bianca76 Δημ. October 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2008 Καλημέρα! Ένα CU που είναι ενεργοποιημένο εδώ και μερικά χρόνια θα βρίσκεται ακόμα στις παλιές χρεώσεις (0,58/λεπτό προς εκτός CU προορισμούς) ή στις καινούριες με 0,35/λεπτό; Φαντάζομαι στις παλιές, έτσι δεν είναι; Μπορείτε να μου υπενθυμίσετε τί μήνυμα στέλνω και σε ποιόν αριθμό για να μπω στις χαμηλότερες χρεώσεις των 0,35/λεπτό; Ευχαριστώ! Aν θες να μπεις στη culand (δες σχετικο thread) θα στειλεις κενο μυνημα στο 1324. Αυτο το προγραμμα σου δινει μια ωρα την ημερα σε σταθερα νουμερα και σε νουμερα cu με 0,35 λεπτα το λεπτο την μερα Παράθεση http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giamar Δημ. October 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2008 Απ' ό,τι βλέπω στο site, στέλνεις κενό sms στο 1288 "3Οι χρεώσεις ισχύουν εφόσον ο συνδρομητής αποστείλλει κενό SMS στο 1288. Διαφορετικά οι χρεώσεις είναι ως εξής: Vodafone CU με Vodafone, OTE, Wind, Cosmote, Q-Telecom 0,5855 € / λεπτό, αποστολή γραπτού μηνύματος (προς Ελληνικά δίκτυα) 0,0857 € / SMS." http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=1230 Να είσαι καλά, αυτό έψαχνα. Ευχαριστώ! Aν θες να μπεις στη culand (δες σχετικο thread) θα στειλεις κενο μυνημα στο 1324. Αυτο το προγραμμα σου δινει μια ωρα την ημερα σε σταθερα νουμερα και σε νουμερα cu με 0,35 λεπτα το λεπτο την μερα Ναι, μάλλον εκεί θα καταλήξω τελικά αλλά θέλω έτσι κι αλλιώς να βάλω και 0,35/λεπτό προς όλους. Σας ευχαριστώ πολύ όλους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vega2003 Δημ. October 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2008 Το ενεργοποίησα και πήρα τηλέφωνο στο 1252. Σου λέει μόνο πόσα λεπτά απομένουν , αλλά οχι και το πότε λήγει το 24ωρο της ενεργοποίησης .Δεν ξέρω αν το αναφέρει σε περίπτωση που το απενεργοποιήσεις για την επόμενη μέρα. Οπότε θέλει λίγο προσοχή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hapiness Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 Το ενεργοποίησα και πήρα τηλέφωνο στο 1252. Σου λέει μόνο πόσα λεπτά απομένουν , αλλά οχι και το πότε λήγει το 24ωρο της ενεργοποίησης .Δεν ξέρω αν το αναφέρει σε περίπτωση που το απενεργοποιήσεις για την επόμενη μέρα. Οπότε θέλει λίγο προσοχή αν δε θυμάσαι τι ώρα το ενεργοποίησες (ισχύει για 24 ώρες) μπορείς να κρατάς το μήνυμα που σου έρχεται να βλέπεις την ώρα. Από την ώρα που το ενεργοποίησες ανανεώνεται αυτόματα κάθε μέρα μέχρι να το απενεργοποιήσεις. Όποτε θες μπορείς να το ενεργοποιείς, απενεργοποιείς κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanosp5 Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 Επειδή μπερδεύτηκα λίγο. Τα 0,35€ τα πληρώνεις κάθε μέρα και με αυτά έχεις τα 60' προς σταθερά και cu ή πληρώνεις για κάθε κλήση τόσο; Παράθεση I'm a real producer and you're just the piano man!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 Επειδή μπερδεύτηκα λίγο. Τα 0,35€ τα πληρώνεις κάθε μέρα και με αυτά έχεις τα 60' προς σταθερά και cu ή πληρώνεις για κάθε κλήση τόσο; Μια φορά τη μέρα, σου αφαιρούν 0,35 ευρώ και έχεις 60 λεπτά ομιλίας προς CU και προς σταθερά. Όχι χρέωση για κάθε κλήση... Αν τα καταναλώσεις, δεν γίνεται να σου αφαιρεθούν άλλα τόσα για να έχεις άλλα 60 λεπτά ομιλίας, αλλά θα έχεις χρέωση σύμφωνα με το βασικό σου πρόγραμμα. Κάθε μέρα δηλαδή μπορείς να ενεργοποιήσεις μια φορά την υπηρεσία. Αν τελειώσουν τα λεπτά ομιλίας και χρειάζεσαι κι άλλο χρόνο, αλλά το 24ωρο δεν έχει περάσει, τότε μπορείς είτε να περιμένεις τις ώρες για να ενεργοποιηθεί αυτόματα η υπηρεσία και να αφαιρεθούν αυτόματα άλλα 0,35 ευρώ και να έχεις και πάλι 60 λεπτά ομιλίας προς CU και προς σταθερά , είτε να ενεργοποιήσεις κάποιο talk a lot και να έχεις κλήσεις μόνο προς CU. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanosp5 Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 Μια φορά τη μέρα, σου αφαιρούν 0,35 ευρώ και έχεις 60 λεπτά ομιλίας προς CU και προς σταθερά. Όχι χρέωση για κάθε κλήση... Αν τα καταναλώσεις, δεν γίνεται να σου αφαιρεθούν άλλα τόσα για να έχεις άλλα 60 λεπτά ομιλίας, αλλά θα έχεις χρέωση σύμφωνα με το βασικό σου πρόγραμμα. Κάθε μέρα δηλαδή μπορείς να ενεργοποιήσεις μια φορά την υπηρεσία. Αν τελειώσουν τα λεπτά ομιλίας και χρειάζεσαι κι άλλο χρόνο, αλλά το 24ωρο δεν έχει περάσει, τότε μπορείς είτε να περιμένεις τις ώρες για να ενεργοποιηθεί αυτόματα η υπηρεσία και να αφαιρεθούν αυτόματα άλλα 0,35 ευρώ και να έχεις και πάλι 60 λεπτά ομιλίας προς CU και προς σταθερά , είτε να ενεργοποιήσεις κάποιο talk a lot και να έχεις κλήσεις μόνο προς CU. ευχαριστώ πολύ :) Παράθεση I'm a real producer and you're just the piano man!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 Τελικά, μετα απο κάποιες μέρες που ηρέμησαν κάπως τα πράγματα... εχω ακόμα μια απορία. Υποτίθεται πως ο χαμός αρχισε να γίνεται με τη wind η οποία έβγαλε πολλές επιλογές για ομιλία και φθηνό σμς της παρέας. Μετά ακολούθησε η cosmote με το call them all 600 + 600 sms, με 7 ευρώ. Και τελος έρχεται η vodafone.. χε χε! Με τυμπανοκρουσίες, υπερπαραγωγές, διαφημιστικά σποτ το ενα μετα το άλλο για να προετοιμάσουν τον κόσμο για την μεγαλύτερη ανακάλυψη του αιώνααααα.... τη CU LAND. Όλα αυτά για ένα πακέτο ομιλίας (χωρίς καμια αναφορά για σμς) ???? Συγνώμη... φταίω εγώ που είχα μεγαλύτερες προσδοκίες ή αυτή ήταν η απάντηση της vodafone σε όλα όσα προηγήθηκαν τις προηγούμενες μέρες? Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sideras1985 Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 Τελικά, μετα απο κάποιες μέρες που ηρέμησαν κάπως τα πράγματα... εχω ακόμα μια απορία. Υποτίθεται πως ο χαμός αρχισε να γίνεται με τη wind η οποία έβγαλε πολλές επιλογές για ομιλία και φθηνό σμς της παρέας. Μετά ακολούθησε η cosmote με το call them all 600 + 600 sms, με 7 ευρώ. Και τελος έρχεται η vodafone.. χε χε! Με τυμπανοκρουσίες, υπερπαραγωγές, διαφημιστικά σποτ το ενα μετα το άλλο για να προετοιμάσουν τον κόσμο για την μεγαλύτερη ανακάλυψη του αιώνααααα.... τη CU LAND. Όλα αυτά για ένα πακέτο ομιλίας (χωρίς καμια αναφορά για σμς) ???? Συγνώμη... φταίω εγώ που είχα μεγαλύτερες προσδοκίες ή αυτή ήταν η απάντηση της vodafone σε όλα όσα προηγήθηκαν τις προηγούμενες μέρες? Νομιζω θα βγει και αλλο..Ο μαγος στην διαφημιση θα δωσει και κατι νεο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 Τελικά, μετα απο κάποιες μέρες που ηρέμησαν κάπως τα πράγματα... εχω ακόμα μια απορία. Υποτίθεται πως ο χαμός αρχισε να γίνεται με τη wind η οποία έβγαλε πολλές επιλογές για ομιλία και φθηνό σμς της παρέας. Μετά ακολούθησε η cosmote με το call them all 600 + 600 sms, με 7 ευρώ. Και τελος έρχεται η vodafone.. χε χε! Με τυμπανοκρουσίες, υπερπαραγωγές, διαφημιστικά σποτ το ενα μετα το άλλο για να προετοιμάσουν τον κόσμο για την μεγαλύτερη ανακάλυψη του αιώνααααα.... τη CU LAND. Όλα αυτά για ένα πακέτο ομιλίας (χωρίς καμια αναφορά για σμς) ???? Συγνώμη... φταίω εγώ που είχα μεγαλύτερες προσδοκίες ή αυτή ήταν η απάντηση της vodafone σε όλα όσα προηγήθηκαν τις προηγούμενες μέρες? Την CUland την έχεις δει σε χάρτη? Είναι χωρισμένη σε χώρες οι οποίες είναι χώρα ομιλίας, SMS, MMS και άλλα τέτοια. Όταν αρχίσει να ηρεμεί η αγορά από το αρκετά εντυπωσιακό πρώτο πακέτο, θα έρθει το δεύτερο χτύπημα, το τρίτο κτλ. Μην βιάζεσαι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 Ε βιάζομαι , τι να κάνω! Βασικά περίμενα πως θα τα έδινε όλα μαζι για να κάνει ενα μεγάλο Ντου. Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 Δηλαδή τί άλλο πακέτο περιμένετε να βγάλει σύμφωνα με τον χάρτη? Άντε να βγάλει και ένα πακέτο για μηνύματα.. "Ολόκληρος" χάρτης και δεν καταλαβαίνεις και κάτι.. άσε κι όλας που δεν υπάρχει τίποτα για mobile internet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blue_moon_ Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 λογικα θα πρεπει να υπαρχουν και αλλα καινουρια πακετα ομως η βοντα το εχει καθυστερησει ηδη παρα πολυ... εχει γουστο ολη η φασαρια να εγινε για το cu all day... εγω βασικα, υποθετω πως θα φτιαξει καποιο αντιστοιχο πακετο που θα χρεωνεσαι πχ 5 λεπτα και θα στελνεις για μια μερα εναν χ αριθμο μηνυματων προς ολους τους συνδρομητες.. λετε να βγω.. προφητικη? χαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athsak Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 λογικα θα πρεπει να υπαρχουν και αλλα καινουρια πακετα ομως η βοντα το εχει καθυστερησει ηδη παρα πολυ... εχει γουστο ολη η φασαρια να εγινε για το cu all day... εγω βασικα, υποθετω πως θα φτιαξει καποιο αντιστοιχο πακετο που θα χρεωνεσαι πχ 5 λεπτα και θα στελνεις για μια μερα εναν χ αριθμο μηνυματων προς ολους τους συνδρομητες.. λετε να βγω.. προφητικη? χαχαχα Εγώ λέω ότι θα βγάλει απεριόριστα μηνύματα σε CU.....Θα δούμε..... Παράθεση Οι αγγελίες είναι επιτρεπτές μόνο στο buy&sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PUK Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 sorry an rwtaw kati pou exei eipw8ei pali... me to paketo 30 leptwn kai 30 sms, oson afora ta SMS, exw dei ton teleutaio kairo oti mia kanei metafora tou upoloipou sth nea bdomada kai mia oxi... to exei prose3ei kai kanenas allos? 3eroume tipota perissotero? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 sorry an rwtaw kati pou exei eipw8ei pali... me to paketo 30 leptwn kai 30 sms, oson afora ta SMS, exw dei ton teleutaio kairo oti mia kanei metafora tou upoloipou sth nea bdomada kai mia oxi... to exei prose3ei kai kanenas allos? 3eroume tipota perissotero? Τα παιδιά που το χρησιμοποιούν εδώ μέσα, λένε ότι δεν μεταφέρονται τα μηνύματα. Τα μηνύματα μεταφέρονται μόνο στο F2G, αλλά όχι και ο χρόνος ομιλίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 Ποιο είναι αυτό το πακέτο με τα 30 λεπτά και 30 sms? Στο cu είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 Ποτέ δεν μου έχουν μεταφερθεί τα μηνύματα στο πακέτο 30 λεπτών και 30 μηνυμάτων του Vodafone a la carte . Tα λεπτά ομιλίας μεταφέρονται πάντα αν ανανεώσεις την τελευταία μέρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 Εγώ λέω ότι θα βγάλει απεριόριστα μηνύματα σε CU.....Θα δούμε..... Auto idi yparxei ... CU NO LIMIT ... :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 Την 1η Σεπτεμβρίου έκανα ανανέωση 40€ στο A la carte που χρησιμοποιεί η αδερφή μου. Ακόμα δεν είχε ανακοινωθεί ότι για ανανέωση 20€ και άνω ο χρόνος ισχύος του "1 λεπτό το λεπτό" θα είναι 2 μήνες. Ανακοινώθηκε μετά από μερικές μέρες. Στις 30 Σεπτεμβρίου ή 1η Οκτωβρίου λάβαμε sms από τη vodafone "ανανεώστε τώρα 10€ για να μιλάτε με 1 λεπτό το λεπτό" Θορυβήθηκα και πήρα το 13830 την 1η Οκτωβρίου το απόγευμα και ρώτησα, για να δω τι θα ισχύσει, και ο υπάλληλος μου είπε ότι εκείνη τη στιγμή ήταν ενεργό το "1 λεπτό το λεπτό". Για το τι θα γίνει την επόμενη μέρα μου είπε (όχι ξεκάθαρα) ότι δεν ξέρει ακριβώς. Εγώ έμεινα ήσυχη. Κάκως: Σήμερα, 8 Οκτωβρίου καλώ πρώτη φορά μετά την 1 Οκτωβρίου το 1252 για να μάθω το υπόλοιπο του λογαριασμού. Έλειπαν 15€ από το λογαριασμό ενώ είχαμε κάνει κλήσεις μόνο προς τους 2 αριθμούς του "1 λεπτό". Παίρνω 13830, καλή κι ευγενική η κοπέλα μεν, 15 λεπτά δε της πήρε για να μου πει ότι αυτή τη στιγμή το "1 λεπτό το λεπτό" είναι ανενεργό και θα διαβιβάσει το θέμα μου στο αρμόδιο τμήμα το οποίο θα με καλέσει ή θα μου στείλει sms σε 5 εργάσιμες μέρες. Για να δούμε τι θα μου πουν. Ζήτησα να πιστωθεί το ποσό της διαφοράς στο λογαριασμό μου. Το έχει πάθει κανείς άλλος αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 Παλιότερα βάζοντας μονάδες σε ένα κατάστημα Vodafone σου έδιναν δωρεάν κάποια λεπτά για κλήσεις προς αριθμούς CU. Για παράδειγμα βάζοντας 10 ευρώ σου έδιναν 100 λεπτά. Αυτή η προσφορά σταμάτησε? Έβαλα χθες κάρτα 10 ευρώ και δεν μου δώσαν δωρεαν λεπτά! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelfeather Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 tseapis, αν ήταν τεχνικό πρόβλημα της υπηρεσίας και διαγράφηκε πριν της ώρας της θα γίνει η πίστωση σίγουρα. Εμένα μου έτυχε να διαγραφεί από μόνο του το talk a lot 600 και να κάνω κλήσεις νομίζοντας πως έχω λεπτά ενώ δεν είχα. Μου πιστώσαν τα χρήματα της διαφοράς, αν και τους πήρε 7 εργάσιμες. Οπότε μην το δένεις και κόμπο αυτό για τις 5 εργάσιμες... milanmaniac, δεν υπάρχει δυστυχώς αυτή η προσφορά πλέον. Με βόλευε πάρα πολύ μιας και δεν μιλάω με τίποτα 600 λεπτά και τα 100 που μου έβαζαν στο κατάστημα μου έφταναν μια χαρά. Κοίταξε μήπως βολευτείς με το cu all day που είναι ιδανικό για όσους δε μιλάνε και τόσο πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 Παλιότερα βάζοντας μονάδες σε ένα κατάστημα Vodafone σου έδιναν δωρεάν κάποια λεπτά για κλήσεις προς αριθμούς CU. Για παράδειγμα βάζοντας 10 ευρώ σου έδιναν 100 λεπτά. Αυτή η προσφορά σταμάτησε? Έβαλα χθες κάρτα 10 ευρώ και δεν μου δώσαν δωρεαν λεπτά! Γράψου στο ARIS Mobile τώρα που έγινε και Cosmote, έχει πάρα πολλές προσφορές καθώς και δωρεάν διαρκείας σε μπάλα-μπάσκετ. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbsnick Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 Για να δούμε τι θα μου πουν. Ζήτησα να πιστωθεί το ποσό της διαφοράς στο λογαριασμό μου. Το έχει πάθει κανείς άλλος αυτό? Υπαρχει η περιπτωση να ειχαν διαγραφει τα 2 νουμερα αν περασε το διαστημα του 1 μηνα που θελει το alacart για να ισχυει το 1λεπτο/λεπτο και να επρεπε να τα ξαναενεργοποιησεις.Απ'οτι φαινεται ομως,δεν ηταν ετσι και πιθανον να υπηρχε καποιο παροδικο προβλημα στα συστηματα τους.Δεν εχω ακουσει παντως περιπτωση να επιστρεψουν χρηματα,πλην της περιπτωσης που αναφερει παραπανω ο angelfeather.Ευχομαι παντως,αν το λαθος ειναι της voda να γινει επιστροφη,αν και μου φαινεται απιθανο...Για να δουμε. Παράθεση Pixel 4a (5g) < Nexus 4 < HTC HD2 AmeriCanAndroid AOSP HD2 GB234 CM71 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PUK Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 Τα παιδιά που το χρησιμοποιούν εδώ μέσα, λένε ότι δεν μεταφέρονται τα μηνύματα. Τα μηνύματα μεταφέρονται μόνο στο F2G, αλλά όχι και ο χρόνος ομιλίας. ki egw auto exw dei, ektos apo 1 fora thn prohgoumenh bdomada pou eida upoloipo 38 sms! H ananewsh egine prin na mou steiloun to enhmerwntiko sms oti lhgei. euxaristw gia tis apanthseis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts