Jump to content

One Tree Hill (CW - Star)

Lerris
 Κοινοποίηση

Ποιος είναι ο αγαπημένος σας χαρακτήρας στη σειρά;  

151 members have voted

1. 1. Ποιος είναι ο αγαπημένος σας χαρακτήρας στη σειρά;

• Lucas Scott
      34
    • Nathan Scott
      12
    • Brooke Davis
      36
    • Peyton Sawyer
      29
    • Haley James Scott
      14
    • Dan Scott
      8
    • Karen Roe
      4
    • Coach Whitey Durham
      3
    • Deb Scott
      2
    • Rachel Gatina
      9

Recommended Posts

To STAR δειχνει την 2η σεζον!

Στην θεση σου δεν θα εβλεπα τα επισοδια του STAR για να μη χαλασει η ροη!

Καλη συνεχεια!!

Γνωρίζεις μήπως ποιο επεισόδιο του 2ου κύκλου προβλήθηκε εχθές στο STAR; Είναι εκείνο στο οποίο κάνει την εμφάνισή της η Τέιλορ (μία ακόμα εκθαμβωτική,γυναικεία παρουσία στη σειρά :D ).

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γνωρίζεις μήπως ποιο επεισόδιο του 2ου κύκλου προβλήθηκε εχθές στο STAR; Είναι εκείνο στο οποίο κάνει την εμφάνισή της η Τέιλορ (μία ακόμα εκθαμβωτική,γυναικεία παρουσία στη σειρά :D ).

Οχι δυστυχως δεν ξερω αφου δεν παρακολουθω τα επισοδια που βαζει το STAR!

Ποια ειναι η Taylor?

Μηπως εννοεις Ratchel?

Οχι δυστυχως δεν ξερω αφου δεν παρακολουθω τα επισοδια που βαζει το STAR!

Ποια ειναι η Taylor?

Μηπως εννοεις Ratchel?

Η Τειλορ ειναι η αδερφη της Χειλι και η οποια ηταν η πρωτη του Νειθαν. Για τη Ρειτσελ δε ξερω αλλα δεν εχει εμφανιστει ακομα. Σε αντιθεση με σενα εγω βλεπω μονο τα επεισοδια του STAR :secret: :lol:

Η Τειλορ ειναι η αδερφη της Χειλι και η οποια ηταν η πρωτη του Νειθαν. Για τη Ρειτσελ δε ξερω αλλα δεν εχει εμφανιστει ακομα. Σε αντιθεση με σενα εγω βλεπω μονο τα επεισοδια του STAR :secret: :lol:

A ναι!!:lol: (χαζος!)

Τωρα θυμηθηκα..:O

Καλα πως αντεχεις να βλεπεις 1 την εβδομαδα?:confused:

Εγω τα εβλεπα 5-5..:D

Μήπως ξέρει κανένας που μπορώ να βρω τα σκίτσα της Peyton και συγκεκριμένα το «Angel of Death» που της είχε χαρίσει η μητέρα της; Βρήκα κάποια σε μια ιστοσελίδα αλλά ήταν σε μικρό μέγεθος και το συγκεκριμένο δεν το είχε καθόλου:( !

Μήπως ξέρει κανένας που μπορώ να βρω τα σκίτσα της Peyton και συγκεκριμένα το «Angel of Death» που της είχε χαρίσει η μητέρα της; Βρήκα κάποια σε μια ιστοσελίδα αλλά ήταν σε μικρό μέγεθος και το συγκεκριμένο δεν το είχε καθόλου:( !

Νομίζω εχει ο `trapped.. Για στειλ' του ενα πμ!

Όλα τα λεφτά είναι το σκίτσο! Τα σπάει! Α ρε Έλι! :happy:

And thanks `trapped για το ποστάρισμα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

"To Be or Not to Be a Snarf"?

That's the real question!

molis eida to trailer sto youtube......

xamos 8a ginei....

telika h seira eidika sthn 4h periodo eiani toi kalytero paizei ayth th stigmh...

htan blakeia na snobareis epeidh mono kai mono blepeis mia allh seira(o.c.)

kai eidika twra pou to oc teleiwnei kai eian xeirotero apo pote....

elpizw mono na mhn ginei kaiti tetoio kai me to oth

Δεν μας πειράζει. Έγω βλέπω και τα δύο εξίσου φανατικά [με πολλές εναλλαγές] . Αλλά τώρα που τελειώνει το OC, αναζωπυρώνεται η τρέλλα μου για το OTH.

Ας ελπισουμε ότι τα νούμερα θα ανεβουν κι άλλο με το τέλος του OC.

It's what you do to me..

Δεν μας πειράζει. Έγω βλέπω και τα δύο εξίσου φανατικά [με πολλές εναλλαγές] . Αλλά τώρα που τελειώνει το OC, αναζωπυρώνεται η τρέλλα μου για το OTH.

Ας ελπισουμε ότι τα νούμερα θα ανεβουν κι άλλο με το τέλος του OC.

+1 Εδω μεσα δεν υπαρχουν αντιπαλα στρατοπεδα!

Ενας για ολους και.. :p

pou ta vriskete auta ta skitsa?:cry:

''At this moment,there are 6 billion,people in the world.Some are running scared.Some are coming home.Some tell lies to make it through the day.Other are just not facing the truth.Some are evil man,at war with good.And some are good,struggling with evil.Six billion people in the world.6 billion souls..And sometimes...

all you need is ONE...''

Ωραίο και το καινούργιο επεισόδιο. Δείχνει τα επακόλουθα ύστερα απ'τη βόμβα που έπεσε στο προηγούμενο επεισόδιο!

Καλά, οι ορμόνες της Χέιλι τρελάθηκαν! :lol: Δεν ήξερε τι ήθελε! Έβγαλε πολύ γέλιο! Γέλασα και με τη Μπρουκ που έριχνε αβγά στο παράθυρο της Πέιτον. Πλακώθηκαν κιόλας! Τελικά νίκησε η Πέιτον! :up:

Επίσης είχε ανατρεπτικό τέλος! Άντε τώρα ένα μήνα υπομονή για να μάθουμε τη συνέχεια! :cry: I hate sweeps! :mad:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πω ρε γ$($($τι μου.. ξέχασα τα sweeps!

Ένα μήνα ολόκληρο; Τσκ..

Τέσπα.. το επεισόδιο ήταν ΟΚ.

Το τέλος με τον ψεύτικο Ντέρεκ η κορύφωση! :up: Αυτό που δεν κατάλαβα είναι γιατί η Χέιλι έγινε τόσο υστερικιά! Άντε την Payton τη δικαιολογώ κάπως [κάπως, αλλά κι αυτή ρε παιδί μου μες την παράνοια.. αχου.. :p], αλλά η Haley δεν είχε λόγο να κρατάει μούτρα. Τι ήθελε; Να τις πει και σε ποιές έκανε.. brooke himself? Έλεος.. :p

It's what you do to me..

Πω ρε γ$($($τι μου.. ξέχασα τα sweeps!

Ένα μήνα ολόκληρο; Τσκ..

Τέσπα.. το επεισόδιο ήταν ΟΚ.

Το τέλος με τον ψεύτικο Ντέρεκ η κορύφωση! :up: Αυτό που δεν κατάλαβα είναι γιατί η Χέιλι έγινε τόσο υστερικιά! Άντε την Payton τη δικαιολογώ κάπως [κάπως, αλλά κι αυτή ρε παιδί μου μες την παράνοια.. αχου.. :p], αλλά η Haley δεν είχε λόγο να κρατάει μούτρα. Τι ήθελε; Να τις πει και σε ποιές έκανε.. brooke himself? Έλεος.. :p

Nαι, ένα μήνα ακριβώς είναι τα sweeps, ασ'τα να πάνε! Νέο επεισόδιο στις 21 του Μάρτη τώρα! :cry: :mad:

Η Χέιλι έκανε έτσι

λόγω του ότι οι ορμόνες της τα'παιξαν, το είπε κιόλας! Εγώ πάντως γέλασα με την crazy συμπεριφορά της. :lol:

Τώρα για την Πέιτον, φυσικά και δικαιολογείται, καθώς δε φρίκαρε επειδή ο Νέιθαν κοιμήθηκε με άλλη, αλλά συγκεκριμένα με την Μπρουκ, η οποία τόσο καιρό έβγαινε κι από πάνω για τα φιλιά που έδωσε (η Πέιτον) στον Λούκας. Εγώ πάντως ήμουν με την Πέιτον και πιστεύω πως η Μπρουκ είχε λάθος.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Sweeps είναι τα breaks/διαλείμματα που έχουν οι σειρές ούτω σώστε τα επεισόδια να είναι αρκετά ως το τέλος της σαιζόν. Εδώ στην Ελλάδα έχουμε μια περίοδο ας πούμε, όπου κάθε δυο βδομάδες δείχνει καινούριο επεισόδιο Παρα πέντε ή επαναλήψεις κρατάνε 3-4 εβδομάδες.

Στην Αμερική αυτές οι περίοδοι είναι fixed κάθε χρόνο, τα λεγόμενα sweeps, που κρατάνε κανένα μήνα [Νοέμβριο & Φεβρουάριο/Μάρτιο]

It's what you do to me..

Όχι, γιατί 5-10 επεισόδια περισσότερα σημαίνει πως η πλοκή πρέπει να κυλήσει ακόμα πιο γρήγορα και κάπου χάνεται η όλη ατμόσφαιρα.

Και εξάλλου, νομίζω πως τόσο περισσότερα τα επεισόδια, τόσο κατώτερη και η ποιότητα, για όλες τις σειρές. ;)

It's what you do to me..

Όχι, γιατί 5-10 επεισόδια περισσότερα σημαίνει πως η πλοκή πρέπει να κυλήσει ακόμα πιο γρήγορα και κάπου χάνεται η όλη ατμόσφαιρα.

Και εξάλλου, νομίζω πως τόσο περισσότερα τα επεισόδια, τόσο κατώτερη και η ποιότητα, για όλες τις σειρές. ;)

Αν και 'γω θα ήθελα να έχει παραπάνω επεισόδια η κάθε σεζόν, νομίζω πως ο `trapped έχει απόλυτο δίκιο και συμφωνώ. Καλύτερα λιγότερα και ποιοτικότερα, παρά περισσότερα και trash! ;)

Και η συγκεκριμένη σειρά ύστερα από 4 σεζόν κρατά πολύ καλά από θέμα ποιότητας, πιστεύω.

[sIGPIC][/sIGPIC]