Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6131

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά γεια σας, σήμερα απέκτησα κι εγώ το 6131 κι έχω μία απορία. Στο παλιό μου κινητό (Motorola v360) είχα μία καρτούλα Sandisc 128 ΜΒ, η οποία όπως διαπίστωσα ταιριάζει και στο 6131. Πρέπει να κάνω φορμάτ την κάρτα πριν την "τρέξω" στο ΝΟΚΙΑ ή όχι; (την έχω ήδη σχεδόν γεμίσει στο μοτο)

Ανοικτη ακροαση εχει το κινητο? Θελω να μου πειτε επισης αν πιστευεται οτι αξιζει τον κοπο να εγκατασταθουν εφαρμογες οπως κανω στο 6681. Λεω να το παρω ως 2ο κινητο.

Καλησπέρα παιδιά.Μετά από μια βδομάδα συστηματικής ενασχόλησης με το 6131 έχω να πω ότι αξίζει και με το παραπάνω τα λεφτά του.:) Είναι η πρώτη φορά που αγοράζω nokia κινητό,(πάντα ericsson & sonyericsson είχα) και νομίζω ότι θα γίνω fan της τώρα πια.:rolleyes: Πήρα ένα Level One bluetooth, μια κάρτα microsd της motorola 512, κατέβασα και το pc suite(πολύ καλό software,ίσως το καλύτερο που έχω δει για κινητά) και όλα δουλεύουν άψογα.Η κάμερα του αποκαρδιωτική,αλλά καθόλου δεν με νοιάζει.Έχω τη ψηφιακή.Η οθόνη του τρομερή αλλά σε σύγκριση με το vs3,νομίζω ότι του panasonic είναι λίγο καλύτερη.Ότι άλλο κι αν αγοράσω στο μέλλον το σίγουρο είναι ότι θα το κρατήσω κι αυτό,γιατί είναι άψογο;)

Η μπαταρία του είναι μειονέκτημα.Να κρατούσε λίγο παραπάνω...Το k750i ξεχνούσα να το φορτίσω...

I'm afraid of what you are doing in the name of your God

paidia... an exw to security keyguard k kapios prospa8wntas na to paraviasei, valei kat'exakolou8isi lathos security ccode.. symvainei tipota? mporei na kleido8ei k na thelei tpt allo?

Συγνωμη που δεν απαντω στο ερωτημα σου γιατι δεν το γνωριζω, απλα ομως θα ηθελα να σου πω να γραφεις με ελληνικους χαρακτηρες και οχι με greekenglish.

Ειναι κατι που στις συζητησεις στα forum ειναι κουραστικο...

Φιλικα.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια σας παιδιά,

Θα ήθελα να σας ρωτήσω κάποια πράγματα πριν την αγορά του κινητού.

1.Όπως ρώτησε και ο neophytos αν είναι ενεργοποιημένος ο security keyguard και προσπαθήσει κάποιος να τον παραβιάσει βάζοντας κατ'εξακολούθησει λάθος κωδικό κολλάει;

2.Το ραδιόφωνο έχει RDS;

3.Το τηλέφωνο δέχεται κάρτες επέκτασης μνήμης microSD.Αυτές είναι ίδιες με τις Transflash που πέρνουν τα motorola;

Ευχαριστώ!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Summer has just come!

Γεια σας παιδιά....Σκέφτομαι πολύ να αγοράσω αυτο το τηλέφωνο γιατί έχει ότι ψάχνω...Αν πάρω καλώδιο για να το συνδέω με τον Υπολογιστή, θα έχει μέσα cd για να κάνω εγκατάσταση το πρόγραμμα ή θα το βρω απο'δω;Δεν είμαι πολύαπαιτιτική όσονν αφορά τα αρχεία που θέλω να έχω μέσα στο κινητό άρα μια κάρτα 512ΜΒ θα ήταν αρκετή;;

Ευχαριστώ πολύ!!!

:D

γεια σου mobile_89 και καλως ηρθες στην παρεα!περνοντας το καλωδιο οχι δεν εχει προγραμμα πρεπει να το κατεβασεις απο το site της nokia(pc suite) οσον αφορα για την καρτα αν δεν εχεις σκοπο να το γεμισεις με mp3,βιντεο και φωτο πιστευω οτι και με μια 256ΜΒ θα εισαι οκ

:yahoo:

τσικι-τσικι τσικι-τσικι....ουαααα

Γεια σας παιδιά,

1.Όπως ρώτησε και ο neophytos αν είναι ενεργοποιημένος ο security keyguard και προσπαθήσει κάποιος να τον παραβιάσει βάζοντας κατ'εξακολούθησει λάθος κωδικό κολλάει;

2.Το ραδιόφωνο έχει RDS;

3.Το τηλέφωνο δέχεται κάρτες επέκτασης μνήμης microSD.Αυτές είναι ίδιες με τις Transflash που πέρνουν τα motorola;

Ευχαριστώ!

Φίλε Johnly, 1)Για το πρώτο δεν ξέρω να σου απαντήσω γιατί άλλα παιδιά έχουν πιό πολύ καιρό το κινητό στη κατοχή τους και σίγουρα κάτι θα ξέρουν.

2)Όχι το ραδιόφωνο δεν έχει RDS

3)Νομίζω..

Έπεσες και στη περίπτωση των διακοπών βλέπεις...;)

Γεια σας παιδιά....Σκέφτομαι πολύ να αγοράσω αυτο το τηλέφωνο γιατί έχει ότι ψάχνω...Αν πάρω καλώδιο για να το συνδέω με τον Υπολογιστή, θα έχει μέσα cd για να κάνω εγκατάσταση το πρόγραμμα ή θα το βρω απο'δω;Δεν είμαι πολύαπαιτιτική όσονν αφορά τα αρχεία που θέλω να έχω μέσα στο κινητό άρα μια κάρτα 512ΜΒ θα ήταν αρκετή;;

Ευχαριστώ πολύ!!!

Καλώς ήλθες mobile_89.Είδα στο Γερμανό μια micro sd της motorola 256 γύρω στα 23 euro...

Γεια σας παιδιά,

2.Το ραδιόφωνο έχει RDS;

Ευχαριστώ!

1. Nai meta 5 la8os prospa8ies nomizw

2. Oxi

3. Nai

Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr)

Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/

Αυτο θα το κανεις απο το μενου απαντηση και οχι απο το quick reply που εχει περιορισμενες δυνατοτητες. Λοιπον αν η Νοκια απο εδω και περα βαλει σεο λες τις θονες της 16 εκ. χρωματα θα αρχισουμε να την βλεπουμε με αλλο ματι...

Exei kataferei kanenas na kanei anaba8mish apo to spiti tou mesw tou site tis NOKIA!!!

Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr)

Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/

Για όσους αναφέρουν ότι ο ήχος του τηλεφώνου αρχίζει από χαμηλός και βαθμιαία αυξάνεται,διάβασα στο manual ότι αυτό γίνεται αν κάποιος έχει επιλέξει τη μέγιστη στάθμη ήχου...Μήπως αυτό συμβαίνει στους εν λόγω χρήστες;

Παντως εγω εχω το PC suite απο το 6111 και δουλευει αψογα με το 6131 (σε συνδυασμο με το Level One bluetooth adapter που ειχα παρει γυρω στα 20 ευρω).:)

Για όσους αναφέρουν ότι ο ήχος του τηλεφώνου αρχίζει από χαμηλός και βαθμιαία αυξάνεται,διάβασα στο manual ότι αυτό γίνεται αν κάποιος έχει επιλέξει τη μέγιστη στάθμη ήχου...Μήπως αυτό συμβαίνει στους εν λόγω χρήστες;
Μέγιστη στάθμη ήχου έχω επιλέξει κι εγώ και παρατηρώ αυτό το φαινόμενο.Θα την μειώσω για να δω αν αλλάζει κάτι..

Παιδια το κινητο εχει ΒΤ και υπερυθρες και να γινεται αμεσα η μεταφορα αρχειων απο αλλα κινητα χωρις να μεσολαβει το προγραμμα pc suite..

Το κινητό διαθέτει και ΒΤ και ΙR και η μεταφορά αρχείων γίνεται άνετα χωρίς την μεσολάβηση του Nokia PcSuite.

Ότι χρειάζεται από λογισμικό περιλαμβάνεται στα ΧΡ και από hardware ένα ΒΤ των 21€.

Ευχαριστω για την απαντηση και το ρωτησα γιατι το 6681 που εχω δυστυχως δεν εχει υπερυθρες. Ετσι δεν μπορουσα να βαλω καμια εφαρμογη IR remote.

Ηi,

1.Το κινητό έχει Music player ή όχι;Στο site της Nokia λέει πως δεν έχει...

2.Ποια είναι η μέγιστη ανάλυση εικόνας;1280x960 pixels ή 1280x1024 pixels;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Summer has just come!