therock Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 Vasileios,ακομα και απο καταστημα να κανεις την ανανεωση θα πρεπει να ριξεις καρτα των 10 για να ενεργοποιησεις την 3 σε ala carte? Δηλαδη αν ανανεσω το υπολοιπο κατα 3 ευρω απο καταστημα ή απο ιντερνε μεσω τραπεζης παλι θελει την δεκαρα για να τα προσθεσει? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious99 Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 Vasileios,ακομα και απο καταστημα να κανεις την ανανεωση θα πρεπει να ριξεις καρτα των 10 για να ενεργοποιησεις την 3 σε ala carte? Δηλαδη αν ανανεσω το υπολοιπο κατα 3 ευρω απο καταστημα ή απο ιντερνε μεσω τραπεζης παλι θελει την δεκαρα για να τα προσθεσει? Ή θα βάλεις 10άρα ή θα το γυρίσεις σε CU για ένα μήνα... 3 ευρώ σε alacarte δε μπαίνει... Παράθεση I'm back :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 Σήμερα παρέλαβα ένα φάκελο απ το pointmania με μια καρτούλα μέσα. Που χρησιμεύει η κάρτα αυτή? Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. April 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2008 Σήμερα παρέλαβα ένα φάκελο απ το pointmania με μια καρτούλα μέσα. Που χρησιμεύει η κάρτα αυτή? Oυσιαστικά σε τίποτα. Και καλά για την εξαργύρωση κάποιων δώρων... Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να γράφει πάνω και το κωδικό σου για το πρόγραμμα ώστε να ενημερώνεσαι για τους πόντους και να εξαργυρώνεις τα δώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. April 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2008 Άρα και να την χάσω δεν χάθηκε κι ο κόσμος... Αλλωστε το μόνο δώρο που με ενδιαφέρει είναι ο χρόνος ομιλίας - δώρο για το οποίο δεν χρειάζεται η κάρτα. Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. April 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2008 Άρα και να την χάσω δεν χάθηκε κι ο κόσμος... Αλλωστε το μόνο δώρο που με ενδιαφέρει είναι ο χρόνος ομιλίας - δώρο για το οποίο δεν χρειάζεται η κάρτα. Χρειάζεσαι το κωδικό του pointmania. Αποθήκευσε τον κάπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 Η μόνη χρήση της κάρτας είναι για να σου θυμίζει πότε γράφτηκες και έτσι να ξέρεις πότε λήγουν οι πόντοι . Τον κωδικό μπορείς να τον ζητήσεις από το 1282 πατώντας το 5 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 Ξέρει κάποιος αν η vodafone σκοπεύει να κρατήσει τη προσφορά όπου με κάθε κάρτα ανανέωσης άνω των 10€ κερδίζεις έως 500 λεπτά ομιλίας και 500 sms προς cu χρήστες? Ή ακόμη καλύτερα, αν το προσφέρει ώς υπηρεσία έναντι κάποιου ποσού π.χ 4 € όπως το non stop? Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 Ξέρει κάποιος αν η vodafone σκοπεύει να κρατήσει τη προσφορά όπου με κάθε κάρτα ανανέωσης άνω των 10€ κερδίζεις έως 500 λεπτά ομιλίας και 500 sms προς cu χρήστες? Ή ακόμη καλύτερα, αν το προσφέρει ώς υπηρεσία έναντι κάποιου ποσού π.χ 4 € όπως το non stop? Λογικά δεν θα ξέρει κανένας να σου απαντήσει με 100% βεβαιότητα. Εγώ απλά θα σου θυμήσω ότι πάντα και παλιότερα τέτοιες προσφορές τις έβγαζε με χρονικό όριο και στο τέλος συνήθως τις κρατούσε όλες. Μακάρι να την κρατήσει και αυτή γιατί είναι απίστευτα βολική, αλλά φαντάζομαι ότι βάζει χρονικά όρια για να δει πώς θα πάει και λογικά τι χασούρα θα έχουν, πόσο θα μειωθεί η κίνηση σε άλλα πακέτα, αν θα μειωθεί η φορητότητα κτλ. Στο τέλος λόγω ανταγωνισμού μια τέτοια προσφορά ή κάποια αντίστοιχή της, πιστεύω ότι θα γίνει και θα είναι μόνιμη, γιατί αν δεν την κρατήσει, μένει πίσω από What's up και MO' MAD... Το πρώτο δίνει δωρεάν μηνύματα προς όλους με κάθε κάρτα ανανέωσης και το δεύτερο δίνει δωρεάν χρόνο ομιλίας και μηνύματα προς τους φίλους MO' MAD... Όπως καταλαβαίνεις ο ανταγωνισμός είναι δυνατός και πρέπει να κινηθεί η Vodafone γιατί θα αρχίσει να χάνει πελάτες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 Πολύ εύχομαι να την κρατήσει γιατι ο λόγος που έχω αριθμό wind είναι για το non stop. Αν όντως την κρατήσει τότε κρατάω μόνο την vodafone. Βέβαια, αυτή η προσφορά της voda, είναι σαφώς ανώτερη του non stop της wind γιατί σου δίνει 500 λεπτά και 500 sms προς ΟΛΟΥΣ τους χρήστες cu, ενώ η wind δίνει μόνο προς ένα αριθμό (ή και δεύτερο, όμως με μεγαλύτερη χρέωση, αλλά ακριβώς για τα ίδια λεπτά και sms) Υ.Γ.: Ίσως αν έκανε πιο ανταγωνιστικό και το cu sms να ταν ακόμη καλύτερη :) Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 Βασικά είναι ανώτερη η προσφορά για τον απλούστερο λόγο ότι δεν πληρώνεις τίποτα. Απλά ανανεώνεις τον χρόνο ομιλίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 Βασικά είναι ανώτερη η προσφορά για τον απλούστερο λόγο ότι δεν πληρώνεις τίποτα. Απλά ανανεώνεις τον χρόνο ομιλίας. Αυτό είναι αλήθεια! Αλλά σκέψου το και από την άλλη... Στην ουσία τους δίνεις 10 ευρώ και πάνω εφάπαξ και αυτοί απλά σου λένε ευχαριστώ με αυτόν τον τρόπο... Απλά επιθυμούν να παίρνουν όσο γίνεται περισσότερα χρήματα "μπροστά" και έτσι το καταφέρνουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 Όχι μόνο γι αυτό, αλλά και γιατί είναι 500 λεπτά και 500 σμς πρός ΟΛΟΥΣ τους cu αριθμούς. Η wind δίνει μόνο προς 1 (και 2 αλλα με πολύ μεγαλύτερη χρέωση) Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. May 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2008 Τι λες,το mo'mad που ειναι το αντισοτοιχο της wind για παρεες το ιδιο προσφορει με ανανεωση + εως και 2 δωρεαν διπλασιασμους καρτας.Μαλλον δεν εισαι καλα διαβασμενος. Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. May 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2008 Τι λες,το mo'mad που ειναι το αντισοτοιχο της wind για παρεες το ιδιο προσφορει με ανανεωση + εως και 2 δωρεαν διπλασιασμους καρτας.Μαλλον δεν εισαι καλα διαβασμενος. Για το ακριβές της υπόθεσης, εδώ αναλύει τις προσφορές του MO' MAD... http://www.momad.gr/?folder=money&page=offers Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackbird Δημ. May 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2008 Για να κάνω μια σύνδεση καρτοκινητό (εννοείτε ότι έχει λήξει το 12μηνο συμβόλαιο) τι διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω; Και πόσες μέρες διαρκεί η μεταβίβαση; Παράθεση http://www.estudents.gr/images/links/8831.JPG Το Νο1 φοιτητικό site!! Πωλείτε JC777 καινούριο για Θεσσαλονίκη 147€: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=217191 Πληροφορίες για JC777 εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=215460 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. May 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2008 Για να κάνω μια σύνδεση καρτοκινητό (εννοείτε ότι έχει λήξει το 12μηνο συμβόλαιο) τι διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω; Και πόσες μέρες διαρκεί η μεταβίβαση; Πας με τη ταυτότητα σε κατάστημα. Εντός του μήνα (για τον οποίο εξάλλου έχεις προπληρώσει το πάγιο από το προηγούμενο λογαριασμό) γίνεται η διακοπή και μετατροπή σε καρτοκινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SiliconManC Δημ. May 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2008 παιδιά η vodafone παίζει με τα νεύρα μας. Δεν είναι 500λεπτά+500sms+100mb με 10ευρώ κάρτα ανανέωσης, αλλά 300λεπτά+300sms+100mb για 14 ημέρες. Δείτε εδώ http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=2991 και η προσφορά αυτή είναι μέχρι τις 30 Ιουνίου, σύμφωνα με το επίσημο site της vodafone. Εκεί που έλεγα να φύγω από τη wind και να πάω vodafone,τώρα με αυτό το ξανασκέφτομαι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
J_K Δημ. May 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2008 Αυτή η μαγική λεξούλα "ΕΩΣ" χρησιμοποιείται πλέον σε πολλά προιόντα και διαφημιστικές ενέργειες μιας και εύκολα παιρνάει απαρατήρητη. Πρέπει πλέον να την προσέχουμε πολύ αυτή τη λεξούλα μιας και είναι ένα τρυκ που χρησιμοποιείται πλέον παντού!!! Υ.Γ Να ρωτήσω κι εγώ κάτι άσχετο με το συγκεκριμένο. Έχω ένα CU νούμερο το οποίο το έχω τοποθετημένο σε ένα συναγερμό αυτοκινήτου(τηλεειδοποίηση). Ανανεώνω τον χρόνο από το συμβόλαιο μου γι αυτό το νούμερο αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει δυνατότητα από άλλο νούμερο να ελέγξω το χρήματα που έχει μέσα το CU και πότε λήγει. Δύο χρόνια τώρα δηλαδή ανανεώνω χρόνο στα τυφλά και θέλω να το ελέγξω που έχει φτάσει αλλά είναι πολύ δύσκολο να βγει η καρτούλα μέσα απο την συσκευή τηλεειδοποίησης μιας και είναι κρυμένη κάπου μέσα στο αμάξι πίσω από πλαστικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. May 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2008 SiliconManC αυτό εκτός από το site της vodafone το γράφει και στο συγκεκριμένο thread αλλά και σε ένα άλλο το οποίο μάλιστα ήταν στα καινούρια άρθρα στην αρχική σελίδα του myphone. Τα γράφει όλα αυτά ξεκάθαρα. Εξάλλου οι διαφημήσεις στην τηλεόραση πάντα έτσι είναι. J_K αυτό που γράφεις πρώτη φορά το ακούω και πραγματικά δεν έχω ιδέα!! Νομίζω όμως οτι γίνεται να πάρεις μια δεύτερη κάρτα sim και να έχεις ακριβώς το ίδιο νούμερο. Δηλαδή ένα νούμερο σε 2 κάρτες και να ελέγχεις ότι θέλεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. May 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2008 Έχω ένα CU νούμερο το οποίο το έχω τοποθετημένο σε ένα συναγερμό αυτοκινήτου(τηλεειδοποίηση). Ανανεώνω τον χρόνο από το συμβόλαιο μου γι αυτό το νούμερο αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει δυνατότητα από άλλο νούμερο να ελέγξω το χρήματα που έχει μέσα το CU και πότε λήγει. Δύο χρόνια τώρα δηλαδή ανανεώνω χρόνο στα τυφλά και θέλω να το ελέγξω που έχει φτάσει αλλά είναι πολύ δύσκολο να βγει η καρτούλα μέσα απο την συσκευή τηλεειδοποίησης μιας και είναι κρυμένη κάπου μέσα στο αμάξι πίσω από πλαστικά! Αν γίνεται, κάνε εγγραφή στο myaccount του vodafone.gr Απο εκεί έχεις πρόσβαση στα στοιχεία του καρτοκινητού όπως στα παραθέτω: Στοιχεία Σύνδεσης Αριθμός: 695xxxxxxx Τύπος: CU Χρόνος Ομιλίας/SMS Υπόλοιπο Αξία: €22,94 Ημερομηνία Λήξης: 27/04/2009 Ημ. Τελ. Ανανέωσης: 27/04/2008 Πακέτα Μηνυμάτων Υπόλοιπο SMS και MMS προς CU: 442 SMS προς Vodafone: 0 SMS προς Εθνικής Εμβέλειας Παραλήπτες: 77 MMS προς Εθνικής Εμβέλειας Παραλήπτες: 0 Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
J_K Δημ. May 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2008 Σωστός ο nucleogenesis!!! Η λύση ήταν μπροστά στα μάτια μου και δεν την έβλεπα, κι η πλάκα είναι οτι χρησιμοποιώ το MyAccount για το συμβόλαιο που έχω!!! @navi55 Αυτό που λες αν μπορεί να γίνει είναι ακόμη καλύτερο μιας και θα μπορώ να χρόνο με λιγότερα χρήματα μιας και μέσω συμβολαίου η ανανέωση που μπορείς να κάνεις είναι από 10€ και πάνω! :thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aSwtoS Δημ. May 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2008 Αν γίνεται, κάνε εγγραφή στο myaccount του vodafone.gr Απο εκεί έχεις πρόσβαση στα στοιχεία του καρτοκινητού όπως στα παραθέτω: Eχω κανει εγγραφη στην υπηρεσια MyAccount πριν 2 βδομαδες περιπου για ενα aLaCarte που εχω. Εξακολουθει μεχρι και σημερα να γραφει: Δεν έχετε πρόσβαση στις πληροφορίες του λογαριασμού σας (υπόλοιπο χρόνου ομιλίας - πακέτα SMS MMS κλπ). θα αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτές μετά την έγκριση της εγγραφής σας. Με ποιο τροπο εγκρινεται η εγγραφη μας? :confused: Παράθεση Μας ρωτάνε:«Ποιος ανακάλυψε τον ηλεκτρισμό;»,«Ποιος μίλησε πρώτος για άτομα;»,«Ποιος ανακάλυψε πρώτος ότι η Γή στρέφεται γύρω από τον Ήλιo;» και απαντάμε: «Οι Έλληνες!». Λάθος! Όλα αυτά τ'ανακάλυψαν ο Θαλής ,ο Δημόκριτος,ο Αρίσταρχος.Μεταξύ αυτών και του μέσου Έλληνα υπάρχει τόση απόσταση όσο μεταξύ του μέσου Έλληνα κι ενός «χιμπατζή». Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SiliconManC Δημ. May 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2008 SiliconManC αυτό εκτός από το site της vodafone το γράφει και στο συγκεκριμένο thread αλλά και σε ένα άλλο το οποίο μάλιστα ήταν στα καινούρια άρθρα στην αρχική σελίδα του myphone. Τα γράφει όλα αυτά ξεκάθαρα. Εξάλλου οι διαφημήσεις στην τηλεόραση πάντα έτσι είναι. Έχεις δίκιο.λάθος μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evripos Δημ. May 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2008 Eχω κανει εγγραφη στην υπηρεσια MyAccount πριν 2 βδομαδες περιπου για ενα aLaCarte που εχω. Εξακολουθει μεχρι και σημερα να γραφει: Δεν έχετε πρόσβαση στις πληροφορίες του λογαριασμού σας (υπόλοιπο χρόνου ομιλίας - πακέτα SMS MMS κλπ). θα αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτές μετά την έγκριση της εγγραφής σας. Με ποιο τροπο εγκρινεται η εγγραφη μας? :confused: Θα σε πάρουν τηλέφωνο να επιβεβαιώσουν τα στοιχέια σου και τότε θα μπορείς να μπείς... Εμένα έκανε σχεδον 2.5 εβδομάδες... Θα σε καλέσουν... μην ανησυχείς... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts