vampyre Δημ. February 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2006 Eτσι μπορει να φτάσει το σκόρ σε πολύ μεγάλα επιπεδα!! Απλα εχω την εντύπωσή ότι τα foul δεν μετράνε στο break που κάνει ο κάθε παίχτης. Είναι απλά οι πόντοι που έχει από τις μπάλες. Σωστός. :) Γιατί το break είναι "μονοστεκιά" που λέμε στο μπιλιάρδο. Αρα ξεκινάει μόλις βάλω την πρώτη μπάλλα. Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsifis Δημ. February 8, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2006 Eτσι μπορει να φτάσει το σκόρ σε πολύ μεγάλα επιπεδα!! Απλα εχω την εντύπωσή ότι τα foul δεν μετράνε στο break που κάνει ο κάθε παίχτης. Είναι απλά οι πόντοι που έχει από τις μπάλες.ΜΕ φαουλ στην αρχη του αντιπαλου και στην συνεχεια "σερτσουρι"brake του αλλου παιχτη μεχρι 155 μπορει να γινει ,αν γινει το εν λογο φαουλ ,στην μαυρη που ειναι 8 ποντους.Οντω το φαουλ δεν μετραει στο brake αλλα εγω μιλαω απλα για το μεγαλυτερο σκορ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsifis Δημ. February 8, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2006 Να προσθεσω οσον αφορα τα φαουλ που ανεφερε ο vampyre παραπανω οτι παιζει και ενα αλλο ενδεχομενο. Αν χτυπωντας ο παικτης μια κοκκινη μπει μετα κατα λαθος καποιο χρωμα τοτε και παλι παιρνει φαουλ ο αντιπαλος. Παρτε και ενα απιστευτο 147 break του Ronnie (παλιο ειναι του '97) ισως το πιο γρηγορο μεχρι τωρα.Προσεξτε οταν ξεμενει απο ελευθερες κοκκινες και αφου χτυπαει τη μαυρη πως γυρναει την ασπρη για να σπασει και τις υπολοιπες κοκκινες.Απλα απολαυση...:D http://rapidshare.de/files/6595099/_1997___E___W___R.O_Sullivan_vs_M.Price______147_5__20_b_.avi.htmlπαρομοια σποτ με αυτο που μπρουμε να βρουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klis Δημ. February 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2006 ΜΕ φαουλ στην αρχη του αντιπαλου και στην συνεχεια "σερτσουρι"brake του αλλου παιχτη μεχρι 155 μπορει να γινει ,αν γινει το εν λογο φαουλ ,στην μαυρη που ειναι 8 ποντους.Οντω το φαουλ δεν μετραει στο brake αλλα εγω μιλαω απλα για το μεγαλυτερο σκορ.. ""σερτσουρι" brake θεωρήται οποιοδήποτε break πάνω απο 100... και 147 είναι το maximum break. Παντως γενικα είναι κοριφαιο "Αθλημα" που απαιτει μεγάλη στρατηγική και πάρα πολυ εξάσκηση! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/45941shmaia.gif Στις χαρές και στις λύπες μαζί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Snowball Δημ. February 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2006 ""σερτσουρι" brake θεωρήται οποιοδήποτε break πάνω απο 100... και 147 είναι το maximum break. Παντως γενικα είναι κοριφαιο "Αθλημα" που απαιτει μεγάλη στρατηγική και πάρα πολυ εξάσκηση! Century break :p Δηλαδη 100αρα και πανω... Παράθεση http://www.thesimpsons.com/bios/images/bios_family_snowball2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. February 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2006 παρομοια σποτ με αυτο που μπρουμε να βρουμε? Εχω αλλα ειναι ολοκληροι αγωνες.:O Αμα πετυχω κανενα αλλο μικρο απο εκει που κατεβαζω θα ενημερωσω παντως.:) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undertow Δημ. February 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2006 στο e-mule εχει ολοκληρους αγωνες και πολυ υλικο για snooker αν θες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennisthemenace Δημ. February 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 Ένας φίλος μου έπεζε παλιά και είχα δοκιμάσει, μετά πήρε δίπλωμα και άρχισε τα racing οπότε το σταμάτησε το snooker. Θυμάμε μόνο οτι η μάυρη πρέπει να μπεί τελευταία αλλίώς αν μπει πρίν χάνεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. February 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 Εμένα ο αγαπημένος μου παίχτης είναι ο Paul Ηunter μέχρι πέρυσι είχε ανοδική πορεία αλλά μετά ένα πρόβλημα υγείας τον έριξε πολύ!:cry: Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. February 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 Τωρα που το θυμηθηκα στο τελευταιο Master Snooker που εγινε στην Αγγλια στο τελος του παιχνιδιου ο Steve Davis ανεφερε και 3 αλλαγες που εχουν προταθει να γινουν. Η ασπρη μπαλα να φερει κουκκιδες ωστε ο θεατης να μπορει να καταλαβει τα φαλτσα που βαζουν οι παικτες. Να μπει χρονικο οριο στο χρονο που εχει ο παικτης για να χτυπησει την μπαλα. Τελος η τσοχα να μην ειναι μονο πρασινη αλλα προταθηκαν σαν χρωματα τα: μωβ,μπλε και κοκκινη Ορισμενοι παικτες το μονο που διαφωνησαν ηταν το χρονικο οριο.Στα αλλα 2 ειπαν οτι δεν ειχαν κανενα προβλημα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntz Δημ. February 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 Εμένα ο αγαπημένος μου παίχτης είναι ο Paul Ηunter μέχρι πέρυσι είχε ανοδική πορεία αλλά μετά ένα πρόβλημα υγείας τον έριξε πολύ!:cry: Όντως ο Paul Hunter ήταν πολύ καλός παίχτης, νέος και ανερχόμενος. Μάλιστα πέρσι στο London's Masters που ανακοινώθηκε και επίσημα το πρόβλημα υγείας, νομίζω οτι τον τιμήσανε και του αφιερωσάνε και το τουρνουά ή κάτι τέτοιο.... Μου έχει μείνει αξέχαστος ένας τελικός πριν από 2 χρόνια περίπου με το O'Sullivan όπου ο Roni είχε προηγηθεί με 9-5 και τελικά ο Hunter είχε κερδίσειμε 10-9!!!!! Ήταν το τελευταίο παιχν΄΄ιδι που προσωπικά είδα τον Roni με μαλλιά!!! Λέτε μετά το στραπάτσο να κουρευτηκε;;;;!!!!:p :p :p Παράθεση Να ζήσουν τα τουρμπίδια !!!!!!!! http://img135.imageshack.us/img135/7246/0002custom23wp.jpg http://www.106sportclub.gr / http://www.trackday-special.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsifis Δημ. February 9, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 o hander προσβωληθηκε απο καρκινο εκανε χημειοθεραπειες ,ακουστηκε οτι εγινε καλα αλλα στο τελος διαπιστωθηκε οτι ειχαν κανει λαθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. February 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 Οταν εμενα στην Σουηδια παρακολουθουσα τους αγωνες, αγαπιμενοι μου ο Hunter και ο O'Sulivan (καταπληκτικος παικτης). Μου αρεσει αλλα πλεων δεν εχω τροπο να το παρακολουθεισω μια και δεν εχω ΝOVA(δεν λεει να βαλω για να βλεπω 3-4 εκπομπες ολες κιολες...). Παντος παλια επεζα πολυ οκταμπαλο, δυστιχος snooker (που μου αρεσει πιο πολυ) δεν εχει εδω στην Ροδο και δεν μπορω να παιξω, τωρα ομως δεν παιζω λογο χρονου.Ειχα γινει αρκετα καλος, αλλα τωρα εχω να παιξω απο το καλοκαιρι και συγουρα θα παιζω χαλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undertow Δημ. February 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 Θυμάμαι μόνο οτι η μάυρη πρέπει να μπεί τελευταία αλλίώς αν μπει πρίν χάνεις :) εντελως λαθος θυμασαι , ποτε δε χανεις αμα κανεις λαθος στεκια , απλα οι ποντοι που θα επαιρνες απτη μαυρη (7) πηγαινουν στον αλλο παικτη.οσο για τις τσοχες , κανονικα πρεπει να παραμεινουν πρασινες , ειναι το καλυτερο χρωμα για τη ψυχολογια του παικτη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Osiris2000 Δημ. February 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 O'Sullivan ισως ο μοναδικος παικτης που μπορει να παιξει ΤΟΣΟ καλα και με τα δυο χερια! Τον εχω δει να αλλαζει χερι σε καθε μπαλια και αργοτερα σε αλλο frame να παιζει μονο με αριστερο. Αλλωστε το εχει δηλωσει: "Βαρεθηκα να τις βαζω ολες με το δεξι και αρχισα να μαθαινω και με το αριστερο!" Επισης θαυμαζω τον Stephen Hendry. Ειναι ο μεγαλυτερος recordman στο snooker και θα ειναι για πολυ ακομα. Παράθεση If you are frightened of dying, and you are holding on, you see devils tearing your life away. If you have made your peace, then the devils are really angels, freeing you from the earth... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undertow Δημ. February 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 το παλικαρι ειναι αμφιδεξιος καργα , βεβαια πρεπει να σοβαρευτει λιγο και να γινει πιο πειθαρχημενος και σοβαρος στα τελευταια frames γιατι στα τελευταια του ματσακια εκανε γκριματσες και ηταν πολυ χαλαρος...(φαντασου παρολο που ειναι χαλαρος παιρνει για τη πλακα του τα frames)...αλλα σε τιτλους πιστευω πολυ δυσκολα θα φτασει τον hendry, εχει αλλα 6-7 χρονια καλου snooker , γιατι μετα τα 37-38 ειναι παρα πολυ δυσκολο για καποιον να αντεπεξελθει σε τοσο υψηλο επιπεδο, λογω του οτι στατιστικα η σταθεροτητα και η υπομονη σε ενα frame οσο περναει ο χρονος μετα τα 37 πεφτει με σταθερους ρυθμους.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. February 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2006 το παλικαρι ειναι αμφιδεξιος καργα , βεβαια πρεπει να σοβαρευτει λιγο και να γινει πιο πειθαρχημενος και σοβαρος στα τελευταια frames γιατι στα τελευταια του ματσακια εκανε γκριματσες και ηταν πολυ χαλαρος...(φαντασου παρολο που ειναι χαλαρος παιρνει για τη πλακα του τα frames)...αλλα σε τιτλους πιστευω πολυ δυσκολα θα φτασει τον hendry, εχει αλλα 6-7 χρονια καλου snooker , γιατι μετα τα 37-38 ειναι παρα πολυ δυσκολο για καποιον να αντεπεξελθει σε τοσο υψηλο επιπεδο, λογω του οτι στατιστικα η σταθεροτητα και η υπομονη σε ενα frame οσο περναει ο χρονος μετα τα 37 πεφτει με σταθερους ρυθμους.... Οταν καποιος ειναι μεγαλος παικτης οπως ο O'Sullivan δεν πιστευω οτι η ηλικια μπορει να διαδραματισει σημαντικο ρολο.Τρανο παραδειγμα ειναι ο Steve Davis ο οποιος ειναι 49 ετων και παιζει ακομα σε υψηλοτατο επιπεδο!!! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undertow Δημ. February 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2006 Οταν καποιος ειναι μεγαλος παικτης οπως ο O'Sullivan δεν πιστευω οτι η ηλικια μπορει να διαδραματισει σημαντικο ρολο.Τρανο παραδειγμα ειναι ο Steve Davis ο οποιος ειναι 49 ετων και παιζει ακομα σε υψηλοτατο επιπεδο!!! Κι ομως φιλε η ηλικια παιζει μεγαλο ρολο...Εχεις δει τον Davis ποτε να παιζει σταθερα και να εχει υπομονη στο παιχνιδι του; (νομιζω ειναι 47)Σε πολλες φασεις χανει τα αυγα και τα πασχαλια....η εμπειρια ειναι το αντιβαρο για την ελλειψη καθαρης πνευματικης καταστασης και καλης ορασης πραγματα που επερχονται με την παροδο του χρονου ....και με βαση την τεραστια εμπειρια που εχει και τα 6 παγκοσμια πρωταθληματα που εχει στη πλατη μπορει να συντηρειται σε τοσο ψηλο επιπεδο...ανηκει σιγουρα στην πενταδα των μεγαλυτερων παικτων ολων των εποχων (παιζει και σε πολλα τουρνουα 9ball) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsifis Δημ. February 27, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 Σημερα snooker 2ωρα....ας απολαυσουμε...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klis Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 που και τι??? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/45941shmaia.gif Στις χαρές και στις λύπες μαζί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_v Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 Κι ομως φιλε η ηλικια παιζει μεγαλο ρολο...Εχεις δει τον Davis ποτε να παιζει σταθερα και να εχει υπομονη στο παιχνιδι του; (νομιζω ειναι 47)Σε πολλες φασεις χανει τα αυγα και τα πασχαλια....η εμπειρια ειναι το αντιβαρο για την ελλειψη καθαρης πνευματικης καταστασης και καλης ορασης πραγματα που επερχονται με την παροδο του χρονου ....και με βαση την τεραστια εμπειρια που εχει και τα 6 παγκοσμια πρωταθληματα που εχει στη πλατη μπορει να συντηρειται σε τοσο ψηλο επιπεδο...ανηκει σιγουρα στην πενταδα των μεγαλυτερων παικτων ολων των εποχων (παιζει και σε πολλα τουρνουα 9ball) Να ρωτήσω κάτι? Εχετε παίξει ποτε μπιλιάρδο γενικότερα? οποιοδήποτε παιχνίδι? Και αν ναι, σε τι επίπεδο? Διαφωνώ κάθετα ότι η ηλικία παίζει ρόλο. Κίνητρα δεν υπάρχουν. Kαι μην μου πείτε τα λέφτα!! Τι λέτε λεφτά δεν έχουν ? Τρανό παράδειγμα ο Raymond Ceulemans για όσους τον ξέρετε και για όσους δεν τον ξέρετε ορίστε http://www.raymondceulemans.com που πρίν μερικά χρόνια ακούστηκε ότι είναι η ώρα να σταματήσει γιατί είναι γέρος. Ξέρετε τι έγινε? Εκείνη την χρονιά τον κοιτάγανε και φεύγανε, τα πήρε όλα!!!! Το μπιλιάρδο είναι ίσως το πιο εγωιστικό παιχνίδι που υπάρχει (μπορεί να συγκριθεί ίσως με το σκάκι σε θέμα εγωισμού) και οι καλοί παίχτες είναι πολύ εγωιστές και ας μην το δείχνουν, αν δεν μπορούν να παίξουν το σταματάνε αλλιώς παίζουν από αγάπη γιαυτό που κάνουν και δεν έχουν να αποδείξουν τίποτα και σε κανένα. Πάντως αν θέλετε να μάθετε περισσότερα κάθε χρόνο γίνονται αρκετές εκθέσης και εκεί μπορείτε αν είστε τυχεροί να δείτε παίχτες να παίζουν με τα λεφτά τους και όχι "αέρα". Από εκεί θα καταλάβετε πολλά. Τώρα κάποιοι από αυτούς που αγαπάνε το μπιλιάρδο ασχολούνται και με άλλα παρεμφερή παιχνίδια που τους είναι και ποιό εύκολα στο στύλ, και πολλές φορές δεν τα πάνε και άσχημα. Σε καμοιά περίπτωση όμως δεν μπορούν να συγκριθούν με τους κορυφαίους του αντίστοιχου παιχνιδιού απλά παίζουν και παίζουν καλά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Μην ανησυχείς για το τι σκέφτονται οι άλλοι για εσένα. Είναι απασχολημένοι με το να ανησυχούν τι σκέφτεσαι εσύ για αυτούς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diplomat Δημ. February 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2006 μολις αποκλειστηκε ο sullivan απο το welsh open !! Παράθεση A man is walking home one dark night in Belfast. Suddenly a figure with a gun moves out of the shadows and says: "What religion are you?" The fellow replies "I'm an atheist", to which the gunman replies, "Yeah, but a catholic or protestant atheist?" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsifis Δημ. February 28, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2006 μολις αποκλειστηκε ο sullivan απο το welsh open !! ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Ο HENDRI Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undertow Δημ. March 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2006 μολις αποκλειστηκε ο sullivan απο το welsh open !! έχει δηλώσει για φέτος ότι από τα τρία εναπομείναντα τουρνουά , το welsh του ήταν αδιάφορο , σε china open και παγκόσμιο είπε ότι θα επικεντρωθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diplomat Δημ. March 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2006 να ρωτησω κατι, τα raknings ειναι οπως στο τεννις, αναλογα με την παρουσια στα τουρνουα 'η υπαρχει και παγκοσμιο πρωταθλημα και οποιος το κερδισει εινια και παγκοσμιος πρωταθλητης? επισης αν ξερει καποιος ποσα centuries εχει ο sullivan Παράθεση A man is walking home one dark night in Belfast. Suddenly a figure with a gun moves out of the shadows and says: "What religion are you?" The fellow replies "I'm an atheist", to which the gunman replies, "Yeah, but a catholic or protestant atheist?" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts