georgep800 Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 Ρε παιδια τι γινεται? Εγω βαζω το κινητο για αναβαθμιση και μου βγαζει μηνυμα οτι δεν χρειαζεται.....και εχω την R9EC001 Γνωριζει κανεις τι συμβαινει?? Εγω εχω R9EC001 R3A01 R5B02 R5B02 Έχεις την τελευταία έκδοση. Μπορει καποιος να μας πει πια ειναι τελικα η τελευταια εκδοση του τηλ. Εγω για παραδειγμα εχω την: Τηλ. R9EA001 Bluet. R3A01 Org. R5A12 CDA. R5A09 Ειναι αυτη η τελευταια ή παμε για αναβαθμιση; Ευχαριστω. Ναι, έχει βγεί και νεότερη, η R9EC001. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hyde Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 Τι ακριβώς διορθώνει η R9EC001? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KLM Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 Αγορασα ενα μεταχειρισμενο m600! απο το εξωτερικο το οποιο το εκαναν αναβαθμιση και εχει τωρα και ελληνικα το προβλημα ειναι οτι στο εικονικο πληκτρολογιο εχω ελληνικα για να στειλω μηνυμα ενω στο κανονικο δεν εχει:mad: ...ξερεις κανεις γιατι μπορει να γινεται αυτο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hyde Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 Αν διαβάσεις λίγο το thread θα προσέξεις ότι υπάρχουν μερικά προβλήματα στην ελληνική γλώσσα. Επίσης αν πατήσεις πολλές φόρες κάποιο πλήκτρο σαν τελευταία επιλογή θα σου εμφανιστεί το αντίστοιχο ελληνικό γράμμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 Παιδια μια παλη ερωτηση, το πληκτρο cancel ποιο απο ολα ειναι γιατι θελω να κανω μια αναβαθμιση και ο φιλος μου τεχνικος με ρωτησε που ειναι γιατι το κινητο ανοιγει κανονικα ενω δεν πρεπει οταν συνδεει το καλωδιο... Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 Πρέπει να πατάει το πλήκτρο που γράφει "c" αν θυμάμαι καλά όταν συνδέει το κινητό. Να ρωτήσω κι εγώ. Μπορούμε να κάνουμε ένα πλήρες backup στην κάρτα μνήμης ή στον υπολογιστή ώστε μετά την αναβάθμιση να μη χρειάζεται να ξαναπερνάμε τις εφαρμογές τα serial # των εφαρμογών κτλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 Πρέπει να πατάει το πλήκτρο που γράφει "c" αν θυμάμαι καλά όταν συνδέει το κινητό. Να ρωτήσω κι εγώ. Μπορούμε να κάνουμε ένα πλήρες backup στην κάρτα μνήμης ή στον υπολογιστή ώστε μετά την αναβάθμιση να μη χρειάζεται να ξαναπερνάμε τις εφαρμογές τα serial # των εφαρμογών κτλ? Ναι, μπορείς να το κάνεις αυτό με το pc suite. Θα κρατήσεις το backup και μετά θα κάνεις απλά επαναφορά. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savasgr Δημ. March 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2007 παιδια εχω ενα m600i με vodafone menu, μπορω να το αλλαξω, αν ναι πως? Παράθεση :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savasgr Δημ. March 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2007 παιδια εχω ενα m600i με vodafone menu, μπορω να το αλλαξω, αν ναι πως? .... εριξα μια πιο προσεκτικη ματια :O και ειδα το topic με το Kulan-Kendi SE DB2020, αλλα επειδη φοβαμαι μηπως δν πετυχει , αν παω στη sony ericsson και του πως να βγαλουν το vadafone menu θα το κανουν? το κοστος θα ειναι μεγαλυτερο απο μια αναβαθμιση? δεν καλυπτεται απο την εγγυηση? Παράθεση :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. March 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2007 .... εριξα μια πιο προσεκτικη ματια :O και ειδα το topic με το Kulan-Kendi SE DB2020, αλλα επειδη φοβαμαι μηπως δν πετυχει , αν παω στη sony ericsson και του πως να βγαλουν το vadafone menu θα το κανουν? το κοστος θα ειναι μεγαλυτερο απο μια αναβαθμιση? δεν καλυπτεται απο την εγγυηση? στην se δεν πρόκειται να σου κάνουν αυτό που θες. θα πας στο 9volto αλλά να ξέρεις ότι θα χάσεις την εγγύηση. Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savasgr Δημ. March 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2007 αρα καλυτερα να κατσω στα αυγα μου...:( ...:lol: Παράθεση :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. March 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2007 αρα καλυτερα να κατσω στα αυγα μου...:( ...:lol: Είτε να περιμένεις μέχρι να εξαντληθεί η εγγύηση... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savasgr Δημ. March 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2007 αν υπολογισω οτι τα τελευταια χρονια αλλαζω μεσο ορο 3 τηλεφωνα τον μηνα, μαλλον δεν θα το ζησω αυτο...:worry: Παράθεση :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. March 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2007 αν υπολογισω οτι τα τελευταια χρονια αλλαζω μεσο ορο 3 τηλεφωνα τον μηνα, μαλλον δεν θα το ζησω αυτο...:worry: Σωστό κι αυτό... Τότε έπρεπε εξ αρχής να το είχες πάρει χωρίς Voda menu. Εκτός φυσικά αν το πήρες με επιδότηση... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chp Δημ. March 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2007 Εχω διαβασει ολο το topic απο την αρχη... και για να πω την αληθεια παρα το γεγονος οτι αμεσως μολις ειδα την προσφορα του eshop στα 200e το παρηγγειλα χωρις δευτερη σκεψη ,πηγα στο point να παρω την συσκευη μια μερα πριν γυρισει πισω... αφου ειχα απογοητευτει με ολα αυτα! Τελικα σημερα μετα απο 1,5 μηνες θεωρω πως εκανα μια πολυ καλη αγορα. Για το θεμα της μπαταριας να πω πως με μετρια χρηση (χωρις βεβαια να ακουω μουσικη και χωρις να εχω 3g καρτα) με παει 6 μερες χαλαρα, χωρις να κανω 12ωρη την πρωτη φορτιση κτλ. Να πω χαρακτηρηστικα οτι η μπαταρια πεφτει μολις 1% με 2% το πολυ κατα την διαρκεια της νυχτας που δεν το χρησιμοποιω και ειναι απλα ανοιχτο!Θεωρω οτι σε αυτο βοηθα το γεγονος οτι κλεινω της εφαρμογες που υπαρχουν στην διαχειρηση εργασιων!!!Καλο ειναι ακομα να μειωσετε την φωτεινοτητα της οθονης λιγο...παραμενει αψογη και σε χαμηλοτερα ποσοστα! Για το θεμα των ελληνικων να πω πως εχετε δικιο αλλα μην μας πιανει πανικος!μια χαρα γραφω και με αγγλικους χαρακτηρες...(αν και δεν ειναι λυση αυτο...) στο μονο που ζοριζομαι ειναι η αναζητηση επαφης στον καταλογο! Να τονισω οτι δεν εχω κανει καμια παρεμβαση στο λογισμικο του κινητου απο την μερα που το αγορασα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-mobile Δημ. March 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2007 αν υπολογισω οτι τα τελευταια χρονια αλλαζω μεσο ορο 3 τηλεφωνα τον μηνα, μαλλον δεν θα το ζησω αυτο...:worry: Εντάξη μωρέ για 10 μέρες που θα κρατήσεις περίπου το τηλέφωνο, ανέξου και το Vodafone μενου. :whistle: Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. March 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2007 Παιδια πληκτρο cancel δεν υπαρχει στο κινητο οποτε η διαδικασια αναβαθμισης γινεται με αλλο πληκτρο, μηπως γνωριζει καποιος κατοχος του Μ600 περισσοτερα? Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cddaraa Δημ. March 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2007 Παιδια πληκτρο cancel δεν υπαρχει στο κινητο οποτε η διαδικασια αναβαθμισης γινεται με αλλο πληκτρο, μηπως γνωριζει καποιος κατοχος του Μ600 περισσοτερα? πάτησε το κουμπί c (αυτο στο αλφαριθμητικό) ή το πλαινό πλήκτρο του browser Παράθεση Ooooooooooooh Campione!The One and Only We're Liverpooooooooooooool They say our days are numbered, we're not famous anymore But scousers rule the country like we've always done before Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digitdoc Δημ. March 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2007 Κωτσοβολος - 199euro! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATHOP Δημ. March 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2007 Παιδιά μια μεγάλη χάρη. Ζορίζεται το τηλ. σε αυτό το pdf ? http://rapidshare.com/files/9447714/critical_care_neurology_and_neurosurgery.pdf. πόσο γρήγορα φορτώνει τις σελίδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. March 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2007 Mporei kapoios na mou dwsei enan odigo gia debrand m600i? An einai tsampe akoma kalitera:):p Oti progs kai firmware files mou peite mporw na ta vrw tsampe apla me ton tropo 8elw na ma8w;):p 8a tan xrisimo pisteuw gia pollous edw mesa;):p:cool: Filika Scottas:p:) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. March 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2007 Mporei kapoios na mou dwsei enan odigo gia debrand m600i? An einai tsampe akoma kalitera:):p Oti progs kai firmware files mou peite mporw na ta vrw tsampe apla me ton tropo 8elw na ma8w;):p 8a tan xrisimo pisteuw gia pollous edw mesa;):p:cool: Filika Scottas:p:) Αγοράζεις credit με έξι ευρώ και το debrand μόνος σου...;) http://www.kulankendi.com/index2.php?pMenuG=15 Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. March 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2007 Παιδιά μια μεγάλη χάρη. Ζορίζεται το τηλ. σε αυτό το pdf ? http://rapidshare.com/files/9447714/critical_care_neurology_and_neurosurgery.pdf. πόσο γρήγορα φορτώνει τις σελίδες. Ναι ζορίζεται πολύ στα pdf. Βασικά δε διαβάζεται. Καλύτερα να το μετατρέψεις σε .prc [mobipocket format] αν και με τις εικόνες στη μετατροπή από ότι ακούω υπάρχει πρόβλημα. Αν κάποιος έχει links με ιατρικά βιβλία σε prc ας βοηθήσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
latinos13 Δημ. March 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2007 με ποιο προγραμμα μετατρεπεται σε .prc?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 με ποιο προγραμμα μετατρεπεται σε .prc?? Μάλλον με το mobipocket creator http://mobipocket.com/en/DownloadSoft/default.asp?Language=EN αν το χρησιμοποιήσεις πες μας αν το αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts