ssarl Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 Παιδιά, πήρα ένα P350 από Ταιβάν με κινέζικη ROM, ξέρει κανείς αν υπάρχει κάπου αγγλική ROM γι' αυτό το μηχάνημα γιατί με βλέπω να πηγαίνω στην Ομόνοια με κινέζικη καθοδήγιση.... πλάκα κάνω, τουλάχιστον ο Destinator δουλεύει κανονικά. Πάντος αν βρείτε αγγλική ROM please P.M. me! Με γεια Πετράν. Ψάχνω και αν βρω τίποτα θα σου πω. Πάντως έχασες ευκαιρία με το Α700. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitt Δημ. July 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2006 Ευχαριστώ Stam, ναι είχε καλές ευκαιρίες, μόνο 370euro, αλλά το Α700 είναι κάπως πολύ κιτσ, μακάρι να είχε το Α701. Πάντος και το P350 με 180euro νομίζω πως ήτανε καλή αγορά. Αν και δεν ξέρεις, μπορεί να αλλάξω γνώμη και όλο και κάποιος από εμάς θα βρεθεί πάλι εκεί να μου το πάρει, σειρά σου τώρα......χε,χε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. July 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2006 Κατα τυχη τη προηγουμενη εβδομαδα 2 φιλοι μου πηραν τα παραπανω μηχανακια και μου τα εφεραν για Setup.Η εντυπωσεις μου 2 μερες που τα ειχα πολυ καλες γρηγορα μηχανακια με 2005 παραθυρα πανω κτλπ. Ειναι μια τιμια αγορα εαν το θες μονο για pda :):) Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
helix56 Δημ. July 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2006 Παιδες, επειγοντως βοηθειααα !:dizzy: Πηρα ενα mitac mio P550 και ολα ζαχαρη... ωσπου εντελως ξαφνικα η οθονη με τα κυριο password δεν ανταποκρινοταν στην ειααγωγη αριθμων. Μετα απο προσπαθειες βγαζει μηνυμα οτι επειτα απο αποτυχημενες προσπαθειες πρεπει να αντιγραψω ενα μικρο κειμενο για επιβεβαιωση(A1B2C3). Το input text δεν αποκρινεται, δεν γραφει τιποτε. Εκανα soft / hard reset τζιφος. Ακομη αποσυνδεσα και την μπαταρια χωρις αποτελεσμα. Δεν με ενδιαφερει αν χαθουν αρχεια μου.Το πηρα απο eBay και ειμαι σε απογνωση. Κανενας ειδικος για φαεινη, αποτελεσματικη ιδεα? To ActiveSync δουλευει περιστασιακα. Kατι πρεπει να εχει σχεση με την χρονοκαθυστερηση καθε αποπειρας ειαγωγης του PIN? Μηπως εχει χαλασει η 'αφη' στην οθονη?Αν μη τι αλλο υπαρχει service στην Ελλαδα? Ηρακλειο μερια? Ειμαι σε απελπισια εντελως ... :cry: Ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cactusp800 Δημ. July 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2006 Παιδες, επειγοντως βοηθειααα !:dizzy: Πηρα ενα mitac mio P550 και ολα ζαχαρη... ωσπου εντελως ξαφνικα η οθονη με τα κυριο password δεν ανταποκρινοταν στην ειααγωγη αριθμων. Μετα απο προσπαθειες βγαζει μηνυμα οτι επειτα απο αποτυχημενες προσπαθειες πρεπει να αντιγραψω ενα μικρο κειμενο για επιβεβαιωση(A1B2C3). Το input text δεν αποκρινεται, δεν γραφει τιποτε. Εκανα soft / hard reset τζιφος. Ακομη αποσυνδεσα και την μπαταρια χωρις αποτελεσμα. Δεν με ενδιαφερει αν χαθουν αρχεια μου.Το πηρα απο eBay και ειμαι σε απογνωση. Κανενας ειδικος για φαεινη, αποτελεσματικη ιδεα? To ActiveSync δουλευει περιστασιακα. Kατι πρεπει να εχει σχεση με την χρονοκαθυστερηση καθε αποπειρας ειαγωγης του PIN? Μηπως εχει χαλασει η 'αφη' στην οθονη?Αν μη τι αλλο υπαρχει service στην Ελλαδα? Ηρακλειο μερια? Ειμαι σε απελπισια εντελως ... :cry: Ευχαριστω εκ των προτερων. eixa kai egw kapio provlima me to p550 kai tou ekana hard reset me to joystic patimeno panw kai ola ksekinisan kanonika dokimase Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
helix56 Δημ. August 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2006 Ευχαριστω cactusp800. Δουλεψε τελεια.:up: Μηπως ξερει κανει ποιος αντιπροσωπευει το service της mitac, mio στην ελλαδα? Ειστε ευχαριστημενοι?:yahoo: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simossays Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 Αυτό με το hard reset δεν το είχα βρει με το joystick!!! Η αλήθεια είναι ότι (δυστυχώς) χρειάζεται.. Το δικό μου κολλάει αρκετές φορές και δεν ανοίγει! Έτσι το ανοιγοκλείνω στιγμιάια για να επανέλθει... Όσο για το servis είναι ένας στο Νέο Κόσμο που αντιπροσωπεύει, πάρε τηλέφωνο στη Zegetron (αντιπρόσωπος Mio) 2106856000 και θα σου δώσουν το τηλέφωνο. Βέβαια απ'όσο ξέρω τα παλικάρια στο servis δεν έχουν ακόμα τα μέσα να δουλέψουν το P550 και ότι προκύπτει φεύγει για Βέλγιο, οπότε θέλει τουλάχιστον 10 εργάσιμες!!! Πάλι καλά που δεν τα στέλνουν στην Κίνα! Να φανταστείς ούτε τη ROM δεν έχουν εδώ.. Βέβαια έχω την εντύπωση ότι παίζει και να αλλάξει servis η Zegetron για κάτι πιο Mioκεντρικό, γι'αυτό τηλ να σου πουν μήπως και έγιναν οι αλλαγές (αν και δεν το βλέπω τόσο γρήγορα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_Michael Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 οντως το 350 δεν έχει καλή συμβατότητα με την twinmos.Οταν την άλλαξα με μια transent 1gb δούλεψε μια χαρά!! Ωχ! Λες να έχω πρόβλημα με αυτήν που παρήγγειλα; http://www.mymemory.co.uk/popup_picture.php?1118329790-large.jpg Παράθεση Ψηφίστε και κερδίστε Hosting από το 2005! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmygr30 Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 Με τις περισσότερες δεν εχει πρόβλημα.Για την twinmos ξέρω ότι έχει πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_Michael Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 Με τις περισσότερες δεν εχει πρόβλημα.Για την twinmos ξέρω ότι έχει πρόβλημα. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Αυτή που παρήγγγειλα, γράφει ότι είναι συμβατή με το P550 αλλά δεν αναφέρει για το P350. :( :worry: Παράθεση Ψηφίστε και κερδίστε Hosting από το 2005! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Centarius Δημ. August 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2006 Καλησπέρα είμαι ένας υποψήφιος αγοραστής ενός P350 ή P550(εξαρτάται αν στο P350 υπάρχει wifi) απλά θέλω κάποιος κάτοχος να μου πεί την εμπειρία-γνώμη του, αν είναι ικανοποιημένος ,αν εχει παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα....κλπ... Επίσης διάβασα ότι το p350 δεν διαθέτει wifi ισχύει και αν ναί υπάρχει κάποιος τρόπος να δεχτεί wifi; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
helix56 Δημ. August 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2006 Εχω το 550 κανα δυο εβδομαδες και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος εως και ενθουσιασμενος. Καλη κατασκευη- το ανοιξα μεσα.Πειραματιζομαι με διαφορα προγραμματακια και δεν εχει κανενα προβλημα. Αν διαβασεις παραπανω εβγαλα καινουργιες παρανυχιδες οταν δεν ανταποκρινοταν η οθονη αλλα μαλλον εφταιγα εγω.(εβαλα password και ανοιξα τους ασκους του Αιολου). Απο οσα κυκλοφορουν στην αγορα διεθνως τα εχει ολα πλην υπερυθρων σε αριστη τιμη.Απο την αλλη, το σερβις απο οτι λενε τα παιδια στο φορουμ ειναι σχεδον ανυπαρκτο και το online service γελοιο. Ας ειναι καλα το myphone.gr .;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Centarius Δημ. August 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2006 Μπορείς να μου στείλεις με pm πόσο και απο που το πήρες; Thank you!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simossays Δημ. August 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2006 Καλό είναι το P550 αν και κάτι κοληματάκια τα τρώει.. Βέβαια δεν μπορώ να τα αξιολογήσω γιατί είναι το πρώτο PDA που έχω οπότε κάποιοι άλλοι με περισσότερη εμπειρία μπορούν να σε καθοδηγήσουν. Καμιά φορά δεν ανταποκρίνεται στον On/off το κουμπί που είναι πάνω στη συσκευή (δεν ανοίγει δηλαδή) και κάνω On/off από κάτω... κατά τα άλλα η συσκευή είναι super! μόνο οι χάρτες είναι λίγο βλαμμένοι! Επιμένουν να κάνω αριστερά στα (κατηργημένα) φανάρια της Κηφησίας (ύψος Ψυχικού), κάτι που απαγορεύεται τουλάχιστον 3 χρόνια! Αν δεν ανανεώνουν τα κεντρικά φαντάζεσαι με τα υπόλοιπα! Ζιμπάμπουα...! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
helix56 Δημ. August 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2006 Απο eBay. Επιεικως ριψοκινδυνο- ξερω.:luck: Εχω βαρεθει ομως τις καταναγκαστικες επιλογες του Πλαισιου και την απροσωπη, αδιακοπα εναλασσομενη εξυπηρετηση αν και ειμαι χρονια πελατης. Αν δεν κανω λαθος εχουν το 350. Μου κοστισε χωρις λογισμικο πλοηγησης 320 ευρω με τα ταχυδρομικα κουτατο. Εκ των υστερων το πηρε το ματι μου Ιταλια μερια σε ασημι γυρω στα 250. :kill: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darudeman Δημ. August 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2006 To mio p550 diathetei ellinika Windows Mobile 5 ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. August 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2006 Ανάκληση μερικών Mio P550 που πουλήθηκαν πριν τον Αύγουστο για προβλήματα στη λήψη σήματος από δορυφόρους (αργό Time to First Fix). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simossays Δημ. August 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2006 άρχισαν τα όργανα!!!!!! για να καταλάβω, αυτό σημαίνει 15 μέρες χωρίς PDA?! γιατί αν πρέπει να το στέιλω στο σέρβις στην Ελλάδα το οποίο δεν αναλαμβάνει τίποτα (τουλάχιστον πριν 1 μήνα έτσι ήταν) και μετά να το στείλει στο Βέλγιο (όπου θέλουν 10 εργάσιμες) σημαίνει ότι την ΠΑΤΗΣΑΜΕ!! εκτός αν άλλαξαν τα πράγματα και ισχύει κάποια άλλη διαδικασία, ξέρει κανείς? Πώς ξέρω αν έχει πρόβλήμα? Αργεί αρκετά όταν είμαι στο δρόμο να πιάσει δορυφόρους, αν είμαι σταματημένος είναι πολύ γρήγορο αλλά αυτό είναι φυσιολογικό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. August 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2006 Από όσα διάβασα στο νετ, αν κάνει γύρω στα 3 λεπτά για να βρει στίγμα (φαντάζομαι εννοούν σταματημένος, διότι αν κινείσαι είναι λογικό να αργεί να βρει στίγμα), τότε υπάρχει πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hulio077 Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 exo ena mio p350.Psaxno me agonia na bro rom gia wm5.Yparxei periptosh kapoios na anevasei thn rom tou giati to service eina opos ta lete anuparkto.eyxaristo Παράθεση hulio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNIS_1976 Δημ. September 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2006 SIGXARITIRIA GIA TIN VOITHIA POU DINETE KAI GIA TIN ENIMEROSI POU PROSFERETE.AGORASA PRIN 3 MERES ENA MIO P350 ME ITALIKO MENU ,AFOU VRISKOME STIN ITALIA.TO DOKIMAZA ME DIAFORA PROGRAMATA KAI PROSPATHOUSA NA TO MATHO,PREPEI NA SIMIOSO OTI EINAI TO PROTO MOU POCKET PC.EVALA ENA PROGRAMA POU MOU ALAZE TO MENOU APO TA ITALIKA STA ELLINIKA,META APO LIGO ENO PROSPATHOUSA NA TO VGALO ,DEN MPOROUSA,PIGA STA SETTINGS ALLA DISTIXOS STIS RITHMISIS I SELIDA ITAN ENTELOS LEUKI XORIS KANENA EIKONIDIO OPOTE DEN MPOROUSA NA ANAKALESO TIS ERGOSTASIAKES RITHMISIS.META APO APANOTA RESET DOKIMASA KAI TO HARD RESET.VGIKE ENAS PINAKAS ME 6 ENTOLES KAI EGO PROTIMISA TIN TELEUTEA ME TO FORMAT.MOLIS TELIONI TO FORMAT TO GIRNAO PALI STO OFF,META ON ALLA DEN ANOIGI.IPARXEI KAPOIOS TROPOS KLISIMATOS META TO HARD RESET???? DEN ANOIGI I OTHONI PARA MONO ME TO JOISTICK PROS TA KATO+ ON, SAN NA PIGENAO NA KSANAKANO TO HARD RESET VOITHIA PROS KATHE KATEUTHINSI.................EIMAI STA VATHIA NERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PS.IDI KATEVAZO APO TO INTERNET TO WIN MOBILE 2005 GIATI STA CD APO TIN ETERIA DEN TO VRIKA PARA MONO TO ACTIVE SIYNC 4.1[/b] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNIS_1976 Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 geia sas,anti na kano hard reset tou mio p350 ,apo oti mou eipe o texnikos esvisa oli tin rom.mou eipe na psakso mipos mporeso kai tin katevaso apo kapoion meso tou internet.iparxei kapoios pou na gnorizete me auto to montelo pou na mporei na dosi tin rom gia na katevaso?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNIS_1976 Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 vrika ena atomo me to idio montelo pos ginete to buck up tis rom tou?gnorizi kanenas? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsj Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 Αν έσβησες όλη την ROM δεν νομίζω να μπορείς να την επαναφέρεις εκτός αν την γλίτωσε τουλάχιστον ο bootloader! Αλλά επειδή υποψιάζομαι ότι δεν την έχεις σβήσει πες μας τι ακριβώς έκανες και "έσβησες" την ROM; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
limier Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 Paidia kalispera. Agorasa kai egw ena mio p550 xtes kai prospathontas na egkatastisw diafora efage ena kolimataki alla to epanefara me hard reset to opoio dystixws den to grafei pouthena sto manual kai to vrika apo to my-phone. pali kala poy eiste ki eseis.pantws h vlakeia prepei na itan diki mou. an kapoios endiaferete einai poly kali epilogi exei ta sxedon ta panta kai se kali timi.egw to agorasa xwris to destinator 418 euro apo to http://www.mgmanager.gr/view.asp?ID=10295 to parageleneis kai mesa se mia mera to pairneis. apo servis mou eipan pws den tous exei parousiastei kanena provlima me ta mitac alla ti tha legane. Perisotera tha sas pw afou to dw ligo. mia mnimi xreiazomai exei kaneis kati na mou proteinei apo marka?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts