dragracer Δημ. July 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2007 Ti κανει το papago βρε παιδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jxid Δημ. July 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2007 kalispera.exo to mio 550.otan to agorasa eixe to idrive.mporo na balo to destinator.euxaristo Eγώ στο P550 έχω το iDrive , το Destinator 7 , το Papago 7 , και το iGo 2006. Όλα παίζουν μιά χαρά. Αλλά το destinator 7 είναι το πιο ενημερωμένο όσο αφορά την Ελλάδα τουλάχιστον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jxid Δημ. July 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2007 Έχει δοκιμάσει κα΄νεις κάρτα SD 4 GB στο Mio P550? Δουλεύει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas76 Δημ. July 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2007 τα ελυσα τα προβληματα.μπηκα στο site του papago και κατεβασα μια αναβαθμηση και την δεχτηκε.οσο για τιν καρτα δεν ειχα τσεκαρει οτι δεν επερνε mini sd και οι μ....ες μου εδωσαν αυτη.τιν εκανα αλλαγη με 1 gb.ειχε 14 ευρω και οι 256 9 ευρω.οσο για το papago7 αισχος.destinator7 κορυφαιο με διαφορα.και μεσα στη πολη και εκτος.εχει τους διπλασιους δρομους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. July 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2007 Έχει δοκιμάσει κα΄νεις κάρτα SD 4 GB στο Mio P550? Δουλεύει? Μια χαρά δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jxid Δημ. July 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2007 Eυχαριστώ γιά την απάντηση JoeBar. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cretaman Δημ. July 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2007 υπάρχει λύση ελληνικών ρε παιδιά για το 550? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. July 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2007 Μια χαρά δουλεύει. Eisai sigouros oti doulevei?Ta P550-P350 dexontai mono mexri 2GB SD. To grafei kai sto site tis mio kai to exoume pei kai nwritera sto forum.An exeis vrei kapoia sd pou na paizei kai na tin gemizei mexri ta 4 GB (kai oxi mexri ta 2 pou kane se oles tis alles) enimerwse mas an mporeis gia na 3eroume.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. July 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2007 υπάρχει λύση ελληνικών ρε παιδιά για το 550? ti ennoeis akrivws?Gia e3elinismeni rom milas i apla gia ta menu kai ta region settings? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. July 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2007 Eisai sigouros oti doulevei?Ta P550-P350 dexontai mono mexri 2GB SD. To grafei kai sto site tis mio kai to exoume pei kai nwritera sto forum.An exeis vrei kapoia sd pou na paizei kai na tin gemizei mexri ta 4 GB (kai oxi mexri ta 2 pou kane se oles tis alles) enimerwse mas an mporeis gia na 3eroume.. Προσφαρτα πετυχα γνωστο μου που ειχε περασει μια καρτα 4GB στο 550 και μου εκανε εντυπωση. Το PDA σερνοταν λιγο αλλα μαλλον η αιτια ηταν οτι το Destinator ηταν περασμενο στην καρτα. Με μια μεταφορα στη μνημη του τηλεφωνου κανενα προβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. July 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2007 άμα η κάρτα είναι καλή και γρήγορη δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα...με κάποια noname 1GB που είχα, είχα πρόβλημα ακόμα και στην αναπαραγωγή video.. με την Sandisk Gaming 1GB που έχω τώρα πάει ρολόι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. July 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2007 Προσφαρτα πετυχα γνωστο μου που ειχε περασει μια καρτα 4GB στο 550 και μου εκανε εντυπωση. Το PDA σερνοταν λιγο αλλα μαλλον η αιτια ηταν οτι το Destinator ηταν περασμενο στην καρτα. Με μια μεταφορα στη μνημη του τηλεφωνου κανενα προβλημα... Nai alla i aporia mou einai an tin gemizei parapanw apo ta 2 gb.Alliws den exei noima.Etsi kai alliws tin anagnwrizei apla den tin a3iopoiei apo oso 3erw..Mporeis na mou peis tin marka tis kartas? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dust83 Δημ. August 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2007 Kalispera kai apo mena, poulaw ena p550 agorasmeno ton ianouario apo magazi tis elladas me mia dermatini thiki,mia karta sd 2gb kai 3 prostateutika othonis.Timi: 300E... Genika einai apsogo kai axrisimopoiito... Opois endiaferetai as steilei pm.. Iraklio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kbougiouklis Δημ. August 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2007 Έχει δοκιμάσει κα΄νεις κάρτα SD 4 GB στο Mio P550? Δουλεύει? Εχω βαλει μια HS SD (High Speed) 4G και δουλευει μια χαρα! ΠΡΟΣΟΧΗ μην παρεις HC SD (HIGH CAPACITY) 4G γιατι αυτες δεν τις υποστηριζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. August 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2007 Εχω βαλει μια HS SD (High Speed) 4G και δουλευει μια χαρα! ΠΡΟΣΟΧΗ μην παρεις HC SD (HIGH CAPACITY) 4G γιατι αυτες δεν τις υποστηριζει. file mou dokimase an thes na gemiseis tin karta sou me parapanw apo 2 Gb kai pes mas gia na 3eroume sigoura.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapns_cw Δημ. August 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2007 De vomizw oti 8a tnv doulepsei pavw apo ta 2Gb. Dust83 aln8eia afou eivai kaivourio giati to poulas?:shifty: H nokia exei bgalei mia efarmogn plongnsns gia ta kivnta me logismiko OS9,1 kai arketa kalo xartn tns elladas.Me eva aplo pairing me to PDA kai fusika to GpsGate (pou mirazei to GPS se perissoteres efarmoges apo mia alla kai mesw Bluetooth n' Active Sync) katafera kai to suvdesa kai eixa dipln plongnsn! :lol::lol::lol: Oxi oti eivai aparaitnto apla mou aresei va peiramatizomai!!!:!: Kai mia kai eivai periodos diakopwv..... K A L E S___D I A K O P E S___S E___O L O Y S.......................................................... Παράθεση Εν αναμονή για OZZY!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bxtrm Δημ. August 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2007 υπάρχει λύση ελληνικών ρε παιδιά για το 550? LENG. Δουλευει αψογα σε φιλο που το εγκατεστησα πριν 3 μερες. αν θες pm να σου το στειλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpapo Δημ. August 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2007 Μια χαρά δουλεύει. οΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ,ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΆ ΜΕΧΡΙ 2GB, εχοντας δοκιμάσει αρκετες ,μπορει να τυχει να την δει αλλά μολις τη φορτωσεις κτλ. ξαφνικά θα σου εμφανιζει το μισο χωρο απ ότι εχεις και διαφορα άλλα ευτράπελα !:happy: Παράθεση Pipo M9 (RileyROM 2.6.4) - ZTE V967S (1.0.5) - Xiaomi RedMi 1S (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi 2 (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi Note 2 (MIUI V7 6.4.28) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. August 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2007 οΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ,ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΆ ΜΕΧΡΙ 2GB, εχοντας δοκιμάσει αρκετες ,μπορει να τυχει να την δει αλλά μολις τη φορτωσεις κτλ. ξαφνικά θα σου εμφανιζει το μισο χωρο απ ότι εχεις και διαφορα άλλα ευτράπελα !:happy: Pes ta tpapo..Ta lew kai egw kai den me akoune..Ax afti i parapliroforisi:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ST7250 Δημ. August 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2007 εχω κατεβασει απο το http://www.navimate.gr το NAVIMATE PRO POCKET TRIAL Version 3 - ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2007 το οποιο μεχρι τις 15 Σεπτεμβρη ειναι δωρεαν για χρηση. Το προβλημα ειναι οτι εκανα αυτα που λεει η ιστοσελιδα τους οσον αφορα την εγκατασταση αλλα εχω προβλημα γιατι μια η εφαρμογη δεν τρεχει καν, μια παιρνω μηνυματα οτι δεν βρισκει τους χαρτες και στο τελος κολαει το PPC εχω το MIO P350 και θα ηθελα να μου πει καποιος αν εχει δοκιμασει να το εγκαταστησει τι συμπεριφορα ειχε η εφαρμογη στην δικη του συσκευη; ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plumber Δημ. August 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2007 μια χαρα δουλευει το p550 με 4g transcend high speed 150x. της κανεις ενα format μεσω του υπολογιστη και ολα. την διαβαζει και την τρεχει κανονικοτατα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. August 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2007 μια χαρα δουλευει το p550 με 4g transcend high speed 150x. της κανεις ενα format μεσω του υπολογιστη και ολα. την διαβαζει και την τρεχει κανονικοτατα. To thema einai ti ginetai otan 3eperaseis ta 2 Gb.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gavronikos Δημ. August 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2007 Σήμερα πήρα και εγώ το Mio p350 και έχω κάποιες απορίες.Πήγα να το συνδέσω στον Mac μέσω του iSync αλλά δεν έβρισκε το pda υπάρχει κανένα άλλο πρόγραμμα?Επίσης πως απενεργοποιούμε το ActiveSync?Συγνώμη εάν έχουν ξαναειπωθεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gapiman Δημ. August 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2007 Γειά σε ολους, εχω πάρει πρόσφατα το 550 και θελω να το περασω τα ελληνικά wn,μηπως μπορεί καποιος να μου πει την διαδικασία και το site?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garet Δημ. August 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2007 μια χαρα δουλευει το p550 με 4g transcend high speed 150x. της κανεις ενα format μεσω του υπολογιστη και ολα. την διαβαζει και την τρεχει κανονικοτατα. Μπορεί να την βλέπει αλλά δε νομίζω να μπορεί να αποθηκεύσει πάνω από 2GB. Δοκίμασέ το και πες μας... Παράθεση Εάν οι άνθρωποι πάντα ακολουθούσαν τον κοινό νου, εμείς μέχρι σήμερα θα σερνόμασταν στα τέσσερα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts