mpomposn5 Δημ. May 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 mpa tpt apo kei..den mporw na kanw log in..an kai exw kanei confirm...an kapoios to exei plz help i need it!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BeGooD Δημ. May 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2006 ΡΕΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ?ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ PREVIEW ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΔΩ ΣΤΟ MYPHONE.ΣΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΣ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑ ΚΑΤΩ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΛΥΧΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑΠΑΝΤΗΤΕΣ,ΜΥΝΗΜΑΤΑ,ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ?ΕΙΜΑΙ ΤΥΦΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ? Παράθεση Νόμιμος κάτοχος Imate Jasjar :superman: http://s1.bitefight.gr/c.php?uid=20539 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. May 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2006 Καλά αυτά τα καταστήματα Vodafone έχουν μεγάλη πλάκα...Πριν λίγο μίλησα με το κατάστημα Νέας Σμύρνης γιατί θα με ενδιέφερε η αγορά με επιδότηση και δεν έχουν καν ενημέρωση για την άφιξη της συσκευής όταν το κινητό υπάρχει ακόμα και στην επαρχία..! Και μετά σου λεει δεν φοβάται η Vodafone την εξαγορά του Γερμανού γιατί έχει καλά οργανωμένο δίκτυο λιανικής χε χε...Ας μην φοβάται και όταν ξυπνήσει θα είναι αργά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. May 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2006 Να κανω μια απλη ερωτηση: Το 6131 εχει την τελευταια εκδοση series40 που εχουν τα 6280, 6270 κτλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. May 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2006 Να κανω μια απλη ερωτηση: Το 6131 εχει την τελευταια εκδοση series40 που εχουν τα 6280, 6270 κτλ? Ακριβως φιλε μου ,Series 40 3rd Edition . Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VangosT Δημ. May 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2006 ΡΕΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ?ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ PREVIEW ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΔΩ ΣΤΟ MYPHONE.ΣΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΣ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑ ΚΑΤΩ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΛΥΧΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑΠΑΝΤΗΤΕΣ,ΜΥΝΗΜΑΤΑ,ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ?ΕΙΜΑΙ ΤΥΦΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ? Μαλλον στα χαρακτηριστικά που διάβασες θα εννοεί αυτο που είχε γραψει ο gjimmys σε εμενα: 1)Δεν ξερω δεν το εχω για να το δοκιμασω.2)Μπορεις να βαλεις οτι θελεις στην microsd και να το βαλεις μετα στο τηλεφωνο.3)Στην εξωτερικη οθονη μπορεις να βαλεις οτι θελεις εσυ.Εχει να επιλεξεις μεσα το κινητο διαφορα.4)Οταν εχεις αναπαντητη η μηνυμα και δεν το δεις αμεσως καθε 1 η 2 λεπτα δεν θυμαμαι σου αναβοσβυνει η εξωτερικη οθονη για σου πει οτι κατι εχεις λαβει.Πολυ καλο αυτο;) Ελπιζω να βοηθησα:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Adavis Δημ. May 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2006 Γνωρίζει κανείς ποιά είναι η τιμή του στο OTEShop? Έχω επιδότηση συσκευής και σκέφτομαι να τα πάρω... (Άραγε μπορώ να πάρω την επιδότηση από άλλο κατάστημα αν έχω κάνει την σύνδεση στον ΟΤΕ?). Ευχαριστώ! Παράθεση Michanikos.gr - Forum Μηχανικών | www.freshtees.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teacher Δημ. May 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2006 Γεια! Περιμένω αυτή τη συσκευή εδώ και 2 μήνες.. Πληρεί ολα αυτά που ζητώ απο ενα κινητό.. Clamshell, Επεκτασιμη μνημη, Καμερα της ταξης του Mpixel, Yπερυθρες, bluetooth, και ειναι Νokia.. Έχω μερικες ερωτήσεις προς τους κατόχους του.. (Καλορίζικο κιόλας!) Μπόρώ να αντιστοιχήσω ήχο κλήσης σε mp3 σε μια επαφή; Δηλαδή, όχι σε Ομάδα κλήσης, αλλα σε μεμονωμένη επαφή.. Γιατί το 7600 που έχω δεν το κάνει, ακόμη και μετά απο αναβάθμιση firmware..:( Κατι αλλο, Το κινητό υπάρχει στην ελληνική αγορά μόνο σε μαύρο χρώμα; Για τον ήχο, μπορείς, για τη διαθεσιμότητα δεν ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anipotaktos Δημ. May 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2006 Γεια θελω να ρωτησω τα παιδια που το εχουν αγορασει? η καμερα προστατευεται με καποιο καλημα οπως στο 6681 η θα γεμηση γρατζουνιες οπως εγινε στο 6600?μπορω να μεταφερω το τηλ. καταλογο και της σημειωσεις απο το ημερολογιο μεσο Bluetooth? Ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teacher Δημ. May 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2006 Γεια θελω να ρωτησω τα παιδια που το εχουν αγορασει? η καμερα προστατευεται με καποιο καλημα οπως στο 6681 η θα γεμηση γρατζουνιες οπως εγινε στο 6600?μπορω να μεταφερω το τηλ. καταλογο και της σημειωσεις απο το ημερολογιο μεσο Bluetooth? Ευχαριστω!! Η κάμερα δεν έχει κάλυμμα, αλλά προστατεύεται από το τζάμι που καλύπτει και την εξωτερική οθόνη. Μπορείς να μεταφέρεις με ΒΤ και τον κατάλογο και τις σημειώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BeGooD Δημ. May 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2006 ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΚΙΑ.Ο ΗΧΟΣ ΚΛΗΣΗΣ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΕΝΤΑΣΗ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΧΑΜΗΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ.ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ Η ΑΠΛΟΣ ΕΙΜΑΙ ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Παράθεση Νόμιμος κάτοχος Imate Jasjar :superman: http://s1.bitefight.gr/c.php?uid=20539 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teacher Δημ. May 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2006 ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΚΙΑ.Ο ΗΧΟΣ ΚΛΗΣΗΣ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΕΝΤΑΣΗ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΧΑΜΗΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ.ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ Η ΑΠΛΟΣ ΕΙΜΑΙ ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Σε όλα τα s40 3d edition είναι έτσι και δεν αλλάζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teacher Δημ. May 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2006 Να κανω και εγω μια ερωτησουλα σημαντικη? το καπακι απο το ανοιξε-κλεισε τι λεει? αντεχει ? ειναι ψιλομαπα? πρεπει με το κουμπιι να το ανοιγεις? ή με το χερι? plz help me! Το καπάκι και το κουμπί δεν έχουν πάθει τίποτα απολύτως μέχρι τώρα, αφού το ανοιγοκλείνω ούτε λίγο ούτε πολύ πάνω από 70 φορές τη μέρα. Πολλαπλασίασέ το επί 20 μέρες που το έχω. Μπορεί να δείχνει ότι κάτι θα πάθει, αλλά αντέχει. Όπως και να το ανοίγεις είναι το ίδιο, το κουμπί είναι πιο βολικό για χρήση με το ένα χέρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al7 Δημ. May 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2006 Έχει βρει κανείς λύση (πέραν του κλειδώματος του πληκτρολογίου, το οποίο δεν έχει επιλογή ΚΑΝ να κλειδώνει αυτόματα) στο να ΜΗΝ περιμένει φωνητική κλήση όταν πιέσεις παρατεταμένα το volume down στο αριστερό πλάι της συσκευής;;; ή έστω να ΜΗΝ προσθέτει μόνο του voice tags??? Σήμερα το πρωί πήρε "μόνο" του τηλέφωνο ενώ το είχα στο τσαντάκι, επειδή ενεργοποίησε τη φωνητική κλήση και "άκουσε" ένα όνομα, και το καλύτερο;;; ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΦΥΣΙΚΑ!!!!! Να πω έλεος, θα βοηθήσει...;;;;;; :ninja: :( Παράθεση -- benjamin linus -- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FestoNero Δημ. May 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2006 Για τον ήχο, μπορείς, για τη διαθεσιμότητα δεν ξέρω. Σ'ευχαριστώ! :up: Θα πάρω τηλέφωνο τη ΝΟΚΙΑ, να μου πεί για το χρώμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peka Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 Καλημερα. Απο χτες ειμαι και εγω κατοχος του 6131. Φοβερο τηλεφωνο φαινεται με μια πρωτη ματια. Τωρα προσπαθω να περασω τις επαφες μεσω του nokia pc suite. Το εκανα με επιτυχια. Θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω να μεταφερω και τα μηνυματα μεσω του ιδιου προγραμματος. Ενω εχω αντιγραψει τα αρχεια απο το παλιο κινητο στον υπολογιστη, οταν συνδεω το 6131 (μεσω υπερυθρων) με τον υπολογιστη δεν με αφηνει να κανω επικολληση των μηνυματων. Ξερεις κανεις κατι? Μηπως υπαρχει αλλος τροπος να το κανω??? Το 6131 δεν διαβαζει καθολου ουτε τα προτυπα μηνυματα που εχει αποθηκευμενα απο μονο του στον υπολογιστη. Δεν κανει συνδεση καθολου , ενω με τις επαφες δεν ειχα κανενα προβλημα και τις αντεγραψα κανονικα. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caris31 Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 ρε παιδια μηπως μπορει να μου πει κανεις που μπορώ να το βρω σε μπεζ χρωμα? εχω φαει τον κοσμο αλλα τιποτα...ουτε στο ebay δεν το εχουν...οποιος ξερει κατι ας ποσταρει please γιατι πρεπει να το παρω στη γυναικα μου δωρο για την επετειο μας και το θελει μονο μπεζ.......:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thiseas Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 Καλησπέρα σε όλους. Επειδή παίζει επιδότηση COSMOTE τον επόμενο μήνα και είμαι στο ψάξιμο θα ήθελα να θέσω κάποια ερωτήματα: 1.- Υποστηρίζεται η απόστολή μηνύματος σε πολλούς παραλήπτες ταυτόχρονα; 2.- Υπάρχει υποστήριξη sms με 160 χαρακτήρες; 3.- Τρέχει εφαρμογές και παιχνίδια JAVA; 4.- Υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής θεμάτων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teacher Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 Καλησπέρα σε όλους. Επειδή παίζει επιδότηση COSMOTE τον επόμενο μήνα και είμαι στο ψάξιμο θα ήθελα να θέσω κάποια ερωτήματα: 1.- Υποστηρίζεται η απόστολή μηνύματος σε πολλούς παραλήπτες ταυτόχρονα; 2.- Υπάρχει υποστήριξη sms με 160 χαρακτήρες; 3.- Τρέχει εφαρμογές και παιχνίδια JAVA; 4.- Υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής θεμάτων; Καλησπέρα. 1. Ναι. 2. Ναι. 3. Ναι. 4. Ναι. Βάλε κάτι πιο δύσκολο. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaros Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 Καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω αν η ηχογράφηση που έχει το εν λόγω κινητό αφορά και την ηχογράφηση συνομιλίας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teacher Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 Καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω αν η ηχογράφηση που έχει το εν λόγω κινητό αφορά και την ηχογράφηση συνομιλίας.. Φυσικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zero_ Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 Γειά σας! Είναι δυνατή η ανοικτή συνομιλία με κλειστό καπάκι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caris31 Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 τελικα δεν μπορουσα να περιμενω το μπεζ..της το πηρα μαυρο. Στα συν : πολυ καλη οθονη,ευχρηστο πληκτρολογιο και μενου, δυνατο και καθαρο ηχειο. Μια ερωτηση: που μπορω να βρω παιχνιδια για το συγκεκριμενο κινητο? κατι java για series 40 που κατεβασα απο "τορενταδικο" παιζουν αλλά καταλαμβανουν το 1/4 της οθονης (αυτο γιατι τα java ειναι συνηθως αναλυσης 128χ180 ενω το 6131 εχει 320χ240). Υπαρχει περιπτωση να βρω κατι ή ειναι πολυ νωρις ακομα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 Μια ερωτηση: που μπορω να βρω παιχνιδια για το συγκεκριμενο κινητο? κατι java για series 40 που κατεβασα απο "τορενταδικο" παιζουν αλλά καταλαμβανουν το 1/4 της οθονης (αυτο γιατι τα java ειναι συνηθως αναλυσης 128χ180 ενω το 6131 εχει 320χ240). Υπαρχει περιπτωση να βρω κατι ή ειναι πολυ νωρις ακομα?Series40 v3.0, 6270 κλπ (240x320 pixels) Εφαρμογές,Παιχνίδια,Θέματα... :) Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thiseas Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 Καλησπέρα. 1. Ναι. 2. Ναι. 3. Ναι. 4. Ναι. Βάλε κάτι πιο δύσκολο. ;) Σε ευχαριστώ πολύ "δάσκαλε". Θα ήθελα αν μπορείς να μου διευκρινήσεις κάτι για την πολλαπλή αποστολή sms και συγκεκριμένα εάν γίνεται με τον ίδιο τρόπο όπως στα s60 κινητά της ΝΟΚΙΑ (δηλ. εμφάνιση των εγγραφών του καταλόγου με box μπροστά τους όπου μπορείς να επιλέξεις τους παραλήπτες και κατόπιν να συντάξεις το μήνυμα). Σε διαφορετική περίπτωση πως ακριβώς γίνεται: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts