Jump to content

Mio P350 και Mio P550

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προχώρα στην αγορά του Destinator. To 6 είναι καλύτερο, αποροφά λιγότερους πόρους από τον υπολογιστή, επαναυπολογίζει συντομότερα την διαδρομή, είναι πιό γρήγορο και χωρίς προβλήματα στην νόμιμη έκδοση. ;)

κάποια στιγμή θα το κάνω δώρο στον εαυτό μου...χαλάλι τα 150€

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

πως βλέπετε το p350 για πλοήγηση είναι καλό? έχει καλό σήμα?

εγώ έχω το 350 και έχω και αντηλιακή μεμβράνη στο παρπρίζ που κόβει αρκετή ακτινοβολία και πάλι το σήμα είναι μια χαρά, χωρίς εξωτερική κεραία.

GtC, σ'ευχαριστώ.

έσβησα φωτό, βίντεο, προγράμματα και η κατάσταση άλλαξε τελείως. Εγινε όπως πριν. Δεν έκανα hard reset γιατί φοβάμαι οτι δεν θα καταφέρω να περάσω σωστά το dest6.

GtC, σ'ευχαριστώ.

έσβησα φωτό, βίντεο, προγράμματα και η κατάσταση άλλαξε τελείως. Εγινε όπως πριν. Δεν έκανα hard reset γιατί φοβάμαι οτι δεν θα καταφέρω να περάσω σωστά το dest6.

Στη δική μου περίπτωση το μπάχαλο πρέπει να το προκάλεσε το ActiveSync

Αφού τελικά μετά από κάποια φάση δεν συνδεόταν ούτε με τον υπολογιστή.

Πάντως αν και το Hard Reset είναι σίγουρη λύση εμένα μου έκανε λίγο άνω κάτω και την κατάσταση στην κάρτα μνήμης γιατί πολλά προγράμματα τα είχα εγκατεστημένα εκεί.Μέσα στα σχέδια μου είναι να ξανακάνω άλλο ένα Hard Reset αλλά αυτή τη φορά να σβήσω και τα πάντα από την κάρτα. Απλά βαριέμαι τη διαδικασία οπότε θα περιμένω το επόμενο μεγάλο κόλλημα για να το κάνω

Εξάλλου Windows χωρίς κολλήματα δεν θα ήταν Windows

[sIGPIC][/sIGPIC]

RX8Club.GR

Επίσημα Αναγνωρισμένο

Σωματείο Φίλων & Ιδιοκτητών RX8 Ελλάδος

epeidi eimai sti doyleia k den prolabaino na diabaso to minimata, mporei kapoios na mou pei pos tha katebaso to 6.1 ;

Αστα φίλε και γώ δουλεύω και δεν ξέρω τι ώρα θα ξεμπερδέψω να σου απαντήσω. :p

Υπάρχει δυνατότητα να περάσουμε με κάποιο τρόπο το wm6 στο 550? Υπάρχει δυνατότητα να τα αγοράσουμε σαν αναβάθμιση ή κάπως αλλιώς???

Υπάρχει δυνατότητα να περάσουμε με κάποιο τρόπο το wm6 στο 550? Υπάρχει δυνατότητα να τα αγοράσουμε σαν αναβάθμιση ή κάπως αλλιώς???

Ακόμα όχι. Το μέλον θα δείξει τι γίνεται με τη συσκευή σου. ;)

Αστα φίλε και γώ δουλεύω και δεν ξέρω τι ώρα θα ξεμπερδέψω να σου απαντήσω. :p

sta forum den upoxreonei kaneiw kanenan na apantisei. An exei kapoios tin kali diathesi... boithaei:lol:

sta forum den upoxreonei kaneiw kanenan na apantisei. An exei kapoios tin kali diathesi... boithaei:lol:

Απ' οτι φαίνεται εγώ είμαι από αυτούς που δεν έχουν διάθεση να βοηθήσουν. :p

Καταρχην, το resco ειναι ακριβως αυτο που ηθελα...ευχαριστω παιδια!

Το θεμα που προεκυψε ειναι οτι επειδη συγχρονιζω τηλ με υπολογιστη και pda και ολα γενικα μεταξυ τους εχω βρεθει με διπλες (στην καλυτερη περιπτωση επαφες). Καπου διαβασα σε ενα φορουμ (δεν θυμαμαι που) για ενα προγραμματακι που σε βοηθα να ξεδιαλυνεις τις διπλες τριπλες κτλ επαφες.

Γλιτωστε με απο ανουσιες αχρηστες ωρες!!!

Ευχαριστωωωω

epeidi eimai sti doyleia k den prolabaino na diabaso to minimata, mporei kapoios na mou pei pos tha katebaso to 6.1 ;

Ειρήνη αν θες να το αγοράσεις (αξίζει τα λεφτά του 100%), πήγαινε στο site της NGI.

Αλλιώς "μουλάρι"....

Εάν οι άνθρωποι πάντα ακολουθούσαν τον κοινό νου, εμείς μέχρι σήμερα θα σερνόμασταν στα τέσσερα

Καταρχην, το resco ειναι ακριβως αυτο που ηθελα...ευχαριστω παιδια!

Το θεμα που προεκυψε ειναι οτι επειδη συγχρονιζω τηλ με υπολογιστη και pda και ολα γενικα μεταξυ τους εχω βρεθει με διπλες (στην καλυτερη περιπτωση επαφες). Καπου διαβασα σε ενα φορουμ (δεν θυμαμαι που) για ενα προγραμματακι που σε βοηθα να ξεδιαλυνεις τις διπλες τριπλες κτλ επαφες.

Γλιτωστε με απο ανουσιες αχρηστες ωρες!!!

Ευχαριστωωωω

Να' σαι καλά:)

Όσον αφορά για το συγχρονισμό, έχω κάνει πολλές φορές αλλά σε κινητό. Νομίζω όμως ότι η φιλοσοφία είναι η ίδια. Κατ΄αρχήν νομίζω ότι στις ρυθμίσεις πρέπει να ορίσεις αν το MIO θα συγχρονιζεται με το PC ή το αντίθετο. Αν ο συγρονισμός επιθυμείς να είναι αμφίδρομος, πρέπει να κάνεις λίγες δοκιμές με τις ρυθμίσεις. Θα το ψάξω και με το ΜΙΟ και θα σου απαντήσω, αλλά σε μερικές μέρες, εκτός αν κάποιος βοηθήσει νωρίτερα....

Εάν οι άνθρωποι πάντα ακολουθούσαν τον κοινό νου, εμείς μέχρι σήμερα θα σερνόμασταν στα τέσσερα

Παιδιά πέρασα το patch για το P550 που διορθώνει το πρόβλημα

της εκκίνησης εάν αδειάσει τελείως η μπαταρία.

Το ερώτημα μου είναι μετά από hard reset θα χρειαστεί να το ξαναπεράσω;

Hellooo!

Ποσα fps πρεπει να ειναι ενα videaki για να εχουμε την καλυτερη αποδοση/ποιοτητα , βασει των δυνατοτητων του 350???

Ευχαριστω...

Παιδιά πέρασα το patch για το P550 που διορθώνει το πρόβλημα

της εκκίνησης εάν αδειάσει τελείως η μπαταρία.

Το ερώτημα μου είναι μετά από hard reset θα χρειαστεί να το ξαναπεράσω;

nai to ksanapernas

Ξέρει μήπως κανείς το site της εκκλησίας που θέλω να κατεβάσω κάτι καντήλια;

exei kaneis to bubble breaker (auto to mamimeno paixnidi me ta mpalakia) gia XP????

to mio den ksekolaei apo to xeri ths gunaikas mou:mad:

Ξέρει μήπως κανείς το site της εκκλησίας που θέλω να κατεβάσω κάτι καντήλια;

exei kaneis to bubble breaker (auto to mamimeno paixnidi me ta mpalakia) gia XP????

to mio den ksekolaei apo to xeri ths gunaikas mou:mad:

Είναι πράγματι...μεγάλη μανία

http://www.clickomania.ch/click/index.html :p

Γεια σας παιδιά.

Είμαι νέος χρήστης του P550 και μου έχει κολλήσει.

Βλέπω μόνο μιά λευκή οθόνη και τίποτα άλλο.

Υπάρχει τρόπος να επανέλεθει στο αρχικό του στάδιο ή ...... πέθανε?

Υπάρχει τρόπος να του Factory default?

Please help!!

Γεια σας παιδιά.

Είμαι νέος χρήστης του P550 και μου έχει κολλήσει.

Βλέπω μόνο μιά λευκή οθόνη και τίποτα άλλο.

Υπάρχει τρόπος να επανέλεθει στο αρχικό του στάδιο ή ...... πέθανε?

Υπάρχει τρόπος να του Factory default?

Please help!!

Υπάρχει τρόπος να επανέλθει.

http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?p=27761#27761

na sas rotiso kati.eimai neos kai tha eithela na mou peite an sas exei tixei opote bazo to mio p350 konta sto mpampriz xanei sima kai molis to trabao piso anebenei to sima.mallon to marmpriz einai .pernei kamia ritmisei?xereis kaneis kati?thelei keraia exoteriki h ayti pou bazoume sto barbriz.kanei apo mio 168?giati exei enas filos mou kai mou ti deinei?thanks

na sas rotiso kati.eimai neos kai tha eithela na mou peite an sas exei tixei opote bazo to mio p350 konta sto mpampriz xanei sima kai molis to trabao piso anebenei to sima.mallon to marmpriz einai .pernei kamia ritmisei?xereis kaneis kati?thelei keraia exoteriki h ayti pou bazoume sto barbriz.kanei apo mio 168?giati exei enas filos mou kai mou ti deinei?thanks

Τι αυτοκίνητο έχεις ? :cool: