Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η προσφορά της χρονιάς προφανώς έληξε αφού ήταν μέχρι 31/3, εκτός αν δώσανε παράταση. Οπότε από voda η μόνη λύση που απέμεινε είναι το 0,01e/min.

Γιατί όμως voda international και όχι απλό alacarte ή CU?

Οι χρεώσεις του ελληνικού international ισχύουν ακριβώς οι ίδιες και στην voda Ολλανδίας ή χρεώνεται με τιμοκατάλογο Ολλανδίας σε περίπτωση που θέλει να μιλάει με Ολλανδούς πολίτες ή άλλους Έλληνες?

(από voda και roaming δεν έχω ιδέα!)

Ανάλογες λύσεις σε cosmote & wind δεν υπάρχουν?

1000 ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας PUK & xaxa1982. :respect:

Μετα απο 9 χρονια ως κατοχος διαφορων καρτοκινητων στη Vodafone αλλαzω εταιρια. Ο λογος; Καλω το 1266 και αλλαzω τον εναν αριθμο μου απο ala carte σε cu. Ερχεται μηνυμα οτι η μεταφορα μου στο cu ηταν επιτυχης. Μετα απο μια ωρα κανω ανανεωση χρονου με 3 ευρω. Καλω το 1252 για ελεγχο υπολοιπου και οντως ηταν επιτυχης. Μετα απο δυο ωρες λαμαβανω μηνυμα οτι η μεταφορα μου στο ala cart ηταν επιτυχης. Αμεσως μετα νεο μηνυμα που με ενημερωνει οτι η καρτα των 3 ευρων δεν ισχυει για το ala carte και πρεπει να κανω ανανεωση των 10 ευρω και ανω. Πειτε μου τωρα τι φταιω εγω απο τις 18 Μαρτιου εως και σημερα να παιρνω καθημερινα το τμημα εξ.πελατων και να μην παιρνω καμια απαντηση για το προβλημα μου/τους; Τι πρεπει να κανω εγω δηλαδη που εχω μεινει χωρς τηλεφωνο; Οτι θα με παρουν απο το τεχνικο τμημα εντος 5 εργασιμων ημερων (18 Μαρτιου εως σημερα εχουν περασει πανω απο 5) Εγω το βλεπω οτι προσπαθουν να με αναγκασουν να βαλω με το zορι καρτα των 10 ευρω Ηξερα οτι ηταν υποκλοπεις αλλα τελικα απλα ΚΛΟΠΕΙΣ δευτερας κατηγοριας. ΟΥΣΤ Vodafone.

Προφανώς το σύστημά τους δεν είχε ενημερωθεί ακόμα. Δεν το βλεπω και τοσο τραγικο παντως για να αλλαξεις εταιρεια. Ουτως ή αλλως τα 3 ευρω δεν ειναι τα τελευταια που βαζεις στο κινητο αυτο ετσι?Και τα 10 που θα βαλεις θα τα χρησιμοποιησεις αργα ή γρήγορα. Δίκιο έχεις βέβαια καθώς θα μπορούσαν πρώτα να ενεργοποιούν 100% την μετατροπή σε cu και ύστερα να σου έστελναν το μήνυμα γιανα ναι και αυτοι καλυμένοι.

Έχει δοκιμάσει κανείς να κάνει αγορά μονάδων από το site της Vodafone με την Maestro Euroline Debit της Eurobank? Έχει κάποια επιπλέον χρέωση? Επειδή δεν έχω ασχοληθεί καθόλου, ας μου πει κάποιος που το έχει κάνει τα μειονεκτήματα κτλ...

Σύμφωνα με το link (στον όρο 6) λογικά μπορεί να γίνει ανανέωση, αλλά πιο κάτω λέει για Εμπορική τράπεζα και αυτό με μπερδεύει...

Ισως εχεις δικιο...βασικα δεν με ενδιαφερουν τα 3 ευρω οσο οτι δεν μπορω να χρησιμοποιησω το cu και πρεπει να περιμενω εναν μηνα για να το ξαναλλαξω....απλα οταν σε κοροιδευουν με αυτο τον τροπο (εχω κανει συνολικα 19 τηλ. στο τμημα εξυπερετησης και απαντηση καμια) και δεν μπορεις να κανεις κατι τιποτα...Αυτα κοροιδευα στη Wind που αντιμετωπιzει ο αδελφος μου και δεν πιστευα με τιποτα οτι θα την παθενα στη Vodafone.

Eνημερωτικά: ο διαγωνισμός Dell για τους συνδρομητές Vodafone CU & Vodafone a la Carte, θα συνεχιστεί μέχρι την Κυριακή 19/04/2009. Η τελευταία κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22/04/09.

http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg

http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com

Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν

gia mena to kalutero einai alacarte sthn ellada (me 1 lepto to lepto) kai vodafone international me passport sthn ollandia

Αύριο ή μεθαύριο θα αγοράσω 2 νέες συνδέσεις alacarte μιας και η προσφορά της χρονιάς έληξε για τα CU.

Μερικές τελευταίες ερωτήσεις-απορίες:

1) το 0,01e/min ισχύει μόνο για ένα ή και για 2 νούμερα?

Δηλαδή μπορώ να μιλώ με 2 άτομα στην Ολλανδία με 0,01e/min?

2) υποχρεωτικά πρέπει να ανανεώνω κάθε μήνα με κάρτα των 10 ευρώ?

Και για τα 2 νούμερα αν ισχύει το "1"?

3) τα ολλανδικά νούμερα θα πρέπει να κλειδώσουν χειροκίνητα και όχι αυτόματα στην vodafone Ολλανδίας?

4) όταν καλώ το ολλανδικό νούμερο, εγώ χρεώνομαι με 0,01e/min.

Ο άλλος πόσο χρεώνεται όταν απαντάει στην κλήση?

0,80 ευρώ ανεξαρτήτου διάρκειας ή μόνο για μια ώρα?

0,80 ευρώ έστω και για 2 λεπτά ομιλίας?

0,80 ευρώ αν μιλώ 3 ώρες συνεχόμενα?

5) αν με καλέσει το ολλανδικό νούμερο και απαντήσω, η χρέωση σε αυτόν πώς θα γίνεται? Με τιμοκατάλογο Ελλάδας ή Ολλανδίας?

Μπορεί και το ολλανδικό νούμερο να εκμεταλλευτεί το 0,01e/min για να καλεί εμένα?

Δηλαδή, να ενεργοποιήσω την υπηρεσία και στα 2 κινητά? (3 αν χρειαστεί για 2ο άτομο στην Ολλανδία και ισχύει το "1")

6) με τις άλλες εταιρείες (cosmote + wind) τί γίνεται?

Υπάρχει καλύτερη και φθηνότερη λύση ή μόνο alacarte 0,01e/min?

Thanks again. :)

1) Ισχύει για 2 νούμερα

2) Υποχρεωτικά κάθε μήνα αν χρησιμοποιείς κάρτα των 10 ευρώ .Με κάρτες των 20 ευρώ ανανεώνεις το 0.01 για δύο μήνες.

3) Ναι χειροκίνητα , Επιπλέον πρέπει να έχεις ενεργοποιήσει το Passport.

4) 0.80 ευρώ για μέχρι 60 λεπτά, μετά χρεώνεται κανονικά την εισερχόμενη κλήση 0.25 το λεπτό.

5) με χρέωση Passport δηλαδή 0.80 + την χρέωση που θα είχε στην Ελλάδα. Γιαυτό συμφέρει να έχει χρεώσεις International.

Οι χρεώσεις 0.01 δεν ισχύουν από το εξωτερικό.

6) Δεν γίνετε τίποτα με άλλες εταιρείες.

Φτηνώτερη λύση να έχεις Στην ολλανδία Mo-mad για κλήσεις κάτω από 7 λεπτά (με τον διπλασιασμό η χρέωση εισερχόμενης κοστίζει 0.125 το λεπτό . δηλαδή 0,25/2=0.125 )

Παρεπιπτόντως Αν τα νούμερα στην Ολλανδία είναι Συμβόλαια μόλις περάσεις την μία ώρα ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ και όχι μόνο την υπέρβαση.

Τέλος Με την λέξη ΟΛΛΑΝΔΙΚΑ ΝΟΥΜΕΡΑ προφανώς εννοούμε ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Έχει δοκιμάσει κανείς να κάνει αγορά μονάδων από το site της Vodafone με την Maestro Euroline Debit της Eurobank? Έχει κάποια επιπλέον χρέωση? Επειδή δεν έχω ασχοληθεί καθόλου, ας μου πει κάποιος που το έχει κάνει τα μειονεκτήματα κτλ...

Σύμφωνα με το link (στον όρο 6) λογικά μπορεί να γίνει ανανέωση, αλλά πιο κάτω λέει για Εμπορική τράπεζα και αυτό με μπερδεύει...

Αν η κάρτα σου έχει απο τη πίσω μεριά τον 3ψήφιο κωδικό CVV γίνετε ανανέωση κανονικά.

Αν η κάρτα σου έχει απο τη πίσω μεριά τον 3ψήφιο κωδικό CVV γίνετε ανανέωση κανονικά.

Γνωρίζεις αν υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις σε περίπτωση που την χρησιμοποιήσω μέσω Internet? Ή απλά θα αφαιρεθούν χρήματα από τον λογαριασμό της τραπέζας σαν να τραβούσα χρήματα από το ΑΤΜ?

Γνωρίζεις αν υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις σε περίπτωση που την χρησιμοποιήσω μέσω Internet? Ή απλά θα αφαιρεθούν χρήματα από τον λογαριασμό της τραπέζης σαν να τραβούσα χρήματα από το ΑΤΜ?

Καμία επιπλέον χρέωση.

Με την λέξη ΟΛΛΑΝΔΙΚΑ ΝΟΥΜΕΡΑ προφανώς εννοούμε ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Ναι, τις ελληνικές sim που θα στείλω Ολλανδία.

1000 ευχαριστώ Vasileie.:cool:

Ήσουν κατατοπιστικότατος.:)

Στο cu μου εχω ενεργοποιημενη την προσφορα με τα 30 mb internet.

Απο το youtube βλεπετε κανονικα βιντεο?

Εμενα οταν παταω watch μου λεει λαθος μορφη url. ( η συσκευη ειναι samsung E590).

Πριν καμποσο καιρο που ειχα ξαναδοκιμασει εβλεπα κανονικοτατα!

Τι εγινε τωρα?

Μετα απο 9 χρονια ως κατοχος διαφορων καρτοκινητων στη Vodafone αλλαzω εταιρια. Ο λογος; Καλω το 1266 και αλλαzω τον εναν αριθμο μου απο ala carte σε cu. Ερχεται μηνυμα οτι η μεταφορα μου στο cu ηταν επιτυχης. Μετα απο μια ωρα κανω ανανεωση χρονου με 3 ευρω. Καλω το 1252 για ελεγχο υπολοιπου και οντως ηταν επιτυχης. Μετα απο δυο ωρες λαμαβανω μηνυμα οτι η μεταφορα μου στο ala cart ηταν επιτυχης. Αμεσως μετα νεο μηνυμα που με ενημερωνει οτι η καρτα των 3 ευρων δεν ισχυει για το ala carte και πρεπει να κανω ανανεωση των 10 ευρω και ανω. Πειτε μου τωρα τι φταιω εγω απο τις 18 Μαρτιου εως και σημερα να παιρνω καθημερινα το τμημα εξ.πελατων και να μην παιρνω καμια απαντηση για το προβλημα μου/τους; Τι πρεπει να κανω εγω δηλαδη που εχω μεινει χωρς τηλεφωνο; Οτι θα με παρουν απο το τεχνικο τμημα εντος 5 εργασιμων ημερων (18 Μαρτιου εως σημερα εχουν περασει πανω απο 5) Εγω το βλεπω οτι προσπαθουν να με αναγκασουν να βαλω με το zορι καρτα των 10 ευρω Ηξερα οτι ηταν υποκλοπεις αλλα τελικα απλα ΚΛΟΠΕΙΣ δευτερας κατηγοριας. ΟΥΣΤ Vodafone.

Δηλαδή σε πήγε στο CU και μετά από λίγο σε ξαναγύρισε μόνο του σε A la Carte;

Δεν κατάλαβα ακριβώς. Εσύ θες να έχεις CU, πάντως, έτσι;

Μην περιμένεις από το τεχνικό τμήμα να σε καλέσει. Από την εμπειρία μου, σε κάποιες περιπτώσεις δεν σε καλούν πότε! Εγώ περίμενα 50 μέρες για να μου απαντήσουν σε αίτημα και τελικά πήρα εγώ και επέμενα φρικτά για να πάρω απάντηση.

Ίσως να μπορείς να τους πείσεις να στο γυρίσουν εκείνοι, από το CC της voda, σε CU επί τόπου.

Κάποτε που είχα ένα πρόβλημα με την αλλαγή με είχε εξυπηρετήσει το CC και μου έκανε την αλλαγή από "μέσα".

Επίσης, ελπίζω να καλείς το δωρεάν 1283 για να μιλήσεις με την εξυπηρέτηση πελατών

[και όχι το χρεώσιμο 13830].

τραγικεσ καταστασεισ κ στην βονταφον. υπαρχει εντονοσ ανταγωνισμοσ μεταξυ των εταιριων, για το ποια θα βγει πρωτη στην αναξιοπιστια.
[sIGPIC][/sIGPIC]

τραγικεσ καταστασεισ κ στην βονταφον. υπαρχει εντονοσ ανταγωνισμοσ μεταξυ των εταιριων, για το ποια θα βγει πρωτη στην αναξιοπιστια.

Σωστος!!!!

Φυσικα και τους καλω στο 1283 γιατι απο οτι καταλαβαινεις επι 25 μερες τωρα τους παιρνω τηλεφωνο. Αλλα ματαια. Το εχω ξαναπαθει αυτο σε αλλο καρτοκινητο και σε 3 μερες μου εστειλαν sms zητωντας συγνωμη και ολα καλα. Ναι μια απλη αλλαγη πακετου απο ala carte σε cu εκανα οπως πολλες φορες αλλωστε εχω κανει, και ξαφνικα με γυρισε παλι σε ala carte. Εγω τι φταιω αν εχει προβλημα το συστημα τους. Ποσες μερες θελουν για να το δουν? Να μην υπαρχει ενα τηλεφωνο για παραπονα? Να μην μπορεις να επικοινωνησεις με κανεναν? Η μονη απαντηση οτι θα το δουν απο το τεχνικο τμημα και θα με καλεσουν. Ελεος ρε παιδια αυτη ειναι η μεγαλη Vodafone?

Oταν εισαι σε a la carte εχεις καποιους ποντους στο pointmania και μεταφερεσαι σε cu τους χανεις τους ποντους?

Oταν εισαι σε a la carte εχεις καποιους ποντους στο pointmania και μεταφερεσαι σε cu τους χανεις τους ποντους?

όχι,τους κρατάς :)

Δυστηχως ενα μηνα μετα κανενας αληταμπουρας της Vodafone δεν με εχει καλεσει απο το τεχνικο τμημα αλλα ουτε και εχει λυθει το προβλημα μου αφοτου εκανα αλλαγη απο ala carte σε cu. Και αισθανομαι εντελως ηλιθιος που καθε κωλο εταιρια μου παρακραταει τα 3 μου ευρω χωρις να μπορω να κανω απολυτως τιποτα.

Τις τελευταίες ημέρες έχει παρατηρηθεί ένα πρόβλημα σχετικά με κάποιες κάρτες ανανέωσεις χρόνου ομιλίας Vodafone. Προσωπικά εγώ αγόρασα μία κάρτα ανανέωσης 10 ευρώ και μου έλεγε ότι ο κωδικός δεν είναι σωστός... Στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μου είπαν ότι υπάρχει ένα πρόβλημα, γιατί έγινε μια ένοπλη ληστεία και κάποιες κάρτες έχουν ακυρωθεί.. Μου παν να πάω σε ένα κατάστημα Vodafone να μου κάνουν ηλεκτρονική ανανέωση. Οπότε αν αντιμετωπίσετε τέτοιο πρόβλημα θα πρέπει να κρατήσετε την κάρτα ανανέωσης, μην την πετάξετε. Στα καταστήματα θα πρέπει να τη δώσετε. Το συγκεκριμένο περιστατικό έγινε σε περίπτερο στον Άγιο Στέφανο , στην πλατεία.. Στο ίδιο περίπτερο μου είπαν ότι αναφέρθηκαν και άλλα τέτοια περιαστατικά..

Δυστηχως ενα μηνα μετα κανενας αληταμπουρας της Vodafone δεν με εχει καλεσει απο το τεχνικο τμημα αλλα ουτε και εχει λυθει το προβλημα μου αφοτου εκανα αλλαγη απο ala carte σε cu. Και αισθανομαι εντελως ηλιθιος που καθε κωλο εταιρια μου παρακραταει τα 3 μου ευρω χωρις να μπορω να κανω απολυτως τιποτα.

Eίσαι άτυχος γιατι έπεσες και μέσα στις γιορτές...

Στο thread αυτό συζητάμε μόνο για A la carte και CU;

Εγώ έχω γράψει έδω πολλές φορές για το Vodafone International και μόλις τώρα ανακάλυψα ότι για αυτό υπάρχει άλλο thread -με ενδιαφέρουσες πληροφορίες μάλιστα!

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=205197

Η bianca76 μας είπε εκεί ότι:

"Από 15/04/09 έως τις 31/05/09 όσοι συνδρομητές Vodafone International στείλουν δωρεάν κενό sms στο 1235, θα μπορούν να έχουν μειωμένη χρέωση (0,10 ευρώ / λεπτό) προς όλους τους εθνικούς προορισμούς μέχρι τις 31/05/09.

Η βασική χρέωση προς τους εθνικούς προορισμούς του Vodafone International προ προσφοράς είναι 0,252ευρω/ λεπτό.

Οι συνδρομητές καρτοκινητής Vodafone οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν αλλαγή πακέτου μέσω του 1266 και θα μεταφερθούν στο καρτοκινητό Vodafone International, θα έχουν την βασική χρέωση προς τα εθνικά δίκτυα."

mods, μήπως πρέπει κάπως να ενοποιηθούν τα δύο thread; :confused:

δεν υπαρχει λογος ενοποιησης αφου το international αποτελει ξεχωριστο πακετο της εταιριας ειδικα για κλησεις προς το εξωτερικο. τωρα για τις νεες εθνικες χρεωσεις ειναι απλα μια προσφορα δεν νομιζω η vodafone να θελει να αλλαξει τον προσανατολισμο του πακετου και γι'αυτο το εκανε μονο για υπαρχοντες συνδρομητες.

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked