Makis1985 Δημ. July 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2007 Ξέρει κανείς τίποτα??? paidia sas parakalo thelo ta fota sas!!:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makis1985 Δημ. July 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2007 Παιδια καλημέρα, έχω πρόβλημα με το συχρονισμό . -Το τηλέφωνο έχει περίπου 600 επαφές αποθηκευμένες, -Το Outlook δεν έχει καμία επαφή -Το τηλ συνδέεται κανονικά με τον Η/Υ και μόλις ξεκινάει ο συγχρονισμός μετά από λίγο βγαίνει μήνυμα και λέει <<ο συγχρονισμός απέτυχε<< (δοκίμασα σε 2 διαφορετικά PC , αλλά τίποτα ) Κινητό R9F011 Καμιά Βοήθεια ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. July 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2007 Παιδια καλημέρα, έχω πρόβλημα με το συχρονισμό . -Το τηλέφωνο έχει περίπου 600 επαφές αποθηκευμένες, -Το Outlook δεν έχει καμία επαφή -Το τηλ συνδέεται κανονικά με τον Η/Υ και μόλις ξεκινάει ο συγχρονισμός μετά από λίγο βγαίνει μήνυμα και λέει <<ο συγχρονισμός απέτυχε<< (δοκίμασα σε 2 διαφορετικά PC , αλλά τίποτα ) Κινητό R9F011 Καμιά Βοήθεια ??? δεν ξέρω να σου απαντήσω στο πρόβλημα αλλά δοκίμασε κ αυτό: κάνε ένα αντίγραφο ασφαλείας στην κάρτα μνήμης του κινητού κ μετά πέρνα το στο pc. άνοιξτο μετά το αρχείο αυτό με το outlook Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakis Δημ. July 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2007 Καλα σε ασπρο το κινητακι μαμει και δερνει...Τεσπα... Παιδια τι θεματακι εχετε στο κινητο σας...Εγω εχω το κλασσικο...Εσεις τι εχετε?Προτεινετε κανα καλο να βαλω...!! thnx...!!! Παράθεση DS Planet.gr v2.0 - Rediscover the DS GTA IV : 3 Δεκεμβρίου κοντά σας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. July 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2007 Παιδια εχω προβλημα.... Μου εσπασε το stick του κινητου...!! Υπαρχει περιπτωση να βρω σε καποιο καταστημα....?? Και αν ναι σε τι τιμη περιπου...?? Help me please!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. July 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2007 Παιδια εχω προβλημα.... Μου εσπασε το stick του κινητου...!! Υπαρχει περιπτωση να βρω σε καποιο καταστημα....?? Και αν ναι σε τι τιμη περιπου...?? Help me please!! Εννοείς το stylus; Υπάρχει πακετάκι με 3-4 μέσα, δεν γνωρίζω όμως πόσο κάνει. Φαντάζομαι στα μεγάλα καταστήματα κινητής τηλεφωνίας (Γερμανός, Πλαίσιο), θα το έχουν, ή θα μπορούν να το βρουν... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. July 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2007 Εννοείς το stylus; Υπάρχει πακετάκι με 3-4 μέσα, δεν γνωρίζω όμως πόσο κάνει. Φαντάζομαι στα μεγάλα καταστήματα κινητής τηλεφωνίας (Γερμανός, Πλαίσιο), θα το έχουν, ή θα μπορούν να το βρουν... Σ'ευχαριστω πολυ φιλε VeCo....:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AchilleasMac Δημ. July 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2007 Νομίζω μια 15άρα κανει.... Εγώ το περιμένω ακομα υποτιθεται μεχρι Τετάρτη θα το χω, σε μαύρο δυστυχως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
latinos13 Δημ. July 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2007 δεν υπάρχει δυστυχώς για αυτό το κινητό..κ σε μαύρο και σε άσπρο είναι τέλειο.. εξάλλου στην Ελλάδα σε άσπρο δεν ήρθε ποτέ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. July 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2007 Εγώ όμως το έκανα άσπρο! Αγόρασα από Χονγκ Κονγκ τις προσόψεις και το πληκτρολόγιο και έγινε τέλειο!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. July 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2007 Παιδια μια ερωτηση, υπαρχει τροπος να δυναμωσει λιγο ο ηχος απο το ηχειο του κινητου?? ισως με καποια αναβαθμιση στο firmware....??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
electricgr Δημ. July 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2007 καλησπερίζω το forum.Μια απορία.Έχει δοκιμάσει κανείς Μ2 κάρτα στο Μ600 χωρητικότητας 4Gb;βρήκα μία με 65 ευρώ,αν την αναγνωρίζει το κινητό χωρίς πρόβλημα θα μου λύσει τα χέρια.Ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. July 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2007 καλησπερίζω το forum.Μια απορία.Έχει δοκιμάσει κανείς Μ2 κάρτα στο Μ600 χωρητικότητας 4Gb;βρήκα μία με 65 ευρώ,αν την αναγνωρίζει το κινητό χωρίς πρόβλημα θα μου λύσει τα χέρια.Ευχαριστώ...Την έχω παραγγείλει απο Κατερέλο ;) Θα έρθει από μέρα σε μέρα,οπότε θα σε ενημερώσω :) Να κάνω μία ερώτηση επί τη ευκαιρία:Σε πόση ώρα ολοκληρώνεται η φόρτιση βρε παιδιά;Είναι δυνατόν να φορτίζει τόσο γρήγορα;Μία ώρα το πολύ κάνει.Μήπως έχει κάποιο πρόβλημα,ή απλά είναι ο φορτιστής ταχείας φόρτισης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greatst Δημ. July 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2007 ρε παίδες, ποια είναι η φθηνότερη τιμή που έχετε πετύχει το Μ600 αυτό τον καιρό (καινούργιο); :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. July 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2007 Την έχω παραγγείλει απο Κατερέλο ;) Θα έρθει από μέρα σε μέρα,οπότε θα σε ενημερώσω :) Να κάνω μία ερώτηση επί τη ευκαιρία:Σε πόση ώρα ολοκληρώνεται η φόρτιση βρε παιδιά;Είναι δυνατόν να φορτίζει τόσο γρήγορα;Μία ώρα το πολύ κάνει.Μήπως έχει κάποιο πρόβλημα,ή απλά είναι ο φορτιστής ταχείας φόρτισης; Όχι, μια χαρά λειτουργεί η φόρτιση! Και εμένα στην αρχή μου έκανε εντύπωση, μιας και είχα συνηθίσει με τα προηγούμενα Pxxx...:) ρε παίδες, ποια είναι η φθηνότερη τιμή που έχετε πετύχει το Μ600 αυτό τον καιρό (καινούργιο); :!: Η χαμηλότερη τιμή είναι στα 200 ευρώ, προσφορά. Δεν πρέπει να ισχύει όμως ακόμα... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greatst Δημ. July 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2007 ... Η χαμηλότερη τιμή είναι στα 200 ευρώ, προσφορά. Δεν πρέπει να ισχύει όμως ακόμα... για δώσε λίγες λεπτομέρειες παραπάνω: Πού έπαιζε τέτοια προσφορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. July 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2007 για δώσε λίγες λεπτομέρειες παραπάνω: Πού έπαιζε τέτοια προσφορά; wind. Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AchilleasMac Δημ. July 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2007 Ισχυει, αν βρεις πουθενα συσκευή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. July 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2007 Νομίζω μια 15άρα κανει.... Για τα stylus λες ε; Αν είναι τόσο φθηνά να πάω να πάρω κανένα πακετάκι, μη γίνει καμία στραβή και μείνουμε με (χωρίς) το stylus στο χέρι... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. July 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2007 Εγω αγορασα πενακι απο το SE center του Βολου 2.5€ το ενα. Δεν αγορασα τριαδα. Και ειναι μια χαρουλα :) Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 Εγω αγορασα πενακι απο το SE center του Βολου 2.5€ το ενα. Δεν αγορασα τριαδα. Και ειναι μια χαρουλα :) Είναι στο ίδιο χρώμα με αυτό που υπάρχει στη συσκευασία του M600; Γιατί απ' ότι είδα στην ιστοσελίδα της Sony Ericsson, υπάρχουν αρκετά διαφορετικά πακέτα stylus (π.χ. σε πορτοκαλί χρώμα για το W950). Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakis Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 Εγώ όμως το έκανα άσπρο! Αγόρασα από Χονγκ Κονγκ τις προσόψεις και το πληκτρολόγιο και έγινε τέλειο!!! Απο που ρε φιλε??? :D Παράθεση DS Planet.gr v2.0 - Rediscover the DS GTA IV : 3 Δεκεμβρίου κοντά σας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 αν δεν γουστάρετε ebay, πάτε σε ένα se service και παραγγείλετε την πρόσοψη σαν ανταλλακτικό (την άσπρη) και θα σας την αλλάξουν κιόλας. τιμή γύρω στα 80€ αν θυμάμαι καλά :lol: Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 Τελικά το σταμάτημα του developing για το M600 φαίνεται να είναι γεγονός μή αναστρέψιμο: Λόγια ενός developer της SE παρμένα από εδώ που είναι και το επίσημο forum για developers της SE. "Regarding the M600: I haven’t heard of any future development on M600, so far the decision on continuing firmware development is only for P990 and W950, nothing else has been said I’m sorry to say." Παράθεση Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
latinos13 Δημ. July 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2007 αν δεν γουστάρετε ebay, πάτε σε ένα se service και παραγγείλετε την πρόσοψη σαν ανταλλακτικό (την άσπρη) και θα σας την αλλάξουν κιόλας. τιμή γύρω στα 80€ αν θυμάμαι καλά :lol: θα το κανες εσύ αυτό;;λέει πάντως...αν δεν εχω να κάνω τπτ 80Ε... @Pharmex: Πόσο την αγόρασες κ από πού; Μόνος σου την άλλαξες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts