Jump to content

Mio P350 και Mio P550

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια γεια σας,σκεφτομαι να αγορασω το MIO P550 γιατι θα κανω ενα ταξιδι στην Γερμανια,ποιο προγραμμα ειναι καλυτερο για χαρτες εξωτερικου?(γιατι για την Ελλαδα καταλαβα πως το Destinator ειναι καλυτερο).Επισης μπορω να βαλω 2 προγραμματα με χαρτες(π.χ Destinator + tomtom)και οποιο θελω να επιλεγω?το Destinator 6 το δεχεται το Ρ550?ευχαριστω

α. ΤΟΜΤΟΜ ή ΜΙΟΜap

β. Βάλε όσα προγράμματα θέλεις αρκεί να έχεις SD μεγάλη (2GB) ή ακόμη και δεύτερη κάρτα

Εάν οι άνθρωποι πάντα ακολουθούσαν τον κοινό νου, εμείς μέχρι σήμερα θα σερνόμασταν στα τέσσερα

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις σας,καρτα μνημης θα παρω 2 GB (δεν ξερω εαν υποστηριζει και μεγαλητερη).Σε λιγες μερες που θα το εχω ισως χρειαστω την βοηθεια σας.Σας ευχαριστω και παλι.

geia sas paides...thelw na sindesw to bluetooth hands free mou me to mio P550 gia na to xrisimopoiisw me to skype.

to P550 anagnwrizei to handsfree san siskevi alla oxi san headset..se diafora forum pou koita3a lene pws xreiazetai kapoio patch gia ta win mobile 5 alla oso kai an to epsa3a den vrika tpt..to exei psa3ei kaneis sas? mporeite na peite kammia idea gia na me voithisete?

Παιδια γεια σας,σκεφτομαι να αγορασω το MIO P550 γιατι θα κανω ενα ταξιδι στην Γερμανια,ποιο προγραμμα ειναι καλυτερο για χαρτες εξωτερικου?(γιατι για την Ελλαδα καταλαβα πως το Destinator ειναι καλυτερο).Επισης μπορω να βαλω 2 προγραμματα με χαρτες(π.χ Destinator + tomtom)και οποιο θελω να επιλεγω?το Destinator 6 το δεχεται το Ρ550?ευχαριστω

Εγώ στο Ρ550 έχω το destinator 6 κια δουλέυει μιά χαρά.

Με ενδιαφέρει γιά Ελλάδα γι αυτό.

Γιά εξωτερικό νομίζω ότι το MioMap v3 ελιναι πλήρως ενημερωμένο.

Όπως σου είπαν και τα παιδιά έχει τεράστιους σε μέγεθος χάρτες γιά τις χώρες του εξωτερικού.

Όταν πήρα το Μio έβαλα το Destinator 6 και το MioMap ταυτόχροναι και επέλεγα όποιο ήθελα.Χώρος να υπάρχει και όλα γίνονται.

Αυτό που δεν κατάγερα είναι να έχω μαζί το Destinator 6 και το Destinator PN.

Το ένα έβρισκε το άλλο κατά την εγκατάσταση και ζήταγε να το κάνει Uninstall.

Δεν ξέρω αν δουλέυουν αυτά τα 2 μαζί.

geia sas paides...thelw na sindesw to bluetooth hands free mou me to mio P550 gia na to xrisimopoiisw me to skype.

to P550 anagnwrizei to handsfree san siskevi alla oxi san headset..se diafora forum pou koita3a lene pws xreiazetai kapoio patch gia ta win mobile 5 alla oso kai an to epsa3a den vrika tpt..to exei psa3ei kaneis sas? mporeite na peite kammia idea gia na me voithisete?

Κάτι τέτοιο με ενδιαφέρει και εμένα.

Το δοκίμασα με το δικό μου handsfree αλλά ενώ το έβλεπε σαν συσκευή bluetooth δεν άκουγα τίποτα.

Den doulevoun mazi giati to destinator 6 einai i anavathmisi tou destinator pn.den iparxei logos na exeis kai ta 2 mazi. Egw xrisimopoiw to destinator 6 apo ton Noemvrio kai den mou exei parousiasei kanena provlima. Pantws an vreis lisi gia to headset pes mou kai mena giati den vriskw lisi.

Ευχαριστω φιλε jxid,εχει καλη ληψη το mio p550 μεσα στην πολη η' χρειαζεται εξωτερικη κεραια?με καρτα 2gb ειμαι ενταξει?

To P550 den xreiazetai e3wteriki keraia. H lipsi tou einai poli kali entos kai ektos polis. Provlima eixe to paliotero montelo to Mio 168.Emena to P550 mou vriskei poli grigora tous doriforous kai den exw provlima...Twra gia tin sd pou les na prose3eis poli giati an diavaseis ta proigoumena minimata tou forum tha deis oti exoun anaferthei arketa provlimata asimvatotitas me kartes SD 2Gb tis sandisc.Egw doulevw me mia mnimi tis trancent kai ola einai ok...

Ευχαριστω φιλε jxid,εχει καλη ληψη το mio p550 μεσα στην πολη η' χρειαζεται εξωτερικη κεραια?με καρτα 2gb ειμαι ενταξει?

Μιά χαρά δουλέυει και εντός και εκτός πόλης.Δεν χρειάζεται εξωτερική κεραία.

Εγώ έχω μιά κάρτα 2GB της Exigo Technologies.(Δεν είναι επώνυμη) και δουλέυει μιά χαρά.

Den doulevoun mazi giati to destinator 6 einai i anavathmisi tou destinator pn.den iparxei logos na exeis kai ta 2 mazi. Egw xrisimopoiw to destinator 6 apo ton Noemvrio kai den mou exei parousiasei kanena provlima. Pantws an vreis lisi gia to headset pes mou kai mena giati den vriskw lisi.

Yπάρχει τρόπος να υπάρχουν και τα δυό στο ίδιο PDA, λόγος δεν υπάρχει. :rolleyes:

Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις σας,καρτα μνημης θα παρω 2 GB (δεν ξερω εαν υποστηριζει και μεγαλητερη).Σε λιγες μερες που θα το εχω ισως χρειαστω την βοηθεια σας.Σας ευχαριστω και παλι.

ΔΕΝ υποστηρίζει μεγαλύτερη κάρτα. Μην ξεπαραδιάζεσαι άδικα.

Εάν οι άνθρωποι πάντα ακολουθούσαν τον κοινό νου, εμείς μέχρι σήμερα θα σερνόμασταν στα τέσσερα

Εγώ στο Ρ550 έχω το destinator 6 κια δουλέυει μιά χαρά.

Με ενδιαφέρει γιά Ελλάδα γι αυτό.

Γιά εξωτερικό νομίζω ότι το MioMap v3 ελιναι πλήρως ενημερωμένο.

Όπως σου είπαν και τα παιδιά έχει τεράστιους σε μέγεθος χάρτες γιά τις χώρες του εξωτερικού.

Όταν πήρα το Μio έβαλα το Destinator 6 και το MioMap ταυτόχροναι και επέλεγα όποιο ήθελα.Χώρος να υπάρχει και όλα γίνονται.

1. Εγκαθιστάς το ένα από τά δύο (πχ το ΡΝ) στην κάρτα.

2. Αφαιρείς την κάρτα.

3. Εγκαθιστάς το άλλο στην μνήμη του ΜΙΟ.

4. Ξανατοποθετείς την κάρτα

5. Δουλεύουν και τα δύο μια χαρά (τα είχα έτσι όταν δοκίμαζα το 6 για να δω αν θα το κρατήσω τελικά)

6. Δεν έχεις κανένα λόγο να το κάνεις.Έχει δίκιο ο Panosha (εκτός αν θέλεις να κάνεις κάποια δοκιμή ή κάτι άλλο...

Yπάρχει τρόπος να υπάρχουν και τα δυό στο ίδιο PDA, λόγος δεν υπάρχει. :rolleyes:

+1

εγώ τα είχα για επιστημονικούς σκοπούς(:p :p :p ), στην ίδια κάρτα μέχρι να αποφασίσω ποιο από τα 2 θα κρατήσω

paidia den mporo na bro pos ayksanete-meionete h foni!!!!!!!

Στην αρχική οθόνη έχει ένα εικονίδιο (μεγάφωνο). Το επιλέγεις και αυξομειώνεις την ένταση...:)

Στην αρχική οθόνη έχει ένα εικονίδιο (μεγάφωνο). Το επιλέγεις και αυξομειώνεις την ένταση...:)

αν ξέρεις και κανέναν καλό οφθαλμίατρο πες μου!!!!!

:lol:

αν ξέρεις και κανέναν καλό οφθαλμίατρο πες μου!!!!!

:lol:

Δεν ξέρω προς τι η ειρωνεία:mad:

Θέλεις να αυξομειώσεις την ένταση στο ΜΙΟ ή στο DESTINATOR? Για το πρώτο η λύση είναι αυτή που σου έγραψα πιο πάνω!!! Για το δεύτερο (αν και Off topic) ψάξε στο φόρουμ να βρεις τα voices έχει ποστάρει o Panosha (κυρίως) και άλλοι. Άλλος τρόπος δε νομίζω ότι υπάρχει...

βρε συ δεν σε ειρωνεύτηκα, τον οφθαλμιατρο τον ζήτησα για μένα που δεν σκέφτηκα να βάλω τα ματιά μου στο ακουστικό του MIO!!!!

βρε συ δεν σε ειρωνεύτηκα, τον οφθαλμιατρο τον ζήτησα για μένα που δεν σκέφτηκα να βάλω τα ματιά μου στο ακουστικό του MIO!!!!

OK φίλε, όλα καλά. Χαίρομαι που βοήθησα...:) :) :)

Να ρωτησω και εγω δυο πραγματακια. Σιγουρα θα εχουν αναφερθει, αλλα δυσκολο να τα βρω σε τοσες σελιδες.

Αγορασα λοιπον το p350..

Θελω να το συγχρονισω με το outlook 2003 αλλα ψιλοφοβαμαι

(το mio 168 παντα κολλαγε στο συγχρονισμο ωσπου στο τελος τα τιναξε και για λογους δυσνοητους -οπως π.χ. εχασα την αποδειξη δε μου το εφτιαχναν στο service :cry: )..

1) Ηθελα λοιπον να σας ρωτησω αν κανετε συγχρονισμο με το outlook (μεσω του activesync) και αν αυτο προκαλει κολληματα στο εν λογω pda. Αν πραγματι κολλαει, πως το φτιαχνουμε; Επισης που περνα αυτα που παιρνει απο το πισι; Δε πιστευω να σβησει τη καρτα μνημης με τους χαρτες..:blink:

2) Οταν εβαλα τη καρτα μνημης , περασε το destinator pn. Τωρα μπορω να βγαλω τη καρτα μνημης να βαλω κατι αλλο ή εκει εχει περασμενους τους χαρτες; Αν ναι, ειναι ευκολο να και προτεινομενο να περασω τους χαρτες στη συσκευη;

Σας ευχαριστω πολυ για οποια βοηθεια.

Sto prwto sou erwtnma dev mporw va apavtnsw mia kai dev exw to p350 alla to p550,kai dev to exw xrnsimopoinsei ka8olou...

Sto deutero erwtnma twra,,, Otav ekaves tnv egkatastasn pou to eswses to programma stnv karta n' stn suskeun???Av tnv ekaves stnv karta tote exeis kai to xartn kai to programma stnv karta...Av tnv ekaves stn suskeun tote exeis to programma stn suskeun kai tous xartes stnv karta.Opote kai stis duo periptoseis 8es tnv karta.Twra av baleis tov xartn stn suskeun dev 8a eivai kai polu kalo apo tnv apopsn oti n mvnmn tns suskeuns eivai sxetika mikrn (128Mb) kai o xartns eivai 30Mb opote 8a sou faei arketo xoro.

Otav les (να βαλω κατι αλλο) ti evvoeis? Alln karta, megalutern? 'H va baleis kati allo se autn tnv karta mvnmns?:blink:

Εν αναμονή για OZZY!!!

Να εβαζα μια αλλη καρτα μεγαλυτερη και να περναγα μεσα τραγουδια βιντεο, τετοια πραγματα.

Αν αντιγραψω τα περιεχομενα της ηδη υπαρχουσας καρτας στη καινουρια λογικα θα ειναι ενταξει, ε; Δε το ειχα σκεφτει αυτο.

Επισης οποιος εχει κατι να σχολιασει για το συγχρονισμο του 350 με το outlook θα με βοηθουσε πολυ, το ξαναλεω, μηπως δε το προσεξει οποιος θελει να απαντησει.

Bebaiws kai va baleis megalutern karta va eisai kai pio avetos!!!:D

Mporeis pisteuw va avtigrapseis me eva card reader ola ta arxeia tns palias kartas stnv kaivouria xwris problnma,,,alla av exeis to cd tns egkatastasns tou Destinator kalntera va peraseis ksava tov xartn, kai to programma (av to exeis stnv karta) gia va eisai pio sigouros.

Εν αναμονή για OZZY!!!

Παιδια καλησπερα ,διαβασα στο forum στο site NGI οτι το Ρ350 εχει καλητερη ληψη απο το Ρ550 γιατι στο Ρ550 για να χωρεσουν το bluetooth και το wi-fi μικρηναν την κεραια του gps.ειναι αληθεια αυτο?εαν ξερει καποιος ας μου απαντηση γιατι ειμαι ετοιμος να παρω το 550.ευχαριστω

Επισης οποιος εχει κατι να σχολιασει για το συγχρονισμο του 350 με το outlook θα με βοηθουσε πολυ, το ξαναλεω, μηπως δε το προσεξει οποιος θελει να απαντησει.

εγώ το συγχρονίζω με το outlook 2003 και δεν έχω παρατηρήσει τιποτα περίεργο...όλα μια χαρά δουλεύουν