Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6131

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Που πουλιεται τοσο φθηνα φιλε μου ξερεις?

Εδώ http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=13&Nav_Section_Id=13&Catalog_Id=10&Product_Id=327097&Merchant_Id=1&sts_cid=3

265€

και εδώ http://www.pixmania.com/gr/gr/335165/art/nokia/6131-eueeeii.html

249€ + ταχυδρομικά

Νομίζω ότι αν ψάξεις λίγο, θα το βρείς και αλλού σε παρόμοια τιμή.

φανταστικοί συνομιλιτές,

να ρωτήσω κάτι; διάβασα ότι οι παλιοί φορτιστές με το μεγαλύτερο βύσμα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για φόρτιση του 6131 με ένα κατάλληλο adapter.

είναι όμως συμβατοί αυτοί οι φορτιστές με το συγκεκριμένο τηλέφωνο (π.χ. output?) αυτός που έχω είναι ACP-7X.

ευχαριστώ...

φανταστικοί συνομιλιτές,

να ρωτήσω κάτι; διάβασα ότι οι παλιοί φορτιστές με το μεγαλύτερο βύσμα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για φόρτιση του 6131 με ένα κατάλληλο adapter.

είναι όμως συμβατοί αυτοί οι φορτιστές με το συγκεκριμένο τηλέφωνο (π.χ. output?) αυτός που έχω είναι ACP-7X.

ευχαριστώ...

Ο φορτιστής AC-3E του 6131 έχει έξοδο 5V ενώ ο ΑCP-7X έχει έξοδο 3,7V οπότε .......

kalimera se olous. eimai katoxos tou 6131 edokai ena mina. gia tin mpataria mporo na po oti me ton kairo auksanetai i diarkeia zois tis. eimai euxaristimenos apo to kinito se genikes grammes. auto pou thelo na rotiso einai to eksis:

YPARXEI TROPOS NA KLEIDONOUME KAPOION FAKELO etsi oste na min vlepei o kathenas kapoies foto i video i otidipote allo. gia paradeigma otan vlepoun to kinito mou to epeksergazonatai kai vlepoun oti exo mesa. thelo na exo se enan fakelo enan kodiko gia na min mporei na exoun prosvasi se auton.

uparxei lusi?

Το πηρα και γω το απογευμα απο μαγαζι VODafone αλλα χωρις live !!

Kαλοο!!

Πολυ καλο το κινητο ,μου αφησε πολυ καλες εντυπωσεις.

Μηπως ξερετε κανενα theme Creator ωστε να φτιαξω κανα custom theme?

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

I love my Iphone

κακό αυτό...

ευχαριστώ...

re paidia kai vevaia kanei. an den ekane i nokia den tha evgaze ton adaptor

Maybe you were right

But baby I was lonely

I don't want to fight

I'm tired of being sorry ...:shifty:

δεν ξερω αν οι κατοχοι γνωριζουν οτι πλεον μπορουν να κανουν ΔΩΡΕΑΝ :!: αναβαθμιση firmware απο το κινητο τους.το εχει δοκιμασει κανεις?

:yahoo:

τσικι-τσικι τσικι-τσικι....ουαααα

παιδιά το κινητό το έχω 2 μήνες και παρουσίασε χθές πρόβλημα..

Ολα ηταν μια χαρά μέχρι που τελείωσε η μπαταρία την ώρα που μιλούσα ..φυσιολογικό..ΑΛΛΑ μετά το φόρτισα και δεν ανοιγει το κινητο.Για την ακρίβεια πατάω το κουμπι να ανοιξει και μου εμφανίζει μόνο της ΝΟΚΙΑ το σήμα..Τι μπορεί να φταίει ..Λέτε να τα τίναξε η μπαταρία;

Λοιπον το απογευμα μαλλον θα παω να το παρω κι εγω.

Μετα απο αρκετο καιρο με οτι νοκια εβγαινε μεχρι τοτε (2003-2004) και τα πιο ακριβα που υπηρχαν θα ξαναεπιστρεψω στην νοκια γιατι αυτο το κινητο το θεωρω τιμιο για αυτα που προσφερει και την τιμη του.

Βεβαια θα το εχω για δευτερο κινητο για να μην πω και για τριτο αφου εχω ηδη το QTEK 9100 & MOTOROLA MPx220 οποτε οπως καταλαβαινεται θα χρησιμοποιειται πιο λιγοτερο.

Ελπιζω να μην το μετανοιωσω που ξαναγυρναω στην νοκια,αν κι αυτο δεν ειναι series60 με τα οποια προβληματα που υπαρχουν ακομη σ'αυτα,και επισης δεν θα το χρησιμοποιω κατα κορον αφου δεν θα ειναι το βασικο κινητο μου.

Θα το παρω απο ΤΙΜ με αναβαθμιση.

Πειτε μου τι ακριβως θα πρεπει να εχει μεσα στο κουτι του αν θελεται και επισης ελπιζω να μην το μετανοιωσω...

Αυτα προς το παρον κι ευχαριστω.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

δεν ξερω αν οι κατοχοι γνωριζουν οτι πλεον μπορουν να κανουν ΔΩΡΕΑΝ :!: αναβαθμιση firmware απο το κινητο τους.το εχει δοκιμασει κανεις?

Πως γινεται αυτο???

Πως γινεται αυτο???

δειτε εδω

http://www.nokia.co.uk/nokia/0,1522,,00.html?orig=/softwareupdate

over-the-air δοκιμασατε ?

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

δοκιμασε ενας φιλος μου να κανει αναβαθμιση σε 6681 και μαλλον πετυχε.στο site της nokia για το 6133 λεει οτι γινεται απο το κιν και οχι απο το pc οπως τα υπολοιπα μοντελα που ειναι ολα S60. το κακο:mad: που βλεπω ειναι οτι απο το κιν να κανεις download ολο το firmware θα κανει πολυ ωρα ασχετα που μπορει να διακοπτεται με αποτελεσμα να μην γινετε:mad: επισης στο site της nokia λεει οτι την ωρα που γινετε το download δεν πρεπει να δεχεσε κλησεις γιατι θα διακοπει η συνδεση:cry:

:yahoo:

τσικι-τσικι τσικι-τσικι....ουαααα

παιδιά το κινητό το έχω 2 μήνες και παρουσίασε χθές πρόβλημα..

Ολα ηταν μια χαρά μέχρι που τελείωσε η μπαταρία την ώρα που μιλούσα ..φυσιολογικό..ΑΛΛΑ μετά το φόρτισα και δεν ανοιγει το κινητο.Για την ακρίβεια πατάω το κουμπι να ανοιξει και μου εμφανίζει μόνο της ΝΟΚΙΑ το σήμα..Τι μπορεί να φταίει ..Λέτε να τα τίναξε η μπαταρία;

καμία ιδέα βρε παιδιά εχω απογοητευτεί!εχει παρουσιαστεί και σε κανεναν αλλο αυτό;επίσης σε ποιο κατάστημα να το πάω για service ετσι ωστε να με καλύπτει η εγγυηση εδώ Αθήνα;

Oταν πηγαινω στο μενου:

"Settings> phone> phone updates>.." δεν μου δινει επιλογη "..Download phone software",

οπως αναφερει το αγγλικο site.

Ξερει κανεις τι παιζει? :confused:

Quadra 660av

καμία ιδέα βρε παιδιά εχω απογοητευτεί!εχει παρουσιαστεί και σε κανεναν αλλο αυτό;επίσης σε ποιο κατάστημα να το πάω για service ετσι ωστε να με καλύπτει η εγγυηση εδώ Αθήνα;

το κινητό το έχω περίπου 1 μήνα, δεν μου έχει παρουσιάσει κάτι προς το παρόν. δοκίμασες να βγάλεις τελείως την μπαταρία και να το ανοίξεις; κάντου κάτι σαν reboot. αλλιώς πάρε τηλέφωνο τη νοκια, εξήγησέ τους το πρόβλημα και μπορεί να σου πουν τι άλλο μπορεί να κάνεις. υπάρχουν και πολλά καταστήματα νοκια που μπορούν να σε βοηθήσουν. ξέρω σίγουρα ένα στη Σόλωνος και Ζωοδόχου Πηγής (κέντρο Αθήνας) κι άλλο ένα στην Πατησίων (στο ύψος της Πλατείας Κολιάτσου).

ίσως κάποιος άλλος στο forum αντιμετώπισε το ίδιο πρόβλημα και μπορεί να σε βοηθήσει.

το κινητό το έχω περίπου 1 μήνα, δεν μου έχει παρουσιάσει κάτι προς το παρόν. δοκίμασες να βγάλεις τελείως την μπαταρία και να το ανοίξεις; κάντου κάτι σαν reboot. αλλιώς πάρε τηλέφωνο τη νοκια, εξήγησέ τους το πρόβλημα και μπορεί να σου πουν τι άλλο μπορεί να κάνεις. υπάρχουν και πολλά καταστήματα νοκια που μπορούν να σε βοηθήσουν. ξέρω σίγουρα ένα στη Σόλωνος και Ζωοδόχου Πηγής (κέντρο Αθήνας) κι άλλο ένα στην Πατησίων (στο ύψος της Πλατείας Κολιάτσου).

ίσως κάποιος άλλος στο forum αντιμετώπισε το ίδιο πρόβλημα και μπορεί να σε βοηθήσει.

ναι τα εκανα ολα αυτα οχι μια αλλα πολλές φορές...δυστηχώς τπτ απολύτως..

Αν εχει αντιμετωπίσει κανείς το ίδιο πρόβλημα ας το παραθέσει μήπως και βγάλω καμια ακρη αλλιώς απο Δευτέρα στο service..

Παιδιά, γνωρίζει κανείς πιο από τα bluetooth hands-free της Nokia υποστηρίζει την ακρόαση των αποθηκευμένων τραγουδιών μέσω του music player; Ξέρει κανείς τι είναι το προφίλ A2DP που υποστηρίζει το κινητό μέσω bluetooth;