Jump to content

Καλύτερες ταινίες θρίλερ/τρόμου

Nyo_One
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μακρια απο το paranormal activity.

ειναι αντιγραφη του blair witch και στηριζεται στο οτι βλεπεις εγιναν πραγματικα.

Δε καταφερνει να φοβισει κανεναν, εκτος και αν φοβαστε με βηματα στη σκαλα, χτυπημα στη πορτα και τα ουρλιαχτα της πρωταγωνιστριας.

Θα κλαψει πολυς κοσμος που θα δωσει 9 ευρω για αυτο

πραγματικα. Δηλαδη μονο που δε φαινεαι ο σκηνοθετης οταν τους χτυπαει τη πορτα.

Ελεος

Τι σου κανει η διαφημιση...

:X

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδια το ορφανοτροφειο ειναι απο τις καλυτερες ταινιες που εχω δει.και σε high definition!!!!
apple store:ΜΑΝΑΒΙΚΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ

το blair witch το είχα βρει βαρετό...για να τρομάξεις με τέτοιες ταινίες πρέπει να αφήσεις της φαντασία σου να οργιάσει :lol:

το blair witch το είχα βρει βαρετό...για να τρομάξεις με τέτοιες ταινίες πρέπει να αφήσεις της φαντασία σου να οργιάσει :lol:

αυτο ειναι ακομα χειροτερο

20 νυχτες

5 χτυπηματα στη πορτα

4 ουρλιαχτα

ενα σεντονι που σηκωνεται

πφφφφ

:X

έχετε δοκιμάσει να δείτε θρίλερ χωρίς καθόλου ήχο .... ή έστω με διαφορετική μουσική υπόκρουση!!!;!; Σύμφωνα με κάποιες έρευνες ... αυτό που κάνει τρομαχτικό το θρίλερ .. δεν είναι τόσο το σενάριο και η σκηνοθεσία του όσο .. η μουσική του επένδυση ... η μουσική προϊδεάζει τον εγκέφαλο ότι κάτι κακό πρόκειται να συμβεί .. και γι'αυτό και φοβόμαστε περισσότερο ... όταν αυτό τελικά συμβαίνει ...

Το ορφανοτροφείο ωραίο , όπως και το "The others" , όπως κι όλα τα Saw (είχαν ενδιαφέρον .. ) ... και πολλά άλλα που δεν θυμάμαι.... αλλά είχαν φάση...!

Εμένα το μόνο που μου προκαλεί ανατριχίλα .. είτε σε ταινία, είτε σε πραγματικότητα είναι η θέα των ενέσεων την ώρα που τρυπάνε κάποιο μέρος του σώματος ... αν μπορούσαν να απέφευγαν τέτοιες προσθήκες στις σειρές θα ήταν καλύτερα ... (στο Saw π.χ. που πέφτει η τύπισσα, αν δεν κάνω λάθος, μέσα στη λακούβα με τις ενέσεις ... ήταν ανατριχίλα σκέτη) ...

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

^^^ναι τη πρωτη φορα που ειδα εξορκιστη ηταν με τον ηχο πολυ χαμηλα(7 χρονων πιτσιρικακι)

αλλα τωρα που ειμαι κοτζαμ γαϊδούρα τα παντα τερμα τα γκαζια αλλα γενικα μου αρεσει ο ηχος να συμβαδιζει με το σεναριο...δεν εχω ποιο ξενερωτικο απο το να βαζουν το τρομακτικο ηχο και να μην ακολουθει τρομακτικη σκηνη η να χρησιμοποιούν αποτομα πολυ δυνατους ηχους για να μας ψαρωσουν χωρις λογο...ρε ουστ δεν πιάνουν πια αυτα..

Έπεσες και εσύ όμως από νωρίς (ΠΟΛΥ νωρίς :p) στα βαθιά! :p

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

ναι αυτο είναι αλήθεια αλλά ξέρεις αλλά παιδιά τραγουδάνε όλοι την ώρα αλλά ζωγραφίζουν εγώ ήθελα να βλέπω θρίλερ :lol: πέρα από τη πλάκα τότε έβλεπα αυτα τα ωραία έργα με διαφορά 2-3 μηνών για να τα αντέξω και να μην πάθει φρίκη η μαμα...

παντως αυτό που λέτε με τον ήχο ισχύει 100%! εγώ τα τελευταία χρόνια στις σκηνές που φοβάμαι αντί να κλείνω τα μάτια κλείνω τον ήχο (όταν τη βλέπω μόνη μου την ταινία, γιατί αν δοκιμάσω να κάνω το ίδιο όταν είμαι με παρέα θα φάω ξύλο :p) και πραγματικά η αίσθηση του φόβου εξαφανίζεται!

Επίσης εμένα μου συμβαίνει και κάτι άλλο, όσο μεγαλώνω οι αντοχές μου στα θρίλερ μειώνονται...εκεί που στην εφηβεία 1 στις 3 ταινίες που έβλεπα ήταν θρίλερ και δεν καταλάβαινα τίποτα, τα τελευταία χρόνια έχω δει ελάχιστες ταινίες τρόμου κι αυτές με το τηλεκοντρολ στο χέρι (είπαμε, για να πατάω mute) ...βέβαια είναι και το άλλο, οτι πια το θεωρώ χάσιμο χρόνου να βλέπεις θρίλερ γιατί πέρα από την αδρεναλίνη της στιγμής μετά απ το τέλος της ταινίας δε σου μένει τίποτα...

παντως αυτό που λέτε με τον ήχο ισχύει 100%! εγώ τα τελευταία χρόνια στις σκηνές που φοβάμαι αντί να κλείνω τα μάτια κλείνω τον ήχο (όταν τη βλέπω μόνη μου την ταινία, γιατί αν δοκιμάσω να κάνω το ίδιο όταν είμαι με παρέα θα φάω ξύλο :p) και πραγματικά η αίσθηση του φόβου εξαφανίζεται!

Επίσης εμένα μου συμβαίνει και κάτι άλλο, όσο μεγαλώνω οι αντοχές μου στα θρίλερ μειώνονται...εκεί που στην εφηβεία 1 στις 3 ταινίες που έβλεπα ήταν θρίλερ και δεν καταλάβαινα τίποτα, τα τελευταία χρόνια έχω δει ελάχιστες ταινίες τρόμου κι αυτές με το τηλεκοντρολ στο χέρι (είπαμε, για να πατάω mute) ...βέβαια είναι και το άλλο, οτι πια το θεωρώ χάσιμο χρόνου να βλέπεις θρίλερ γιατί πέρα από την αδρεναλίνη της στιγμής μετά απ το τέλος της ταινίας δε σου μένει τίποτα...

Δε νομίζω πως συμφωνώ με αυτό που λες. Όπως στη μουσική δε χρειάζεται ΚΑΘΕ τραγούδι που ακούς να είναι "καλλιτεχνικό δημιούργημα" ή στα βιβλία δε χρειάζεται κάθε βιβλίο που θα διαβάσεις να έχει πάρει Νόμπελ Λογοτεχνίας, έτσι και στον κινηματογράφο δεν είναι απαραίτητο όλες οι ταινίες να σε μαθαίνουν και να σου αφήνουν κάτι. Άλλωστε η μαγεία του κινηματογράφο δεν ήταν ποτέ το μάθημα, αλλά η διασκέδαση.

Όντως, τα θρίλερ είναι η κατηγορία ταινιών εκείνη όπου συμβαίνουν οι περισσότερες "αρπαχτές", αλλά υπάρχουν και ταινίες όπως το The Others ή το El Orfanato όπου αξίζει να τις δει κανείς.

Είδα και εγώ το paranormal activity και δε μου άρεσε καθόλου. Πολύ βαρετό. Δε το συνιστώ.

χαζεψα μερικές σκηνές στο youtube και όντως η ταινία είναι μουφα αλλά το τέλος της δεν είναι και κακό...αν την είχαν προσέξει καλύτερα αυτή τη ταινία(κοινώς να αλλάξουν τα πάντα εκτός από το συγκεκριμένο τέλος θα είχαμε κάτι δυνατό!)

αλλά διάβασα ότι αυτο δεν είναι το original τέλος που είχαν σκεφτεί αλλά ο spielberg είπε να το κάνουν έτσι και είδα το original τέλος και κατάλαβα ότι εδώ πέρα έχουμε να κάνουμε με άρπα κόλλα κατάσταση...τίποτα δεν σώζεται και σκέφτονται και για σίκουελ τρομάρα τους!

Όχι.

Απλά είναι Kubrik.

Πειράζει που δεν βρίσκω καμία από τις ταινίες του "Top 10" τρομακτικές; :worry:

Κατά τα άλλα συνηθισμένο troktiko. «Μιά ομάδα ερευνητών» και τρέχα γύρευε...

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Εγώ πάλι τη Λάμψη δεν τη θεωρώ καν τρόμου.

Το βιβλίο ναι, αλλά η ταινία όχι.

Εγώ πάλι τη Λάμψη δεν τη θεωρώ καν τρόμου.

Το βιβλίο ναι, αλλά η ταινία όχι.

Ακριβώς. Εξαιρετική ταινία, αλλά τρόμου σε καμία περίπτωση.

Υ.Γ.

Από που και εώς που το Jaws ταινία τρόμου; Καλά που δεν έβαλαν και τον Λαβύρινθο του Πάνα...

χαζεψα μερικές σκηνές στο youtube και όντως η ταινία είναι μουφα αλλά το τέλος της δεν είναι και κακό...αν την είχαν προσέξει καλύτερα αυτή τη ταινία(κοινώς να αλλάξουν τα πάντα εκτός από το συγκεκριμένο τέλος θα είχαμε κάτι δυνατό!)

αλλά διάβασα ότι αυτο δεν είναι το original τέλος που είχαν σκεφτεί αλλά ο spielberg είπε να το κάνουν έτσι και είδα το original τέλος και κατάλαβα ότι εδώ πέρα έχουμε να κάνουμε με άρπα κόλλα κατάσταση...τίποτα δεν σώζεται και σκέφτονται και για σίκουελ τρομάρα τους!

Καλα ρε, ερασιτεχνικη παραγωγη ειναι ουτε 10000$ δεν κοστισε, αυτος ο τυπος την γυρισε με 3 φιλους του μην περιμενετε να δειτε κατι τρομερο, για τα δεδομενα αυτα η ταινια ειναι πολυ καλη, οι ερμηνιες των "ηθοποιων" ειναι αρκετα καλες απο την στιγμη που αυτοι δεν ειναι επαγγελματιες. εχω ακουσει οτι μπορει να το ξαναγυρισουνε με γνωστους ηθοποιους και να κανουνε μια καλυτερη παραγωγη. Παντος η ταινια σε ορισμενες σκηνες ειναι αρκετα τρομακτικη.

Τωρα λεω να βαλω να δω το ορφανο...αφου λετε οτι σας αρεσε θα ναι καλο....! :p:p

οσο για τον αντιχριστο...εγω το βγαλα στο πρωτο 5λεπτο.... Δεν το αντεξα...!! :p:p

Edit: Μολις ειδα το ορφανο..!!

πολυ ωραιο εργακι...μπορω να πω οτι ειναι μεσα στο top 5 μου ,αυτου του χρονου....!!

:p

πριν δεις μια ταινια μην κοιτας μονο τον τιτλο κοιτα κ τον σκηνοθετη, αν δεις λανς φον τριερ μακρια!!!!

ΝΟΚΙΑ :respect:

http://troktiko.blogspot.com/2009/10/blog-post_7739.html

Toσο τρομακτικο ειναι πια "η λαμψη"?

είχε μερικές περίεργες σκηνές αλλά τόσο τρομακτική δεν είναι αλλά παρόλα αυτα είναι μια παρά πολύ καλή ταινία και αν το σκεφτείς αν ήσουν κλεισμένος σε αυτο το ξενοδοχείο(λατρευτώ τα

στοιχειωμένα ξενοδοχεία!!!) με τον τρελαρα να σε κυνηγά τότε δεν γίνεται αρκετά ποιο τρομακτική;;

το jaws πότε μα πότε δεν με τρόμαξε ούτε στο ελάχιστο αλλά νομίζω ότι φταίει ότι δεν έχουμε προβλήματα με καρχαρίες εδώ....αν εμένα στην αυστραλία ή γενικά κάπου όπου υπάρχουν επιθέσεις από καρχαρία δεν νομίζω να την έπαιρνα τόσο χαλαρά.

Από αυτο το τοπ 10 η μόνη ταινία που πραγματικά τρόμαξα είναι το Alien...αλλά γενικά είναι ένα καλό τοπ 10 και έχει ταινίες που συνιστώ ανεπιφύλακτα εκτός από το 3 και 4(δυστυχώς δεν τις εχω δει...)

Y.Γ. Το σάββατο λέω να ξαναδώ το alien...έχει περάσει τόσος καιρός άλλωστε :devil:

stefanosx χρησιμοποιούμε την http://www.myphone.gr/forum/images/buttons3/edit.gif και την Πολλαπλή Παράθεση (http://www.myphone.gr/forum/images/buttons3/multiquote_off.gif / http://www.myphone.gr/forum/images/buttons3/multiquote_on.gif) και αποφεύγουμε τα συνεχόμενα μηνύματα.

Υ.Γ.

Από που και εώς που το Jaws ταινία τρόμου;

Ρώτα εκείνους που δεν έμπαιναν στη θάλασσα αφού την είδαν. :p

Νομίζω πως κάθε τέτοια λίστα εξαρτάται από το τι κατηγοριοποίηση κάνει ο καθένας και πάνω απ' όλα τί τον τρομάζει. Εγώ ας πούμε δεν τρόμαξα καθόλου στον Εξορκιστή ή στο Μωρό της Ρόζμαρι αλλά το υπερβολικό gore τύπου Saw με ενοχλεί.

Επίσης είναι και θέμα των παραστάσεων του κοινού κάθε εποχής: το Ψυχώ που θεωρήθηκε ταινία τρόμου το 1960 και είναι σε όλες τις σχετικές λίστες έκτοτε περιέχει βία ανάλογη ενός σημερινού έργου με σήμανση PG-13 και αν.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

Ρώτα εκείνους που δεν έμπαιναν στη θάλασσα αφού την είδαν. :p

:ninja:

Νομίζω πως κάθε τέτοια λίστα εξαρτάται από το τι κατηγοριοποίηση κάνει ο καθένας και πάνω απ' όλα τί τον τρομάζει. Εγώ ας πούμε δεν τρόμαξα καθόλου στον Εξορκιστή ή στο Μωρό της Ρόζμαρι αλλά το υπερβολικό gore τύπου Saw με ενοχλεί.

+1

Ο καθένας έχει διαφορετικές αντιδράσεις σε διαφορετικά πράγματα. Καθώς το είδος των ταινιών θρίλερ/τρόμου είναι εξαιρετικά ευρύ, ο κάθε θεατής αντιδρά διαφορετικά σε συγκεκριμένα ερεθίσματα. Λ.χ. μπορεί εγώ το Saw να το βλέπω και να γελάω, και άλλες ταινίες με ψυχολογικές προεκτάσεις να μην τις αντέχω.

Επίσης είναι και θέμα των παραστάσεων του κοινού κάθε εποχής: το Ψυχώ που θεωρήθηκε ταινία τρόμου το 1960 και είναι σε όλες τις σχετικές λίστες έκτοτε περιέχει βία ανάλογη ενός σημερινού έργου με σήμανση PG-13 και αν.

+1 επίσης. Διαφορετικά επίπεδα αντοχής στον τρόμο. :p

Καλα ρε, ερασιτεχνικη παραγωγη ειναι ουτε 10000$ δεν κοστισε, αυτος ο τυπος την γυρισε με 3 φιλους του μην περιμενετε να δειτε κατι τρομερο, για τα δεδομενα αυτα η ταινια ειναι πολυ καλη, οι ερμηνιες των "ηθοποιων" ειναι αρκετα καλες απο την στιγμη που αυτοι δεν ειναι επαγγελματιες. εχω ακουσει οτι μπορει να το ξαναγυρισουνε με γνωστους ηθοποιους και να κανουνε μια καλυτερη παραγωγη. Παντος η ταινια σε ορισμενες σκηνες ειναι αρκετα τρομακτικη.

πριν δεις μια ταινια μην κοιτας μονο τον τιτλο κοιτα κ τον σκηνοθετη, αν δεις λανς φον τριερ μακρια!!!!

Όντως είναι αρκετά low budget παραγωγή το Paranormal Activity, ωστόσο πιστεύω οτι στη σκοτεινή αίθουσα του cinema θα είναι αρκετά τρομακτικό!!