Bkoud Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 2. Να δηλώσεις το ΑΦΜ στην αίτηση φορητότητας άσχετα αν δεν το έχει ο πάροχος σου και πιθανότατα δεν θα απορριφθεί η αίτηση σου. Το καλύτερο που μπορεί να κάνει κάποιος. Δεν υπάρχει περίπτωση να απορριφθεί η αίτηση με περισσότερα στοιχεία. Παράθεση Μόνο Nokia! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PUK Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 Περνάει κανονικά η αίτηση και με μηδενικό ΑΦΜ αλλά και να δώσεις πλήρως τα στοιχεία σου, πάλι θα γίνει δεκτή η αίτηση από τη vodafone αφού στην ουσία δεν θα υπάρχουν "διαφορετικά" στοιχεία αλλά απλώς "περισσότερα" στοιχεία. Πάντως, είναι σίγουρο ότι δεν είσαι υποχρεωμένος να δώσεις ΑΦΜ οπότε δοκίμασε σε κάποιο άλλο κατάστημα, έπεσες σε άσχετο ή σε κάποιον που βαριόταν να σε εξυπηρετήσει. δεν μπορω να βρω ακρη. πηγα σε μερικα καταστηματα στο κεντρο (αθηνα) και πηρα απο ολους την ιδια απαντηση/ιδια αδιαφορια (λεφτα παω να τους δωσω). το εχω παρει κι εγω πατριωτικα πλεον και δεν θελω να δωσω το αφμ. αν μπορει να προτεινει κανεις καποιο καταστημα , οπουδηποτε στην αττικη, θα του ημουν ευγνωμων (ακομα και με PM αν δεν θελει να το ποσταρει) ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hrliakop Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 δεν μπορω να βρω ακρη. πηγα σε μερικα καταστηματα στο κεντρο (αθηνα) και πηρα απο ολους την ιδια απαντηση/ιδια αδιαφορια (λεφτα παω να τους δωσω). το εχω παρει κι εγω πατριωτικα πλεον και δεν θελω να δωσω το αφμ. αν μπορει να προτεινει κανεις καποιο καταστημα , οπουδηποτε στην αττικη, θα του ημουν ευγνωμων (ακομα και με PM αν δεν θελει να το ποσταρει) ευχαριστω κανε την αιτηση online μεσω του site της Wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PUK Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 κανε την αιτηση online μεσω του site της Wind. οσο το εψαξα, δεν βρηκα καπου για καρτοκινητο. υπαρχει αυτη η δυνατοτητα;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hrliakop Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 οσο το εψαξα, δεν βρηκα καπου για καρτοκινητο. υπαρχει αυτη η δυνατοτητα;;; sorry νομιζα οτι ηθελες συμβολαιο. καρτοκινητο μονο σε κατάστημα....:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PUK Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 sorry νομιζα οτι ηθελες συμβολαιο. καρτοκινητο μονο σε κατάστημα....:O ναι δυστυχως δεν γινεται για καρτοκινητο. παντως ολες οι προτασεις για καποιο καταστημα δεκτες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Σε δυο μερες πηγα σε wind απο cosmote,πεμπτη εκανα αιτηση Σαββατο παρελαβα την καρτα και ενεργοποιηθηκα.....αμεση εξυπηρετηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Student Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Γιατί δεν μπορώ να κάνω απόψε τηλεφωνική φορητότητα από Cosmote σε Q ;;; Μόλις πήρα τηλέφωνο και μου 'παν ότι σήμερα ειδικά δεν δέχονται φορητότητες. Και να θες να πας, δεν σε αφήνουν.. :p :confused: :mad: Παράθεση Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ. http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif Καλό Πάσχα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Γιατί δεν μπορώ να κάνω απόψε τηλεφωνική φορητότητα από Cosmote σε Q ;;; Μόλις πήρα τηλέφωνο και μου 'παν ότι σήμερα ειδικά δεν δέχονται φορητότητες. Και να θες να πας, δεν σε αφήνουν.. :p :confused: :mad: γιατι νομιζω δεν ειναι ολο το 24-ωρο.. παρε σε ωρες καταστηματων!! Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 γιατι νομιζω δεν ειναι ολο το 24-ωρο.. παρε σε ωρες καταστηματων!! απο δευτερα εως Παρασκευη ειναι απο τις 9:00 το πρωι μεχρι τις 12:00 το βραδυ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bkoud Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 Γιατί δεν μπορώ να κάνω απόψε τηλεφωνική φορητότητα από Cosmote σε Q ;;; Γιατί δεν πας σε ένα κατάστημα καλύτερα;; Παράθεση Μόνο Nokia! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 Γιατί δεν πας σε ένα κατάστημα καλύτερα;; δε πρόκειται να του τη κάνουν, δε τους συμφέρει και δε φέρνουν πουθενα καρτες q, ειχα γυρισει πολλά κατάστηματα και το κανα τηλεφωνικα εντελει κι εγω Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 παιδια μια ερωτηση: η αιτηση φορητοτητας σε ενα αλλο δικτυο αποτελει αυτοματως και καταγγελια συμβασης στην προηγουμενη εταιρια αν δεν εχει περασει 12-μηνο; ευχαριστω. Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 παιδια μια ερωτηση: η αιτηση φορητοτητας σε ενα αλλο δικτυο αποτελει αυτοματως και καταγγελια συμβασης στην προηγουμενη εταιρια αν δεν εχει περασει 12-μηνο; ευχαριστω. Προφανώς. 10char Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 παιδια μια ερωτηση: η αιτηση φορητοτητας σε ενα αλλο δικτυο αποτελει αυτοματως και καταγγελια συμβασης στην προηγουμενη εταιρια αν δεν εχει περασει 12-μηνο; ευχαριστω. Οχι. Μαζί με την αίτηση φορητότητας πρέπει να τους στείλεις email ή fax, κοινοποιημένο στην ΕΕΤΤ, που θα λέει ότι καταγγέλεις τη σύμβαση γι' αυτό και γι' αυτό το λόγο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 Οχι. Μαζί με την αίτηση φορητότητας πρέπει να τους στείλεις email ή fax, κοινοποιημένο στην ΕΕΤΤ, που θα λέει ότι καταγγέλεις τη σύμβαση γι' αυτό και γι' αυτό το λόγο... δηλαδη αν κανω αιτηση φορητοτητας σε αλλη εταιρια δεν θα με αφησουν επειδη ειμαι δεσμευμενος; αφου θα πληρωσω το υπολοιπο της επιδοτησης.. πρεπει υποχρεωτικα να το μετατρεψω καρτοκινητο στην αλλη εταιρια που θα παρει ενα μηνα και μετα να κανω φορητοτητα; Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 Εάν δεν έχεις κλείσει 12μήνο & φύγεις νωρίτερα απο την εταιρία , θα πληρώσεις το υπόλοιπο της επιδότησης . Δεν είναι υποχρεωτικό να το μετατρέψεις σε καρτοκινητό & μετά σύνδεση σε άλλη εταιρία . Απλά παίρνεις το νούμερο σου και το πας σε άλλη εταιρία με φορητότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 Εάν δεν έχεις κλείσει 12μήνο & φύγεις νωρίτερα απο την εταιρία , θα πληρώσεις το υπόλοιπο της επιδότησης . Δεν είναι υποχρεωτικό να το μετατρέψεις σε καρτοκινητό & μετά σύνδεση σε άλλη εταιρία . Απλά παίρνεις το νούμερο σου και το πας σε άλλη εταιρία με φορητότητα. ναι δεν εχω πρβλημα να πληρωσω το ποσο απλα ρωταω αν χρειαζεται να κανω κατι στον τωρινο μου παροχο η απλα να στειλω την αιτηση φορητοτητας.. Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 Περίμενε λίγο να πάει και στη Wind 1' η ελάχιστη διάρκεια κλήσης, και μετά φεύγεις. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antheod Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 ναι δεν εχω πρβλημα να πληρωσω το ποσο απλα ρωταω αν χρειαζεται να κανω κατι στον τωρινο μου παροχο η απλα να στειλω την αιτηση φορητοτητας.. Αν δεν έχεις πρόβλημα τότε, Θα κάνεις αίτηση φορητότητας στο πάροχο που θέλεις να πας και θα περιμένεις. Την Q νομίζω ότι την εκπροσωπεί η Wind. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?u=11306&type=sigpic&dateline=1348034580 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 Την Q νομίζω ότι την εκπροσωπεί η Wind. Για Q μόνο τηλεφωνικώς. Δεν εξυπηρετούν σε καταστήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 Αν δεν έχεις πρόβλημα τότε, Θα κάνεις αίτηση φορητότητας στο πάροχο που θέλεις να πας και θα περιμένεις. Την Q νομίζω ότι την εκπροσωπεί η Wind. Για Q μόνο τηλεφωνικώς. Δεν εξυπηρετούν σε καταστήματα. Παιδια δεν ειπα τιποτα για q:lol: στην vodafone ειμαι και θελω να ερθω wind... Θα κανω αιτηση αυριο και θα περιμενω τηλ απο vodafone:) ευχαριστω Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 λοιπον κανε μια αιτηση φορητοτητας στη wind....μονο αυτο τιποτα αλλο.μολις την δουν στη βοντα θα σε παρουν τηλεφωνο να σε ρωτησουν γιατι φευγεις..κανονισε να κανεις καλο παζαρι..;) Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 stathis123 : Πήγαινε όμως σε κατάστημα καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 stathis123 : Πήγαινε όμως σε κατάστημα καλύτερα. τελικα εκανα την αιτηση online για στα καταστηματα δεν εχει το 8% εκπτωση του xxs.. εχουμε κλεισει και ραντεβου και τωρα περιμενω τηλ απο vodafone να δουμε τι θα μου πει.. :D Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts