίτηση που είχα κάνει και μετά την ακύρωσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grepolemistis Δημ. April 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2010 Ειναι συμβατο . Το χρησιμοποιω ακριβως ετσι απο καιρο : cu και νεο καρτοκινητο σε μια sim. Χωρις να θελω να βγω εκτος θεματος,απλα θελω να τονισω οτι 2 νουμερα σε μια σιμ ΔΕΝ δουλευουν σε οποιανδηποτε συσκευη.Πρεπει καποιος να συμβουλευτει ενα καταστημα με το ποιες συσκευες ειναι συμβατες με αυτην την δυνατοτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nuvox Δημ. April 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2010 Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και σε μένα. Έχω διαγραφεί απο τις 20 Απριλίου και εξακολουθεί να υπάρχει διαθέσιμος χρόνος ομιλίας. Μου έχει συμβεί αρκετές φορές τον τελευταίο καιρό. Ένα ακόμη περίεργο σε μένα είναι πως στέλνω κενό μήνυμα στο 1324 στις 10 μμ και ενώ με το που ολοκληρώνεται η εγγραφή τα 60 λεπτά είναι άμεσα διαθέσιμα, την επόμενη μέρα δεν ανανεώνονται τα 60 λεπτά την ίδια ώρα -δηλαδή στις 10 μμ περίπου- αλλά είναι διαθέσιμα πολλές ώρες αργότερα, πχ. από τις 6 πμ και μετά... Πολύ περίεργα πράγματα... Οντως ειναι λιγο περιεργο...δοκιμασα χθες να κανω κληση και ενω ειχε τελειωσει το 24ωρο εντουτοις δεν χρεωθηκα απο το υπολοιπο μου αλλα απο τα δωρεαν λεπτα του cu. Το ακομη πιο περιεργο ειναι οτι μολις σημερα μου ηρθε μηνυμα απο την Vodafone οτι το cu all day απενεργοποιηθηκε ενω ειχα προηγουμενος (την ημερα δηλαδη που εστειλα οχι στο 1324) το κανονικο μηνυμα που λεει "για να ενεργοποιησετε το cu allday....". Παράθεση Ολα αισθανομαι...τα παντα...το ενα..το αλλο...ξερω γω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasp Δημ. April 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2010 Χωρις να θελω να βγω εκτος θεματος,απλα θελω να τονισω οτι 2 νουμερα σε μια σιμ ΔΕΝ δουλευουν σε οποιανδηποτε συσκευη.Πρεπει καποιος να συμβουλευτει ενα καταστημα με το ποιες συσκευες ειναι συμβατες με αυτην την δυνατοτητα. συμφωνω απολυτα . Ομως νομίζω οτι οι σημερινες συσκευές είναι οι περισσοτερες [ ισως ολες ] συμβατές . Εγω το εχω σαν together [ 2 αριθμοι σε μια sim] απο το siemens , siemens SX1 , nokia 6680 και τωρα νοκια N95. Ομως συμφωνω οτι καλο ειναι να γινει ερωτηση για συγκεκριμενη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PUK Δημ. April 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2010 να σας περιγραψω μια κατασταση να μου πειτε τη γνωμη σας : γινεται αιτηση φορητοτητας (ανωνυμου καρτοκινητου) προς vodafone. στην αιτηση δηλωνονται ολα τα στοιχεια, αλλα η υπαλληλος λεει πως οταν ενεργοποιηθει το νουμερο θα πρεπει να ξαναδηλωθουν για να γινει επωνυμο... γινεται η φορητοτητα και μετα απο περιπου μηνα, γινεται ερωτηση στο 13830 για το αν ειναι δηλωμενα τα στοιχεια. η απαντηση ειναι αρνητικη. γινεται επισκεψη σε καταστημα vodafone οπου ο υπαλληλος λεει πως ειναι δηλωμενα τα στοιχεια, μιλαει και με καποιον αλλο απο τα κεντρικα, ο οποιος του λεει το ιδιο. τι ισχυει;; εχει κανεις την ιδια εμπειρια;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2010 Την ακύρωση πώς την κάνεις;Και αν την κανεις μπορεις να επιβεβαιωσεις οτι οντως δε θα έχεις πρόβλημα;; εγώ πήρα σήμερα το 13897 και κααταχώρησα την αίτηση σήμερα και μου είπανε ότι σε 4-5 ημέρες θα πάρουνε έγκριση από το δίκτυο που βρίσκομαι . Πιστεύω από αύριο μέχρι και την παρασκευή άντε και δευτέρα εάν δεν με πάρουνε τηλέφωνο τους παίρνω και τους λέω να την ακυρώσουνε . Μου φάνηκε παράξενο όμως ότι δεν θέλουνε τον αριθμό τις κάρτας σημ εάν υπάρχουνε δηλωμένα στοιχεία δεν το ήξερα ότι όντως γίνεται αυτό. Επίσης μου είπανε ότι θέλει 2 ώρες για να ακυρωθεί. Οπότε μια χαρά. Μετά τις 2 ώρες θα τους ξανά πάρω για να το τσεκαρω ότι όντως ισχύει αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. April 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2010 Δεν ειναι ενα ρισκο παντως να κανεις φορητοτητα για να παρεις τα 5 ευρω;Το σκεφτομαι και εγω αλλα...κι αν δε σου κατσει; ...αν εχεις ενα νουμερο που δεν χρειαζεσαι αμεσα...γιατι οχι;;;; ...το προβλημα -για μενα τουλασιχτον- σε ολο αυτο το σκηνικο ειναι η γραφειοκρατικη διαδικασια....:cry: Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandago Δημ. April 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2010 εγώ πήρα σήμερα το 13897 και κααταχώρησα την αίτηση σήμερα και μου είπανε ότι σε 4-5 ημέρες θα πάρουνε έγκριση από το δίκτυο που βρίσκομαι . Πιστεύω από αύριο μέχρι και την παρασκευή άντε και δευτέρα εάν δεν με πάρουνε τηλέφωνο τους παίρνω και τους λέω να την ακυρώσουνε . Μου φάνηκε παράξενο όμως ότι δεν θέλουνε τον αριθμό τις κάρτας σημ εάν υπάρχουνε δηλωμένα στοιχεία δεν το ήξερα ότι όντως γίνεται αυτό. Επίσης μου είπανε ότι θέλει 2 ώρες για να ακυρωθεί. Οπότε μια χαρά. Μετά τις 2 ώρες θα τους ξανά πάρω για να το τσεκαρω ότι όντως ισχύει αυτό. Για να καταλαβω καλα: Πηρες το 13897 και μεσω τηλεφωνου εκανες την αιτηση φορητοτητας; Αν σε παρουν τηλ και δε σου πουν για τα 5 ευρω ποιον θα παρεις για να την ακυρωσεις;Το 13897 ή τη Vodafone? Αυτες οι 2 ωρες αρχιζουν απο τη στιγμη υποβολης της φορητοτητας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grepolemistis Δημ. April 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2010 να σας περιγραψω μια κατασταση να μου πειτε τη γνωμη σας : γινεται αιτηση φορητοτητας (ανωνυμου καρτοκινητου) προς vodafone. στην αιτηση δηλωνονται ολα τα στοιχεια, αλλα η υπαλληλος λεει πως οταν ενεργοποιηθει το νουμερο θα πρεπει να ξαναδηλωθουν για να γινει επωνυμο... γινεται η φορητοτητα και μετα απο περιπου μηνα, γινεται ερωτηση στο 13830 για το αν ειναι δηλωμενα τα στοιχεια. η απαντηση ειναι αρνητικη. γινεται επισκεψη σε καταστημα vodafone οπου ο υπαλληλος λεει πως ειναι δηλωμενα τα στοιχεια, μιλαει και με καποιον αλλο απο τα κεντρικα, ο οποιος του λεει το ιδιο. τι ισχυει;; εχει κανεις την ιδια εμπειρια;; Φιλε μου απο την προηγουμενη παρασκευη εχω ακριβως την ιδια εμπειρια με εσενα.Εχω δηλωσει 3 !!! φορες ενα νουμερο και αυτο εξακολουθει να φαινετε αδηλωτο.Το νουμερο προερχοτανε απο φορητοτητα.Μεχρι σημερα δεν μου εχει βρει κανενας καμια λυση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. April 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2010 Για να καταλαβω καλα: Πηρες το 13897 και μεσω τηλεφωνου εκανες την αιτηση φορητοτητας; Αν σε παρουν τηλ και δε σου πουν για τα 5 ευρω ποιον θα παρεις για να την ακυρωσεις;Το 13897 ή τη Vodafone? Αυτες οι 2 ωρες αρχιζουν απο τη στιγμη υποβολης της φορητοτητας; αν σε πάρουν από τη vodafone και σου κάνουν προσφορά τους λες εκει οτι θες να μείνεις και να μην εγκρίνουν αυτοί τη φορητότητα και δε χρειάζετε να κάνεις κάτι άλλο. Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. April 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2010 Δεν μπορώ να βρω τη διαδικασία για να μάθω αν ένα κινητό ανήκει στη Voda ή όχι :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. April 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2010 Δεν μπορώ να βρω τη διαδικασία για να μάθω αν ένα κινητό ανήκει στη Voda ή όχι :( τον αριθμο στο 1392 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMP Δημ. April 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2010 τον αριθμο στο 1392 Αυτο με το 1392 ειναι χρεωσιμο.Υπαρχει και η δωρεαν υπηρεσια με κληση στο 1286 πατας 3 τον αριθμο που θες να μαθεις μετα διεση και μετα 1 για επιβαιβεωση. Παράθεση Υπογραφή εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandago Δημ. April 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2010 αν σε πάρουν από τη vodafone και σου κάνουν προσφορά τους λες εκει οτι θες να μείνεις και να μην εγκρίνουν αυτοί τη φορητότητα και δε χρειάζετε να κάνεις κάτι άλλο. αν δεν σε παρουν ομως τοτε τι κανεις;;;:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. April 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2010 Αυτο με το 1392 ειναι χρεωσιμο.Υπαρχει και η δωρεαν υπηρεσια με κληση στο 1286 πατας 3 τον αριθμο που θες να μαθεις μετα διεση και μετα 1 για επιβαιβεωση. Το 1392 ειναι το νουμερο που καλεις και σου στελνουν αυτοματα τις ρυθμισεις mms και internet και βεβαια ειναι δωρεαν. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2010 (edited) Για να καταλαβω καλα: Πηρες το 13897 και μεσω τηλεφωνου εκανες την αιτηση φορητοτητας; Αν σε παρουν τηλ και δε σου πουν για τα 5 ευρω ποιον θα παρεις για να την ακυρωσεις;Το 13897 ή τη Vodafone? Αυτες οι 2 ωρες αρχιζουν απο τη στιγμη υποβολης της φορητοτητας; ναι έκανα την αίτηση φορητότητας στο 13897 τηλεφωνικά, εάν δεν με πάρουνε τηλέφωνο να με ενημερώσουνε για τα 5€ μέχρι και την παρασκευή ή την δευτέρα θα τους πάρω εγώ στο 13897 και θα ζητήσω με τα στοιχεία μου την διακοπή αίτησης φορητότητας. Η οποία γίνεται μέσα σε 2 ώρες από το αίτημα που κρατάνε. Και θα τους πάρω μετά από 2 ώρες ή μετά από μια μέρα για να είμαι μέσα για να το τσεκαρω ότι όντως ισχύει ότι την ακύρωσαν. Αυτο με το 1392 ειναι χρεωσιμο.Υπαρχει και η δωρεαν υπηρεσια με κληση στο 1286 πατας 3 τον αριθμο που θες να μαθεις μετα διεση και μετα 1 για επιβαιβεωση. έχει γίνει λάθος με τον αριθμό δεν είναι 1392 αλλά 1292, (Το 1392 είναι ο δωρεάν τρόπος να λάβεισ ρυθμίσεις μμς και ίντερνετ είτε με sms είτε καλώντας τον) ο αριθμός που μπορείς να στείλεις σε ένα sms τον αριθμό του τηλεφώνου που θέλεις να μάθεις σε ποια εταιρεία ανήκει . Και χρεώνεται όσο ένα απλό sms. Εάν θέλεις να μάθεις εάν ένας αριθμός είναι vodafone ή όχι Καλείς το 1286 με την επιλογή 3 πληκτρολογείσ τον αριθμό και μετά το 1 και σε ενημερώνει εάν ανήκει ή όχι. Edited April 27, 2010 by Petros the Great ***** Συνένωση μηνυμάτων. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΠΑΡΑΘΕΣΗ. ****** Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. April 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2010 Το 1392 ειναι το νουμερο που καλεις και σου στελνουν αυτοματα τις ρυθμισεις mms και internet και βεβαια ειναι δωρεαν. δεν ανεφερα κατι για κληση.προφανως και εννοουσα μηνυμα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2010 ναι έκανα την αίτηση φορητότητας στο 13897 τηλεφωνικά, εάν δεν με πάρουνε τηλέφωνο να με ενημερώσουνε για τα 5€ μέχρι και την παρασκευή ή την δευτέρα θα τους πάρω εγώ στο 13897 και θα ζητήσω με τα στοιχεία μου την διακοπή αίτησης φορητότητας. Η οποία γίνεται μέσα σε 2 ώρες από το αίτημα που κρατάνε. Και θα τους πάρω μετά από 2 ώρες ή μετά από μια μέρα για να είμαι μέσα για να το τσεκαρω ότι όντως ισχύει ότι την ακύρωσαν. Δε χρειαζεται καν να την ακυρωσεις σε περιπτωση που εγκριθει.Απλα,μην κλεινεις ραντεβου για την παραδοση της καρτας.Με τον τροπο αυτο δεν ολοκληρωνεται η φορητοτητα και το συστημα απο μονο του μετα απο ενα μηνα νομιζω ακυρωνει την ολη διαδικασια.Αλλα,ας επανελθουμε στο θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2010 Δε χρειαζεται καν να την ακυρωσεις σε περιπτωση που εγκριθει.Απλα,μην κλεινεις ραντεβου για την παραδοση της καρτας.Με τον τροπο αυτο δεν ολοκληρωνεται η φορητοτητα και το συστημα απο μονο του μετα απο ενα μηνα νομιζω ακυρωνει την ολη διαδικασια.Αλλα,ας επανελθουμε στο θεμα. οκ ευχαριστώ για την πληροφόρηση θα δω πως θα πάει και βλέπω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reddevils.gr Δημ. April 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2010 ναι έκανα την αίτηση φορητότητας στο 13897 τηλεφωνικά, εάν δεν με πάρουνε τηλέφωνο να με ενημερώσουνε για τα 5€ μέχρι και την παρασκευή ή την δευτέρα θα τους πάρω εγώ στο 13897 και θα ζητήσω με τα στοιχεία μου την διακοπή αίτησης φορητότητας. Η οποία γίνεται μέσα σε 2 ώρες από το αίτημα που κρατάνε. Και θα τους πάρω μετά από 2 ώρες ή μετά από μια μέρα για να είμαι μέσα για να το τσεκαρω ότι όντως ισχύει ότι την ακύρωσαν. εμενα με ξαναπηρε ο κ. Λ. και ειπε οτι επειδη δεν προλαβε το πρωτο νουμερο μου ειπε να παω στο γερμανο σημερα και να κανω αιτηση ακυρωσης για να μπει και αυτο στην προσφορα που μου εδωσε..Ηδη τους πηρα τηλ γιατι τα γνωριζα τα παιδια και το ακυρωσαν.. Παράθεση [85]IPHONE(6)3G-3GS-4-5-5s-6plus[NOKIA(42)1100 6110 6150 6210 6310i 3210 3310 3330 8210 8310 8810 8850 7650 3510 3100 5100 5140 3200 6610 6600 7200 2650 7260 6101 6230 6670 3230 6111 N71 5300 6290 6300 N76 1650 5220 6303i c2-03 202 206 301 515 225] [ERICSSON z200 v800 w800i T280i 337 388 768 788 t20 t20s t28][sHARP G400 G30i G25 G703 GX29 GX770] [PANASONIC (3)] [sAMSUNG 5522 7722 8262 9060][XIAOMI RN2-3-4-5A-5 MIMAX1-2-3 MI MIX][POCO F2-X3] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2010 εμενα με ξαναπηρε ο κ. Λ. και ειπε οτι επειδη δεν προλαβε το πρωτο νουμερο μου ειπε να παω στο γερμανο σημερα και να κανω αιτηση ακυρωσης για να μπει και αυτο στην προσφορα που μου εδωσε..Ηδη τους πηρα τηλ γιατι τα γνωριζα τα παιδια και το ακυρωσαν.. συγνωμη δεν καταλαβα τι εννοεισ; οτι σε πηρανε τηλεφωνο για να σου πουνε οτι δεν ακυρωθηκε ή αιτησή; . τα 5 ευρω στα εδωσαν ; . για τον μηνα απριλιο; ή για το μαιο; θα τα παρεις; . εμενα τιποτα ακομα δεν με πειρανε . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ladybirda Δημ. April 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2010 με το πρόγραμμα unlimited που με 10 ευρώ μιλάει κανείς δωρεάν προς όλους τους vodafone(συμβόλαια και καρτοκινητά) ισχύει και για σταθερά τηλέφωνα της vodafone η δωρεάν χρήση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. April 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2010 με το πρόγραμμα unlimited που με 10 ευρώ μιλάει κανείς δωρεάν προς όλους τους vodafone(συμβόλαια και καρτοκινητά) ισχύει και για σταθερά τηλέφωνα της vodafone η δωρεάν χρήση; μονο για κινητα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. April 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2010 με το πρόγραμμα unlimited που με 10 ευρώ μιλάει κανείς δωρεάν προς όλους τους vodafone(συμβόλαια και καρτοκινητά) ισχύει και για σταθερά τηλέφωνα της vodafone η δωρεάν χρήση; μονο για κινητα Μπορείς όμως να καλείς τον "κινητό" αριθμό που είναι συνδεδεμένος με το σταθερό νούμερο vodafone ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reddevils.gr Δημ. April 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2010 συγνωμη δεν καταλαβα τι εννοεισ; οτι σε πηρανε τηλεφωνο για να σου πουνε οτι δεν ακυρωθηκε ή αιτησή; . τα 5 ευρω στα εδωσαν ; . για τον μηνα απριλιο; ή για το μαιο; θα τα παρεις; . εμενα τιποτα ακομα δεν με πειρανε . Οπως εγραψα στο πρωτο μου ποστ ειχα 2 νουμερα. Αυτος με πηρε την επομενη του δικου μου και του ειπα και για το αλλο που ειχα κανει πριν 3 μερες και ειπε οκ θα το βαλω και αυτο στη διακοπη και προσφορα. Χτες μου ειπε λοιπον οτι δε προλαβε τη διακοπη του πρωτου (του παλιου) και οτι αν ηθελα και για κεινο τη προσφορα να παω σε Γερμανο να κανουν εκει την ακυρωση. Προφανως εχουν δικαιωμα αυτοι να μη δωσουν εγκριση τις απομενες 1-2 μερες απο την αιτηση φορητοτητας. Στο δικό μου (νεωτερο στη φορητοτητα) σημερα μπηκαν κανονικα 5 ευρω.. Παράθεση [85]IPHONE(6)3G-3GS-4-5-5s-6plus[NOKIA(42)1100 6110 6150 6210 6310i 3210 3310 3330 8210 8310 8810 8850 7650 3510 3100 5100 5140 3200 6610 6600 7200 2650 7260 6101 6230 6670 3230 6111 N71 5300 6290 6300 N76 1650 5220 6303i c2-03 202 206 301 515 225] [ERICSSON z200 v800 w800i T280i 337 388 768 788 t20 t20s t28][sHARP G400 G30i G25 G703 GX29 GX770] [PANASONIC (3)] [sAMSUNG 5522 7722 8262 9060][XIAOMI RN2-3-4-5A-5 MIMAX1-2-3 MI MIX][POCO F2-X3] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts