nucleogenesis Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 Τελικά, μετά από κάμποσο καιρό και αφού έστειλαν αρκετά άτομα αίτημα για μείωση τιμών στο CU, η κυρία Vodafone μας έγραψε καταλλήλως κι ας έπεσαν τα τέλη τερματισμού. Τα κέρδη της μείωσης μπήκαν ολόκληρα στην τσέπη της δηλαδή... Η ΕΕΤΤ βλέπει καθόλου ή σφυρίζει αδιάφορα? Υ.Γ.: Θα μου πείτε, εδώ έκλεισε η Βουλή για να σβηστούν τα αδικήματα των βουλευτών, χούντα κανονική δηλαδή, στα κινητά θα κωλώσουν να μας τα αρπάξουν? Μας δέσμευσαν με τις προσφορές της Χρονιάς και τώρα άντε γεια καλό μου 2009... Από του χρόνου πάλι! Τουλάχιστον εμείς προσπαθήσαμε... στείλαμε email. Κάτι κάναμε... Ειναι γεγονος οτι η vodafone δεν εχει οικονομική καρτοκινητή τύπου αντιστοιχη της q ή του frog. Το αν αυτή η τακτική είναι σωστή θα το δείξει ο καιρός, πάντως αυτή την εποχή άνθρωποι πεινάνε και πιστευω πως θα αρχισουν να την ψαχνουν περισσότερο τωρα με την οικονομικη κριση... Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 Πώς μπορώ με το CU να επιλέξω συγκεκριμένο αριθμό vodafone (αλλά όχι cu) για να μιλάω μαζί του με 0,01/λεπτό; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WormeR Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 Πώς μπορώ με το CU να επιλέξω συγκεκριμένο αριθμό vodafone (αλλά όχι cu) για να μιλάω μαζί του με 0,01/λεπτό; αυτή την υπηρεσία είναι συμβατή μόνο με Vodafone a la carte Παράθεση Μαμά έφαγα και τα 1000 λεπτά αυτό τον μήνα! Μπορώ να φάω τώρα παγωτό?:happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 Πώς μπορώ με το CU να επιλέξω συγκεκριμένο αριθμό vodafone (αλλά όχι cu) για να μιλάω μαζί του με 0,01/λεπτό; Δεν μπορείς με το cu. Αυτή είναι υπηρεσία του a la carte Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manorf Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 Ρε παιδια επειδη δεν μπορω να αποφασισω αναμεσα σε cu and what's up μπορειτε να μου πειτε τις χρεωσεις τοου καθενα (ασχετα αν η γουατς απ ειναι κοσμοτε)...Απο την καθε μια ποσο πιανει το λεπτο προς το ιδιο και προς αλλο δυκτιο και το ιδιο για τα sms...Ε και αν θελετε πειτε μου και τη γνωμη σας:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 Ρε παιδια επειδη δεν μπορω να αποφασισω αναμεσα σε cu and what's up μπορειτε να μου πειτε τις χρεωσεις τοου καθενα (ασχετα αν η γουατς απ ειναι κοσμοτε)...Απο την καθε μια ποσο πιανει το λεπτο προς το ιδιο και προς αλλο δυκτιο και το ιδιο για τα sms...Ε και αν θελετε πειτε μου και τη γνωμη σας:D Ίδιες χρεώσεις δεν έχει το cu με το what's up? Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 Ρε παιδια επειδη δεν μπορω να αποφασισω αναμεσα σε cu and what's up μπορειτε να μου πειτε τις χρεωσεις τοου καθενα (ασχετα αν η γουατς απ ειναι κοσμοτε)...Απο την καθε μια ποσο πιανει το λεπτο προς το ιδιο και προς αλλο δυκτιο και το ιδιο για τα sms...Ε και αν θελετε πειτε μου και τη γνωμη σας:D http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=1042 http://www.cosmote.gr:80/cosmote/cosmote.portal?locale=el_GR&_nfpb=true&_pageLabel=WHATSUP&rootid=0b0f42bb8023197e Tόσο απλό. Πάνω κάτω τα ίδια είναι. Εγώ προσωπικά αν και η Cosmote υποτίθεται πως σε κάποιες περιοχές έχει καλύτερη κάλυψη θα προτιμούσα CU μια και αναφέρονται πολλά προβλήματα τελευταία με κομμένες/χαμένες κλήσεις και τη χωρητικότητα του δικτύου στα καρτοκινητά της Cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 Ρε παιδια επειδη δεν μπορω να αποφασισω αναμεσα σε cu and what's up μπορειτε να μου πειτε τις χρεωσεις τοου καθενα (ασχετα αν η γουατς απ ειναι κοσμοτε)...Απο την καθε μια ποσο πιανει το λεπτο προς το ιδιο και προς αλλο δυκτιο και το ιδιο για τα sms...Ε και αν θελετε πειτε μου και τη γνωμη σας:D Τις ιδιες χρεωσεις εχουν.Απλα το cu εχει καλυτερα πακετα οπως το cu all day.Εγω εχω βασικο μου νουμερο whats up αν και θα ηθελα να αλλαζα σε cu λογω πολλων προβληματων τωρα τελευταια αλλα δεν γινεται γιατι το 80% των επαφων μου εχουν whats up και συμφερει απιστευτα.Φυσικα εχω και cu για λιγες επαφες που ειναι απαραιτητη η συνεχης επικοινωνια. Το πληθος των χρηστων whats up απλα δεν συγκρινεται με κανενα αλλο πακετο.Για αυτο και τα προβληματα νομιζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Λοιπον η ερωτηση μου ειναι αν μπορω να ενεργοποιησω ακομη αυτη την προσφορα..εχω vodafone CU!! Eπισης αν δες σας ειναι κοπος να ποσταρετε την διαδικασια..:)..στο site της vodafone δεν βρηκα τπτ.. :thanks: Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Λοιπον η ερωτηση μου ειναι αν μπορω να ενεργοποιησω ακομη αυτη την προσφορα..εχω vodafone CU!! Eπισης αν δες σας ειναι κοπος να ποσταρετε την διαδικασια..:)..στο site της vodafone δεν βρηκα τπτ.. :thanks: Δυστυχώς δεν μπορείς να ενεργοποιήσεις πλέον της προσφορά του 2009 καθώς έχει λήξει από τις 31/3.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Δυστυχώς δεν μπορείς να ενεργοποιήσεις πλέον της προσφορά του 2009 καθώς έχει λήξει από τις 31/3.:( Α κριμα..δν προλαβα..:(..ευχαριστω φιλε!! Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenopoulos Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Κάνοντας κάτι ανασκαφές στο συρτάρι μου ανακάλυψα μια αρχαία κάρτα cu η οποία δεν είχε λήξει ακόμα οριακά. Επειδή έχασα την επαφή με την Vodafone πρέπει να στείλω κάπου κάποιο μήνυμα για να περάσω σε νέες μειωμένες χρεώσεις που ισχύουν τα τελευταία χρόνια (δηλ 0,05 sms και τα σχετικά για την ομιλία που δεν θυμάμαι πόσο είναι τώρα) ; Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manorf Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 Thanks για τις απαντησεις σας.Κατι απορριες να μου λυσετε ακομα και ειμαι καλυμενος α)Κλήση από WHAT'S UP πρός: Εθνικές Κλήσεις 0,0059 €/δευτ. Προς whats up ειναι παλι το ιδιο? β)απο cu προς cu και απο whats up σε whats up το μυνημα ποσο παει? γ)ισχυει η προσφορα απο cu σε vodafone 0,01 ευρω το λεπτο? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 Thanks για τις απαντησεις σας.Κατι απορριες να μου λυσετε ακομα και ειμαι καλυμενος α)Κλήση από WHAT'S UP πρός: Εθνικές Κλήσεις 0,0059 €/δευτ. Προς whats up ειναι παλι το ιδιο? β)απο cu προς cu και απο whats up σε whats up το μυνημα ποσο παει? γ)ισχυει η προσφορα απο cu σε vodafone 0,01 ευρω το λεπτο? :) A)Η κλήση από What's Up? προς άλλο αριθμό What's Up? στοιχίζει 0,29/λεπτό (περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρείς στο thread της Cosmote). Β)Και στις δύο εταιρείες το μήνυμα στοιχίζει 0,054€ Γ)Μόνο στο Vodafone Ala C'arte ισχύει το 0,01€/λεπτό. Ελπίζω να σε κάλυψα.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manorf Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 A)Η κλήση από What's Up? προς άλλο αριθμό What's Up? στοιχίζει 0,29/λεπτό (περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρείς στο thread της Cosmote). Β)Και στις δύο εταιρείες το μήνυμα στοιχίζει 0,054€ Γ)Μόνο στο Vodafone Ala C'arte ισχύει το 0,01€/λεπτό. Ελπίζω να σε κάλυψα.:) ok με καλυψες πληρως αλλα αναρωτιεμαι δεν ειναι παραξενο τα μηνυματα προς το ιδιο δικτυο να ειναι ακριβοτερα απο αυτα προς αλλα δικτυα?:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 Σήμερα μου ήρθε το εξής μήνυμα απο τον αριθμό 1391: "Vodafone: Θέλεις νέο κινητό? Κάνε έως 30/5 σύνδεση συμβολαίου κρατώντας το νούμερό σου και διάλεξε ενα απο 20 δωρεάν κινητά, ή κάποιο άλλο με επιπλέον έκπτωση 30Ε" Το πήρε και κανένας άλλος αυτό το μήνυμα ή μονο εγώ? Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manorf Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 Σήμερα μου ήρθε το εξής μήνυμα απο τον αριθμό 1391: "Vodafone: Θέλεις νέο κινητό? Κάνε έως 30/5 σύνδεση συμβολαίου κρατώντας το νούμερό σου και διάλεξε ενα απο 20 δωρεάν κινητά, ή κάποιο άλλο με επιπλέον έκπτωση 30Ε" Το πήρε και κανένας άλλος αυτό το μήνυμα ή μονο εγώ? φιλε whats up εχω δεν μπορω να σε βοηθησω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 Σήμερα μου ήρθε το εξής μήνυμα απο τον αριθμό 1391: "Vodafone: Θέλεις νέο κινητό? Κάνε έως 30/5 σύνδεση συμβολαίου κρατώντας το νούμερό σου και διάλεξε ενα απο 20 δωρεάν κινητά, ή κάποιο άλλο με επιπλέον έκπτωση 30Ε" Το πήρε και κανένας άλλος αυτό το μήνυμα ή μονο εγώ? το πηρα και εγω. θα ειναι για προγραματα με πολυ παγιο Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 Εννοείται ότι το πήραμε πολλοί από εμάς... Προωθούν τα συμβόλαια στα καρτοκινητά τους... Από την μεριά τους καλά κάνουν, αλλά σίγουρα θα πρέπει να ξέρουν ότι δε νιώθουμε καλά που μας έχουν γραμμένους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 Κάνοντας κάτι ανασκαφές στο συρτάρι μου ανακάλυψα μια αρχαία κάρτα cu η οποία δεν είχε λήξει ακόμα οριακά. Επειδή έχασα την επαφή με την Vodafone πρέπει να στείλω κάπου κάποιο μήνυμα για να περάσω σε νέες μειωμένες χρεώσεις που ισχύουν τα τελευταία χρόνια (δηλ 0,05 sms και τα σχετικά για την ομιλία που δεν θυμάμαι πόσο είναι τώρα) ; ένα μήνυμα στο 1288 για τις νέες χρεώσεις ή αλλαγή πακέτου 1266 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenopoulos Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 ένα μήνυμα στο 1288 για τις νέες χρεώσεις ή αλλαγή πακέτου 1266 Σε ευχαριστώ πάρα πάρα πάρα πολύ. Έψαχνα το site της εταιρείας να βρω κάτι και δεν το έβρισκα και τελικά το λέει με μικρά γράμματα σε ένα σημείο... Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. May 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2009 Σήμερα μου ήρθε το εξής μήνυμα απο τον αριθμό 1391: "Vodafone: Θέλεις νέο κινητό? Κάνε έως 30/5 σύνδεση συμβολαίου κρατώντας το νούμερό σου και διάλεξε ενα απο 20 δωρεάν κινητά, ή κάποιο άλλο με επιπλέον έκπτωση 30Ε" Το πήρε και κανένας άλλος αυτό το μήνυμα ή μονο εγώ? Και μένα μου το στειλαν αυτό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2009 Έχουμε καμμιά ενημέρωση για το αν θα υπάρξει στο μέλλον υπηρεσία μεταφοράς χρόνου ομιλίας από ένα καρτοκινητό σε άλλο; Σε Cosmote και Wind αυτό γίνεται.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. May 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 Έχουμε καμμιά ενημέρωση για το αν θα υπάρξει στο μέλλον υπηρεσία μεταφοράς χρόνου ομιλίας από ένα καρτοκινητό σε άλλο; Σε Cosmote και Wind αυτό γίνεται.. μακαρι να δωσει αυτην την δυνατοτητα η vodafone. θα με βολεψει παρα πολυ. ειναι κριμα να μην την προσφερει ακομα αυτην την υπηρεσια Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. May 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 Μου εστειλε ενα sms η vodafone (στο CU μου) οτι το προσωπικο μου mail & fax στο vodafone mail θα διαγραφει γιατι παρεμεινε για αρκετο καιρο ανενεργο.Και οτι αν θελω να διατηρηθει τοτε να το χρησιμοποιησω εντος 4 ημερων. Τι ειναι αυτο ρε παιδια?Εγω δεν ειχα ενεργοποιησει ποτε κατι τετοιο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts