ThunderFox Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Πήρα κάτι ακουστικά nokia hs-6 κ τα αντικατέστησα γιατι είχαν πρόβλημα.Η εγγύηση ισχύει από την αντικατάσταση του προιόντος ή από την αγορά τους;Για τα ακουστικά θέλω την εγγύηση Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My wii number 4822 3681 2073 0582 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Πήρα κάτι ακουστικά nokia hs-6 κ τα αντικατέστησα γιατι είχαν πρόβλημα.Η εγγύηση ισχύει από την αντικατάσταση του προιόντος ή από την αγορά τους;Για τα ακουστικά θέλω την εγγύηση Από την αντικατάσταση τους... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderFox Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Κάπου να το λέει γιατι ο nokia man θα με βγάλει τρελό...:angry::X Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My wii number 4822 3681 2073 0582 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Κάπου να το λέει γιατι ο nokia man θα με βγάλει τρελό...:angry::X Αναφέρεται σε άρθρο του Συντάγματος και με λίγα λόγια λέει πως αντικατάσταση εξαρτήματος ή και του ίδιου του προϊόντος η εγγύηση ανανεώνεται για τα εξαρτήματα στα οποία γίνεται αντικατάσταση. Μάλιστα ένας φίλος εδώ στο forum το έχει ως υπογραφή, έψαξα να το βρω αλλά δεν βρίσκω κάποιο post του τώρα....:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stakar Δημ. September 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2007 Θα ηθελα να ρωτησω 2 πραγματακια. Διαβασα το forum για το 6131 και επειδη θελω να το αγορασω η ερωτηση ειναι : αν ειναι Vodafone live μπορω να το κανω debranding μονος μου ? Υπαρχει καποιο site που να λεει αν γινεται και πως γινεται? Κι η δευτερη ερωτηση ειναι : υπαρχει site NOKIA που να ειναι καθαρα για ΝΟΚΙΑ οπως ειναι το motox για την motorola? Ευχαριστω εκ των προτερων Μήπως κάποιος ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_kar Δημ. September 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 Άκουσα για νέο nokia 6297.Ξέρει κανείς τίποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. September 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2007 Προσπαθώ να στείλω με mms ένα ringtone και μου βγάζει το εξής μήνυμα: "Η αποστολή των επιλεγμένων στοιχείων είναι αδύνατη". Αντιμετωπίζεται με κάποιο τρόπο; Να σημειώσω εδώ ότι το ringtone δεν είναι από τα προ εγκατεστημένα του τηλεφώνου. Εκείνα δεν έχουν καν τη δυνατότητα αποστολής. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. September 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2007 Προσπαθώ να στείλω με mms ένα ringtone και μου βγάζει το εξής μήνυμα: "Η αποστολή των επιλεγμένων στοιχείων είναι αδύνατη". Αντιμετωπίζεται με κάποιο τρόπο; Να σημειώσω εδώ ότι το ringtone δεν είναι από τα προ εγκατεστημένα του τηλεφώνου. Εκείνα δεν έχουν καν τη δυνατότητα αποστολής. Τι φορματ ειναι το αρχειο ηχου που προσπαθεις να στειλεις ? Μονο συγκεκριμενα φορματ μπορεις να στειλεις, amr κλπ :rolleyes: Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_kom Δημ. September 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2007 Γνωρίζετε γιατί δεν ανοίγει μερικές φωτογραφίες από την κάρτα μνήμης? Ενώ τις βλέπει δεν μπορεί να τις ανοίξει. Κάποιες άλλες τις ανοιγει κανονικά. :worry: Όλες είναι *.JPG. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderFox Δημ. September 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2007 Στον Η/Υ ανοίγουν; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My wii number 4822 3681 2073 0582 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. September 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2007 Γνωρίζετε γιατί δεν ανοίγει μερικές φωτογραφίες από την κάρτα μνήμης? Ενώ τις βλέπει δεν μπορεί να τις ανοίξει. Κάποιες άλλες τις ανοιγει κανονικά. :worry: Όλες είναι *.JPG. Παρατηρησες εαν οι φωτος εχουν το ιδιο μεγεθος ή διαφερουν? Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. September 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2007 Τι φορματ ειναι το αρχειο ηχου που προσπαθεις να στειλεις ? Μονο συγκεκριμενα φορματ μπορεις να στειλεις, amr κλπ :rolleyes: Είναι αρχείο τύπου mid Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. September 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2007 Είναι αρχείο τύπου mid Δεν επιτρεπουν τα δικτυα να σταλει .. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. September 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2007 Δεν επιτρεπουν τα δικτυα να σταλει .. Δηλαδή δε γίνεται να στείλω ήχο κλήσης από το κινητό μου σε ένα 6030; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. September 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2007 Δηλαδή δε γίνεται να στείλω ήχο κλήσης από το κινητό μου σε ένα 6030; Δυστυχώς όχι.Πρόβλημα ΠΟΛΥ ΣΠΑΣΤΙΚΟ κατά τη γνώμη μου.Το συνάντησα σε νόκια 6288.Ούτε μέσω bluetooth μπορούσα Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_kom Δημ. September 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2007 Λοιπόν παιδιά, στο πρόβλημα που είχα αναφέρει παραπάνω, τελικά λύθηκε ξαφνικά από μόνο του! Έβαλα μια δυο φορές την κάρτα στο Card Reader και στο Κινητό εναλλάξ, έσβησα και έγραψα ξανά τα ίδια και τώρα δουλεύουν όλα κανονικά! Ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PERIKLIS_15 Δημ. September 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2007 Καλησπέρα. Εδώ και λίγες ημέρες έχω στην κατοχή μου το ΝΟΚΙΑ 6131. Μετά από 2 φορτίσεις και εκφορτίσεις, η μπαταρία κρατάει περισσότερο από 2 ημέρες. Είναι ελαφρύ κινητό, πολύ καλή αίσθηση στο χέρι και επιπλεόν....φανταστική οθόνη! Το μεγάλο ατού αυτού του κινητού είναι η οθόνη του! Λιγάκι με προβλημάτισε το καπάκι του κινητού αφού νομίζω ότι "κουνιέται" ελαφρά. Παράθεση http://www.trustbet.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. September 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2007 Λιγάκι με προβλημάτισε το καπάκι του κινητού αφού νομίζω ότι "κουνιέται" ελαφρά. Αυτό δεν έχει να σε φοβίσει καθόλου. Απλά, δε θέλει "απότομες" κινήσεις. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisdim Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 Yπάρχει κανένας pleyer για το nokia 6131? Θα ήθελα για τρέχω γρήγορα εμπρός η πίσω κάποια video. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smyrali Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 καλησπέρα, το 6131 της κοπέλας μου όταν πατάει το δεξί σοφτ κουμπί παρατεταμένα για να κάνει φωνητική κλήση, της βγάζει το εξής μήνυμα "σφάλμα φωνητικού συστήματος"... τί τρέχει; ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PERIKLIS_15 Δημ. September 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2007 Πάντως το πορτάκι μου στο κινητό μου έχει πρόβλημα. Υπάρχει ένας μικρός τζόγος και αυτό το καταλαβαίνει κάποιος αν το έχει κλειστό όπου αν το κουνήσω προς τα αριστερά αυτό κινείται ελαφρά. Πιο έντονα φαίνεται αν έχω μισάνοιχτο το πορτάκι και το κουνήσω προς τα αριστερά. Εκει φαίνεται καθαρά ότι έχει πρόβλημα και κουνιέται. Εσεις παρατηρήσατε κάτι αντίστοιχο? Παράθεση http://www.trustbet.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis21 Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 Πάντως το πορτάκι μου στο κινητό μου έχει πρόβλημα. Υπάρχει ένας μικρός τζόγος και αυτό το καταλαβαίνει κάποιος αν το έχει κλειστό όπου αν το κουνήσω προς τα αριστερά αυτό κινείται ελαφρά. Πιο έντονα φαίνεται αν έχω μισάνοιχτο το πορτάκι και το κουνήσω προς τα αριστερά. Εκει φαίνεται καθαρά ότι έχει πρόβλημα και κουνιέται. Εσεις παρατηρήσατε κάτι αντίστοιχο? Εχω το κινητακι περιπου 6 μηνες και εχω και γω το ιδιο προβλημα συν το οτι γυρω γυρω απο το πληκρολογιο στο ασημη εχει γρατζουνιες χωρις να του κανω κ τιποτα! Παράθεση @ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @ Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PERIKLIS_15 Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 Εχω το κινητακι περιπου 6 μηνες και εχω και γω το ιδιο προβλημα συν το οτι γυρω γυρω απο το πληκρολογιο στο ασημη εχει γρατζουνιες χωρις να του κανω κ τιποτα! Από την πρώτη στιγμή σου συνέβαινε αυτό με το πορτάκι? Παράθεση http://www.trustbet.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis21 Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 Από την πρώτη στιγμή σου συνέβαινε αυτό με το πορτάκι? Οχι, μετα απο κανα μηνα.... Παράθεση @ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @ Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PERIKLIS_15 Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 Οχι, μετα απο κανα μηνα.... και να υποθέσω ότι δεν το πήγες σε κανένα Alpha Copy! Παράθεση http://www.trustbet.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts