dolce7 Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 "Ειδικότερα, τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, προσφέρουν και τη δυνατότητα υποβολής αιτήσεων φορητότητας με την πραγματοποίηση από το συνδρομητή (ατελούς) κλήσης από κινητό στον αντίστοιχο πενταψήφιο αριθμό του παρόχου-δέκτη (του νέου παρόχου): 13822 για Q-Telecom 13846 για TIM 13894 για VODAFONE 13897 για COSMOTE." Oποτε για πιο λογο δεν δεχονται την αιτηση τηλεφωνικα ? και επιπλεον: "Στην περίπτωση που ο χρήστης καρτοκινητής είναι ανώνυμος, δηλαδή η εταιρεία κινητής που ανήκει (πάροχος-δότης) δεν διαθέτει τα στοιχεία του, τότε στην αίτηση φορητότητας θα δηλώσει μόνο τον αριθμό της κάρτας SIM που είναι τυπωμένος πάνω στην κάρτα SIM. " οποτε γιατι να δωσω ταυτοτητα η αφμ ? Παράθεση http://www.cretapost.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulito Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 εγω να ρωτήσω κατι άλλο? αν εχω δύο αριθμούς στη βόντα στο ιδιο ΑΦΜ μπορω να τους μεταφέρω και τους δύο ταυτόχρονα έτσι? Παράθεση ...μου άλλαξαν όλη τη μητρική του DELL δωρεάν, και μάλιστα εκτός εγγύησης! ;) HUAWEI IDEOS X5 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 an parw stin tim, to momad, mou to kanoun free2go? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 Παίρνεις το 1342... Το παρακάτω έχει όλες τις πληροφορίες που θες: http://www.wind.com.gr/pages.fds?langID=1&pageid=406&pageNo=9#18 Χρέωση σχεδόν 7€! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 Μα η αλλαγή πακέτου στη Wind είναι πλέον δωρεάν.Μήπως δεν ανανέωσαν τη σελίδα; Επίσης νομίζω ότι το μο μαντ δεν αλλάζει σε κάτι άλλο.Δεν είμαι και σίγουρος. Μπορείς να πας με φορητότητα σε άλλη εταιρεία και μετά να ξαναγυρίσεις σε wind βάζοντας f2g. Υ.Γ Εδώ είναι κοσμοτέ!!!:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haforce Δημ. November 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2007 Μα η αλλαγή πακέτου στη Wind είναι πλέον δωρεάν.Μήπως δεν ανανέωσαν τη σελίδα; Επίσης νομίζω ότι το μο μαντ δεν αλλάζει σε κάτι άλλο.Δεν είμαι και σίγουρος. Μπορείς να πας με φορητότητα σε άλλη εταιρεία και μετά να ξαναγυρίσεις σε wind βάζοντας f2g. Υ.Γ Εδώ είναι κοσμοτέ!!!:O Προφανώς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. November 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2007 Ναι, η σελιδα δεν ανανεωθηκε, lol... στον τιμοκαταλογο πρεπει να αλλαξε, αλλα δεν σκεφτηκαν να αλλαξουν και τα FAQ οπου και το Link σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. November 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 rwtisa sto 1260 poso tha mou stixisei apo momad na paw se free2go kai mou ipe 34 euro.... den pame kala... Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. November 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 rwtisa sto 1260 poso tha mou stixisei apo momad na paw se free2go kai mou ipe 34 euro.... den pame kala... Όχι, λάθος σου είπανε... Ένα εκατομμύριο € είναι! Μάλλον σε ασυνείδητο έπεσες που σου έκανε πλάκα ή δεν κατάλαβε τι του είπες, δεν εξηγείται αλλιώς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. November 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 mia xara katalave ti tou ipa, mou ta analise kiolas, tha kalesw sto 1250 tha zitisw apo momad na paw se f2g kai apo ekei kai pera...mou leei: 14 euro einai i antikatastasi tis kartas sim + 10 euro kostos alagis +10 euro o courier pou tha mou ferei tin nea karta sim sto spiti.... ta sxolia dika sas yg: apo watsup otan zitisa foritotita se f2g egine dwran, an einai etsi na zitisw foritotita apo momad se watchup kai meta apo watshup na mou to kanoun f2g dwrean, ala oli auti i taleporia tha kratisei 2 mines.... Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. November 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 mia xara katalave ti tou ipa, mou ta analise kiolas, tha kalesw sto 1250 tha zitisw apo momad na paw se f2g kai apo ekei kai pera...mou leei: 14 euro einai i antikatastasi tis kartas sim + 10 euro kostos alagis +10 euro o courier pou tha mou ferei tin nea karta sim sto spiti.... ta sxolia dika sas yg: apo watsup otan zitisa foritotita se f2g egine dwran, an einai etsi na zitisw foritotita apo momad se watchup kai meta apo watshup na mou to kanoun f2g dwrean, ala oli auti i taleporia tha kratisei 2 mines.... Δες αυτό: http://www.wind.com.gr/pages.fds?langID=1&pageid=406&pageNo=9#18 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. November 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 auto pou mou les den isxiei pia, oi alages paketwn ine dwrean, apla den exoun enimerosei to site, to provlima einai oti apo momad se f2g den theorite alagi ikonomikou paketou, ala kati alo, den xerw pos na to xaraktirisw. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpaptff Δημ. December 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2007 Se 5 meres ligei to simvolaio mou me tin vodafon.Pote prepei na paro sto 13846 gia to kano f2g etsi oste na min mou zita epistrofi epidotisis i vodafon? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Graf Δημ. December 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2007 Se 5 meres ligei to simvolaio mou me tin vodafon.Pote prepei na paro sto 13846 gia to kano f2g etsi oste na min mou zita epistrofi epidotisis i vodafon? oxi exeis aposvesei hdh thn epidothsh p eixes parei. mporeis na pas se kapoio katasthma gia na to kaneis f2g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VISMA Δημ. December 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2007 προσωπική συμβουλή παζάρεψε πρώτα. η φορητότητα είναι οπλο των πελατών;) Παράθεση Αστεία Video, Ανέκδοτα, αστείες εικόνες & εθιστικά flash Games Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pxatzis Δημ. December 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2007 καλημερα , μετα απο 6 χρονια στην voda και αφου πλέων εχω και εταιρικο τηλ λέω να αλλάξω συσκευή και να πάω σε ενα ppc για το προσωπικό μου (το εταιρικο ειναι σε ενα κλασικο w810). ερώτηση : για φορητότητα απο voda τι επιδοτήσεις παίζουν και ποιο προγραμμα θεωρήται κατάληλο για χρήση σε ppc ( ειμαι στο 120 και δίνω 25 - 30Ε τώρα) ? υπάρχει καποιο site της wind για να δω τιμες συσκευων ? thanks !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2007 τελικα σιγουρα πληρωνει καποιος για να κανει φορητοτητα??? στη φρογκ διαβασα ολα ειναι τσαμπα :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. December 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2007 απαγορευεται να σου παρουν χρηματα για την φορητοτητα! εμενα στην αρχη μου ζητουσαν χρηματα,συγκεκριμενα η ταριφα ηταν 8-19 ευρω. οταν πηρα τηλ στην εξυπηρετηση πελατων της εταιριας στην οποια ηθελα να μεταφερθω,μου ειπαν:απαγορευεται να σας παρουν χρηματα!ειναι δωρεαν! και επειδη ανεφερα πως ειχε η κατασταση,μου ειπνα:οταν θαμπειτε στο συγκεκριμενο καταστημα για να κανετε την φορητοτητα,μολις σας ζητησουν χρηματα,παρτε μας ενα τηλ να μιλησουμε εμεις με τον αρμοδιο του καταστηματος. οχι μονο δεν πληρωσα,αλλα ειχα την Νεα sim σε 4 ημερες! ολοι πονταρουν στην αγνοια του καθε ενα και οτι γινει. Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 επισης ποσες μερες κραταει η αλλαγη (απο το ενα δικτυο στο αλλο?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 εκανα 2 αριθμους φορητοτητα σε f2g :) η πρωτη κοπελα ηταν αψογη..αλλα δεν καταφερα να κανω την αιτηση σε αυτην γμτ γιατι δεν ειχα τον κωδικο της σιμ..(ηταν πολυ εξυπηρετικη) η 2η επισης πολυ καλη..μαλιστα αφου τελειωσαμε με τα στοιχεια κτλ μου ειπε πως η μεταφορα θα γινει στις 3/1 και μετα μου λεει μηπως επειγει?αν θελετε το καλυτερο που μπορω να κανω ειναι για τις 27/12 και φυσικα ειπα ναι :D η τριτη..με ειχε λιγη ωρα στην αναμονη,γιατι τον αριθμο που θα μετεφερα τον ειχα δηλωμενο στη voda,και χρειαστηκε να της δοσω τα στοιχεια κτλ..αυτη δεν μπορουσε να κανει κατι καλυτερο :p,στις 3/1 μου πε! και στις 3 που ρωτησα ολες μου ειπαν οτι ειναι τελειως δωρεαν η φορητοτητα,στη στελνουν με κουριερ σπιτι!επισης αν το χετε ανωνυμο απ το δικτυο που ειστε ηδη δεν θα σας ζητησουν στοιχεια(αφμ κτλ οπως λετε παραπανω παρα μονο διευθυνση κτλ για το κουριερ) εκτος αν θελετε να το μεταφερετε επωνυμα..εμενα με ρωτησε αφμ για τον δηλωμενο αριθμο αλλα της ειπα οτι και στη βοντα δεν εδωσα τετοιο στοιχειο γιατι λογο του οτι ειμαι ανηλικος,δεν εχω ακομα αφμ και εδωσα μονο τον αριθμο ταυτοτητας,τον οποια ειχα δωσει και στη βοντα..επισης μου ειπαν οτι,οταν λαβω την σιμ,να τους παρω τηλεφωνο για να γινει η ενεργοποιηση.. αυτα οσον αφορα τις φορητοτητες,οι εντυπωσεις μου ηταν πολυ καλες για αρχη..να δω αν ομως θα επαληθευτούν τα λογια τους(συγκεκριμενα αυτο με τις ημερομηνιες),εχω αγωνια :p ελπιζω να μην ξεχασα να αναφερω κατι..:) ελπιζω με αυτο εδω,να λυθουν οι αποριες τον περισσοτερων σχετικα με τη φορητοτητα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelvasil92 Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 Γεια σας... Εχω cosmote what's up και θέλω να το κάνω wind F2G, με τιν ίδιο αριθμο...πως μπορω; ευχαριστω!:) Παράθεση Band Of Brothers Fan! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris79 Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 Πας σε ενα καταστημα της wind και ζητας μεταφορά του αριθμού σου στο προγραμμα που θες. Τόσο απλό. Αυτοί θα σε εξυπηρετήσουν άμεσα και θα σου εξηγήσουν ό,τι άλλη απορία έχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lorentzos323 Δημ. December 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2007 εκανα 2 αριθμους φορητοτητα σε f2g :) η πρωτη κοπελα ηταν αψογη..αλλα δεν καταφερα να κανω την αιτηση σε αυτην γμτ γιατι δεν ειχα τον κωδικο της σιμ..(ηταν πολυ εξυπηρετικη) η 2η επισης πολυ καλη..μαλιστα αφου τελειωσαμε με τα στοιχεια κτλ μου ειπε πως η μεταφορα θα γινει στις 3/1 και μετα μου λεει μηπως επειγει?αν θελετε το καλυτερο που μπορω να κανω ειναι για τις 27/12 και φυσικα ειπα ναι :D η τριτη..με ειχε λιγη ωρα στην αναμονη,γιατι τον αριθμο που θα μετεφερα τον ειχα δηλωμενο στη voda,και χρειαστηκε να της δοσω τα στοιχεια κτλ..αυτη δεν μπορουσε να κανει κατι καλυτερο :p,στις 3/1 μου πε! και στις 3 που ρωτησα ολες μου ειπαν οτι ειναι τελειως δωρεαν η φορητοτητα,στη στελνουν με κουριερ σπιτι!επισης αν το χετε ανωνυμο απ το δικτυο που ειστε ηδη δεν θα σας ζητησουν στοιχεια(αφμ κτλ οπως λετε παραπανω παρα μονο διευθυνση κτλ για το κουριερ) εκτος αν θελετε να το μεταφερετε επωνυμα..εμενα με ρωτησε αφμ για τον δηλωμενο αριθμο αλλα της ειπα οτι και στη βοντα δεν εδωσα τετοιο στοιχειο γιατι λογο του οτι ειμαι ανηλικος,δεν εχω ακομα αφμ και εδωσα μονο τον αριθμο ταυτοτητας,τον οποια ειχα δωσει και στη βοντα..επισης μου ειπαν οτι,οταν λαβω την σιμ,να τους παρω τηλεφωνο για να γινει η ενεργοποιηση.. αυτα οσον αφορα τις φορητοτητες,οι εντυπωσεις μου ηταν πολυ καλες για αρχη..να δω αν ομως θα επαληθευτούν τα λογια τους(συγκεκριμενα αυτο με τις ημερομηνιες),εχω αγωνια :p ελπιζω να μην ξεχασα να αναφερω κατι..:) ελπιζω με αυτο εδω,να λυθουν οι αποριες τον περισσοτερων σχετικα με τη φορητοτητα! καλες οι κοπέλες? :) :Ρ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrim Δημ. December 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2007 Έχω vodafone συμβόλαιο που έκανα πριν 2,5 μήνες και πήρα το 550ι. Τώρα πορώ να φύγω για windχωρίς να πληρώσω τίποτα(σημείωση ο λογαριασμός που μου ερχόταν ήταν απο 120 και πάνω) Παράθεση VODAFONE THE LIVE NETWORK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. December 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2007 Έχω vodafone συμβόλαιο που έκανα πριν 2,5 μήνες και πήρα το 550ι. Τώρα πορώ να φύγω για windχωρίς να πληρώσω τίποτα(σημείωση ο λογαριασμός που μου ερχόταν ήταν απο 120 και πάνω) Aν έχεις πάρει επιδότηση συσκευής μπορείς να φύγεις αλλά θα πληρώσεις όλο το ποσό της επιδότησης (δηλαδη της έκπτωσης που σου έγινε για την αγορά της συσκευής) στον εκκαθαριστικό λογαριασμό που θα σου έρθει από τη Vodafone:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts