Jump to content

Sony Ericsson M600i

GiannisKr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδια τι γινεται? Εγω βαζω το κινητο για αναβαθμιση και μου βγαζει μηνυμα οτι δεν χρειαζεται.....και εχω την R9EC001

Γνωριζει κανεις τι συμβαινει??

Εγω εχω

R9EC001

R3A01

R5B02

R5B02

Έχεις την τελευταία έκδοση.

Μπορει καποιος να μας πει πια ειναι τελικα η τελευταια εκδοση του τηλ.

Εγω για παραδειγμα εχω την:

Τηλ. R9EA001

Bluet. R3A01

Org. R5A12

CDA. R5A09

Ειναι αυτη η τελευταια ή παμε για αναβαθμιση;

Ευχαριστω.

Ναι, έχει βγεί και νεότερη, η R9EC001.

http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αγορασα ενα μεταχειρισμενο m600! απο το εξωτερικο το οποιο το εκαναν αναβαθμιση και εχει τωρα και ελληνικα το προβλημα ειναι οτι στο εικονικο πληκτρολογιο εχω ελληνικα για να στειλω μηνυμα ενω στο κανονικο δεν εχει:mad: ...ξερεις κανεις γιατι μπορει να γινεται αυτο??

Αν διαβάσεις λίγο το thread θα προσέξεις ότι υπάρχουν μερικά προβλήματα στην ελληνική γλώσσα.

Επίσης αν πατήσεις πολλές φόρες κάποιο πλήκτρο σαν τελευταία επιλογή θα σου εμφανιστεί το αντίστοιχο ελληνικό γράμμα

Παιδια μια παλη ερωτηση, το πληκτρο cancel ποιο απο ολα ειναι γιατι θελω να κανω μια αναβαθμιση και ο φιλος μου τεχνικος με ρωτησε που ειναι γιατι το κινητο ανοιγει κανονικα ενω δεν πρεπει οταν συνδεει το καλωδιο...

Πρέπει να πατάει το πλήκτρο που γράφει "c" αν θυμάμαι καλά όταν συνδέει το κινητό.

Να ρωτήσω κι εγώ. Μπορούμε να κάνουμε ένα πλήρες backup στην κάρτα μνήμης ή στον υπολογιστή ώστε μετά την αναβάθμιση να μη χρειάζεται να ξαναπερνάμε τις εφαρμογές τα serial # των εφαρμογών κτλ?

Πρέπει να πατάει το πλήκτρο που γράφει "c" αν θυμάμαι καλά όταν συνδέει το κινητό.

Να ρωτήσω κι εγώ. Μπορούμε να κάνουμε ένα πλήρες backup στην κάρτα μνήμης ή στον υπολογιστή ώστε μετά την αναβάθμιση να μη χρειάζεται να ξαναπερνάμε τις εφαρμογές τα serial # των εφαρμογών κτλ?

Ναι, μπορείς να το κάνεις αυτό με το pc suite. Θα κρατήσεις το backup και μετά θα κάνεις απλά επαναφορά.

παιδια εχω ενα m600i με vodafone menu, μπορω να το αλλαξω, αν ναι πως?

.... εριξα μια πιο προσεκτικη ματια :O και ειδα το topic με το Kulan-Kendi SE DB2020, αλλα επειδη φοβαμαι μηπως δν πετυχει , αν παω στη sony ericsson και του πως να βγαλουν το vadafone menu θα το κανουν? το κοστος θα ειναι μεγαλυτερο απο μια αναβαθμιση? δεν καλυπτεται απο την εγγυηση?

:up:

.... εριξα μια πιο προσεκτικη ματια :O και ειδα το topic με το Kulan-Kendi SE DB2020, αλλα επειδη φοβαμαι μηπως δν πετυχει , αν παω στη sony ericsson και του πως να βγαλουν το vadafone menu θα το κανουν? το κοστος θα ειναι μεγαλυτερο απο μια αναβαθμιση? δεν καλυπτεται απο την εγγυηση?

στην se δεν πρόκειται να σου κάνουν αυτό που θες.

θα πας στο 9volto αλλά να ξέρεις ότι θα χάσεις την εγγύηση.

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

αρα καλυτερα να κατσω στα αυγα μου...:( ...:lol:

Είτε να περιμένεις μέχρι να εξαντληθεί η εγγύηση...

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

αν υπολογισω οτι τα τελευταια χρονια αλλαζω μεσο ορο 3 τηλεφωνα τον μηνα, μαλλον δεν θα το ζησω αυτο...:worry:
:up:

αν υπολογισω οτι τα τελευταια χρονια αλλαζω μεσο ορο 3 τηλεφωνα τον μηνα, μαλλον δεν θα το ζησω αυτο...:worry:

Σωστό κι αυτό... Τότε έπρεπε εξ αρχής να το είχες πάρει χωρίς Voda menu. Εκτός φυσικά αν το πήρες με επιδότηση...

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Εχω διαβασει ολο το topic απο την αρχη... και για να πω την αληθεια παρα το γεγονος οτι αμεσως μολις ειδα την προσφορα του eshop στα 200e το παρηγγειλα χωρις δευτερη σκεψη ,πηγα στο point να παρω την συσκευη μια μερα πριν γυρισει πισω... αφου ειχα απογοητευτει με ολα αυτα!

Τελικα σημερα μετα απο 1,5 μηνες θεωρω πως εκανα μια πολυ καλη αγορα.

Για το θεμα της μπαταριας να πω πως με μετρια χρηση (χωρις βεβαια να ακουω μουσικη και χωρις να εχω 3g καρτα) με παει 6 μερες χαλαρα, χωρις να κανω 12ωρη την πρωτη φορτιση κτλ. Να πω χαρακτηρηστικα οτι η μπαταρια πεφτει μολις 1% με 2% το πολυ κατα την διαρκεια της νυχτας που δεν το χρησιμοποιω και ειναι απλα ανοιχτο!Θεωρω οτι σε αυτο βοηθα το γεγονος οτι κλεινω της εφαρμογες που υπαρχουν στην διαχειρηση εργασιων!!!Καλο ειναι ακομα να μειωσετε την φωτεινοτητα της οθονης λιγο...παραμενει αψογη και σε χαμηλοτερα ποσοστα!

Για το θεμα των ελληνικων να πω πως εχετε δικιο αλλα μην μας πιανει πανικος!μια χαρα γραφω και με αγγλικους χαρακτηρες...(αν και δεν ειναι λυση αυτο...) στο μονο που ζοριζομαι ειναι η αναζητηση επαφης στον καταλογο!

Να τονισω οτι δεν εχω κανει καμια παρεμβαση στο λογισμικο του κινητου απο την μερα που το αγορασα!

Εντάξη μωρέ για 10 μέρες που θα κρατήσεις περίπου το τηλέφωνο, ανέξου και το Vodafone μενου. :whistle:

Less is more...

Παιδια πληκτρο cancel δεν υπαρχει στο κινητο οποτε η διαδικασια αναβαθμισης γινεται με αλλο πληκτρο, μηπως γνωριζει καποιος κατοχος του Μ600 περισσοτερα?

Παιδια πληκτρο cancel δεν υπαρχει στο κινητο οποτε η διαδικασια αναβαθμισης γινεται με αλλο πληκτρο, μηπως γνωριζει καποιος κατοχος του Μ600 περισσοτερα?

πάτησε το κουμπί c (αυτο στο αλφαριθμητικό) ή το πλαινό πλήκτρο του browser

Ooooooooooooh Campione!The One and Only

We're Liverpooooooooooooool

They say our days are numbered, we're not famous anymore

But scousers rule the country like we've always done before

Παιδιά μια μεγάλη χάρη. Ζορίζεται το τηλ. σε αυτό το pdf ? http://rapidshare.com/files/9447714/critical_care_neurology_and_neurosurgery.pdf.

πόσο γρήγορα φορτώνει τις σελίδες.

Mporei kapoios na mou dwsei enan odigo gia debrand m600i?

An einai tsampe akoma kalitera:):p

Oti progs kai firmware files mou peite mporw na ta vrw tsampe apla me ton tropo 8elw na ma8w;):p

8a tan xrisimo pisteuw gia pollous edw mesa;):p:cool:

Filika Scottas:p:)

Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB

Mporei kapoios na mou dwsei enan odigo gia debrand m600i?

An einai tsampe akoma kalitera:):p

Oti progs kai firmware files mou peite mporw na ta vrw tsampe apla me ton tropo 8elw na ma8w;):p

8a tan xrisimo pisteuw gia pollous edw mesa;):p:cool:

Filika Scottas:p:)

Αγοράζεις credit με έξι ευρώ και το debrand μόνος σου...;)

http://www.kulankendi.com/index2.php?pMenuG=15

Παιδιά μια μεγάλη χάρη. Ζορίζεται το τηλ. σε αυτό το pdf ? http://rapidshare.com/files/9447714/critical_care_neurology_and_neurosurgery.pdf.

πόσο γρήγορα φορτώνει τις σελίδες.

Ναι ζορίζεται πολύ στα pdf. Βασικά δε διαβάζεται. Καλύτερα να το μετατρέψεις σε .prc [mobipocket format] αν και με τις εικόνες στη μετατροπή από ότι ακούω υπάρχει πρόβλημα. Αν κάποιος έχει links με ιατρικά βιβλία σε prc ας βοηθήσει...

με ποιο προγραμμα μετατρεπεται σε .prc??

Μάλλον με το mobipocket creator

http://mobipocket.com/en/DownloadSoft/default.asp?Language=EN

αν το χρησιμοποιήσεις πες μας αν το αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικό.

• The title was changed to Sony Ericsson M600i