parafron4 Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 καλημερα παιδια εχθες απεκτησα το p550 περασα το destinator 7 k οταν κανω την συνδεση με το gps μου λεει οτι εγινε η συνδεση αλλα δεν βλεπω να συνδεθηκε με κανενα δορυφορο κα ολλο μου λεει οτι η συνδεση ειναι πολυ χαμηλη.:mad: :mad: μηπςωσ πρεπει να πειραξω τις ρυθμισεις του gps??προτοκολλα κτλ?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 Το gpstuner 5.0 τρεχει μια χαρα στο μιο 350!!!! το εχω ...ελευ8ερο... αν το θεσ pm me να στο στειλω με τα παρελκομενα!!! ευχαριστώ αλλά το δοκίμασα και πάει μια χαρά....να σαι καλά πάντως:) :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 παιδια αχρειαστο να ειναι αλλα πως κανουμε hard reset???? k pws mporw na kanw back up??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Braker Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 παιδια αχρειαστο να ειναι αλλα πως κανουμε hard reset???? start -> settings -> system -> sysinfo -> clean boot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 start -> settings -> system -> sysinfo -> clean boot k otan einai kleisto?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atrias Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 και backup τελικά πως είπαμε ότι κάνουμε? :) Παράθεση για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_kor Δημ. June 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2007 Καλημέρα , Μόλις χτες αγόρασα και εγώ το ΜΙΟ 550 , εγκατέστησα στο Destinator 6 αλλά έχω το εξής πρόβλημα.Μπαίνοντας στις ρυθμίσεις του προγράμματος και κάνοντας κάποιες αλλαγές στις ρυθμίσεις π.χ σε αυτες του gps είτε αλλάζοντας κάποια skin δεν μου αποθηκέυονται οι αλλαγές.. Οταν βγω απο την εφαρμογή και ξαναμπώ πρέπει φτου και απο την αρχή να τις ρυθμίσω.Μήπως δεν κάνω κάτι καλά ??? Ευχαριστώ Παράθεση G_KOR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garet Δημ. June 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2007 Αν το έχεις εγκατεστημένο στην κάρτα, έλεγξε αν την έχεις write protected. Κανονικά δεν πρέπει να είναι έτσι... Παράθεση Εάν οι άνθρωποι πάντα ακολουθούσαν τον κοινό νου, εμείς μέχρι σήμερα θα σερνόμασταν στα τέσσερα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_kor Δημ. June 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2007 Το έχω εγκατεστημένο στην μνήμη (SD Transcend 2 GB 150x). Πώς βλέπω αν είναι write protected ?? Το μόνο που διακρίνω επάνω στην μνήμη είναι ενα switch που μπορείς να το βάλεις στην επιλογή lock. Παράθεση G_KOR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. June 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2007 Το έχω εγκατεστημένο στην μνήμη (SD Transcend 2 GB 150x). Πώς βλέπω αν είναι write protected ?? Το μόνο που διακρίνω επάνω στην μνήμη είναι ενα switch που μπορείς να το βάλεις στην επιλογή lock. άμα το έχεις στο lock είναι write protected Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. June 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2007 k otan einai kleisto?? αν θυμάμαι καλά κρατάς το joystick προς τα πάνω και πατάς το κουμπάκι του reset και περιμένεις να ανάψει η οθόνη για να αφήσεις το joystick... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. June 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2007 αν θυμάμαι καλά κρατάς το joystick προς τα πάνω και πατάς το κουμπάκι του reset και περιμένεις να ανάψει η οθόνη για να αφήσεις το joystick... thx man αλλα το βρικα κ καπου αλλου. ΒΑζεις τον διακόπτη στην θεση Off κρατάς το joystick στην θεση up (μην το αφησεις) και γυρνας τον διακόπτη στην θέση on(παντα με κρατημμένο το joystick up εχει βαλει κανενας WM6 στο p550??? αν ναι πωσ??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mercyful_Fate Δημ. June 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2007 Όπως και ο φίλος g_kor, έτσι και εγώ αγόρασα χτες το P350, κυρίως για τις GPS δυνατότητές του. Του έβαλα το Destinator 6 (crckd), με τον ελληνικό χάρτη της NGI, και σήμερα το πήγα για ένα test drive. :D Σε γενικές γραμμές έμεινα ευχαριστημένος, το σήμα δεν χάθηκε ούτε στιγμή, ο χάρτης συνεπέστατος. Ωστόσο, δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου, αλλά το όλο πράγμα φαίνεται λιγουλάαααακι αργόστροφο στις στροφές (δλδ από τη στιγμή που θα πάρεις τη στροφή, μέχρι τη στιγμή που θα σε "ευθυγραμμίσει" στον δρόμο που έστριψες). Δεν ξέρω αν το κάνει και σε σας, ή αν θεωρείται νορμαλ (διότι δεν έχω προηγούμενη εμπειρία από gps), απλώς το παρατήρησα και είπα να το γράψω εδώ μέσα. Τα test drives θα συνεχιστούν προκειμένου να σχηματίσω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα, και σε πιο δύσκολεσ διαδρομές και καιρικές συνθήκες. ;) Παράθεση CheckThisOut: http://check-this-out.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jowhn Δημ. June 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2007 Καλησπέρα, Μήπως ξέρετε κανένα καλό player για ταινίες και μουσική για το PPC; Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Παράθεση You have to take the money first. When you get the money, you get the power, and when you get the power then you get the woman. http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. June 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2007 παιδια υπαρχει κανενας καλος divx player που να πεζει κα τουσ υποτιτλους χωρις να χρειαζεται να ειναι ενσωμετομενοι απλα απο αρχειο .srt o COREPLAYER ειναι καλος τον εχει δοκιμασει κανενας? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jowhn Δημ. June 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2007 παιδια υπαρχει κανενας καλος divx player που να πεζει κα τουσ υποτιτλους χωρις να χρειαζεται να ειναι ενσωμετομενοι απλα απο αρχειο .srt o COREPLAYER ειναι καλος τον εχει δοκιμασει κανενας? parafron τελικώς μετά από κάποια έρευνα που έκανα σε αυτόν κατέληξα και εγώ. Σε σχέση με τον media player είναι πολύ καλύτερος και σε ποιότητα και σε απόδοση. Επίσης μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το spb mobile DVD ώστε να μετατρέψεις τα video και τις ταινίες σου. Σου δίνει την δυνατότητα πολλών ρυθμίσεων. Παράθεση You have to take the money first. When you get the money, you get the power, and when you get the power then you get the woman. http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brell Δημ. June 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2007 Αγαπητοί φίλοι, μόλις πήρα στα χέριά μου ένα mio 550 χωρίς χάρτη. Θα παρακαλούσα όποιον γνωρίζει να μου περιγράψει βήμα-βήμα τον τρόπο εγκατάστασης του destinator. Και ποιά έκδοση να του βάλω ώστε να παίζει σίγουρα τους τελευταίους χάρτες? Παρακαλώ,όσο ποιό αναλυτικά γίνεται τόσο το καλύτερο. Επίσης,πώς ανοίγει το gps του? Τέλος,γίνεται να ανοίξει το bluetooth-gps του ώστα να πιάσει σήμα το nokia sybian κινητό μου? Ευχαριστώ για τις όποιες απαντήσεις σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. June 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2007 Ωστόσο, δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου, αλλά το όλο πράγμα φαίνεται λιγουλάαααακι αργόστροφο στις στροφές (δλδ από τη στιγμή που θα πάρεις τη στροφή, μέχρι τη στιγμή που θα σε "ευθυγραμμίσει" στον δρόμο που έστριψες). Δεν ξέρω αν το κάνει και σε σας, ή αν θεωρείται νορμαλ (διότι δεν έχω προηγούμενη εμπειρία από gps), απλώς το παρατήρησα και είπα να το γράψω εδώ μέσα. ;) μπα, έτσι κάνει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. June 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2007 παιδια υπαρχει κανενας καλος divx player που να πεζει κα τουσ υποτιτλους χωρις να χρειαζεται να ειναι ενσωμετομενοι απλα απο αρχειο .srt o COREPLAYER ειναι καλος τον εχει δοκιμασει κανενας? αμα βρεις player να διαβάζει και αρχεία srt για το ppc πες μου και μένα γιατί ψάχνω αλλά δεν. ο coreplayer παντως είναι πολύ καλός Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jowhn Δημ. June 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2007 Έχετε ρε παιδια κανένα καλό theme για το PPC να μου στείλετε; Επίσης εχει δοκιμάσει κανείς την cr***ed edition του Destinator 7 στο 350 ή στο 550 να μας πει πως δουλέυει; Ευχαριστώ. Παράθεση You have to take the money first. When you get the money, you get the power, and when you get the power then you get the woman. http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapns_cw Δημ. June 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2007 Egw file mou molis snmera tnv ebala xwris to c***k giati exw agorasmevo tov xartn kai doulepse apsoga! Twra me to c***k dev kserw! Παράθεση Εν αναμονή για OZZY!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hpapagigr Δημ. June 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2007 Μια ερώτηση.... Τελικά η έκδοση 7...ειναι βετα η κανονική???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. June 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2007 parafron τελικώς μετά από κάποια έρευνα που έκανα σε αυτόν κατέληξα και εγώ. Σε σχέση με τον media player είναι πολύ καλύτερος και σε ποιότητα και σε απόδοση. Επίσης μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το spb mobile DVD ώστε να μετατρέψεις τα video και τις ταινίες σου. Σου δίνει την δυνατότητα πολλών ρυθμίσεων. αμα βρεις player να διαβάζει και αρχεία srt για το ppc πες μου και μένα γιατί ψάχνω αλλά δεν. ο coreplayer παντως είναι πολύ καλός magkes sas eyxarstw gia tis apanthseis sas k twra thelw na rwthsw kati allo. dokimasa shmera to destinator 7 oxi en kinhsh hmoun akinhtos alla to velaki kouniotan mia aristera mia deksia.ayto einai problhma toy gps h tou dest??? yparxei mhpws kapio programa na dynamwnei to shma toy gps h polla zhtaw:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. June 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2007 α. το σήμα από το δορυφόρο δύσκολο να το δυναμώσεις εσύ...:):):):):):):) β. το βελάκι αν είσαι ακίνητος έτσι παίζει, γιατί το destinator δεν έχει πυξίδα για να ξέρει προς τα που κοιτάς (μάλλον) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. June 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2007 α. το σήμα από το δορυφόρο δύσκολο να το δυναμώσεις εσύ...:):):):):):):) β. το βελάκι αν είσαι ακίνητος έτσι παίζει, γιατί το destinator δεν έχει πυξίδα για να ξέρει προς τα που κοιτάς (μάλλον) ok man thx gia akomh mia fora me ta wm6 exoume kanena neo an tha mporesoume na ta perasoume? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts