efthymios Δημ. August 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2006 Επειτα από το v600i που με αφησε.. πολυ ικανοποιημένο, απέκτησα το κ610ι. Πρόκειται για ένα κινητο με πολλές δυνατότητες. Το πήρα από κατάστημα της Vodafone σαν σκέτη συσκευή και μου δώσαν δώρο επιπλέον και τα πορτοκαλί ηχεία της Sony. Ο ήχος που αποδίδει η συσκευή είναι απλά καταπληκτικός, αλλά αυτό που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση (σε σύγκριση με v600) είναι η ταχύτητα του menu του. Σαν να γίνονται όλα πριν του δώσεις την εντολή! Επίσης η ταχυτητα μεταφοράς δεδομένων προς τον υπολογιστη και το αντίθετο αγγιζει την ταχύτητα ενός memory stick. (To v600i μου έβγαζε την πίστη). Η συσκευασία της vodafone σου δίνει και 64mb memory card (σε αντιθεση με το v630 που δινει 256mb (!)). Επειδή αρκετές ημέρες με απασχολούσε το ερώτημα V630i ή Κ610i :confused:, τα έβαλα κάτω και η μοναδική διαφορα που κατάφερα να εντοπίσω ήταν extra καρτα μνήμης 256-64, και στην εσωτερική μνημη 10-17 για v630 και k610 αντίστοιχα. Επίσης έχω εντοπίσει ένα κώλυμα αλλα δε σας το λέω για να μην σας απογοητεύσω. Για να σας βοηθήσω πάντως έχει να κάνει με την φωνητική κλίση.:( . Κατα τα άλλα όμορφο κινητό. Το επέλεξα αν και πιο ακριβο κατα 6 ευρώ απο το v630, καθαρα για την εξωτερική του εμφανιση αφού όπως προείπα αν εξαιρέσουμε την μνήμη μιλάμε για ίδια κινητα. Τα παιχνιδια, εφαρμογες του V600 καθώς και τα θέματα που είχα κατεβάσει από το internet κάνουν για το κ610. Η μη ύπαρξη ραδιου δε με απασχολεί χωρίς να σημαίνει όμως ότι δε θα το ήθελα. Επίσης συνδεσα το κινητο με τα ηχεία του ηχοσυστήματός μου και σας πληροφορώ ότι η απόδοση του δεν είχε σε τίποτα να ζηλέψει από mp3 player. Καλο κινητό σας το προτείνω. όσο για το κώλυμα που είναι και σοβαρό ...σύντομα. Παράθεση Να είστε πάντοτε ικανοί να νιώσετε όσο πιο βαθιά γίνεται οποιαδήποτε αδικία που διαπράττεται κατά του οποιουδήποτε σ'οποιοδήποτε μέρος του κόσμου. Είναι η πιο όμορφη αρετή ενός επαναστάτη Ερνέστο Γκεβάρα:this: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. August 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2006 Επειτα από το v600i που με αφησε.. πολυ ικανοποιημένο, απέκτησα το κ610ι. Πρόκειται για ένα κινητο με πολλές δυνατότητες. Το πήρα από κατάστημα της Vodafone σαν σκέτη συσκευή και μου δώσαν δώρο επιπλέον και τα πορτοκαλί ηχεία της Sony. Ο ήχος που αποδίδει η συσκευή είναι απλά καταπληκτικός, αλλά αυτό που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση (σε σύγκριση με v600) είναι η ταχύτητα του menu του. Σαν να γίνονται όλα πριν του δώσεις την εντολή! Επίσης η ταχυτητα μεταφοράς δεδομένων προς τον υπολογιστη και το αντίθετο αγγιζει την ταχύτητα ενός memory stick. (To v600i μου έβγαζε την πίστη). Η συσκευασία της vodafone σου δίνει και 64mb memory card (σε αντιθεση με το v630 που δινει 256mb (!)). Επειδή αρκετές ημέρες με απασχολούσε το ερώτημα V630i ή Κ610i :confused:, τα έβαλα κάτω και η μοναδική διαφορα που κατάφερα να εντοπίσω ήταν extra καρτα μνήμης 256-64, και στην εσωτερική μνημη 10-17 για v630 και k610 αντίστοιχα. Επίσης έχω εντοπίσει ένα κώλυμα αλλα δε σας το λέω για να μην σας απογοητεύσω. Για να σας βοηθήσω πάντως έχει να κάνει με την φωνητική κλίση.:( . Κατα τα άλλα όμορφο κινητό. Το επέλεξα αν και πιο ακριβο κατα 6 ευρώ απο το v630, καθαρα για την εξωτερική του εμφανιση αφού όπως προείπα αν εξαιρέσουμε την μνήμη μιλάμε για ίδια κινητα. Τα παιχνιδια, εφαρμογες του V600 καθώς και τα θέματα που είχα κατεβάσει από το internet κάνουν για το κ610. Η μη ύπαρξη ραδιου δε με απασχολεί χωρίς να σημαίνει όμως ότι δε θα το ήθελα. Επίσης συνδεσα το κινητο με τα ηχεία του ηχοσυστήματός μου και σας πληροφορώ ότι η απόδοση του δεν είχε σε τίποτα να ζηλέψει από mp3 player. Καλο κινητό σας το προτείνω. όσο για το κώλυμα που είναι και σοβαρό ...σύντομα. Φιλε μου επειδη σκεφτομαι να το παρω συντομα πες μου για το κωλημα για να μην δωσω τσαμπα λεφτα:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthymios Δημ. August 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2006 Μαζί με το κ610 πήρα και ένα bluetooth. Επειδή με βολεύει ιδιαίτερα η φωνητική κλίση, τους αριθμούς που χρησιμοποιώ συχνότερα τους έχω προσθέσει και τη δυνατότητα αυτή. Το κινητό μας δίνει τη δυνατότητα μέσω menu-ρυθμίσεις-γενικες ρυθμίσεις-φωνητική λειτουργία-φωνητική κλίση-επεξεργασία ονόματος να δούμε σε ξεχωριστή λίστα τις επαφές στις οποίες έχουμε προσθέσει τη φωνητική κλίση. Από εκεί έχουμε τη δυνατότητα να αλλάξουμε την εντολή. Όταν λοιπόν (όπως και τώρα που το έκανα σαν τεστ στο κινητό μου κι έγινε πάλι) μπαίνω σε κάποια από τις επαφές αυτές και αφού κάνω την όποια επεξεργασία ή ακόμα και τίποτα, επιχειρήσω να επιστρέψω στην προηγούμενη σελίδα πατώντας το πλήκτρο επιστροφής, το κινητό μπλοκάρει (μαυρίζει η οθόνη), μετά από κάποια δευτερόλεπτα επιστρέφει στην αρχική οθόνη κάνοντας αναζήτηση δικτύου! Η φωνητική κλίση σαν λειτουργία ΔΕΝ έχει κάποιο πρόβλημα. Όμως αυτό που σας περιέγραψα παραπάνω, μου φαίρνει πιο πολύ για πρόβλημα στο λειτουργικό του κινητού. Επειδή ασχολούμε με τα sony ericsson και γενικά σαν κινητά έχω παρακολουθήσει την πορεία τους, σχετικά έχω μάθει να χειρίζομαι αρκετά καλά το menu τους και να εκμεταλεύομαι το μέγιστο των δυνατοτήτων τους. Προς το παρόν κι έχοντας ήδη χρησιμοποιήσει ένα μεγάλο ποσοστο των δυνατοτήτων της συγκεκριμένης συσκευής δεν έχω παρατηρήσει κανένα άλλο πρόβλημα. Ίσα ίσα έχω ενθουσιαστεί με την υψηλή ταχύτητα του σε σύγκριση πάντα με προηγούμενα μοντέλα και κυρίως το v600i. Τέλος θα ήθελα να συμπληρώσω ότι αυτό το κώλυμα ίσως να λαμβάνει χώρα μόνο στη συσκευή μου και να είναι καθαρά τυχαίο. Όποιος από εσάς έχει την ίδια συσκευή θα ήμουν πολύ περίεργος να μάθω αν αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα, γιατί αν ναι τότε θα έχουμε μια καθαρά ελαττωματική παρτίδα κινητών. Παράθεση Να είστε πάντοτε ικανοί να νιώσετε όσο πιο βαθιά γίνεται οποιαδήποτε αδικία που διαπράττεται κατά του οποιουδήποτε σ'οποιοδήποτε μέρος του κόσμου. Είναι η πιο όμορφη αρετή ενός επαναστάτη Ερνέστο Γκεβάρα:this: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 Λοιπόν όσοι ενδιαφέρονται για το κόκκινο ας κοιτάξουν εδώ http://www.tradecenter.gr/. Το έχει σε κόκκινο, αρκετά κομμάτια και σε καλή τιμή, γι αυτό όποιος ενδιαφέρεται ας πάρει τηλέφωνο. delete. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthymios Δημ. August 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 Επανέρχομαι για το πρόβλημα που αντιμετώπισα με τη φωνητική κλήση. Σε μία άλλη συσκευή Κ610i ολοκαίνουρια, από το ίδιο καταστημα από όπου αγοράστηκε και η δικιά μου, παρατηρήθηκε το ίδιο ακριβώς πρόβλημα. Η αλήθεια είναι πως με ανακούφηση παρατήρησα αυτό το γεγονός, γιατί πολύ απλά επιβεβαιώθηκα πως πρόκειται για ελαττωματική "φουρνια" των Κ610i. Επικοινώνησα με τη Sony Ericsson και ένας πολύ καλός είναι η αλήθεια υπάλληλος της, εμέσως παραδέκτηκε πως πρόκειται για πρόβλημα στο λογισμικό των κινητών. Βέβαια όπως ειναι φυσικό (στο Ελλαδιστάν ζουμε) το φταίξιμο πήγε προς την αποθήκη που προώθησε τη συγκεκριμένη φουρνιά κινητών!!! :lol: :lol: Αν είναι δυνατόν. Βέβαια δεν το σχολίασα εκείνη τη στιγμή, γιατί δεν είχα όρεξη για τηλεφωνικό τσακωμό. Τι σχέση έχει η αποθήκη με τα ρομποτάκια της Ericsson που φτιάχνουν τα κινητά, δεν ξέρω.:lol: Το πρόβλημα που ανέφερα καταγράφηκε, και απλά προς το παρόν περιμένω την αναβάθμιση. Εύχομαι πολύ καποιος από την Εricsson να διάβαζε το παρόν. :rolleyes: Παράθεση Να είστε πάντοτε ικανοί να νιώσετε όσο πιο βαθιά γίνεται οποιαδήποτε αδικία που διαπράττεται κατά του οποιουδήποτε σ'οποιοδήποτε μέρος του κόσμου. Είναι η πιο όμορφη αρετή ενός επαναστάτη Ερνέστο Γκεβάρα:this: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. August 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 Μεγειά το Κ610, και εγώ βρήκα το V630 μου ταχύτατο σε σχέση με το V600 μου (αν και με την τελευταία του αναβάθμιση και το V600 είναι ταχύτερο). Για το πρόβλημα, και εφ'όσον το ανέφερες στην SE, κάνε λίγο υπομονή, σίγουρα θα το διορθώσουν σε επόμενη έκδοση λογισμικού.... παλιά κατηγορούσαμε (οι ericssonάκηδες) την ΝΟΚΙΑ που έβγαζε νέα κινητά χωρίς φουλ τεσταρισμένο λειτουργικό, σήμερα φαίνεται να είναι κοινή πρακτική όλων... Αλήθεια τσέκαρες μήπως υπάρχει ενημερωμένο firmware στο on-line update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriscrete Δημ. August 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2006 μακρια απο το μαγαζι αυτο. Γιατί βρε ταξιδιώτη κατηγορείς τον φίλο :what: ? Τι σου έκανε ο άνθρωπος ? Παράθεση Life is a game Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2006 Γιατί βρε ταξιδιώτη κατηγορείς τον φίλο :what: ? Τι σου έκανε ο άνθρωπος ? το διορθωνω το μηνυμα μου παντως θελει ακομα δουλεια ο τυπος. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balakof Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 ξέρει κανείς πως διαγράφουμε προστατευόμενα αρχεία σε memory card; Πήρα τελικά το Κ610ι από Vod και η κάρτα του κινητού περιέχει εγκατεστημένα κάποια αρχεία που δεν μπορώ να διαγράψω (δεν φαίνεται ο φάκελος games). Επίσης, εάν αγοράσω άλλη κάρτα πρέπει να κάνω κάτι συγκεκριμμένο για να τη δεχτεί το κινητό ;;; (π.χ. διαμόρφωση κάρτας, μεταφορά δομής φακέλων) Οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή!!! Παράθεση :cool: I want to be, what i was, when i wanted to be, what i am now!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Εδώ και λίγες μέρες πλέον διαπιστώνω ότι όλα όσα λείπουν από το Κ800 (και με έκαναν τελικά να το πουλήσω μεταξύ άλλων) τα έχει το πολύ καλό Κ610.Βασικά ή μεγαλύτερη έλλειψη του Κ800 είναι ένα καλό μεγαφωνάκι με μεγαλύτερη ένταση,πράγμα που στο Κ610 είναι εξαιρετικό με μεγάλη ένταση και σωστή απόδοση χωρίς παραμορφώσεις:) ,κατά τ'άλλα και το joystick έχει ή μπορεί σύντομα να έχει τάσεις ασάφειας και λανθασμένης λειτουργίας,πάλι και εδώ το Κ610 υπερτερεί σημαντικότατα:) . Στην κάμερα τώρα είναι σαφής (και μόνο εκεί) η υπεροχή του Κ800 έναντι του Κ610 που όμως και αυτό παρ'όλη την έλλειψη αυτόματης εστίασης και φλάς(αυτό διορθώνεται βέβαια με το πρόσθετο αξεσουάρ MXE 60 Xenon flash-διαπιστώμένο με πολύ καλά αποτελέσματα;) )βγάζει αρκετά καλές φωτογραφίες ;) Το μενού και όλες οι βελτιωμένες λειτουργίες,ο καταπληκτικός Netfront browser,η ταχύτατη εκτέλεση και ταυτόχρονη διατήρηση ελαχιστοποιημένων εώς και 10 εφαρμογών,η υποστήριξη Μ2 καρτών μνήμης και άλλα πολλά της εσωτερικώς (SE)ονομαζόμενης νέας πλατφόρμας λογισμικού Α100 καθιστούν την συσκευή πολύ εύχρηστη και πραγματικά θυμίζουν σε όλα το Κ800,πλην της έλλειψης ραδιοφώνου και βέβαια των δυνατοτήτων της κάμερας του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. September 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2006 paides epeidi skeftomai na to agoraso poioo einai kalitero v630 i k610.kai ta duo pernoun java efarmoges kai mp3 os ixo klisis? Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. September 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2006 paides epeidi skeftomai na to agoraso poioo einai kalitero v630 i k610.kai ta duo pernoun java efarmoges kai mp3 os ixo klisis? Το Κ610 που έχω είναι καλύτερο και από απόψεως φορητότητας,το V630 είναι μεγαλύτερο λιγο(δεν γνωρίζω για λοιπούς περιορισμούς drm,mp3 για ήχους κλήσης κλπ.) και έχει αυτό το Vodafonize που με εκνευρίζει αφάνταστα(και πολλούς άλλους υποθέτω;) ).'Οσο για java το Κ610 τα παίζει όλα το ίδιο γρήγορα όσο το Κ800(έχει την ίδια Java έκδ. 7.1-επιτρέπει ταυτόχρονη διατήρηση 10 ανοιχτών εφαρμογών/παιχνιδιών > ελαχιστοποίηση κλπ.),ένταση και ποιότητα στα mp3 κλπ. δέκα φορές ανώτερη του Κ800;) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. September 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2006 Το Κ610 που έχω είναι καλύτερο και από απόψεως φορητότητας,το V630 είναι μεγαλύτερο λιγο(δεν γνωρίζω για λοιπούς περιορισμούς drm,mp3 για ήχους κλήσης κλπ.) και έχει αυτό το Vodafonize που με εκνευρίζει αφάνταστα(και πολλούς άλλους υποθέτω;) ).'Οσο για java το Κ610 τα παίζει όλα το ίδιο γρήγορα όσο το Κ800(έχει την ίδια Java έκδ. 7.1-επιτρέπει ταυτόχρονη διατήρηση 10 ανοιχτών εφαρμογών/παιχνιδιών > ελαχιστοποίηση κλπ.),ένταση και ποιότητα στα mp3 κλπ. δέκα φορές ανώτερη του Κ800;) :) εάν πάλι δεν σε ενοχλεί το Vodafonized, έχε υπόψιν σου οτι το V630 έχει και κάρτα μνήμης στο πακέτο, ενώ το Κ610 όχι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. September 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2006 εάν πάλι δεν σε ενοχλεί το Vodafonized, έχε υπόψιν σου οτι το V630 έχει και κάρτα μνήμης στο πακέτο, ενώ το Κ610 όχι.... ...έχει και το Κ610 μια μικρή Μ2 64 ΜΒ μέσα στο κινητό όταν το αγοράσεις:) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 πραγματικά θυμίζουν σε όλα το Κ800,πλην της έλλειψης ραδιοφώνου και βέβαια των δυνατοτήτων της κάμερας του. ξεχνας και την οθονη οτι ειναι κατωτερη του k-800;) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. September 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 ξεχνας και την οθονη οτι ειναι κατωτερη του k-800;) Καλά αυτό είναι αυτονόητο,ωστόσο τι να την κάνεις την οθόνη στο Κ800 όταν έχει τόσα μικροπροβληματάκια(προς το παρόν:( και δυστυχώς νομίζω δεν θα ξεπεραστούν τόσο γρήγορα με μια,δύο,....αναβαθμίσεις:confused: :wacko: ). Πάντως το Κ610 έχει καλύτερη οθόνη από τα άλλα 176*220 SE,με πιο ευανάγνωστη γραμματοσειρά και πολύ φωτεινή:) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balakof Δημ. September 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 ξέρει κανείς εάν βγήκε κάποιο νέο firmware - αναβάθμιση για το κ610i ; Παράθεση :cool: I want to be, what i was, when i wanted to be, what i am now!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balakof Δημ. September 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 επίσης, έκανα debranding το k610i αλλά τώρα έμεινα με τα 2 κουμπιά αποδοχής - τερματισμού κλήσης με άλλη λειτουργία. Ξέρει κανείς εάν μπορώ να βρώ τα δύο αυθεντικά πλήκτρα ή το κανονικό πληκτρολόγιο της SonyEricsson γιατί με χαλάει πολύ... Παράθεση :cool: I want to be, what i was, when i wanted to be, what i am now!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. September 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 επίσης, έκανα debranding το k610i αλλά τώρα έμεινα με τα 2 κουμπιά αποδοχής - τερματισμού κλήσης με άλλη λειτουργία. Ξέρει κανείς εάν μπορώ να βρώ τα δύο αυθεντικά πλήκτρα ή το κανονικό πληκτρολόγιο της SonyEricsson γιατί με χαλάει πολύ... Δες ή ρώτα εδώ μήπως βγάλεις άκρη;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balakof Δημ. September 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 Δεν βρήκα αλλά πολύ καλό site. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως!!! Παράθεση :cool: I want to be, what i was, when i wanted to be, what i am now!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
techboy82 Δημ. September 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2006 Καλησπερα.Ειμαι ενας πανευτυχής κατοχος του κ610ι.Το μονο προβλημα που εντοπισα και θελω να ρωτησω αμα το εχουν και αλλοι ειναι οτι ενω ακουω ενα mp3 απο τον media player τελεια, οταν το βαζω ηχο κλησης ακουγεται σαν τσιριχτο χωρις μπασα και πολυ πριμα.το εχει αλλος αυτο το προβλημα???Ολα τα mp3 μου ετσι ακουγονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. September 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2006 Καλησπερα.Ειμαι ενας πανευτυχής κατοχος του κ610ι.Το μονο προβλημα που εντοπισα και θελω να ρωτησω αμα το εχουν και αλλοι ειναι οτι ενω ακουω ενα mp3 απο τον media player τελεια, οταν το βαζω ηχο κλησης ακουγεται σαν τσιριχτο χωρις μπασα και πολυ πριμα.το εχει αλλος αυτο το προβλημα???Ολα τα mp3 μου ετσι ακουγονται. Πήγαινε στο Music Player>Αναπαραγωγή του...>Προσθετ.>Ρυθμίσεις.>Ισοσταθμιστής>Χειροκίν.(Εκεί πήγαινε τα όλα δύο βαθμίδες πριν το τέλος,ή πειραματίσου με την ακουστική διακύμανση ενός ήδη αναπαραγόμενου αρχείου και ανάλογα μετακίνησε τις βαθμίδες) Επίσης στις Ρυθμίσεις επέλεξε Επέκταση Stereo>Ενεργό για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα;) ;) ;) ,πάντως το μεγαφωνάκι του Κ610 είναι κορυφαίο σε ένταση και πολύ καλής ακουστικής απόδοσης κατά την άποψη μου,άμεσα συγκρίσιμο με αυτό του W550:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris255 Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 Geia xara, eimai neos sto site kai se liges meres vgainei i i apidotisi mou apo ti vodafone.Eimai anamesa se nokia 6131 kai SE k610.to nokia exei pio polles dynatotites alla tis perissoteres kserw oti den tha tis xrisimopoihsw.to SE den exei men osa to nokia alla einai poly pio stylato imo.Ti mou proteinete; efxaristw ek twn prwterwn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balakof Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 To μονο πλεονεκτημα του 610 ειναι το 3G. Αν προκειται να το χρησιμοποιησεις, παρτο. Αν οχι, τοτε το 6131 πλεονεκτει μαλλον παντου. Οσο για την καμερα, τα 2 megapixels του 610 ειναι στα ιδια περιπου "χαλια" με τα 1.3 του 6131...αλλα σε μεγαλυτερη εκταση! :p εκτός από την μπαταρία... Η διάρκεια της μπαταρίας στο κ610 είναι πολύ καλύτερη! Όλες οι υπολοιπες διαφορές υπέρ ή κατά είναι συζητήσιμες. Παράθεση :cool: I want to be, what i was, when i wanted to be, what i am now!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balakof Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 Aς ξεκινησουμε τη συζητηση με ενα πολυ βασικο χαρακτηριστικο ενος multimedia κινητου...την οθονη...!!! Χμμμ.... Ξεκίνησες αμέσως την αντιπαράθεση 6131 - κ610 , πράγμα που δεν είναι το θέμα μας εδώ. Αλλού ναι! Τώρα, ο καθένας παίρνει κάποια συσκευή για τους δικούς του λόγους. Ακόμα και μια συσκευή να είναι καλύτερη από κάποια άλλη, δεν είναι και πάντα η προτιμητέα. Προσωπικά θεωρώ το 6131 πιο στυλάτο κι όχι το κ610. Πήρα όμως το κ610 γιατί το θεωρώ πιο professional. Γι'αυτό ανάφερα ως 1ο προτέρημα την μπαταρία του (πολύ σημαντικό για την δουλειά μου). Ο φίλος μας εύκολα ή δύσκολα θα πάρει την αποφασή του. Παράθεση :cool: I want to be, what i was, when i wanted to be, what i am now!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts