papathvas Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 Φίλε papathvas δεν με ενοχλεί τόσο το θέμα χρόνου όσο το μέγεθος. Έχεις μήπως δοκιμάσει να ανοίξεις μεγαλύτερα αρχεία της τάξης των 1000-1300 kb. Μέχρι τα 500 kb περίπου τα καταφέρνει και το P990 με την R7. όσο κ να έψαξα δεν βρήκα μεγαλύτερο μέγεθος:p μόλις βρω θα το δοκιμάσω κ θα σας πω Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias74 Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 Έψαξα λίγο στο google για μεγάλα αρχεία doc και βρήκα εδώ ένα που έχει μέγεθος 1,5 Mb http://www.bit.ac.at/PFL/biotech_report_final.doc. (166 σελίδες) Αν δεν βαριέσαι δοκίμασε και πες μας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 Έψαξα λίγο στο google για μεγάλα αρχεία doc και βρήκα εδώ ένα που έχει μέγεθος 1,5 Mb http://www.bit.ac.at/PFL/biotech_report_final.doc. (166 σελίδες) Αν δεν βαριέσαι δοκίμασε και πες μας. 1629κ δεν μπόρεσε "Ανεπαρκής μνήμη" μου λέει Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheCrow Δημ. October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 Φτιάχνω αυτή την περίοδο site με εφαρμογές ειδικά για το m600 :) Σύντομα θα σας ενημερώσω... Παράθεση It's Christmas time. Ubuntu has been broken ;) Be aware of the consequence. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias74 Δημ. October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 1629κ δεν μπόρεσε "Ανεπαρκής μνήμη" μου λέει Τι να κάνουμε....ευχαριστώ για την προσπάθεια πάντως! ειδικά για το m600 :) Εύχομαι να επιτρέψεις και σε μας που έχουμε P990 να χρησιμοποιήσουμε το site σου.... Περιμένουμε πάντως εναγωνίως για την χρήσιμη πρωτοβουλία σου! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 να πάω να πάρω Μ2 512 40e??? πάνω από 60€ δεν δίνω για καρτα πάντως και δεν ακουω mp3 στο κινητο. edit http://www.katerelos.gr/shopping_cart.php 42€ 1g!!!! και μαλιστα κ αντικαταβολή αλλά δεν μπορώ να βρω ποσα είναι τα έξοδα αποστολής :( Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Καλησπέρα, μια ερώτηση και από εμενα...προσπαθώ να βάλω ως ήχο κλήσης επαφής ένα mp3 που έχω αποθηκευμένο στην κάρτα μνήμης. Πάω στον ήχο,τον ανοίγω και μετά επιλέγω διαχείριση και τον αντιστοιχώ σε μια επαφή...έλα όμως που για κάποιον λόγο δεν λέει να αποθηκευτεί σε αυτήν την επαφή. :tease: :chair: Ενώ δηλαδή μου λέει ότι έγινε η αντιστοίχιση, όταν με καλεί το συγκεκριμένο άτομο δεν ακούγεται ο συγκεκριμένος ήχος!! Any help...pleaseeeeee :help: any one?!!! help!! please (R9A002 ) ... :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optica_michalaro Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 paidia telika tha to poulhsw to kinhto.to exw 4 meres k dysthxws den me boleyei katholou sthn xrhsh toy.ean endiaferetai kapoios as mou pei.to dinw 350 euro.se aristh katastash ennoeitai.. Euxaristw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 paidia telika tha to poulhsw to kinhto.to exw 4 meres k dysthxws den me boleyei katholou sthn xrhsh toy.ean endiaferetai kapoios as mou pei.to dinw 350 euro.se aristh katastash ennoeitai.. Euxaristw περίμενε μια βδομάδα πρωτα. και εγώ έτσι ένιωθα στις πρώτες 3-4 μέρες;) Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 any one?!!! help!! please (R9A002 ) ... :O πάνε στην επαφή που θέλεις και βάλε από εκεί τον ήχο που θες (στην τελευταία καρτέλα είναι) εμένα δουλεύει μια χαρά έτσι;) Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 πάνε στην επαφή που θέλεις και βάλε από εκεί τον ήχο που θες (στην τελευταία καρτέλα είναι) εμένα δουλεύει μια χαρά έτσι;) Το δοκίμασα αλλα μου δίνει μονο επιλογή για φωνητικές εντολές :( edit: Λοιπόν, εάν παω να δημιουργήσω μια νέα επαφή μου δίνει αυτή την επιλογή, αλλα εάν παω να κάνω edit μια που έχω περάσει απο συγχρονισμό με το outlook δεν μου τη δίνει...περίεργο!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Το δοκίμασα αλλα μου δίνει μονο επιλογή για φωνητικές εντολές :( edit: Λοιπόν, εάν παω να δημιουργήσω μια νέα επαφή μου δίνει αυτή την επιλογή, αλλα εάν παω να κάνω edit μια που έχω περάσει απο συγχρονισμό με το outlook δεν μου τη δίνει...περίεργο!!!! μάλλον κάνεις λάθος κάπου!! πάνε σε μια επαφή,στη τεταρτη κ τελευταία καρτέλα που εχει μια νότα. μετά πάτα επεξεργασία κ κάτω κάτω έχει "επιλογή ήχου κλήσης" Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 μάλλον κάνεις λάθος κάπου!! πάνε σε μια επαφή,στη τεταρτη κ τελευταία καρτέλα που εχει μια νότα. μετά πάτα επεξεργασία κ κάτω κάτω έχει "επιλογή ήχου κλήσης" papathvas δεν κάνω λάθος. Όταν κάνω αυτό που λές σε επαφη που δημιούργησα εγώ στο κινητό, τότε μου δίνει αυτήν την επιλογή αλλα για στις επαφές που πέρασα με συγχρονισμό από το outlook (δηλαδή όλες) δεν μου τη δίνει :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 papathvas δεν κάνω λάθος. Όταν κάνω αυτό που λές σε επαφη που δημιούργησα εγώ στο κινητό, τότε μου δίνει αυτήν την επιλογή αλλα για στις επαφές που πέρασα με συγχρονισμό από το outlook (δηλαδή όλες) δεν μου τη δίνει :cry: Σωστο. Αν ομως πατησεις (ενω εισαι στην τεταρτη καρτελα) το κουμπακι επεξεργασια τοτε σου δινει την δυνατοτητα να βαλεις τον ηχο κλησης που θελεις εσυ. Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Σωστο. Αν ομως πατησεις (ενω εισαι στην τεταρτη καρτελα) το κουμπακι επεξεργασια τοτε σου δινει την δυνατοτητα να βαλεις τον ηχο κλησης που θελεις εσυ. Παιδιά έχω καταλάβει τι μου λέτε :respect: και σας λέω ότι σε αυτές τις επαφές που έχω περάσει από το outlook δεν μου δίνει την επιλογή να ορίσω ήχο κλήσης, σε οποια καρτέλα και εάν πατήσω επεξεργασία :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzzzz Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 δειτε λιγο την μπαταρια 3 μερες και 6 ωρες περιπου !! με χρηση περισσοτερη απο το νορμαλ και ολα αυτα με μια φορτιση !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 Λοιπον μιασελιδα με μονο εφαρμογες για το κινητουλι που θα βρουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias74 Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 Είχα διαβάσει σε κάποιο προηγούμενο πόστ (δεν μπορώ να το βρώ δυστυχώς) ότι συντονίζεται το κινητό με το windows media player 10. Θυμάμαι καλά; Από ποιά έκδοση και μετά συνέβη αυτό; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. October 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2006 Αν ισχυει κατι τετοιο σιγουρα θα εχει μεγαλο ενδιαφεερον για συγχρονισμο δεδομενων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonnylokis Δημ. October 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2006 Καλησπερα παιδεια μια ερωτηση θελω να κανω και να λαβω επιγραματικες απαντησεις. Σκεφτομαι να αγορασω το Μ600ι και θελω να μου πειτε επιγραματικα τα θετικα και τα αρνητικα του , Ευχαριστω εκ των προτερων! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. October 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2006 πολυ ωραιο τηλεφωνο. να 'χε και καμερα.... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. October 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 πολυ ωραιο τηλεφωνο. να 'χε και καμερα.... Και ένα WiFi να είχε μια χαρά θα ήτανε :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 Αυτη ειναι η μεγαλυτερη ελλειψη του και γι αυτο πιστευω οτι ειναι υποδεεσετερο σε καποιους τομεις ενω σε ολα τα υπολοιπα σκιζει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Το κινητό,καθαρά για επαγγελματική χρήση, είναι αστέρι. :up: Εγώ που το χρησιμοποιώ με push email (για το εταιρικό email) είμαι κατά ευχαριστημένος. Στον τομέα του firmware θέλει ακόμα κάποιες διορθώσεις (και στην διαχείριση της μπαταρίας, γιατί με χρήση του push email η διάρκεια της μειώνεται αισθητά) αλλα θεωρώ ότι είναι πολύ καλό για την δουλειά του (10 θα του έδινα εάν είχε και wifi) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheCrow Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Πραγματικά το κινητό για επαγγελματική χρήση είναι απίστευτο. Και ως multimedia ειναι καλό, αν εξαιρέσεις το γεγονός ότι δεν έχει πολλές εφαρμογές ακόμα. P.s To site που ετοιμάζω εδώ και καιρό προχωράει σε ικανοποιητικούς ρυθμούς. Δεν μπορώ να καθορίσω το χρόνο ακόμα αφού εξελίσσεται σε κάτι μεγαλύτερο απ'ότι είχε αρχίσει. Συνεργαζόμαστε αρκετά άτομα γι΄αυτό και δεν θα αφορά μόνο το m600 αλλά και άλλά κινητά. Θα ενημερωθείτε όταν ανεβεί με pms... Παράθεση It's Christmas time. Ubuntu has been broken ;) Be aware of the consequence. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts