kostassl45i Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 Θα το μάθουν λείαν συντόμως.............. Με ποιο τρόπο; Εγώ από τη μεριά μου τι μπορώ να κάνω για να ξαναπάρω πίσω τον αριθμό μου; Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 Με ποιο τρόπο; Εγώ από τη μεριά μου τι μπορώ να κάνω για να ξαναπάρω πίσω τον αριθμό μου; Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Μόλις βρώ την απόφαση της ΕΕΤΤ θα σε ενημερώσω μην ανυσηχείς. Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 Με ποιο τρόπο; Εγώ από τη μεριά μου τι μπορώ να κάνω για να ξαναπάρω πίσω τον αριθμό μου; Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Να τους συστήσεις το άρθρο 10 της παραγράφυο 10 του Κανονισμού Εκχώρησης Αριθμοδοτικών Πόρων από το Εθνικό Σχέδιο Αριθμοδότησης (ΦΕΚ 1260/Β/2007) το οποίο αναφέρει: 10. Σε περίπτωση λήξης της δευτερογενούς εκχώρησης ή επιστροφής αριθμού από χρήστη, πρέπει να περάσει περίοδος τουλάχιστον έξι μηνών από το ως άνω γεγονός μέχρι ο αριθμός αυτός να εκχωρηθεί δευτερογενώς εκ νέου. Σε περίπτωση που, εντός της εξάμηνης ανωτέρω περιόδου, ο χρήστης ζητήσει νέα σύνδεση με το δίκτυο του παρόχου στον οποίο έχει πρωτογενώς εκχωρηθεί από την ΕΕΤΤ ο αριθμός, με χρήση του αριθμού αυτού τότε ο εν λόγω πάροχος υποχρεούται να εκχωρήσει στο χρήστη δευτερογενώς εκ νέου τον αριθμό αυτό. Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 Ειλικρινά δεν ξέρω πώς να σας ευχαριστήσω.... Εδώ και μισή ώρα παιδεύομαι με την εξυπηρέτηση τους και δεν βρήκα κανέναν ενημερωμένο επί του θέματος. Τελικά μετά από φοβερή επιμονή και 4 -5 ξαφνικά κλεισίματα της γραμμής (είναι δυνατόν να μου το έκλειναν στα μούτρα; ) ζήτησαν τα στοιχεία μου και είπαν ότι θα επικοινωνήσουν μαζί μου όταν θα υπάρξουν εξελίξεις. Και πάλι σας ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nxbest Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 Ρε παιδιά μήπως να στείλουμε όλοι μαζί mails στη Voda για να κάνει μόνιμη την υπηρεσία με τα απεριόριστα μηνύματα + τα 50 προς άλλους αριθμούς μιας και ισχύει μλέχρι 30/9???? είναι πολύ καλή υπηρεσία....:lol::p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]ΣΣΣ... Μας ακούνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 Ρε παιδιά μήπως να στείλουμε όλοι μαζί mails στη Voda για να κάνει μόνιμη την υπηρεσία με τα απεριόριστα μηνύματα + τα 50 προς άλλους αριθμούς μιας και ισχύει μλέχρι 30/9???? είναι πολύ καλή υπηρεσία....:lol::p Ισως παρει παραταση... Στις 30/9 Σταματαει και η υπηρεσια για τα 250/εβδομαδα προς CU με 2,5€? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. September 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2007 Να τους συστήσεις το άρθρο 10 της παραγράφυο 10 του Κανονισμού Εκχώρησης Αριθμοδοτικών Πόρων από το Εθνικό Σχέδιο Αριθμοδότησης (ΦΕΚ 1260/Β/2007) το οποίο αναφέρει: Ωραίος ο Πάνος!Αντε τώρα να πιούμε και αυτόν το καφέ, βέβαια στο γνωστό μέρος, ελπίζω να συμφωνείς? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekMu Δημ. September 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2007 Ισως παρει παραταση... Στις 30/9 Σταματαει και η υπηρεσια για τα 250/εβδομαδα προς CU με 2,5€? Οχι αυτο δεν σταματαει. Τα sms ανακοινωθηκαν μεσα στο καλοκαιρι ως καλοκαιρινη προσφορα για της παρεες του CU με διαρκεια ως τον σεπτεμβρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. September 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2007 Οχι αυτο δεν σταματαει. Τα sms ανακοινωθηκαν μεσα στο καλοκαιρι ως καλοκαιρινη προσφορα για της παρεες του CU με διαρκεια ως τον σεπτεμβρη Ωραια:rolleyes: Παραξενο παντως που διακοπτουν τα SMS και αφηνουν κλησεις/βιντεοκλησεις! Ισως θελουν να περπατησει περισσοτερο το πακετο των 100SMS με 5€... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dragonheart Δημ. September 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2007 Καλησπερα! Εχω μια ερωτηση: Εχω ενεργοποιησει την υπηρεσια 250 λεπτα/εβδομαδα αλλα μπορω να πραγματοποιησω μονο κλησεις ομιλιας και οχι βιντεο κλησης! Η καρτα cu που εχω ειναι καινουργια. Χρειαζεται καποιο ειδους ενεργοποησης για να μπορω να κανω 3G κλησης και αν ναι πως γινεται αυτο; Παράθεση http://img409.imageshack.us/img409/7029/cretaet8.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekMu Δημ. September 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2007 Καλησπερα! Εχω μια ερωτηση: Εχω ενεργοποιησει την υπηρεσια 250 λεπτα/εβδομαδα αλλα μπορω να πραγματοποιησω μονο κλησεις ομιλιας και οχι βιντεο κλησης! Η καρτα cu που εχω ειναι καινουργια. Χρειαζεται καποιο ειδους ενεργοποησης για να μπορω να κανω 3G κλησης και αν ναι πως γινεται αυτο; Για να κανεις βιντεοκλησης εκτως οτι πρεπει να ειναι το κινητο σου 3G πρεπει να εχεις καλυψη σηματος 3G αλλα και ο αλλος που καλεις να εχει και αυτος συσκευη 3G και να εχει καληψη 3G. Δεν χρειαζεται να κανεις κατι για να ενεργοποθησης κατι, απλα να ειναι ετσι αυτα που ειπα πανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. September 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2007 Καλησπερα! Εχω μια ερωτηση: Εχω ενεργοποιησει την υπηρεσια 250 λεπτα/εβδομαδα αλλα μπορω να πραγματοποιησω μονο κλησεις ομιλιας και οχι βιντεο κλησης! Η καρτα cu που εχω ειναι καινουργια. Χρειαζεται καποιο ειδους ενεργοποησης για να μπορω να κανω 3G κλησης και αν ναι πως γινεται αυτο; Αν δεν το εχεις ηδη κανει, πρεπει να ενεργοποιησεις τις υπηρεσιες 3G καλωντας την εξυπηρετηση πελατων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. September 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2007 Για να κανεις βιντεοκλησης εκτως οτι πρεπει να ειναι το κινητο σου 3G πρεπει να εχεις καλυψη σηματος 3G αλλα και ο αλλος που καλεις να εχει και αυτος συσκευη 3G και να εχει καληψη 3G. Δεν χρειαζεται να κανεις κατι για να ενεργοποθησης κατι, απλα να ειναι ετσι αυτα που ειπα πανω Αν δεν το εχεις ηδη κανει, πρεπει να ενεργοποιησεις τις υπηρεσιες 3G καλωντας την εξυπηρετηση πελατων. Απαιτειται ενεργοποιηση των υπηρεσιων 3G στη γραμμη του συνδρομητη για να πραγματοποιει και να δεχεται βιντεοκλησεις. Η ενεργοποιηση γινεται στο 13830 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nxbest Δημ. October 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2007 ΄ΤΕΛΟΣ στην υπηρεσία απεριορίστων sms - mms σε αριθμους cu και 50 μηνυματα προς αλλους προορισμους... Αντε πάλι πισω στο No lomit....:happy:;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]ΣΣΣ... Μας ακούνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkoleta Δημ. October 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2007 γεια 1. τι καλώ για ανανεωση χρονου απο συμβολαιο σε ενα καρτοκινητο? 2. edw https://eservices1.vodafone.gr/clm/etopup/homePage.do απο που μεταφερονται τα χρηματα με τα οποια θα φορτισω ενα καρτοκινητο? thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. October 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2007 Παντος στο 1286 για να αγορασεις πακέτα, αν πατησεις το 2 που είναι πακετα sms/mms κανονικά σου λέει πατήστε το 1 για την καλοκαιρινή προσφορά CU sms a lot. Εγώ να πω την αλήθεια δε το λειτούργησα ποτέ το πακετάκι αυτό,αλλά για να δούμε αν θα το ανανεώσουν ή αν βγάλουν κάτι φρέσκο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekMu Δημ. October 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2007 Παντος στο 1286 για να αγορασεις πακέτα, αν πατησεις το 2 που είναι πακετα sms/mms κανονικά σου λέει πατήστε το 1 για την καλοκαιρινή προσφορά CU sms a lot. Εγώ να πω την αλήθεια δε το λειτούργησα ποτέ το πακετάκι αυτό,αλλά για να δούμε αν θα το ανανεώσουν ή αν βγάλουν κάτι φρέσκο. Το πακετο το ενεργοποιησα χτες εγως, για να το προλαβω, παντως το αντικατεστησαν συμφωνα με το site με 2,5 ευρω εχεις 250 sms και mms προς CU Ενω πριν ειτανε απεριροστα sms-mms Προς CU και αλλα 50 για ολους τους αλλους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nxbest Δημ. October 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2007 Το πακετο το ενεργοποιησα χτες εγως, για να το προλαβω, παντως το αντικατεστησαν συμφωνα με το site με 2,5 ευρω εχεις 250 sms και mms προς CU Ενω πριν ειτανε απεριροστα sms-mms Προς CU και αλλα 50 για ολους τους αλλους... Αυτό υπήρχε και πιο πριν από το cu sms a lot... Κρίμα πάντως που το κατηργησαν..΄Ηταν παρα πολύ καλή υπηρεσία.. Μπορει να ηταν καλοκαιρινη αλλά μπορουσαν να την κανουν μονιμη... Τα 250 sms/mms ειναι λίγα...;):( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]ΣΣΣ... Μας ακούνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. October 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2007 Η υπηρεσια φωνη για τα 250 Λεπτα παραμενει δυναμικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. October 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2007 Σήμερα μετά από 2,5 - 3 χρόνια στο vodafone CU απογοητεύομαι σοβαρά. Έβαλα το πρωί καρτα 10 ευρώ. Δεν έκανα τιποτα άλλο παρά μόνο να ενεργοποιήσω το πακέτα με τα 250 λεπτά ομιλίας προς CU, άρα μου μένουν περίπου 7,5 ευρώ. Δεν κάνω καμία άλλη κλήση παρα μόνο σε έναν αριθμό συμβολαίου vodafone διάρκειας 25 sec μόνο (άρα κανονικά θα χρεωνόμουν 20-30 cents). Μετά από κανά μισάωρο πάω να πάρω πάλι τον ίδιο αριθμό, αλλά που πετάει το ηχητικό μήνυμα "έχετε ένα λεπτό ομιλίας". Αμέσως κλείνω και παίρνω το 1252 να δω πόσο με χρέωσε. Εκπληκτος ακούω ότι μου μένουν 80 cents περίπου από τα 7,5 (για μόνο 25 sec κλήσης). Αμέσως παίρνω 13830 και τους το λέω. Δεν παραδέχονταν τίποτα, αντίθετα θέλανε να με υποχρεώσουν να πιστέψω ότι μπορεί να έχει γίνει άλλη κλήση μεγαλύτερης διάρκειας (μόνο που δεν έγινε γιατι το κοίταξα, όπως κοίταξα και το κινητό του φίλου μου και όντως είδα οτι η κλήση ήταν 25 secs). Το μόνο που μου έλεγαν είναι να ζητήσω αναλυτικό λογαριασμό αρκή να δηλώσω τα στοιχεία μου. Οκ τους λέω, αλλά και πάλι δε βγαίνει τίποτα. Μου λένε "μα γιατί" και τους απαντάω, γιατί για να πάρω αναλυτικό πρέπει να είμαι δηλωμένος επώνυμος στη vodafone το λιγότερο ένα μήνα ήδη, άρα δεν θα υπάρχει στην ανάληση η σημερινή μέρα. Και μου απαντάνε ότι έχω δίκιο. Και ρωτάω εγώ τώρα. Τα 7 περίπου ευρώ που μου τα φάγανε χωρίς λόγο πώς μπορώ να το αποδείξω ότι δεν τα έκανα για να μου τα πιστώσουν; Υ.Γ.: 1)Δεν θέλανε με τίποτα να με συνδέσουν με το τεχνικό τους τμήμα που το ζήτησα επιμόνος, 2)Το μόνο που με συμβουλεύανε είναι να κάνω επώνυμο το νουμερό μου ώστε να μπορώ στο μέλλον να πάρω αναλυτικό λογαριασμό (άρα καμία συμβουλή για το σήμερα) Δεν είναι τα χρήματα, τους τα χαρίζω, αλλά είναι το ****το που ούτε να το ψάξουν δεν ήθελαν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. October 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2007 Η υπηρεσια φωνη για τα 250 Λεπτα παραμενει δυναμικα? Εγώ σήμερα 01/10/2007 την ενεργοποίησα κανονικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsia Δημ. October 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2007 Καταλαθος κλειδωσα την καρτα vodafone cu και μου ζηταει το puk αλλα δεν το βρισκω πουθενα!! Μπορω καπως να το βρω μεσω τις voda??Μπορω να παρω καπου τηλ?? Παράθεση My PreciousSs!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg GwgosSs... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. October 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2007 Καταλαθος κλειδωσα την καρτα vodafone cu και μου ζηταει το puk αλλα δεν το βρισκω πουθενα!! Μπορω καπως να το βρω μεσω τις voda??Μπορω να παρω καπου τηλ?? Αν ξέρεις τον κωδικό χρήστη του νουμερού σου, θα πάρεις το 13830 ακόμα και από σταθερό, και θα σου ζητήσουν και το serial της sim (όπου γράφετε επάνω στη sim σου). Αν τα δώσεις και τα δύο αυτά στοιχεία (κωδικό χρήστη και serial) θα σου δώσουν αυτό που ζητάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. October 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 Σήμερα μετά από 2,5 - 3 χρόνια στο vodafone CU απογοητεύομαι σοβαρά. Έβαλα το πρωί καρτα 10 ευρώ. Δεν έκανα τιποτα άλλο παρά μόνο να ενεργοποιήσω το πακέτα με τα 250 λεπτά ομιλίας προς CU, άρα μου μένουν περίπου 7,5 ευρώ. Δεν κάνω καμία άλλη κλήση παρα μόνο σε έναν αριθμό συμβολαίου vodafone διάρκειας 25 sec μόνο (άρα κανονικά θα χρεωνόμουν 20-30 cents). Μετά από κανά μισάωρο πάω να πάρω πάλι τον ίδιο αριθμό, αλλά που πετάει το ηχητικό μήνυμα "έχετε ένα λεπτό ομιλίας". Αμέσως κλείνω και παίρνω το 1252 να δω πόσο με χρέωσε. Εκπληκτος ακούω ότι μου μένουν 80 cents περίπου από τα 7,5 (για μόνο 25 sec κλήσης). Αμέσως παίρνω 13830 και τους το λέω. Δεν παραδέχονταν τίποτα, αντίθετα θέλανε να με υποχρεώσουν να πιστέψω ότι μπορεί να έχει γίνει άλλη κλήση μεγαλύτερης διάρκειας (μόνο που δεν έγινε γιατι το κοίταξα, όπως κοίταξα και το κινητό του φίλου μου και όντως είδα οτι η κλήση ήταν 25 secs). Το μόνο που μου έλεγαν είναι να ζητήσω αναλυτικό λογαριασμό αρκή να δηλώσω τα στοιχεία μου. Οκ τους λέω, αλλά και πάλι δε βγαίνει τίποτα. Μου λένε "μα γιατί" και τους απαντάω, γιατί για να πάρω αναλυτικό πρέπει να είμαι δηλωμένος επώνυμος στη vodafone το λιγότερο ένα μήνα ήδη, άρα δεν θα υπάρχει στην ανάληση η σημερινή μέρα. Και μου απαντάνε ότι έχω δίκιο. Και ρωτάω εγώ τώρα. Τα 7 περίπου ευρώ που μου τα φάγανε χωρίς λόγο πώς μπορώ να το αποδείξω ότι δεν τα έκανα για να μου τα πιστώσουν; Υ.Γ.: 1)Δεν θέλανε με τίποτα να με συνδέσουν με το τεχνικό τους τμήμα που το ζήτησα επιμόνος, 2)Το μόνο που με συμβουλεύανε είναι να κάνω επώνυμο το νουμερό μου ώστε να μπορώ στο μέλλον να πάρω αναλυτικό λογαριασμό (άρα καμία συμβουλή για το σήμερα) Δεν είναι τα χρήματα, τους τα χαρίζω, αλλά είναι το ****το που ούτε να το ψάξουν δεν ήθελαν... Απ' οσο γνωριζω στο 13830 δεν εχουν αμεση προσβαση στις κλησεις που πραγματοποιουνται στα καρτοκινητα χωρις αναλυση. Περιεργο αυτο που σου συνεβη. Να εισαι επιμονος, μην το αφησεις ετσι. Αν δε φωναξεις δε θα βρεις το δικιο σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. October 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 Απ' οσο γνωριζω στο 13830 δεν εχουν αμεση προσβαση στις κλησεις που πραγματοποιουνται στα καρτοκινητα χωρις αναλυση. Περιεργο αυτο που σου συνεβη. Να εισαι επιμονος, μην το αφησεις ετσι. Αν δε φωναξεις δε θα βρεις το δικιο σου... Ποιο το νόημα να φωνάξω,αφού δε πρόκειται να αποδείξω τίποτα.Το μόνο που έκανα είναι να ξαναπάρω στην εξυπηρέτηση και να τους στείλω εγγράφος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts