johnthegreek Δημ. May 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2009 ΥΓ. τα 3€ της cu μπαίνουν κ σε alacarte? Αν εννοείς την κάρτα Vodafone CU των 3 ευρώ δυστυχώς δεν μπορείς να την βάλεις σε Ala C'arte νούμερο.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeppelin Δημ. May 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2009 Αντρέα, κάνε κανονικά 3€ κι έχεις Παράθεση οι android εφαρμογές μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas56mm Δημ. May 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2009 Αντρέα, κάνε κανονικά 3€ κι έχεις Οκ εγινε ευχαριστω πολυ για την αμεσα απαντηση!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. May 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2009 Παιδια καλησπερα!Μια ερωτηση.Εχω Vodafone Cu και τον μηνα Απριλιο δεν ανανεωσα την καρτα μου.Αρα δεν ειχα τα 1000' λεπτα της Vodafone.Αμα ανανεωσω αυριο που ειμαστε στο μηνα Μαιο θα τα εχω τον Ιουλιο τα λεπτα ή βγηκα απο το προγραμμα αυτοματα? Αν κάνεις ανανέωση τώρα, θα έχεις 1000+1000+30 για τον Ιούνιο! Για να τα έχεις για τον Ιούλιο πρέπει να ανανεώσεις μέχρι τέλος Ιουνίου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandago Δημ. May 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2009 ανανέωση έχει κολλήσει εδώ και δυο χρόνια και την λέει πάντα λάθος (κάπου στο 2007 λέει) το υπολογίζω με βάση τη λήξη (αφαιρώ ένα χρόνο) και βλέπει κανονικά την πίστωση από την citibank. το πρόβλημα είναι ότι κ την άλλη φορά μου έκανε τα ίδια (τη μια φορά ΔΕΝ πήρα μηνυμα και δεν έκανα τπτ κ δεν είχα για ένα μήνα την προσφορά) και την άλλη μου έστειλε ΜΗΝ να βάλω κάρτα (παρότι είχε γίνει η ανανέωση κανονικά) και μια άλλη φορά έπαιξε κανονικά. τώρα δεν έχω πάρει μην για ανανέωση, να ανανεώσω ή όχι; ΥΓ. τα 3€ της cu μπαίνουν κ σε alacarte? Η πιστωση απο τη citibank ΔΕΝ ισχυει ως ανανεωση για το προγραμμα των 1000 λεπτων. Βαλε μια καρτα των 3 ευρω για να παρεις το προγραμμα και μην περιμενεις μηνυματα και ιστοριες γιατι πουθενα δε λεει οτι ο συνδρομητης θα παιρνει μηνυματα για το αν πρεπει η δεν πρεπει να βαλει καρτα. Ουτε εμενα μου ηρθε μηνυμα οτι θα τα εχω τον αλλο μηνα αλλα ξερω οτι αφου εχω βαλει καρτα ειμαι οκ. Η ημερομηνια ανανεωσης δεν εχει καμια σχεση με την ημερομηνια ληξης της καρτας, μην τα συγχεετε!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. May 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2009 Εως περσι το καλοκαιρι που ειχα cu, ηταν κολλημενος ο χρονος της τελευταιας ανανεωσης και ελεγε οτι ειχε γινει Αυγουστο του 2005 :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. May 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2009 Η πιστωση απο τη citibank ΔΕΝ ισχυει ως ανανεωση για το προγραμμα των 1000 λεπτων. Βαλε μια καρτα των 3 ευρω για να παρεις το προγραμμα και μην περιμενεις μηνυματα και ιστοριες γιατι πουθενα δε λεει οτι ο συνδρομητης θα παιρνει μηνυματα για το αν πρεπει η δεν πρεπει να βαλει καρτα. Ουτε εμενα μου ηρθε μηνυμα οτι θα τα εχω τον αλλο μηνα αλλα ξερω οτι αφου εχω βαλει καρτα ειμαι οκ. Η ημερομηνια ανανεωσης δεν εχει καμια σχεση με την ημερομηνια ληξης της καρτας, μην τα συγχεετε!!!! Στο 1252 λεει ημερομηνια της τελευταιας ανανεωσης.Αμα αναγνωριζει οτι η τελευταια ανανεωση εγινε καποια μερα του Μαιου τοτε δεν νομιζω να χρειαζεται αλλη ανανεωση. Αλλα απο την αλλη εχεις δικιο,βαλτε μια καρτα 3 ευρω να ειστε 100% σιγουροι. Μηνυματα ειδοποιησης δεν ερχονται παντα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandago Δημ. May 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2009 Απο προσωπικη εμπειρια εχ ωδει οτι οταν κανω ανανεωση μεσω vodafone.gr η τελευταια ανανεωση δεν ανανεωνεται στο 1252 παρα μονο η ημερομηνια ληξης της καρτας οποτε ισως η τελευταια ανανεωση του 1252 να αναφερεται αποκλειστικα στις καρτες ανανεωσης και οχι στους υπολοιπους τροπους ανανεωσης!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PUK Δημ. May 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2009 ξέρει κανείς αν ενα επώνυμο καρτοκινητο μπορει να γινει ανωνυμο και με ποιον τρόπο;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 ξέρει κανείς αν ενα επώνυμο καρτοκινητο μπορει να γινει ανωνυμο και με ποιον τρόπο;;; Δεν ξέρω αλλά δεν έχει και πολύ νόημα να κάνεις κάτι τέτοιο 'οταν από του χρόνου θα γίνουν υποχρεωτικά όλα επώνυμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PUK Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 Δεν ξέρω αλλά δεν έχει και πολύ νόημα να κάνεις κάτι τέτοιο 'οταν από του χρόνου θα γίνουν υποχρεωτικά όλα επώνυμα... διαβαζα εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2808224#post2808224 πως ισως να παιξουν μπάλα οι "αρμόδιοι" με το ΙΜΕΙ... ετσι κι αλλιως ομως ρωταω αν μπορει να γυρισει σε ανωνυμο και απο περιεργεια αλλα και απο ενα προβλημα που υπαρχει με φορητοτητα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandago Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 Ναι μπορει να γυρισει σε ανωνυμο αλλα αν εχεις προβλημα με φορητοτητα τοτε θα εχεις το ιδιο προβλημα να το κανεις και ανωνυμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PUK Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 Ναι μπορει να γυρισει σε ανωνυμο αλλα αν εχεις προβλημα με φορητοτητα τοτε θα εχεις το ιδιο προβλημα να το κανεις και ανωνυμο ξερουμε μηπως και πώς γινεται;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 πας στο κατάστημα ,με την ταυτότητα σου και ζητάς να γίνει ανώνυμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelfeather Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 Δε γίνεται έτσι... θέλει fax η διαγραφή στοιχείων. Πάρε 13830 να σου πουν τι στέλνεις που. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas56mm Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Παιδια μια ερωτηση.Ποτε θα μπουν τα λεπτα στο λογαριασμο μου?Ανανεωσα χθες και ακομα περιμενω.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PUK Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Δε γίνεται έτσι... θέλει fax η διαγραφή στοιχείων. Πάρε 13830 να σου πουν τι στέλνεις που. εχεις δικιο, ρωτησα. να ρωτησω και κατι ακόμα...σε ενα παλιο καρτοκινητό που εχει δηλωθει μονο η ταυτότητα, πως μπορει να δηλωθει και το ΑΦΜ; χρειαζεται καποιο αποδεικτικο;; ευχαριστω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 σε alacarte μου ήρθε μηνυμα οτι αν ανανεωσω μεσα σε ενα μηνα θα διπλασιαστεί η αξία. ισχύει άραγε και σε online ανανεωση απο το site της voda?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 σε alacarte μου ήρθε μηνυμα οτι αν ανανεωσω μεσα σε ενα μηνα θα διπλασιαστεί η αξία. ισχύει άραγε και σε online ανανεωση απο το site της voda?? Γενικά το χρησιμοποιούσες καθόλου αυτό το νούμερο? Λίγο άσχετο, αλλά εμάς τους καρτοκινητούς δεν πρέπει να μας βγάλει καμιά καλοκαιριάτικη προσφορά? Από τον γενάρη με την προσφορά της χρονιάς στο CU (για να μην αναφερθώ στο a la carte, από πέρυσι δε θυμάμαι κι εγώ πότε), έχει να κάνει και μάλιστα επειδή την ώθησε η WIND τότε... Τώρα το καλοκαίρι χρειαζόμαστε περισσότερη ομιλία και μηνύματα, για να τα λέμε πιο φθηνά με όσο γίνεται περισσότερους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Ειναι δυνατον τωρα η καρτα των 3€ να μην ειναι συμβατη με τα πακετα a la carte και international? ειναι τιμιο αυτο που κανει η voda? Πηγα να βαλω ενα welcome tones με καταχρεωσε μου εφαγε ολη την καρτα σε ενα λεπτο,δε μπορεσα να το βαλω,τωρα ειμαι με 0 μοναδες,δε συμφερει καθολου πραγματικα ασε που το χρεωνουν με παγιο ανα μηνα και η cosmote δημοσιο δημοσιου μας λεγανε το εχει δωρεαν Twin sim τη χρεωνει με 2,50€ το μηνα,οταν κανεις την ενεργοποιηση προπληρωνεις τα παγια για ενα χρονο,τι λαμογιες ειναι αυτες? ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ Η ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! Ειναι δυνατον η θυγατρικη του οτε να ειναι πιο φτηνη απο vodafone & wind? και ομως ειναι,εδω επικρατει το αντιθετο της σταθερης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Ειναι δυνατον τωρα η καρτα των 3€ να μην ειναι συμβατη με τα πακετα a la carte και international? ειναι τιμιο αυτο που κανει η voda? Πηγα να βαλω ενα welcome tones με καταχρεωσε μου εφαγε ολη την καρτα σε ενα λεπτο,δε μπορεσα να το βαλω,τωρα ειμαι με 0 μοναδες,δε συμφερει καθολου πραγματικα ασε που το χρεωνουν με παγιο ανα μηνα και η cosmote δημοσιο δημοσιου μας λεγανε το εχει δωρεαν Twin sim τη χρεωνει με 2,50€ το μηνα,οταν κανεις την ενεργοποιηση προπληρωνεις τα παγια για ενα χρονο,τι λαμογιες ειναι αυτες? ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ Η ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! Ειναι δυνατον η θυγατρικη του οτε να ειναι πιο φτηνη απο vodafone & wind? και ομως ειναι,εδω επικρατει το αντιθετο της σταθερης. Στα καρτοκινητά γενικά είναι πιο ακριβή. Αν και δεν νομίζω ότι στα welcome tones έχουν διαφορά (δεν είμαι και σίγουρος αλλά νομίζω πως και η Cosmote χρεώνει τη κλήση στην υπηρεσία), για δες στα sites τους. Στα συμβόλαια πάντως έχει καλύτερα προγράμματα από τη Cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Στα καρτοκινητά γενικά είναι πιο ακριβή. Αν και δεν νομίζω ότι στα welcome tones έχουν διαφορά (δεν είμαι και σίγουρος αλλά νομίζω πως και η Cosmote χρεώνει τη κλήση στην υπηρεσία), για δες στα sites τους. Στα συμβόλαια πάντως έχει καλύτερα προγράμματα από τη Cosmote. Απ'ότι κατάλαβα ο φίλος δεν λέει ότι η Cosmote δεν χρεώνει την κλήση προς την υπηρεσία Calling Tunes απλώς η Cosmote δεν χρεώνει 0,50 ευρώ/μήνα όπως η Vodafone το Calling Tune.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Ειναι δυνατον τωρα η καρτα των 3€ να μην ειναι συμβατη με τα πακετα a la carte και international? ειναι τιμιο αυτο που κανει η voda? . Φυσικά είναι απόλυτα τίμιο εφόσον το γράφει πάνω στην κάρτα ανανέωσης.Στο site όμως http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=1046 γράφει ότι ισχύει για το International •Ανανέωση χρόνου ομιλίας με όλες τις κάρτες Vodafone (3 €, 10 €, 15 €, 20 €, 30 € και 36 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Απ'ότι κατάλαβα ο φίλος δεν λέει ότι η Cosmote δεν χρεώνει την κλήση προς την υπηρεσία Calling Tunes απλώς η Cosmote δεν χρεώνει 0,50 ευρώ/μήνα όπως η Vodafone το Calling Tune.;) Nαι έχεις δίκιο, τώρα το πρόσεξα καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Φυσικά είναι απόλυτα τίμιο εφόσον το γράφει πάνω στην κάρτα ανανέωσης.Στο site όμως http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=1046 γράφει ότι ισχύει για το International •Ανανέωση χρόνου ομιλίας με όλες τις κάρτες Vodafone (3 €, 10 €, 15 €, 20 €, 30 € και 36 Εκει μπορει να το γραφει αλλα για προσπαθησε να βαλεις καρτα των 3€ σε πακετο international,το χω δοκιμασει,θα σου τα προσθεσει την επομενη φορα που θα κανεις ανανεωση με 10€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts