xapns_cw Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Kai tote pios o logos garet va exei sto menu tou epilogn (on/off) stous upotitlous? Av oi upotitloi eivai evswmatomevoi sto video tote dev mporeis va tous apevergopoinseis.Dev to exw dokimasei,alla efosov exei tnv epilogn malov kati 8a pezei.Twra mou kivnses tnv periergia kai 8a to psaksw!:lol: Παράθεση Εν αναμονή για OZZY!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Υπάρχει και o pocketdivx encoder http://www.pocketdivxencoder.net/ Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitara Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 File vitara,,,va upo8esw oti diafoveis mazi mou?:blink: ka8e allo apla to tonizw Παράθεση Ξέρει μήπως κανείς το site της εκκλησίας που θέλω να κατεβάσω κάτι καντήλια; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serpico Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Σημερα παρατηρησα οτι εν ανοιγε το 350 με τη δικαιολογια οτι δεν ειχε μπαταρια... Μα το φορτισα χτες... Ειναι η ωρα για το powerpatch? Απο εκει το παω, εδω το φερνω, απλα το αποφευγω να το βαλω, μη μπλεξω με το destinator και τα κλειδια του και δε μπορω να το ενεργοποιησω. Τεσπα, το κατεβασα και εχει δυο αρχεια, ενα exe και ενα bin... Πως στο καλο το εγκαθιστω αυτο; Μονο τα cab δεν εγκαθιστουνται απευεθιας απο τη συσκευη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hpapagigr Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 ΣΟΣ ΣΟΣ Κατά λάθος μετά απο soft reset πάτησα το κεντρικό πληκτρο προς τα κάτω και πριν προλάβω να συνηδειτοποιήσω τι εγινε αρχισε να γινεται format Αμέσως του έκανα reset αλλα δυστυχως δεν ανάβει :(( Ελπίζω παιδιά να μην το έχασα το μηχανάκι Καποια ιδέα για επαναφορά???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galinios Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Δυσκολη ερωτηση πως βλεπεις youtube βιντεο απο το pdα? και πως γινετε να ακους streaming radio? opws http://www.live24.gr? eyxaristw Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/uploads/5309/2.jpg Βελιγραδι VOLIM TE UVEK! 13/2/97 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hpapagigr Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Αν υπάρχει καποιος να μου στειλει την rom του P350 να την φορτωσω στο μιο μου θα τον ευγνωμονω!!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 Αν υπάρχει καποιος να μου στειλει την rom του P350 να την φορτωσω στο μιο μου θα τον ευγνωμονω!!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!! Δυστυχώς δεν έχει βρεθεί ακόμη στο διαδίκτυο η rom του 350.Μπορείς όμως να βάλεις την rom του 550 και θα σου δουλεύουν όλα κανονικά,πλην των υπερύθρων. http://rapidshare.com/files/11307086/mio_rom.rar.html Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hpapagigr Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 Δυστυχώς δεν έχει βρεθεί ακόμη στο διαδίκτυο η rom του 350.Μπορείς όμως να βάλεις την rom του 550 και θα σου δουλεύουν όλα κανονικά,πλην των υπερύθρων. http://rapidshare.com/files/11307086/mio_rom.rar.html Σ'ευχαριστω φιλε μου!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapns_cw Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 Ok vitara apla eida ta 8aumastika kai vomiza oti diafovouses!:rolleyes: Serpico vomizw oti sto site tns Mio exei odngeies,dev tis eides pou8eva? 8a baleis kai ta 2 arxeia sto root tns kartas kai me tov explorer 8a trekseis eva apo ta duo(dev 8umamai pio),dokimase znmeia pavtws dev 8a givei!8a kavei to update movo tou kai meta reset (dev 8umamai av prepei va kavei kai hard reset meta,kalou kakou kave eva Backup).:O galinios uparxei eva programmataki pou kavei video streaming kapoious sta8mous opws (Cnn,Nbc,Animal Planet,E-Music Tv,Nba kai alla polla) kai legetai Handi Tv.Gia Audio streaming dev exw psaksei,av kai uparxei to winamp gia Pda alla dev kserw av douleuei to audio streaming...Oswv afora ta video tou youtube dev mporeis va ta deis giati 8elei tnv teleutaia ekdosn flash player n opoia dev uparxei gia PDA.Ara perimeveis!!!:rolleyes: Παράθεση Εν αναμονή για OZZY!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 λοιπον, τελικά το vobsub δίνει τη δυνατότητα να ενσωματώσεις τους υπότιτλους πάνω στην ταινία και να παίζει κανονικά :) :) :) :) xapns cw το gmail έχει όριο 2826.897886 ΜΒ.....πιστεύω ότι χωράει....:):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karasarinis Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 αυτη η μνημη ειναι συμβατη με το p350? Kingston RS-MMC 1G Dual Voltage Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapns_cw Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 Axxaxaxaxa.E sigoura xwraei,,,ara kati allo eftege pou dev morousa va to steilw!!!:lol: To vobsub nikthanos kavei dld oti kai to virtualdub???Kolaei tous upotitlous pavw sto video?To 8ema eivai va mporeis va trekseis to video sto Pda kai va probaleis apo ekswteriko arxeio tous upotitlous xwris va xreiastei oln autn n diadikasia tns epavakwdikopoinsns!!!:cool: Yparxei kati tetoio gia to Pda? Gia to Pc kserw oti uparxei!!! Παράθεση Εν αναμονή για OZZY!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 κατι τετοιο ψαχνω και γω, αλλα δε βρισκω...η πιο ευκολη λυση είναι με το vobsub που το έχω εγκατεστημένο ήδη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hpapagigr Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 Δυστυχώς δεν έχει βρεθεί ακόμη στο διαδίκτυο η rom του 350.Μπορείς όμως να βάλεις την rom του 550 και θα σου δουλεύουν όλα κανονικά,πλην των υπερύθρων. http://rapidshare.com/files/11307086/mio_rom.rar.html Και κατι ακομα φιλε μου... Σου ειναι ευκολο να μου πεις τη διαδιακασια εγκατάστασης? Πως θα γινει αυτη αφου το activesync δεν δουλευει και δυστυχως τα tools στο αρχειο rar δεν βρίσκουν usb port αν και εχω συνδεδεμένο το μηχανακι στον υπολογιστη μου? Σ'ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karasarinis Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 καλησπερα.εχω το p350 με windows 2005 πως μπορω να βλεπω το μενου στα ελληνικα?υπαρχει τετοια δυνατοτητα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hpapagigr Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 καλησπερα.εχω το p350 με windows 2005 πως μπορω να βλεπω το μενου στα ελληνικα?υπαρχει τετοια δυνατοτητα? Μονο αν βαλεις καποιο προσθετο προγραμμα για μενου κοιταξε στο pocketgear gia free downloading Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostSerb Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 :!: @ mod Επειδη το τελευταιο καιρο παρατηρω οτι εχουν αρχισει να επαναλαμβανονται ξανα και ξανα οι ιδιες ερωτησεις-απαντησεις απο "βιαστηκα" μελη καλυτερα αν θες και μπορεις να ξεκινησεις τωρα το ξεκαρταρισμα σβηνοντας τις διπλες ερωτησεις-απαντησεις , τωρα που ειμαστε στις 25 σελιδες και προτου φτασουμε τις 100 σελιδες με ερωτησεις τυπου πως κανω τα wm2005 ελληνικα ή πως κανω hard reset κλπ. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karasarinis Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 σορρυ φιλε που ειμαστε τοσο βιαστικοι αντιθετως απο εσενα που δεν το βιαζεσαι το πραγμα!!!αλλα δεν ειμαστε οι μονοι που εχουμε γραψει 2 κ 3 φορες μνμ που υπαρχει!!!(επειδη αναφερθηκες σε ελληνικα windows και κατι αλλο που ρωτησε αλλος χρηστης) αν προβληματιζεσαι με αυτο, ζητα απο το φορουμ να γινεις moderator για να ριχνεις ban και τετοιου ειδους μνμτα που προσβαλουν τους αλλους να δουμε ποιος θα μπαινει να υποστηριζει,να περνει γνωμες,διαφορες τεχνικες,καινουρια θεματα κ.α. αν νομιζεις οτι αυτο σε κουραζει μην το κοιτας.υπαρχουν αλλοι που εχουν ορεξη να απαντησουν και σε 1 και 2 μνμτα παραπανω. αν ειναι γνωμη σου αυτη να την εκφραζεις με ωραιο τροπο και να μην προκαλεις τους moderators. κ κατι αλλο επειδη ανεφερες οτι εχεις παρατηρησει πολυ καιρο....κ εγω παρατηρω οτι εισαι ενα χρονο σχεδον γραμμενος στο φορουμ αλλα βλεπω 37 μνμτα..πολυ λιγα.μαλλον αυτο που ειπα παραπανω οτι αλλοι χρηστες εχουν ορεξη να απαντανε και 1 κ 2 κ 3 φορες δεν ειναι γνωστο σε σενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 αν προβληματιζεσαι με αυτο, ζητα απο το φορουμ να γινεις moderator για να ριχνεις ban και τετοιου ειδους μνμτα που προσβαλουν τους αλλους να δουμε ποιος θα μπαινει να υποστηριζει,να περνει γνωμες,διαφορες τεχνικες,καινουρια θεματα κ.α. αν νομιζεις οτι αυτο σε κουραζει μην το κοιτας.υπαρχουν αλλοι που εχουν ορεξη να απαντησουν και σε 1 και 2 μνμτα παραπανω.. Φιλε karasarini δεν νομίζω πως το post του KostSerb είναι τοσο εριστικό ώστε να παρεξηγηθείς..Κατα την γνωμη μου ειναι σωστη η αποψη σου αλλα αν θυμαμαι καλά,τουλαχιστον σε αυτο το κομματι του forum, δεν υπηρχε ποτε τετοιου είδους προβλημα.Παντως μην οξύνετε τα πνεύματα..Εδω βρισκόμαστε όλοι για να βοηθησουμε και να μας βοηθήσουν.. Μιας και μιλησα για βοηθεια,μηπως βρήκε κανεις το κολπο για να λειτουργήσει το bluetooth handsfree σαν handheld για χρηση skype στα WM5??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 αυτη η μνημη ειναι συμβατη με το p350? Kingston RS-MMC 1G Dual Voltage Epsa3a ligo kai vrika oti i MMC 2Gb Kingston einai simvati.. Twra gia to 1 Gb den vazw to xeri mou stin fwtia.. Pantws giati na pareis MMC? Oi SD einai arketa pio grigores apo tis MMC kai den diaferoun poli stin timi.. Koita edw gia perissoteres plirofories oson afora tin taxitita: http://www.geocities.com/romidar/mmcvssd.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostSerb Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 σορρυ φιλε που ειμαστε τοσο βιαστικοι αντιθετως απο εσενα που δεν το βιαζεσαι το πραγμα!!!αλλα δεν ειμαστε οι μονοι που εχουμε γραψει 2 κ 3 φορες μνμ που υπαρχει!!!(επειδη αναφερθηκες σε ελληνικα windows και κατι αλλο που ρωτησε αλλος χρηστης) Μονος σου το λες , επειδη δεν ειστε οι μονοι και φτασαμε τις 25 σελιδες με 5 επι της ουσιας διαφορετικες ερωτησεις , ειναι καιρος να γινει τωρα το ξεκαθαρισμα που ειναι νωρις και οχι οταν φτασουμε τις 100σελιδες που θα ειναι αδυνατο για τον mod. Anyway δεν το εγραφα για σενα προσωπικα μονο , απλα ειχες την μυγα... αν προβληματιζεσαι με αυτο, ζητα απο το φορουμ να γινεις moderator για να ριχνεις ban και τετοιου ειδους μνμτα που προσβαλουν τους αλλους να δουμε ποιος θα μπαινει να υποστηριζει,να περνει γνωμες,διαφορες τεχνικες,καινουρια θεματα κ.α. Δεν ενδιαφερομαι να γινω mod , απλα ειπα να επιστησω την προσοχη του mod για να προλαβει το κακο πριν να ειναι αργα και να μην μπορει να κανει κατι ή να πρεπει να αφιερωσει 10 μερες απο την ζωη του για να διορθωσει τα πραγματα. αν ειναι γνωμη σου αυτη να την εκφραζεις με ωραιο τροπο και να μην προκαλεις τους moderators. Δεν ειδα κανενα mod να προσβαλεται , μονο εσενα που εχεις την μυγα. Ευγενικα εκανα μια συσταση στον mod προκειμενου να τον βοηθησω στη δουλεια του... κ κατι αλλο επειδη ανεφερες οτι εχεις παρατηρησει πολυ καιρο....κ εγω παρατηρω οτι εισαι ενα χρονο σχεδον γραμμενος στο φορουμ αλλα βλεπω 37 μνμτα..πολυ λιγα.μαλλον αυτο που ειπα παραπανω οτι αλλοι χρηστες εχουν ορεξη να απαντανε και 1 κ 2 κ 3 φορες δεν ειναι γνωστο σε σενα. Λογικο να απορεις επειδη κρινεις εξ'ιδιων τα αλλοτροια! Που να φανταστεις οτι γραφω ενα ποστ ερωτηση-απαντηση εφοσον εχω διαβασει ολοκληρο το θεμα και δω οτι δεν εχει ερωτηθει-απαντηθει ξανα (και ξανα , και ξανα...) ...να γινεις moderator για να ριχνεις ban... ...αν νομιζεις οτι αυτο σε κουραζει μην το κοιτας... Απο τα γραφομενα σου παντως , εσυ εισαι ετοιμος να μπλοκαρεις αλλα μελη και οχι εγω... Στη τελικη σκεψου το λιγο και σενα σε συμφερει να υπαρχει ενα θεμα με 5 σελιδες γεματες απο τις πιθανες ερωτησεις-απαντησεις και να μπαινεις να λυνεις την απορια σου σε 5λεπτα , απο ενα θεμα με 100 σελιδες με επαναλαμβανομενες ερωτησεις-απαντησεις που φυσιολογικα θα βαριεσαι να ψαξεις την απορια σου και να την γραφεις περιμενοντας μια μερα να βγει καποιος με ορεξη να στην ξαναπαντησει... ΥΓ μιας και εχεις παρεξηγηθει ηδη και δεν υπαρχει πια ο φοβος να ρωτησω και παρεξηγηθουν , να μου λυσεις μια απορια , τι τα θελετε τα Ελληνικα WM5 αφου ολα τα υπολοιπα προγραμματακια ειναι στα αγγλικα οποτε και παλι δεν θα καταλαβαινετε τιποτα? :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hpapagigr Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 Παιδιά, πήρα ένα P350 από Ταιβάν με κινέζικη ROM, ξέρει κανείς αν υπάρχει κάπου αγγλική ROM γι' αυτό το μηχάνημα γιατί με βλέπω να πηγαίνω στην Ομόνοια με κινέζικη καθοδήγιση.... πλάκα κάνω, τουλάχιστον ο Destinator δουλεύει κανονικά. Πάντος αν βρείτε αγγλική ROM please P.M. me! Καλησπερα φιλε μου Μηπως βρήκες την rom toy mio P350?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapns_cw Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 File KostSerb esu pavtws xalases mia oloklnrn selida kai dev bon8nses kavevav kai se tpt.Ki epeidn uparxouv problnmata idia alla suskeues diaforetikes kai polles, sigoura n lusn se kapoio problnma diaferei apo suskeun se suskeun ara dev eivai kai toso kako kapoios va epavalambavei kapoia erwtnsn mexri va brei tnv swstn lusn!!! Kai stnv telikn dev eivai oloi to idio eksupvoi,mporei kapoioi va mnv to katalabaivouv eukola kai va xreiazovtai mia epipleov dieukrnvnsn. Na mnv tous dwsei opoios mporei apo edw mesa autn tnv eukairia va ma8ei? Eivai toso kako?Egw gia va brw lusn se kapoio problnma dev exw psaksei apla se 100 selides se eva post,,,alla se 100 diaforetika forum gia va brw swstn lusn!Egw proswpika dev kourazomai va apavtaw se oti kserw kai 8a to kavw suvexeia!!!:!: Παράθεση Εν αναμονή για OZZY!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 ΣΟΣ ΣΟΣ Κατά λάθος μετά απο soft reset πάτησα το κεντρικό πληκτρο προς τα κάτω και πριν προλάβω να συνηδειτοποιήσω τι εγινε αρχισε να γινεται format Αμέσως του έκανα reset αλλα δυστυχως δεν ανάβει :(( Ελπίζω παιδιά να μην το έχασα το μηχανάκι Καποια ιδέα για επαναφορά???? Με hard reset δεν φτιαχνει? Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts