thePRODIGY Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 δεν θυμαμαι ρε συ τωρα. τσεκαρε wiki και imdb ;) Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 (edited) Παιδιά, έχει δει κανείς το Let the right one in? http://www.imdb.com/title/tt1139797/ Εντυπώσεις? :) Edited November 7, 2011 by Pitsikoulina Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 Παιδιά, έχει δει κανείς το Let the right one in? http://www.imdb.com/title/tt1139797/ Το αμερικανικο το χα δει στην πρεμιερα Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 Παιδιά, έχει δει κανείς το Let the right one in? http://www.imdb.com/title/tt1139797/ Εντυπώσεις? :) Έχεις δει το σουηδικό; αν ναι και σου άρεσε, τότε κατά πάσα πιθανότητα θα σου αρέσει και το αμερικάνικο. Απ'όσο είχα διαβάσει (γιατί εγώ είδα μόνο το αμερικάνικο) μοιάζουν πάρα πολύ και οι ερμηνείες είναι καλές. Προσωπικά, βαρέθηκα απίστευτα πάντως. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 Έχεις δει το σουηδικό; αν ναι και σου άρεσε, τότε κατά πάσα πιθανότητα θα σου αρέσει και το αμερικάνικο. Απ'όσο είχα διαβάσει (γιατί εγώ είδα μόνο το αμερικάνικο) μοιάζουν πάρα πολύ και οι ερμηνείες είναι καλές. Προσωπικά, βαρέθηκα απίστευτα πάντως. εγω ειδα το αμερικανικο (Let me In) , με την κοπελιτσα απο το "Kickass" αρκετα καλο εργακι και φοβερη ερμηνεια η κοπελια 7/10 Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 (edited) Έχεις δει το σουηδικό; αν ναι και σου άρεσε, τότε κατά πάσα πιθανότητα θα σου αρέσει και το αμερικάνικο. Απ'όσο είχα διαβάσει (γιατί εγώ είδα μόνο το αμερικάνικο) μοιάζουν πάρα πολύ και οι ερμηνείες είναι καλές. Προσωπικά, βαρέθηκα απίστευτα πάντως. Όχι δεν έχω δει κανένα από τα δύο.. Ευχαριστώ για την απάντηση! εγω ειδα το αμερικανικο (Let me In) , με την κοπελιτσα απο το "Kickass" αρκετα καλο εργακι και φοβερη ερμηνεια η κοπελια 7/10 Θα το δω κάποια στιγμή και θα επιστρέψω με εντυπώσεις..:) Edited November 9, 2011 by Pitsikoulina Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vega2003 Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 Δυστυχώς έχω δει το Σουηδικό....Θρίλερ δεν το λες....Αξίζει μόνο αν δεν έχεις δει ποτέ Σουηδικό σινεμά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 Κοινωνικο θα το χαρακτηριζα Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 Δυστυχώς έχω δει το Σουηδικό....Θρίλερ δεν το λες....Αξίζει μόνο αν δεν έχεις δει ποτέ Σουηδικό σινεμά Κοινωνικο θα το χαρακτηριζα Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι.... Ναι, κάτι ενδιάμεσα σε ταινία φαντασίας και κοινωνικό δράμα είναι. Το horror στοιχεία είναι minimum. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 ειδα το pontypool χθες.πολυ "περιεργο" ψυχολογικο θριλερ.φοβερη ατμοσφαιρα και εκπληκτικη μουσικη που σου δημιουργει φοβο χωρις να υπαρχουν τρομακτικες σκηνες.Η ερμηνεια του πρωταγωνιστη ειναι ολα τα λεφτα.την προτεινω! το ειχα δει πριν κανα μηνα. συμφωνω , αρκετα καλο και ατμοσφαιρικο Ελληνικους υποτιτλους δεν βρηκα, εχουν βγει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 Ελληνικους υποτιτλους δεν βρηκα, εχουν βγει? εγω τα βρησκω με ενσωματωμενους.και για να υπαρχουν ενσωματωμενοι,τοτε σιγουρα θα υπαρχουν και καπου σκορπια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 A Nightmare on Elm Street (1984) The Shining (1980) Halloween (1978) Poltergeist (1982) Saw (2004) 28 Days Later (2002) Vertigo (1958) The Thing (1983) Psycho (1960) The Exorcist (1973) Alien (1979) Fright Night (1985) Child's Play (1988) The Fly (το remake του 1986) Texas Chainsaw Massacre (το remake του 2003) Αυτη ειναι μια λιστα με τις πιο "μπαμ" αγαπημενες μου thriller/terror ταινιες. Φυσικα ξεχναω αρκετες τωρα. http://i193.photobucket.com/albums/z196/hellasisgreece/top-25-horror-movies-of-all-time-20101013024652952.jpg Ωραία η λίστα.σαν τα παλιά τίποτα.... Sent from my Sexy iPad-2 using Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 ^ ωραιος φιλε ταξιδιωτη! τουλαχιστον συμφωνουμε στις ταινιες μας :) Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 εχει βγει στην αγγλια ενα πολυ spooky θριλερ με φαντασματα με τιτλο THE AWAKENING ξερει κανεις αν θα ερθει απο δω και ποτε;αλιως θα απευθυνθω στον θειο:lol: παντως αυτη που παιζει στο θριλερ αυτο ειναι ολα τα λεφτα πολυ σεξι αγγλιδα rebeca hall her name http://www.youtube.com/watch?v=iB8UAuGBJGM:) Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 ειδα το 11 11 11 μετριο,θρησκευτικο θριλερακι.. Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 ειδα το 11 11 11 μετριο,θρησκευτικο θριλερακι.. Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι.... εισαι πολυ επιεικεις μαζι του....το σωστο θα ηταν να πεις ''ειδα το 11 11 11 για το φουτσο καβαλα θριλερακι''.... :) Sent from my iphone 4 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 εισαι πολυ επιεικεις μαζι του....το σωστο θα ηταν να πεις ''ειδα το 11 11 11 για το φουτσο καβαλα θριλερακι''.... :) Sent from my iphone 4 Ο μονος λογος που δεν το ειπα ηταν επειδη με εκανε να σκεφτω στο τελος για περιπου 5 λεπτα τι παιχτηκε. :p Λιγα εργα,δυστυχως,σε βαζουν στο λουκι να σκεφτεις.. Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 ενα απο τα καλυτερα θριλερ που εχω δει και σε βαζει να σκεφτεσαι στο τελος (και οχι μονο) ειναι το Νησι των καταραμμενων(Shutter Island)... δεν ειναι θριλερ με την εννοια του τρομαχτικου αλλα κυριως μυστηριου, σε βαζει μεσα στο κλιμα απο την αρχη δεν θελω να κανω spoilers, οποιος την εχει δει ξερει για τι μιλαω :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 ^ καταπληκτικο εργο με φανταστικη ατμοσφαιρα! Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 και εμενα μειχε αρεσει το συγκεκριμενο θριλερ. ενα που μερεσε αρκετα δν ξερω αν το εχει πει κανενας ειναι το the others. το εχετε δει? Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 θυμαμαι το ειχα δει ελαχιστα... καπου στην αρχη... τρομαχτικο ειναι η πιο πολυ ατμοσφαιρικο ? Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 ωραια και τα 2 που αναφερατε... αυτο που κατεβαζω τωρα ειναι το atrocious! το χει δει κανεις? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonskil Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 ωραια και τα 2 που αναφερατε... αυτο που κατεβαζω τωρα ειναι το atrocious! το χει δει κανεις? Τιποτα το ιδιαιτερο, ενας συνδιασμος blair witch project και του paranormal activity, Ισπανικο νομιζω οτι ειναι. Sent from my Blade Παράθεση Nokia 5110 -->Philips Savy -->Siemens C35i -->Samsung S300M -->Sony Ericsson T610 --> Sony Ericsson W660 -->HTC P3700 Diamond -->HTC T5353 Diamond 2 -->ZTE Blade--> Samsung Nexus s i9020 --> Acer Liquid Gallant Duo --> Huawei Honor 3C -->Xiaomi Redmi Note 3 pro SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 και εμενα μειχε αρεσει το συγκεκριμενο θριλερ. ενα που μερεσε αρκετα δν ξερω αν το εχει πει κανενας ειναι το the others. το εχετε δει?το others ειναι απ τα καλυτερα θριλερ που επαιξε ποτε κατα την γνωμη μου η νικολ κιντμαν.Ακρως ατμοσφαιρικο γοτθικο τρομακτικο και ανατρεπτικο ιδιως στο φιναλε.ακομα και να χεις ψιλιουποψιαστεις τι γινεται ερχεται μια ανατροπη που δεν την περιμενεις και κανει Μπαμ.. και ηταν αρκετα εξυπνη .Ειναι μια ταινια που θα πρεπε να την εχει καπιος φαν των χορορ φιλμς στην ντιβιτοθικη του η μπλουρεοθηκη του. Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 Τιποτα το ιδιαιτερο, ενας συνδιασμος blair witch project και του paranormal activity, Ισπανικο νομιζω οτι ειναι. Sent from my Blade μαρεσει να δινω ευκαριες σε ευρωπαικα θριλερ.εχω κατεβασει να δω και το dark souls (γαλλικο) Βεβαια ειμαι περισσοτερο της αμερικανικης καταστασης. Το μονο που δεν μπορω (αλλα τα βλεπω για να περναει η ωρα) ειναι οι μεταφορες των γιαπωνεζικων θριλερ σε αμερικανικα! θεωρω τους ιαπωνες μανουλα στον τομεα ατμοσφαιρα!και εχω τρομαξει περισσοτερο με αυτα! Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts