Jump to content

[Smartphones] Εφαρμογές και παιχνίδια, συμβατά με Windows Mobile 5 + QVGA

psybill
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικά χρόνια πολλα σε όλους.

Προσπαθώ να περάσω το tomtom mobile στο καινουριο μου HTCv1240. Το κατέβασα από link σε ένα προηγούμενο post. Περνάω όλα τα αρχεία στην κάρτα(όπως λέει το txt που το συνοδεύει) και μετά περνάω τους χάρτες (Eastern_Europe) στην κάρτα. Έχω δοκιμάσει τον τρόπο που αναφέρεται σε παλαιότερα post (δημιουργία currentmap.dat με το path που βρισκεται ο χάρτης) αλλα το πρόγραμμα ανοίγει κανονικά και μου λέει no maps found. Και δεν μπορώ να κάνω τίποτα παρά μόνο να τερματίσω το πρόγραμμα. Σίγουρα κάτι λάθος κάνω με τους χάρτες. Όποιος το έχει κάνει και του δουλεύει ας μου απαντήσει. Αναλυτικά που πρέπει να βάλω το φάκελο "Eastern_Europe-Map" για να τρέξει το πρόγραμμα.

Ευχαριστώ πολυ προκαταβολικά.

Χρονια πολλα και απο μενα

Εχω το 8010 και ειχα βαλει πολλες φορες το tomtom στο τηλεφωνο αλλα παντα ειχα το ιδιο προβλημα (no maps found). Πριν λιγο καιρο βρηκα μια κοπια του tomtom και μεσα στο txt αρχειο που ειχε εγραφε:

This is tomtotm mobile 5 full c****d without any map. copy everything on "storage card/tomtom" (this is just an example).

Create a folder called tomtom in \My Documents on phone memory. in this folder copy Data.chk. To add a map, copy it to storage card. the folder containing the map must be in this form: "country-map".

Ειχε βεβαια και το αρχειο Data.chk που μαλλον ειναι c****** .Το εβαλα λοιπον στο My Documents\tomtom στην μνημη του τηλεφωνου, εβαλα ολα τα υπολοιπα στην καρτα και για πρωτη φορα δουλεψε κανονικα και ειδε τον χαρτη.Ελπιζω να δουλεψει και σε σενα αν και ο χαρτης δεν ειναι και πολυ καλος (μαλλον ειναι παλιος) και δεν εχω βρει καινουργια εκδοση(εχω την 608).

• Απαντήσεις 254
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

αν και ο χαρτης δεν ειναι και πολυ καλος (μαλλον ειναι παλιος) και δεν εχω βρει καινουργια εκδοση(εχω την 608).

Χρονια πολλα και απο μενα

Η αλήθεια είναι ότι με έχει απογοητεύσει και εμένα το TomTom που έχει ξεμείνει τόσο καιρό με την έκδοση 6.08 της Eastern Europe

Δεν θα δούμε τίποτα καινούργιο επιτέλους; Τόσοι χάρτες ανανεώνονται για τις υπόλοιπες ευρωπαικές πόλεις...

Αγχώνομαι βέβαια με τη σκέψη ότι ακόμα και αν βγει ανανεωμένος χάρτης θα είναι για την έκδοση 6 οπότε θα έχουμε άλλα προβλήματα εκεί.

Εντωμεταξύ ακόμα δεν έχει ραγίσει ούτε το Destinator ούτε το Route 66 παρόλο που έχουν κυκλοφορήσει εκδόσεις για το κινητό μας...

Current: Samsung Galaxy S20 Ultra 5G SM-G988B/DS The rest is history:
Samsung Galaxy S9+ G965F/DS | Samsung Galaxy Note 3 N9005 | Samsung Galaxy S I9000 | HTC P3650 Touch Cruise | HTC V1240 [Qtek 8310]

Έχω βρει μια έκδοση του Destinator SP που περνάει κανονικά την εφαρμογή στο κινητο (qtek 8310) ο ελληνικός χάρτης που είναι στο δεύτερο cd ενώ το έχω δεν το αναγνωρίζει το πρόγραμμα και δεν τον περνάει ποτέ. Πάντως την εφαρμογή την περνάει κανονικά. Έχει και ένα c**** που δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη αλλά πρέπει να παίζει. Έχει τύχει σε κανέναν άλλο αυτό?? Τα iso έχουν όνομα destinator sp Europe. Πιστεύω ότι αξίζει δοκιμής γιατί ο TOMTOM είναι απαράδεκτος.

Επιπλέον έχω να ρωτήσω κάτι άλλο. Πριν flashαρω το κινητό μου από το λογισμικό της vodafone (htcv1240) σε qtek 8310 με ROM EUR_2090 o TOMTOM έτρεχε κανονικά. τώρα που δοκίμασα με τον ίδιο τρόπο με το που ανοίγω την εφαρμογή αργεί πολύ να ανοίξει και μόλις ανοίγει κολάει τελείως και δεν ανοίγουν ούτε menu ούτε τίποτα. Επίσης το κινητό συνέρχεται μόνο με restart. Καμια ιδέα τι μορεί να φταίει?

PANOS

To "ραγιστίρι" που έχει κατεβάσει 99% δεν δουλεύει μιας και μέχρι τώρα κυκλοφορέι μόνο για την έκδοση για PPC.

Το πρόβλημα που λες για το TomTom οφείλεται στον καινούργιο Comunication Manager.

Κάνε ξανά aplication unlock στο κινητό σου (αλλαγή στις 4 ρυθμίσεις της registry, λογικά πρέπει να το είχες κάνει και πριν το φλασάρεις) και το TomTom θα παίζει πάλι μια χαρά χωρίς κρασαρίσματα ή κολλήματα...

Samsung Galaxy S9+ G965F/DS | Samsung Galaxy Note 3 N9005 | Samsung Galaxy S I9000 | HTC P3650 Touch Cruise | HTC V1240 [Qtek 8310]

To "ραγιστίρι" που έχει κατεβάσει 99% δεν δουλεύει μιας και μέχρι τώρα κυκλοφορέι μόνο για την έκδοση για PPC.

Το πρόβλημα που λες για το TomTom οφείλεται στον καινούργιο Comunication Manager.

Κάνε ξανά aplication unlock στο κινητό σου (αλλαγή στις 4 ρυθμίσεις της registry, λογικά πρέπει να το είχες κάνει και πριν το φλασάρεις) και το TomTom θα παίζει πάλι μια χαρά χωρίς κρασαρίσματα ή κολλήματα...

όλα δουλέψανε καλά. Ευχαριστώ πολύ. Τώρα μιας και είδα ότι ξέρεις από bluetooth είναι λίγο offtopic αλλά ενώ μπορώ να στείλω ότι θέλω δεν μπορώ να πάρω από άλλα κινητά. τους γράφει σύνδεση αδύνατη. Πριν αλλάξω το λογισμικό θυμάμαι είχα πάρει me bluetooth. Αν μπορείς να με βοηθήσεις θα σου ήμουν ευγνώμον. Ευχαριστώ.

PANOS

ενώ μπορώ να στείλω ότι θέλω δεν μπορώ να πάρω από άλλα κινητά. τους γράφει σύνδεση αδύνατη.

Έχει ειπωθεί στο thread του 8310 αυτό.

Πάς στο settings\connections\beam και ενεργοποιείς το receive incoming beams

Καλές γιορτές!

Παιδι πώς γίνεται να λαμβάνουμε αρχεία μεγαλύτερα των 5ΜΒ μέσω ΒΤ; Ενώ η άλλη συσκευή το στέλνει κανονικά στο τέλος όταν βγάζει το μήνυμα αν θέλω να το αποθηκεύσω, πατάω ναι αλλά μου βγάζει σφάλμα...:worry:
Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα!

Βρήκα μια c*****D έκδοση του Route66 για windows mobile 5 (Route 66 Mobile 7 WMS 7.0.2992). Έχω όμως προβλήματα για να παίξει. Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει pm μπας και καταφέρουμε να το κάνουμε να παίξει. Αξίζει γιατί έχει ωραίους χάρτες. Πολύ καλύτρους από το TOMTOM (για ελλάδα)
PANOS

• 3 weeks later...

για ποια smartphone ειναι; μηπως γι'αυτα με wide οθονη; δε λεει ή δε βρηκα κατι σχετικο στο site. παντως στο 8310 βγαζει σφαλμα πιστοποιητικου..:blink:

δεν ξερω τι επαθε, η αληθεια ειναι οτι εχω καμποσο καιρο να του βαλω εφαρμογη :rolleyes:

για ποια smartphone ειναι; μηπως γι'αυτα με wide οθονη; δε λεει ή δε βρηκα κατι σχετικο στο site. παντως στο 8310 βγαζει σφαλμα πιστοποιητικου..:blink:

δεν ξερω τι επαθε, η αληθεια ειναι οτι εχω καμποσο καιρο να του βαλω εφαρμογη :rolleyes:

δτστυχώς μόνο σε wide δουλεύει σωστά. σε μένα εγκαταστήθηκε κανονικά, αλλά μέχρι εκεί.

δτστυχώς μόνο σε wide δουλεύει σωστά. σε μένα εγκαταστήθηκε κανονικά, αλλά μέχρι εκεί.

κριμα :O

στο site του juni προστέθηκαν δυο νέα homescreens με θέμα το trend των ημερών. τι άλλο από το iphone...

http://www.kolumbus.fi/anders.ruohio/sp/iphonev2.gif http://www.kolumbus.fi/anders.ruohio/sp/jphone.gif

• 2 weeks later...

Dreamsoft release Virtual Lover 2006 for Smartphone

http://www.dreamsoft.mobi/vl2006_screen03a.jpg

http://www.dreamsoft.mobi/vl2006_screen05.jpg

Valentine's Day is in 3 days so you can use this guide to prepare yourself... Information from the software vendor follows.

* * * * *

If you look for the way to impress any girl - this is program for you...

Super hot tips and ideas to heat up the passion and love life in your home.

With this software you get many romantic ideas for impressing any girl in the world. You can use it every day! Just click on "Get Idea" button and you will see description of what you should do and more: you will see contributive picture for that idea!

You can buy this product here.

More info and screenshots here.

• 1 month later...

BLifePlugin

http://www.accosto.com/images/v0.2-graph.png

During its work Plugin gathers and aggregates the battery discharge statistics. Then it calculates the remaining work time with the current battery charge and current time of the day. The more days you use it the more accurate Plugin will tell you the remaining time. Two or three usual days will be enough to see it really works! Please note if it has no statistics (stat file name is invalid, for example) time is evaluated as most battery plugins do: linear approximation based on the current discharge and the passed time. File with the statistic data usually grows with the speed of approximately 90 bytes per day or 31 kB per year (in a worst conditions - 432 bytes and 154 kB respectively). This doesn’t seem a terrible amount even for a portable device; therefore the current version does not cut off the “tail”. Let it grow.

• 2 weeks later...

SmartphoneNotes v 2.1

Νέα έκδοση για το γνωστό πρόγραμμα συγχρονισμού σημειώσεων του outlook, για πλήρη συμβατότητα με windows vista για το desktop part της εφαρμογής και για wm6 το phone part.

ps. επειδή σιγά σιγά θα προκύψουν νέες εκδόσεις για τυχόν ασυμβατότητες με wm6, πρέπει να αποφασίσουμε που θα τις αναφέρουμε. να συνεχίσουμε εδώ και να γίνει αλλαγή στον τίτλο του θέματος ή να γίνει καινούριο θέμα όπως είχε γίνει και με αυτό από τα 2003 στα wm5?

Ισως είναι ακόμα πολύ νωρίς και τελικά να μην έχουμε πολλές ασυμβατότητες, απλά τώρα που ενώθηκαν όλα τα smartphone σε ενα forum, μπορεί να περιέχει εφαρμογές συμβατές με wm6 και landscape (όπως φαντάζομαι ότι θα είναι όλες από δω και πέρα)

Νεός beta browser απο την MS:

DeepFish

http://labs.live.com/Deepfish/default.aspx

δυστυχώς δεν πρόλαβα να κάνω εγγραφή για beta testing. φαίνεται πολύ ενδιαφέρον πάντως!!!

και πιο καταργημένο κινητό έχουν φάτσα κάρτα ε;

Ρε παιδιά έλεος, δεν τον αντέχω άλλο αυτό το συγχρονισμό του ημερολογίου με το Outlook όλο χάνονται γιορτές και γενέθλια ή δεν χτυπάνε σωστά.

Δεν λέω ότι έχει κάποιο πρόβλημα, μάλλον εγώ δεν συμπαθώ το Outlook και δεν κάθομαι να ασχοληθώ (εξαντλητικά) μαζί του.

Ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει κανένα εναλλακτικό λογισμικό για import/export/ και συγχρονισμό του ημερολογίου;

Αχ ρε Oxygen Phone Manager ζημιά στην καρδιά μου έχεις κάνει και δεν μπορώ να σε ξεπεράσω…

Ρε παιδιά έλεος, δεν τον αντέχω άλλο αυτό το συγχρονισμό του ημερολογίου με το Outlook όλο χάνονται γιορτές και γενέθλια ή δεν χτυπάνε σωστά.

Δεν λέω ότι έχει κάποιο πρόβλημα, μάλλον εγώ δεν συμπαθώ το Outlook και δεν κάθομαι να ασχοληθώ (εξαντλητικά) μαζί του.

Ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει κανένα εναλλακτικό λογισμικό για import/export/ και συγχρονισμό του ημερολογίου;

Αχ ρε Oxygen Phone Manager ζημιά στην καρδιά μου έχεις κάνει και δεν μπορώ να σε ξεπεράσω…

εγω έχω συνηθίσει το outlook και δεν παραπονιέμαι.

ειχα δει αυτό πριν κανα μηνα για συνγχονισμό με thunderbird, αλλα φυσικά το προσπέρασα!!:)